Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oseydik

Benim Hero'nun dokunmatiğinde son bir kaç gündür sorun var. En alt bölge hassaslığını yitirdi. Diğer bölgelerdede nereye bassam farklı yere basmışım gibi cevap veriyor. Official 2.1 WWE rom'a geri flashlayıp KVK servise verdim. Bakalım ne çıkacak, inşallah farkedip garanti dışı bırakmazlar. Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulabilen varmı?

Sorun KVK servisi tarafından çözüldü. Ekran dokunmatiği değiştirmişler, birde tekar 1.5'e geri döndüm. :((
  • Telefonumu servise vermek zorundayım recovery menüden nandroid restore ile 1.5 sürümüne geri döndüm ve moralocale ile türkçeleştirdim
    market var şuanda telefonda aldığım yere yani mediamarket e geri götürüyorum garanti kapsamına alacaklarmı sonucu söyliyeceğim.
  • Herhangi bir şey söylemediler,sanırım garanti kapsamında işlem görecek hemde trackball un yan tarafında kocaman bir çizik ve sağ üst köşesinde bir vuruk vardı, şunun için söylüyorum root lu cihazlar garanti kapsamı dışında kalıyor diye root işleminden çekinen arkadaşlar gerekli yedeği alırsanız sorun olmuyor.
  • arkadaşlar üzerinde market yüklü 2.1 offical rom arıyorum telefonu servisten aldım tekrar android 1.5 e dönmüştü gelen güncellemeyi yükledim ama yine market yok ( halbuki market artık türkiyede yasaklı değil diye yüklemiştim) bende artık villian, modako vs kullanmak istemiyorum çünki hepsinin ayrı ayrı sorunları var. Orjinal sürüm kullanmak istiyorum ama türkiyedekini değil nasıl yapabiliriz.
  • 150-200 arası arıyorum temiz satan varsa alınıktır
  • Bu telefonu hala kullanan var mı ?
  • Vay be HTC Hero... 2010 yılında falan bu telefonu çevremde görüyordum, ekran altındaki o kavisli kısım çok ilginç ve teknolojik görünüyordu :) Şimdi bakınca HTC dokunmatik ekranın önemini 2010 yılında bile tam anlamış ve saçma bir yamuk kasa tasarımı yapmış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.