Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: disasterx

Şuan 600tl verip hero almak mantıklımı ?

Eğer Temiz ise düşünme bile kesinlikle pişman olmazsın.Cihazı bırakası gelmior insanın
  • teşekkür ederim bir pm gönderdim sana
  • Herkese iyi günler ,

Ben 3 aydır villian 12 rom la heromu kullanıyorum , buradaki arkadaşlar sayesinde yükledim, pek bir sorunumuz yok ancak kamera kendi kendine kapanıyor ve telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor birde şu telefonu yan yatırınca ekranda ona göre değişiyordu, ancak bu villian romdan sonra kısa bir süre o özelliği kullanabildim sonra yok oldu bu şekilde de mesaj yazmak gerçekten zor.

Bu konularda sıkıntı yaşayan arkadaşlar var mı ? ve sıkıntılarına çözüm bulabildiler mi merak ediyorum.

Birde pil konusunda bize avantaj sağlıyacak önerileri olanlar varmı 1 tam gün bile gitmiyor şarjı. Yoksa bende mi bir sorun var.

( Bu arada geçmiş mesajlarımda bir sorundan daha bahsetmiştim, sinyal probleminden telefonun sinyali kendi kendine gidiyordu onu çözdüm aynı problemi yaşayan arkadaşlar varsa, şebeke ayarlarından sadece GSM i seçip aktarmaları iptal edip telefonu baştan başlatsınlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: disasterx

teşekkür ederim bir pm gönderdim sana

Cevap Döndüm hocam..
  • Arkadaşlar ben yaklaşık bir senedir Hero kullanmaktayım, ve gerçekten telefondan oldukça memnundum. Ama son bir haftada telefonda bazı gariplikler olmaya başladı. Önce gelen çağrılar cevaplayamama, cevaplasam da mikrofon ve hoparlörün çalışmaması sorunu yaşadım. Sonra telefonda menüler arasında dolaşırken, menülerin kilitlenmesi sağa sola gidememesi sorunu oldu, son olarakta birkaç gündür, telefonun alt tarafı ve kenarlarından yaklaşık 1 cm kadar olan yerlerde dokunmatik ekranın hassasiyeti kayboldu, iyice bastırmadan, işlemez oldu. Acaba tüm bu sorunların kaynağı tek bir problemden kaynaklanıyor olabilir mi, donanımsal mı yoksa yazılımsal mı bir sorun vardır sizce, bu tür bir problem yaşayanınız oldu mu aranızda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltinok

Arkadaşlar ben yaklaşık bir senedir Hero kullanmaktayım, ve gerçekten telefondan oldukça memnundum. Ama son bir haftada telefonda bazı gariplikler olmaya başladı. Önce gelen çağrılar cevaplayamama, cevaplasam da mikrofon ve hoparlörün çalışmaması sorunu yaşadım. Sonra telefonda menüler arasında dolaşırken, menülerin kilitlenmesi sağa sola gidememesi sorunu oldu, son olarakta birkaç gündür, telefonun alt tarafı ve kenarlarından yaklaşık 1 cm kadar olan yerlerde dokunmatik ekranın hassasiyeti kayboldu, iyice bastırmadan, işlemez oldu. Acaba tüm bu sorunların kaynağı tek bir problemden kaynaklanıyor olabilir mi, donanımsal mı yoksa yazılımsal mı bir sorun vardır sizce, bu tür bir problem yaşayanınız oldu mu aranızda ?

Bende telefonu bir seneye yakın bir zamandır kullanıyorum ancak bu bahsettiğin şeyler bende pek olmadı. custom rom kullanıyorsan yeniden yüklemeni öneririm.

bir servise götürmende fayda var bence.

• bir kaç post önce sormuştum bende baya üzerine düştüm ama ben bu g-sensor olayını çözemedim telefonun g-sensor özelliği oyunlarda vs çalışıyor,ama diğer yerlerde çalışmıyor. Yardımınızı bekliyorum yoksa servise vericem,servise vermek içinde tekrar rom değiştir vs çok uğraştırıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_1907

bir kaç post önce sormuştum bende baya üzerine düştüm ama ben bu g-sensor olayını çözemedim telefonun g-sensor özelliği oyunlarda vs çalışıyor,ama diğer yerlerde çalışmıyor. Yardımınızı bekliyorum yoksa servise vericem,servise vermek içinde tekrar rom değiştir vs çok uğraştırıcak.

Ekran ayarlar>ekran ayarlarında mevcut. Ekranı otomatik döndür diye bir seçenek olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

bir kaç post önce sormuştum bende baya üzerine düştüm ama ben bu g-sensor olayını çözemedim telefonun g-sensor özelliği oyunlarda vs çalışıyor,ama diğer yerlerde çalışmıyor. Yardımınızı bekliyorum yoksa servise vericem,servise vermek içinde tekrar rom değiştir vs çok uğraştırıcak.

Ekran ayarlar>ekran ayarlarında mevcut. Ekranı otomatik döndür diye bir seçenek olması lazım.

teşekkür ederim şıp diye çözdün valla,dert olmuştu içime.

bu arada bir uygulama önerisinde bulunayım aldiko diye bir uygulama var e-book için çok güzel,ancak pdf dosyalarını nasıl açtığını bulamadım ama kendi free kütüphanesi de çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

teşekkürler valla şıp diye çözdün,dert olmuştu bana

bu arada bir uygulama tavsiyesinde bulunayım aldiko diye birşey ver e-book okuyucu gerçekten çok şık, ancak pdf dosyalarını açmıyor epub uzantılı olmalı dönüştürme için seçeneklere bakıyorum, pdf leri epub a dönüştüren bişey bulursam tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_1907 -- 7 Ekim 2010; 22:01:45 >

• Arkadaşlar HTC Hero ile HTC HD2 arasında kaldım, daha önce HTC kullanmadım.
    Tavsiyeniz nedir?
  • arkadaşlar ben iki ay oldu hero alalı.foruma da bugün üye oldum inşallah cvp alabilirim.ben 2.1 yazılım yükledim.ama bazı problemlerim var.mesela internetten duvar kağıdı ve walpeaper lar yüklediğimde bulamıyorum.uygulamaları yönet bölümünde görüyorum fakat bulamıyorum telefonda.başka bir sorun ışık sensörü aldığımdan bu yana çalışmış değil.servise verdim yapamadılar kendiliğinden hal olur dediler.birde bu hava durumlu saat herkeste aşağı doğru akarak animasyonu değişiyor dakika ve saat benimki normal yardıcı olursanız sevinirim.benide aranıza alıp kaydedin.bende internetten bayağı bir program indirdim.sonra sizinle paylaşacağım...
  • Bildiğiniz htc hero servisi var mı? Menu tuşuyla trackball tıklaması çalışmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Merhaba HTC herosuna iş cep yüklemeyi başaran varmı. (rootsuz!!)
  • arkadaşlar benim sorduklarımı cevaplayabilen yokmu....
  • Arkadaşlar ben telefonun sürümünü 2.1'e yükseltmek istiyorum, sitede bunu anlatan bir konu başlığı bulamadım, yardım olursanız çok sevinirim.
  • 2.1 eyükseltmek istiyorsan telefonun otomatik indir seçeneğini işaretlemelisin.sonra wi-fi olan bir yerde yani telefonunun internete girebildiği bir yerde telefonunu kapat sonra tekrar aç.sana otomatik olarak indirilecek zaten.
  • arkadaşlar htc hero aldım fakat menüden sd hafıza kartını bulamıyorum birde program yükleyemiyorum yardım!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaca

arkadaşlar htc hero aldım fakat menüden sd hafıza kartını bulamıyorum birde program yükleyemiyorum yardım!!!

Öncelikle Hayırlı olsun.
    Hafıza kartının içeriğini Dosya yöneticisi programlarından birini yükleyerek görüntüleyebilirsin.

Telefonuna Market ten uygulama yükleyebilirsinn
    Market harici uygulama yüklemek için Menü- Ayarlar(Setting)-Uygulamalar(Applications)-Bilinmeyen Kaynaklar(unknow source) adımı tickli olması gerekmektedir.

Bu şekilde uygulama yükleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: munzur62-62

arkadaşlar ben iki ay oldu hero alalı.foruma da bugün üye oldum inşallah cvp alabilirim.ben 2.1 yazılım yükledim.ama bazı problemlerim var.mesela internetten duvar kağıdı ve walpeaper lar yüklediğimde bulamıyorum.uygulamaları yönet bölümünde görüyorum fakat bulamıyorum telefonda.başka bir sorun ışık sensörü aldığımdan bu yana çalışmış değil.servise verdim yapamadılar kendiliğinden hal olur dediler.birde bu hava durumlu saat herkeste aşağı doğru akarak animasyonu değişiyor dakika ve saat benimki normal yardıcı olursanız sevinirim.benide aranıza alıp kaydedin.bende internetten bayağı bir program indirdim.sonra sizinle paylaşacağım...

Duvar Kağıtlarını direk resimle olarak yükleyebilirsin bu durumda zaten fotoğraflarında veya hafıza kartı içeriğinde görebilirsin,Wallpaper ler live wallpaper ise canlı duvar kağıtları altında görebilirsin ( Menü-Duvar Kağıdı-Canlı Duvar Kağıtları ) ,ayrıca application olarak indirdiklerinide normal programların bulunduğu menü adımında görmen gerekmektedir kurarken herhangi bi sıkıntı yaşamıyorsan.

Hava durumu ve saat ile bi sürü widget bulunmakda senin gördüklerin sonradan yüklenen widgettir sendekiler standart olanlardır..

Işık sensörü sanırım donanımsal bu yüzden bizi aşar :)( Telefon ayarlarından sensör kullanımının açık olduğunu var sayıyorum )

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.