Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heroma Yeni bir batarya almak istiyorum tavsiyeniz varmi
  • Hero almayı düşünen arkadaşlar varsa satış linki aşağıdadır.

http://forum.donanimhaber.com/m_42575226/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42575226
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashabu

arkadaşlar hiçbiriniz yardım etmemiş olsa da kurdum şarjın full olmasına dikkat edin radio falan da kurmadım

Yorumların nasıl? Eksiklikler tamamlanmışmı, çoğu şey çalışmıyor diye okumuştum.
  • Batarya ?
  • arkadaşlar herkese iyi akşamlar beni de eklerseniz sevinirim.
    şubattan beri kullanıyorum android 2.2 gelemeyecek sanırım
    bunun dışında hiç bir kötü tarafı yok telefonuma aşığım :)
  • bu konu neden android ana konunun altında görünmüyor? bir haftadır konuyu arıyorum? nedenini bilen var mı?
  • Aranızda peep denilen naneyi kullanabilmeye devam eden var mı? Sanırım bir sorun var, twitter login olma konusunda bir değişiklik yapmış yanılmıyorsam ve şu anda log in olunamıyor. com.htc.htctwitter uygulamasında sorun var diyor. Biraz baktım internetten ama sorunun kaynağı veya çözümü hakkında doyurucu bir bilgiye ulaşamadım.
  • Batarya konusunda yardim edecek kimse yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

bu konu neden android ana konunun altında görünmüyor? bir haftadır konuyu arıyorum? nedenini bilen var mı?

[Mobil Cihazlar] » Cep Telefonu ve Aksesuarları » HTC » Cevap : HTC Hero Innovation Club v2.1 altına koymuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sycrone_one

Aranızda peep denilen naneyi kullanabilmeye devam eden var mı? Sanırım bir sorun var, twitter login olma konusunda bir değişiklik yapmış yanılmıyorsam ve şu anda log in olunamıyor. com.htc.htctwitter uygulamasında sorun var diyor. Biraz baktım internetten ama sorunun kaynağı veya çözümü hakkında doyurucu bir bilgiye ulaşamadım.

Aynı sorun bende de var, şuan kullanamıyorum HTC Peep'i. Sorun Twitter'ın yeni şifreleme sistemine geçmesinden kaynaklanıyor. Program eski şifreleme sistemini kullandığı için şifre yanlış girilmiş gibi görünüyor. Çözüm şuan için yok HTC'nin yeni güncelleme yapması bekleyeceğiz. Geçici olarak webden girebilirsin veya Android'in Twitter uygulamasını kullanabilirsin.
  • şöyle bir sorun dikkatimi çekti arkadaşlar
    konuşmayı bitirdikten sonra sol üst köşedeki konuşma süresi yanlış gözüküyor
    yani 5 dakika sürse 26 saniye filan gözüküyor
    nedeni ne olabilir acaba?
  • arkadaşlar bu gün htc hero aldım ama rehberimi bir türlü atamıyorum..bazı kişi isimlerinin uzun olması nedeniyle telefonda görünmüyor.biligisi olan arkadaşlar yardımcı olura sevinirim.teşekkürler.
  • Arkadaşlar elimde rootlanmamış htc hero var. 2 aylık kvk garantili.

linkşöyle.
  • arkadaşlar uygulama yüklemeyi bilmiorm yardımcı olr musunz htc sync den uygulama yüklemiyor başka nsl yapabilirm acaba
  • beyler bu hero blog daki rc mix v.2.0 ı yüklüyorum ..
    telefon açilmiyor bi türlü rom mu bozuk radio rom falanda yok quelity brillant yazan yer sürekli kendini tekrarlıyor deneyen varmı acaba ? link altta güzel roma benziyor ama yapamadım

http://hero-roms.blogspot.com/2010/09/rcmix-v20.html
  • Beyler selam,

Bende bir HTC HERO kullanıcısı oldum. T-Mobile G2 Touch bir cihazım var. Yazdıklarınızı va başka siteleride okuduktan sonra sizlere birkaç şey sormak istedim. Telefonun şuan ki hali ile market'a, youtube'a girebiliyorum ve root yetkimde mevcut. Cihazı ikinci el aldığım için sıfırdan bir kurulum yapmak istiyorum. Software Information sayfasına geldiğimde aşağıdaki bilgiler görünüyor:

Firmware: RCMix_v1.7
    Baseband Version 63.18.55.06OU_6.35.15.01
    Kernel:2.6.29.6-flykernel-10
    Build:3.32.405.2 CL191507
    Software:3.32.405.2

Sizce bu cihaz için herhangi bir upgrade gerekli mi? (2.1 v.s)
    HTC'nin sitesinden benim tel için "RUU_Hero_T-Mobile_UK_2.73.110.26_R_release_signed_NoDriver" isimli update'ı buldum. Bunu yuklemelimiyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: _melih
    Beyler selam,

Bende bir HTC HERO kullanıcısı oldum. T-Mobile G2 Touch bir cihazım var. Yazdıklarınızı va başka siteleride okuduktan sonra sizlere birkaç şey sormak istedim. Telefonun şuan ki hali ile market'a, youtube'a girebiliyorum ve root yetkimde mevcut. Cihazı ikinci el aldığım için sıfırdan bir kurulum yapmak istiyorum. Software Information sayfasına geldiğimde aşağıdaki bilgiler görünüyor:

Firmware: RCMix_v1.7
    Baseband Version 63.18.55.06OU_6.35.15.01
    Kernel:2.6.29.6-flykernel-10
    Build:3.32.405.2 CL191507
    Software:3.32.405.2

Sizce bu cihaz için herhangi bir upgrade gerekli mi? (2.1 v.s)
    HTC'nin sitesinden benim tel için "RUU_Hero_T-Mobile_UK_2.73.110.26_R_release_signed_NoDriver" isimli update'ı buldum. Bunu yuklemelimiyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

resmi rom yüklemeni tavsiye etmem, root ve recovery hakkını kaybetmene neden olabilir.
    şu adresten froydvillain 1.5u yükle bence. 1 aydır kullanıyorum, sorunsuz ve hızlı

http://www.villainrom.co.uk/forum/showthread.php?2358-FroydVillain-1.5.0-quot-Alive-and-Kicking-quot

ayrıca radio romunu da güncellemende fayda var. OU kullanıyorsun ancak en güncel radyo PU. xda'nın sitesinde arama yaparsan PU'yu bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

Batarya konusunda yardim edecek kimse yokmu

Yeni bir site satışa başladı "androidtelefonlari.com" burada telefon aksesuarları falanda satılacak diye biliyorum. Batarya için bir göz at istersen..
  • Şuan 600tl verip hero almak mantıklımı ?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.