Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parça parça konulardan sonra asıl konumuzda toparlanmaya ve güncel haberleri burada ve paylaşımları bu konu altında bir Hero Konu başlığında toparlamak istedim.

* Tüm alan dostların kişi sayısına göre konularımızı güncel tutabiliriz.
    * Tüm Hero Pda alanları burada sayfamızda güncelleyebiliriz.
    * Gerekli dosyalar konusunda dosyaları ve medya dökümanları paylaşalım.
    Sadece ama sadece Hero'nun içerik yönetimlerinin konusunu ve haberlerini sizlerle güncel tutalım.

Bakalım kaç kişiyiz ve neler sunabileceğiz...

Ön kısa bir inceleme yarın güncellemeye çalışacağım.

HTC HERO INNOVATION CLUB ÜYELERİ :

1-Asonas
    2-Cybermg
    3-mbbatu
    4-ekomeko
    5-radapaz
    6-darendeli
    7-susanadam
    8-dhgerenimo57
    9-omer12
    10-n3k
    11-print77
    12-since1905
    13-computeus
    14-crimson75
    15-sensation23
    16-zaftolga
    17-rakkas79
    18-salula
    19-tutubel
    20-chylos
    21-ressam0768
    22-ahmetben54
    23-gkysrl
    24-halilakdere
    25-serkanky
    26-katar-act
    27-laconf
    28-antifiriz
    29-freesub
    30-kuzen33
    31-Beykoz_srmn
    32-voyager1979
    33-zekzekus
    34-partagas
    35-mattboy
    36-hungry duck
    37-baltinok
    38-adailton
    39-serhan dogan
    40-ugurbulduk
    41-CM baba
    42-oseydik
    43-smetcan
    44-erolalper
    45-demirmert
    46-thenorth
    47-alpkun
    48-gokoo
    49-enver
    50-escobar6931
    51-maliozi
    52-kirpisan
    53-dennjs
    54-gurkantek
    55-Yeşil Limon
    56-dhappyb
    57-srdy
    58-flashabu
    59-witoosml
    60-hedkanki
    61-Poibra
    62-lekera
    63-yusufsan
    64-Moose Mordecai
    65-oner_hh
    66-
    67-
    68-
    69-
    70-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 31 Temmuz 2010; 19:44:53 >

• HTC HERO

İşlerimden dolayı vakit ayırıp da çekemediğim Htc Herom Alıpta fotoğrafını çekemeyenlere,almak isteyen dostlara azda olsa fikir verebilir.

Kutu içeriği ;

1-Kitapçıklar
    2-2gb Micro sd kart
    3-Kulaklık ve kulaklık tozluğu ve sıkıştırma klipsi.
    4-Aparatlı Şarj aleti ve usb kablosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 16 Şubat 2010; 18:35:03 >

• İlk sorular benden.

1-Mesaj bölümünde diğer kullandığım telefonlara göre Hero'da sadece tek bölüm olduğunu gördüm.Gelen ve giden msj'lar bir bölümde toplanıyor.Klasör seçeneği gibi bir durum göremedim.Giden msj-taslaklar-iletilenler vb...

2-Hero'da Dijital Pusula özellikler de olmasına rağmen ben bulamadım nerede bu pusula?

3-Ürünü dün aldım Vatan'dan.Beyazını bir tanıdıkta gördüm hiç hoşuma gitmedi.Vatan'nın kdv indirimini bekledim ve istediğim modeli aldım.

İncelemem de Android market bölümünü göremedim sanırım kvk engellemiş kaynak koduyla !
    Yada kendimiz giriş yapacağız web ile açıkcası tam denemedim !

4- MPlayer'da mp3 dinlerken ekolayzır ayarlarını da menüde bulamadım bulabilen var mı acaba?

Yeni bir platform'a geçişte merakla incelediğim bu hero'yu çok beğendim ama yavaş yavaş alışmak durumunda ısınma turları atıyorum

5-Hero'nun sar değerleri biraz yüksek mi?

Sorular geldikçe sormaya devam.Paylaşımlara ve yorumlara da non-stop

• yakında android market uygulaması htc yede çıkacak ama o çıkana kadar internettenwww.slideme.org sitesinden slideme programını indirerek yada direk siteden de programları indirere birçok uygulamayı hero da kullanabiliriz.

Htc oldukça iyi bir telefon 2 haftadır kullanıyorum ve oldukça başarılı uygulamaları mevcut dokunmatik oldukça hassas ve tepkime süresi oldukça başarılı sadece internetten flash videoları açamadım bi türlü gördüğüm tek eksi yön bu.
  • az önce yazdığım yazıda htc için android market çıkacak yazdım onu şöyle düzeltiyorum htc hero android market uygulamasının türkiye desteği çıkacak diyelim
  • Şuan cyber telefonlarımız boş gibi görünüyor.Ben öyle hissediyorum.Zamanla çoğalacağından eminim.Tek bir şey merak ettim tabi yukardaki sorulara cevap veren olur mu bilemiyorumda Rss beslemelerini sağlayan uygulamayı bulamadım...Sanırım yok hero'da.

Senide ekledim club'e
  • ekle benı

androidtr.blogspot.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @cybermg
    Market uygulaması mı çıkıcak ? Söylenti mi yoksa bildiğiniz bişey mi var?

Benide ekleyebilirsiniz listeye.
  • Ekledim arkadaşlar bakalım kaç kişiyiz.
    Birde bir kaç sorum vardı yukarda cevaplayabilecek var mı acaba?
  • beni de ekle
  • @ asonas

iletiler bölümünde menü tuşuna basarsan taslaklar klasörünü görebilirsin.
    Pusula uygulaması markette var ancak bizim telefonlarda market uygulaması yüklenmiyor, sağolsun kvk kitlemiş. Kilit açmanın yolları var ancak bu ay sonunda zaten büyük güncelleme gelip 2,1 e geçiş yapıcaz. Sanırım acılıcak market. acılmazsa mecburen kilidi kaldırıcaz ;)
    Ekolayzır yok ama dediğim gibi markete giriş yapabilseydik ordan indirebilirdik...
  • Arkadaşlar evet market uygulaması yakında yeni güncellemeyle çıkacak şu anda az önce dediğim gibiwww.slideme.org sitesi oldukça başarılı programlar barındırıyor RSS uygulamalarıda buna dahil.
    ayrıca ek olarak şu siteleride verebilirim
    http://www.pluscep.com/android/55087-android-apk-applications-pack-android-telefonlar-icin-uygulama-koleksiyonu-t-mobile-g1-vs.html

http://www.freeandroidware.com/

ayrıcawww.slideme.org sitesinden ister manuel olarak app indirebilir yada site içeriğinde slideme.apk yı indirip aynı android market uygulaması gibi kullanabilirsiniz.

Kolay gelsin...

• Cybermg teşekkürler ilgine paylaşımına slideme sitesini bir kurcalayayım

Şunuda belirtmek istiyorum,Tr'de satılan herolar da bluetooth dosya gönderememe sorunu var.Yazılımsal bir kaynak sorunu olduğu için htc çalışmalar yapıyormuş.

Mesela bluetooth görünür yapıyorum farklı cep telden veya pcden dosya alışı yapamıyor hero.

Arkadaşlar olmazsa olmaz kullandığınız programlarınız nelerdir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 17 Şubat 2010; 10:34:15 >
  • Ne demek yeni bişeyler bulursam paylaşırım geleceğin OS si android dir yakında çok daha gelişecektir. Kolay gelsin.
  • Tamam cyber bir şey daha danışmak istiyorum.Üründe kutusunda cd çıkmadı.Diğer cep tel firmalarının yaptığı gibi pc suit cd acep nette mi? İşlerimden dolayı tam bakamadım telefona zaten şuan yatıyor evde kullanamıyorum. Uygulamalar,mp3 video hangi programla yüklüyorsunuz?
  • www.htc.com sitesinden htcsync yazılımının güncel versiyonunu indir telefonunu usb ye tak ve ekranın üstünü aşşağıya doğru sürükle htc syn ve ysb bağlanı seç programı çalıştır 3 seçenek çıkacak exchange outlook kullanıyorsan senkronize edebilirsin yada app installer ile indirdiğin apk uzantılı dosyaları burdan telefona yükleyebilirsin yada mp3 yada mp4 uzantılı multimedia dosyalarını normal usb belleğe atar gibi içine atabilirsin. yanlız hd görüntülerde takılma yapıyor çok sağlam değil.
    Birde eğer youtube açılmasını istiyorsanız yine slideme den opera 4.0 yazılımını kurup burdan youtube ada erişim sağlayabilirsin. Eğer açılmazsa teknik detaylarını yazarım :)
  • Teşekkürler cybermg.Son bir sorum var.Arka plan uygulamalarını nasıl görüp kapatabiliriz acep?Görev yöneticisi yok mu acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 17 Şubat 2010; 11:29:04 >
  • açıkcası telefonda tema olayını pek sevmediğim için fazla kurcalamadım ama home ekranındayken menü tuşuna basınca bir kaç bununla ilgili ayar çıkıyor sanırım buradan ayarlamalar yapıyorsun. Birdewww.zedge.net adresini kullan burda hero ya ait güzel tema melodi vb. bulabilirsin.
  • sorunu tekrar okuyunca yanlış cvp verdiğimi farkettim :) olsun oda işe yarar bir bilgi

sorunun cevabına gelince görev yöneticisi dediğin şeye tüm programlar/ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet dizininden erişebilrsin buradan yüklediğin programlarıda silebilirsin.İstersen slideme de profesyonel görev yönetim araçları mevcut. Birde eğer app yüklersen yine tüm programlar/ayarlar/uygulamalar/bilinmeyen kaynaklar yazan seçeneği işaretlemen gerekiyor.
  • Teşekkür ederim dostum cybermg

Arkadaşlar hero alan Dh forumumuz da sadece 5 kişimi Katılım bekliyoruz kulüb'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 17 Şubat 2010; 19:52:01 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.