Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide ekleyebilirsiniz benimde tmobile htc herom var.
  • Heromuzun aksesuarlarını gittigidiyorda bir kaç elemanların satışlarını gördüm değişik şeyler var.

Aramıza yeni katılan dostlara hoşgeldiniz 16 olduk vay be... 2 kişiydik zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Heromuzun aksesuarlarını gittigidiyorda bir kaç elemanların satışlarını gördüm değişik şeyler var.

Aramıza yeni katılan dostlara hoşgeldiniz 16 olduk vay be... 2 kişiydik zamanında

Teşekkürler,
    Hemen ilk sorumu yönelteyim sizlere?
    Orjinal Rom dışında Sense'li 2.1 Rom kullanan var mı? Genel performanslar nasıl bu 2.1 romların, ve özellikle çok istediğim livewallpapers'lar sistemi zorluyor mu?
    Mart'ın ortasında en son official güncelleme yapacaklarını söylediler,aylardır bekliyoruz, hala 1.5 romdayız,market uygulaması dahil herşey çok eski

• quote:

Orijinalden alıntı: crimson75

quote:

Heromuzun aksesuarlarını gittigidiyorda bir kaç elemanların satışlarını gördüm değişik şeyler var.

Teşekkürler,
    Hemen ilk sorumu yönelteyim sizlere?
    Orjinal Rom dışında Sense'li 2.1 Rom kullanan var mı? Genel performanslar nasıl bu 2.1 romların, ve özellikle çok istediğim livewallpapers'lar sistemi zorluyor mu?
    Mart'ın ortasında en son official güncelleme yapacaklarını söylediler,aylardır bekliyoruz, hala 1.5 romdayız,market uygulaması dahil herşey çok eski

Bugün xda-developers ta gördüm bir ROM. Çok hızlı ve performanslı olduğundan bahsediliyordu. Fakat yine de şu an Hero için 2.1 ROM çıkmadığından, var olan unofficial 2.1 ROM'lar diğer cihazlardan port edilmiş ROM'lar. Şu an için ben yüklemenizi pek tavsiye etmem. Orjinal HTC 2.1 ROM çıktıktan sonra zaten üstünde yapılacak oynamalarla çok hızlı ve stabil bir ROM'a sahip olacağız.

• Resmi açıklama olarak Mart ortasıydı dimi?
    Kasım'dan beri bekle bekle bir hal olduk çünkü
  • quote:

Resmi açıklama olarak Mart ortasıydı dimi?
    Kasım'dan beri bekle bekle bir hal olduk çünkü

Sanıyorum Mart'ın ortası denmişti. Ben Mart sonu gözüyle bakıyorum.
    Yalnız cihazı aldıktan sonra biraz araştırma yaptım da, HTC Android modellerini 3'er 3'er duyuruyor. Hero'nun varisi bile duyurulmuş şimdiden. HTC modelleri almadan önce telefonun oturmasını bekliyoruz. Telefon oturunca da yeni model lansmanını yapıyor HTC. Anlamıyorum neden bu kadar çok modeli bu kadar kısa sürede çıkartıyorlar.

Android'li modeller çıktığında HTC 1GHZ'lik modellere sahipti ama gitti Android'li modellerde 528 mhz'lik işlemcileri kullandı. Şimdi yeni modellerde 1GHZ'lik işlemcileri kullanıyor. Bu yaptıkları gerçekten ayıp bana göre ama, rakipleri de yok.

• benide ekleyebilirsiniz, ağustos ayından beri beyaz hero luyum, takip ediyordum ancak şimdi yazma fırsatım oldu ...
  • Rakkas hoşgeldin dostum.Epey erkenciymişsiniz heroyu almakta 09 ağustos HERO ' cu kervanına katıldın hoşgeldin.
  • arkadaslar bugun bende Hero aldım.
    beni de eklerseniz sevinirim.
    umarım faydalı paylaşımlarda bulunuruz...
  • Merhaba beni de listeye ekleyin yaklaşın 1 aydır KVK'lı Hero kullanıyorum. Buradan bazı izlenimlerimi paylaşmak isterim:

Öncelikle cihazın kullanımı çok kolay, ekran dokunmalara çok hızlı cevap veriyor. 7 tane ekranı olması telefonun kullanılabilirliğini artırıyor, herşey elinizin altında ve kendi kullanımınıza göre istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz.

İşletim sistemi stabil, hiç sorun çıkarmadı bugüne kadar. Cihazla birlikte gelen google talk, map, gmail, peep gibi uygulamalar tam benim ihtiyaçlarımı karşılayan uygulamalar.

Navigasyon için (internet paketiniz varsa) google map gayet başarılı. Ama offline bir navigasyon programı olsun diyorsanız ben Ndrive kullanıyorum, Başarsoft'un güncel haritası ile birlikte başarılı işler çıkartıyor :) Özellikle POI'ler çok güncel ve bulamadığım hiçbir şey olmadı.

Manyetik pusula soran arkadaşlar olmuş, GPS Status programını kurabilirsiniz.

Android'in açık programları yönetmesi güzel, fakat bazen cihaz yavaşlıyor. Gidip programları elle kapatmak gerekebiliyor, ama çok sık gerçekleşen bir durum değil.

Benim çözemediğim bir durum var yardım ederseniz sevinirim. Toplamda 7-8 tane uygulama yüklediğimde (Toplam 10-15Mb) "telefon bellek alanı azalıyor" diye hata veriyor. Bu cihazda 288 hafıza yok mu? Nasıl bu kadar kolay dolabiliyor? Hero kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.Her ne kadar da Hd2 modeli gibi satılmasa da Htc Hero,konumuzu devam ettirerek paylaşımlarda bulunuyoruz.HD2 konusu kadar sayfamız olmayacak gibi en azından güzel paylaşımlarla konumuzu kalkındırırız.
  • Tutubel açık olan programları nasıl kapatıyoruz? Görev yöneticisi yok mu acaba?
    Arka platformda çalışan programlar olabilir ram'den ve cpu'dan işlem kullanabilir onları görüp kapatabilme özelliği yok mu?

Bende güzel bir gps programı bakmıştım ama slideme'den compass programını indirdim sade bir pusula.
    Şuan
    Gpsstatus indirdim bakalım nasıl birşey.Versiyon ise 3.0.3
    Burada kullandığımız prog. yada favori uygulamaları ekleyelim
  • Arkadaşlar şunu eklemekte fayda görüyorum.

KVK'dan alınan Htc Herolarımızın Buletooth sorunu var.Yazılımsal kaynaklı denildi Vatandaki çalışanlar.Kvk bu konuda çalışma yapıyormuş.

Sorun şu;

Bir dosyayı Hero'ya gönderdiğinizde gönderecek olan cihaz hero'yu görüyor ama dosyayı gönder dediğinizde sanki bluetooth kapalı gibi algılıyor.Hiç bir dosya alamıyor.Bu konuda çalışmaları devam ediyormuş.Htc Türkiye'de duyuru yapacaklarmış.
  • quote:

Arkadaşlar şunu eklemekte fayda görüyorum.

KVK'dan alınan Htc Herolarımızın Buletooth sorunu var.Yazılımsal kaynaklı denildi Vatandaki çalışanlar.Kvk bu konuda çalışma yapıyormuş.

Sorun şu;

Bir dosyayı Hero'ya gönderdiğinizde gönderecek olan cihaz hero'yu görüyor ama dosyayı gönder dediğinizde sanki bluetooth kapalı gibi algılıyor.Hiç bir dosya alamıyor.Bu konuda çalışmaları devam ediyormuş.Htc Türkiye'de duyuru yapacaklarmış.

Bende dün Bluetooth ile dosya göndermeye çalıştım fakat sorun çıkarmıştı. Demek ki bundan dolayı imiş. Yazılımla nasıl çözülecek acaba? Yeni ROM yükledim değişen birşey yok. Radio ROM güncellemesi yaptım yine birşey değişmedi. Umarım donanımsal bir arıza yoktur.

• quote:

Tutubel açık olan programları nasıl kapatıyoruz? Görev yöneticisi yok mu acaba?
    Arka platformda çalışan programlar olabilir ram'den ve cpu'dan işlem kullanabilir onları görüp kapatabilme özelliği yok mu?

Bende güzel bir gps programı bakmıştım ama slideme'den compass programını indirdim sade bir pusula.
    Şuan

Taskiller programı bu konuda en iyisi (widget'ı bile var) tavsiye ederim
    Bu arada daha önce bahsetmiştim,kimsenin ilgisini çekmemesi beni çok şaşırttı. TAThome diye yeni bir home replacement uygulaması çıkmak üzere. İsveçli bir firma üzerinde çalışıyor ve bu arayüz sadece android telefonlar için çıkacak. Videoyu izleyin, heyecanlanmamak elde değil Videoda hatta bakın hangi telefonu kullanıyorlar
    http://www.youtube.com/watch?v=VIkjoZtGaQs
    http://www.youtube.com/watch?v=bOGmnnGpoqg
    http://www.tat.se/home/

• Ben açıkcası denedim yazılımsal hata var.Otomatik algılamayı kapatıyor.Donanımsal olacağını sanmıyorum.Donanımsal olsa tümden çalıştırmaz.Bluetoothlar entegreli donanımdır genelde yazılım software ile çalıştırılır.Modülü yazılım yani.Bunu bir elektronikcçi arkadaş söylemişti.Adamlar heroları kitlerken bluetootu bozmuşlar ayarlarını
  • quote:

Ben açıkcası denedim yazılımsal hata var.Otomatik algılamayı kapatıyor.Donanımsal olacağını sanmıyorum.Donanımsal olsa tümden çalıştırmaz.Bluetoothlar entegreli donanımdır genelde yazılım software ile çalıştırılır.Modülü yazılım yani.Bunu bir elektronikcçi arkadaş söylemişti.Adamlar heroları kitlerken bluetootu bozmuşlar ayarlarını

Umarım yazılımla çözülür.
  • quote:

quote:

Şuan

Bu arada daha önce bahsetmiştim,kimsenin ilgisini çekmemesi beni çok şaşırttı. TAThome diye yeni bir home replacement uygulaması çıkmak üzere. İsveçli bir firma üzerinde çalışıyor ve bu arayüz sadece android telefonlar için çıkacak. Videoyu izleyin, heyecanlanmamak elde değil Videoda hatta bakın hangi telefonu kullanıyorlar

Güzel bir iş yapmışlar. Fakat HTC Widget'larını desteklemiyor sanırım. HTC'nin hava durumunun olduğu saat olmadığında benim hiç ilgimi çekmiyor nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

quote:

Şuan

Güzel bir iş yapmışlar. Fakat HTC Widget'larını desteklemiyor sanırım. HTC'nin hava durumunun olduğu saat olmadığında benim hiç ilgimi çekmiyor nedense.

Aslında şu HTC firması kendi widgetlarını arttırsa geliştirse,hatta çoğunu paralı da yapabilir,satın alır kullanırız. Birkaç ay önce çıkarttıkları yeni widgetlar çok iyi değillerdi ama battery widget'ı hariç

• Bir de özellikle şu resmi 2.1 fw'sini bekliyorum bakalım tüm yenilikleri görecek miyiz ve performansta artış olacak mı? Mesela livewallpapers'ların gelmesini dört gözle bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.