Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Üye oldunuz bile

Teşekkürler :)
  • Paylaşıma devam edebilmek için telefon'da hükmen bilgi sahibi olmak gerek.Tabi buda yavaş yavaş oluyor.Malum konumuzda cansız...Htc platformuna yeni geçtiğim için acemiliği atlatıyorum yavaş yavaş.

Üyelerimizin değerli paylaşımları olursa bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar var paylaşıma açık olduklarını görmek mutluluk verir şahsen.
    Bakalım kaç üye olup konumuz ilerleyecek mi?
  • gönlünü başkasına kaptıran htc herosundan kurtulmak isteyen varsa ulaşsın lütfen(:
  • Arkadaşlar Adobe firması HTC Hero modelinden flash desteğini çektiğini açıklamış :( yani videolara elveda dicez sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybermg -- 1 Mart 2010; 10:11:47 >
  • Arkadaşlar bu telefon hakkında kafamda birkaç soru var.
    1- Bu root işlemi ne için gerekli. Telefonu ilk açtığımızda yeterli yetkilere sahip değil miyiz ki root işlemi yapıyoruz. Yoksa sadece rom işlemlerini gerçekleştirebilmek için mi gerekli?
    2- KVK anlaşmasından dolayı cihazda market programı yok. vending.apk yükleyerek market uygulamasına sahip olabiliyor muyuz?
    3- Android menüsü Türkçe desteğine sahip mi?
    4- KVK'dan alınan cihazlarda HTC Sense var mı?
    5- HTC sitesinde WWE (Word Wide English) olarak 5-6 ROM mevcut. Bu ROM'lardan istediğimizi yükleyebiliyor muyuz? Yoksa KVK imzalı ROM'ları mı yükleyebiliyoruz sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Arkadaşlar bu telefon hakkında kafamda birkaç soru var.
    1- Bu root işlemi ne için gerekli. Telefonu ilk açtığımızda yeterli yetkilere sahip değil miyiz ki root işlemi yapıyoruz. Yoksa sadece rom işlemlerini gerçekleştirebilmek için mi gerekli?
    2- KVK anlaşmasından dolayı cihazda market programı yok. vending.apk yükleyerek market uygulamasına sahip olabiliyor muyuz?
    5- HTC sitesinde WWE (Word Wide English) olarak 5-6 ROM mevcut. Bu ROM'lardan istediğimizi yükleyebiliyor muyuz? Yoksa KVK imzalı ROM'ları mı yükleyebiliyoruz sadece?

2- olamıyoruz.
    3- evet
    4- evet
    5- başka rom yüklenemiyor. muhtemelen kvk da değil, htc sayfasında bir rom yayınlayacak ve onu yükleyebileceğizhttp://www.htc.com/tr/supportdownloadlist.aspx?p_id=283&act=sd&cat=all

• quote:

Orijinalden alıntı: zopik

quote:

Arkadaşlar bu telefon hakkında kafamda birkaç soru var.

2- olamıyoruz.
    3- evet
    4- evet
    5- başka rom yüklenemiyor. muhtemelen kvk da değil, htc sayfasında bir rom yayınlayacak ve onu yükleyebileceğizhttp://www.htc.com/tr/supportdownloadlist.aspx?p_id=283&act=sd&cat=all

Soruların cevaplarını beklemeden az önce gittim bir Hero aldım. Şu an kullandığım HTC Diamond'a bakınca, HTC veya KVK ne yaparsa yapsın, xda-developers sayesinde sanmıyorum ki önümüzde kullanıma yönelik bir engel kalsın.

Tek derdimiz HTC'nin 3 ayda bir yeni telefon çıkartarak, elimizdeki telefonu 1 sene içinde maziye gömmesi olacak.

• Bi sorunum var;

Rehbere eklediğim kişileri sonradan bulamıyorum ,nereye kaydoluyor bunlar?
  • Computeus hoşgeldin aramıza.Herocu seni

Since1905 dostum kişilere gir oradan menü tuşuna bas ve görüntüle de.telefonu nereye kaydettiğini görebilirsin ona göre sende ayarlarını yap
  • quote:

Computeus hoşgeldin aramıza.Herocu seni

İlk gecenin ardından hayal kırıklığı yaşıyorum. Hadi Android yeni bir sistem, Google daha tam oturtamamış, fakat HTC Windows Mobile'daki tecrübesini de yansıtamamış. Tasarladığı sense arayüzü bileşenleri Windows Mobile'daki muadillerinin yanından geçemiyor. Umarım Android 2.1 ile birlikte Sense de geliştirilir de çıkacak olan ROM ile iyi bir kullanım sağlanır.

Bu arada ne Vending.apk ne de SlideMe yöneticileri çalışmıyor bende. Ayrı bir ayar yapmak falan mı gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: dhgerenimo57

Arkadaşlar KVK firmasının hero yu getirmesi güzel ama market uygulamsı için anlaşamaması tam bir komedi. Ayrıca google sitesinde neden TR desteği yok. Android sayfasını incelerseniz oradaki uygulamaları cep telefonuna gönderebiliyorsunuz ama anlaşmalı ülkelere tabiki. filipinlerin bile olduğu listede maalesef Türkiye yok. Ben ce hem kvk hem google hem de htc firmalarını mail bombardımanına tutalım gerekli destek konusunda. İngilizce bilen bir arkadaş hazırlık yapsın ve bizde değişik mail adreslerimizle bu 3 kuruma mailleri atalım.

edit. destek lütfen.
  • quote:

quote:

İlk gecenin ardından hayal kırıklığı yaşıyorum. Hadi Android yeni bir sistem, Google daha tam oturtamamış, fakat HTC Windows Mobile'daki tecrübesini de yansıtamamış. Tasarladığı sense arayüzü bileşenleri Windows Mobile'daki muadillerinin yanından geçemiyor. Umarım Android 2.1 ile birlikte Sense de geliştirilir de çıkacak olan ROM ile iyi bir kullanım sağlanır.

Bu arada ne Vending.apk ne de SlideMe yöneticileri çalışmıyor bende. Ayrı bir ayar yapmak falan mı gerekiyor?

Dostum slideme çalışıyor ama bazı programlar yüklediğinizde zorunlu kapanıyor uyarısı veriyor.Htc Türkiye elemanları bu konuda ne der bilemiyorum.Resmen adamlar bizim öngördğümüz aydan başkasına geçemez ve kurcalayamazsınız diye sınır getirmişler.
    Sıkı yönetim uyguluyor adamlar.

Slideme'de uygulamaları pc'nize indirin öyle yükleyin.

Bu arada aldığınız herolarınızı kontrol edin.Ölü pizel çıkma durumu var.Bir kaç alanda gördüm.Dikkat edin dostlar.

• quote:

quote:

Arkadaşlar KVK firmasının hero yu getirmesi güzel ama market uygulamsı için anlaşamaması tam bir komedi. Ayrıca google sitesinde neden TR desteği yok. Android sayfasını incelerseniz oradaki uygulamaları cep telefonuna gönderebiliyorsunuz ama anlaşmalı ülkelere tabiki. filipinlerin bile olduğu listede maalesef Türkiye yok. Ben ce hem kvk hem google hem de htc firmalarını mail bombardımanına tutalım gerekli destek konusunda. İngilizce bilen bir arkadaş hazırlık yapsın ve bizde değişik mail adreslerimizle bu 3 kuruma mailleri atalım.

edit. destek lütfen.

Gerenimo ben açıkcası attım ama cvp bekliyorum.

• Kılıf bulan yada ekran koruyucusu alan var mı?

Ekran cizilmeyen farklı bir maddeden üretilmiş.Ben elimle kullanıyorum banamısın tek çizik dahi yok.2 hafta oldu kullanılan malzemesi kaliteli.

Bakalım bu hero bize kaç yıl yada ay dayanacak merak ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

Dostum slideme çalışıyor ama bazı programlar yüklediğinizde zorunlu kapanıyor uyarısı veriyor.Htc Türkiye elemanları bu konuda ne der bilemiyorum.Resmen adamlar bizim öngördğümüz aydan başkasına geçemez ve kurcalayamazsınız diye sınır getirmişler.
    Sıkı yönetim uyguluyor adamlar.

Slideme'de uygulamaları pc'nize indirin öyle yükleyin.

Bu arada aldığınız herolarınızı kontrol edin.Ölü pizel çıkma durumu var.Bir kaç alanda gördüm.Dikkat edin dostlar.

Dün cihazı yazılımsal olarak kırdım. Artık istediğim ROM'u yükleyebiliyorum. HTC'nin yayınladığı WWE ROM'lardan birini yükledim ve Android Market uygulamasına kavuştum. Biraz arayüz ayarı da yaptıktan sonra telefonu sevmeye başladım. Güzel cihaz.

• Beni de kulübe ekleyebilirsiniz. Yurt dışından alınma kayıtlı beyaz Htc Hero
    Bir de bende büyük heyecan uyandıran yeni 3D Homescreen uygulamasına bir bakın. Çok yakında çıkacak olan TAT Home bizim orjinal Sense'den bile daha çok başarılı bence.
    Videodaki demo gösterimini Hero'da yapmışlar,müthiş hızlı ve süper görünüyor.
    http://www.tat.se/home/

• quote:

Kılıf bulan yada ekran koruyucusu alan var mı?

Ekran cizilmeyen farklı bir maddeden üretilmiş.Ben elimle kullanıyorum banamısın tek çizik dahi yok.2 hafta oldu kullanılan malzemesi kaliteli.

Bakalım bu hero bize kaç yıl yada ay dayanacak merak ediyorum

Konya Seydişehirden online sayış yapan birisi ile tanıştım.Silikon kılıf,ekran koruyucu,araç şarz vs..hero için ne ararsanız var adamda..Tavsiye ederim,
    www.pdateknoloji.com

• quote:

Since1905 dostum kişilere gir oradan menü tuşuna bas ve görüntüle de.telefonu nereye kaydettiğini görebilirsin ona göre sende ayarlarını yap

Teşekkürler...

• Benide listeye ekleyebilirsiniz.

Ya arkadaşlar şu nokiada ve windows mobileda olan skyfire gibi bir browser varmı anroidde? Yani şu video izleme olayına bir çozum getirebilirmiyiz arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.