Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Android topiği fena diil bişeyler bulabilirsiniz...

www.ctrlpda.com

Ayrıca

www.xda-developers.com
    www.ppcwarez.org
    www.pocketpc.gen.tr tavsiye edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since1905 -- 15 Mart 2010; 20:25:45 >

• 2.1 resmi olarak ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darendeli -- 11 Mart 2010; 21:28:30 >
  • opera mini 5 beta çıkmmış android için

bulabilirseniz buraya link verirmisniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

2.1 resmi olarak ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı arkadaşlar

Mart ortası diye okudum birkaç yerde.Hatta başka bir forumda bi herocu mail atmış htc support'a mart ortası cevabını almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: since1905

quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

2.1 resmi olarak ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı arkadaşlar

Mart ortası diye okudum birkaç yerde.Hatta başka bir forumda bi herocu mail atmış htc support'a mart ortası cevabını almış.

Yeni söylentiler Hero için Android 2.1 ROM'un çıkış zamanının Nisan ortasına alındığı yönünde.
  • Arkadaşlar crackli program kullanırken 2 kere düşünün.

Crackli programı kurarken hangi izinleri kullandığını göremeyebiliyorsunuz, ayrıca programın yapısı ile oynandığı için ekstra izin kullanılmış olabilir. Android'in yapısından dolayı program arkaplanda çalışabilir, kendi kendini açabilir, telefon açabilir, telefon numaralarınızı kopyalayabilir vs.

Ayrıca o kadar çok free program var ki, paralı programa ihtiyaç yok zaten..

tavsiye bağlamında..

(*) olayın emek vs kısmına hiç girmiyorum zaten, bu konuyu daha önceden çok tartıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laconf -- 12 Mart 2010; 14:15:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhgerenimo57

Arkadaşlar i.go 8 linki buldum ben daha yükleyip çalıştıramadım ama sizinle paylaşayım dedim.
    http://hotfile.com/dl/31835088/d1bcf7f/igo8.rar.html
    rıdvan79 nickli arkadaştan alıntıdır.

i.go 8 i kurdum süper çalışıyor gerçi amigo olanı yani biraz basit arayüzlü ama olsun bu işin kralı şimdilik i.go ve o da telimizde mevcut artık.
    Ayrıca isteyene copilot live8 in TR haritasını verebilirim.
    Buradan daha önce bir kaç program isteğim olmuştu ama kimseden tık çıkmadı ama bende bu sayede öyle bir kaynak buldum ki ne ararsam crackli ve full olarak var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhgerenimo57 -- 13 Mart 2010; 1:40:14 >

• arkadaşlar az önce mediamarkt tan bende bir htc hero aldım telefon güzele benziyor ama bu telefona çok yabancıyım, ayarlara baktım ama bulamadım, bu telefonda toplam konuşma (gelen- giden) süresini nereden görebiliriz.
  • phoneanalyzer işini görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n3k

phoneanalyzer işini görecektir.

telefonun total konuşma süresini program ile mi kayıtta tutabiliriz, peki bu broğramı nasıl bulabilim, yeniyim yardımcı olursanız sevinirim.
  • eski telefonumdaki rehberi bu telefona aktarmak için izlemem gereken yol nedir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

eski telefonumdaki rehberi bu telefona aktarmak için izlemem gereken yol nedir....

arama tuşuna bastığınızda sim karttaki numaralar karşınıza çıkar menu tuşuna basın Karşınıza import yazısı çıkıcaktır.Bu şekilde simkartı telefona aktarabilirsiniz.
  • Beni de ekleyin beyaz bir hero'm var
  • Hero ve Android ile ilgili bir kaç sorum vardı. Cevaplarsanız sevinirim.

1- 320x480 ekran çözünürlüğünü yeterli buluyor musunuz; yoksa kesinlikle yetersiz mi diyorsunuz? Ayrıca kişiden kişiye değişebilir ama genel olarak ekran büyüklüğünü yeterli buluyor musunuz?
    2- Android için İngilizce-Türkçe sözlük, e-kitap okuma programı, bilimsel hesap makinesi vb. programları kolayca bulabiliyor musunuz?
    3- HTC Hero' da kilitlenme, resetleme, kendi kendine kapanma gibi sorunlar var mı?
    4- HTC Hero bekleme durumuna geçtiğinde ekranda saat vb. bilgiler görünüyor mu?
    5- Telefon bekleme durumundayken telefonun açık olup olmadığını bildiren bir ışık varmı (sürekli olarak yanıp sönen)?
    6- Hız ve kullanım kolaylığı açısından Android' i tavsiye eder misiniz?
    7- Android' in olumsuz yönleri var mı?

Teşekkürler...

• Heroyu bugün inceleyebildim.. o joyistic bana tuaf geldi.. sorun yaşayan oldumu acaba..
  • <akay365

1- Bence yeterli. İşin içinde multitouch olunca pan&zoom yapmak çok kolay düşük çözünürlük dezavantajı böylece ortadan kalkıyor. ama ne demiş amerikalı bigger is better.

2- Söylediğin tüm programlar ve daha niceleri mevcut(20 bin program var)

3- Ben şu ana kadar hiç yaşamadım.

4- Hayır görünmüyor. ama cevapsız arama ve mesaj varsa iztopu yanıp sönüyor.

5- Yok

6- kesinlikle tavsiye derim. Aynı anda birden fazla uygulama çalıştırabiliyor buna rağmen gayet performanslı. Güncellemeler ile daha da performanslı olacak.

7- Android Market in yasal olarak şu anda birkaç ülkede bulunması. onun dışında aynı paraya alacağın herhangi bir telefondan çok daha fazlasını verecektir.
  • chylos;
    cevaplar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

Heroyu bugün inceleyebildim.. o joyistic bana tuaf geldi.. sorun yaşayan oldumu acaba..

Çok rahat bir top Hiç bir sorunu yok.Nadir o topu kullanıyorum. Ama ilk kullananlara değişik gelebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

chylos;
    cevaplar için teşekkürler.

Akay bende cvp veriyordum dostumuz cvplamış.Telefonu düşünüyorsan hiç çeinmeden alabilirsin.Ama yok ben almak istemiyorum Bravo'yu bekleyeceğim diyorsan tabi karar senin. Çünki hero alıpta bırakılacak bir pda değil tavsiye ederim.
  • merhaba arkadaşlar,
    sanırım yarın elime geçecek hero. internette çok fazla bir arama yapmamıştım. biraz acemiliğime geldi siparişi vermeden değerlendirmemiş olmak.... şimdi biraz araştırınca android üzerinde yeterince türkçe uygulama olmaması dikkatimi çekti. her zamanki gibi türkiye'de bu tarz cihazların ne yazık ki sadece satışı yapılıyor. maintenance denilen o safha hala teknolojide türkiye için çok sınırlı. birşeyleri satın aldıktan sonra ya devam sürümleri gelmiyorya da hatta ya da bile değil aksesuar almak isterseniz karaborsa taklit ürünlerden başka şansımız olmuyor. bana bu pdayı kullanışlı hale getirebilecek uygulamalar tavisye edebilecek bir arkadaşım var mıdır diye sorayım istedim . dediğim gibi türkçe uygulama eksiklikleri insanı biraz soğutuyor.... umarım pda elime geçince ve onu kullandıkça oluşan önyargım değişecektir. bende klubün üyesiyim herhalde artık..

hoşbulduk :))

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.