Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ressam0768

Arkadaşlar Hero nun şarj süresi hakkında sizlerin izlenimleri nedir acaba.
    24 açık konumda ancak 4 gün dayanıyor.
    Bu konuda yapabileceğimiz bir şey var mı?
    Sizlerin cihazlarınız ne kadar dayanıyor bilgi verirseniz sevinirim.

Açık konum demek telefonu açıp bırakacaksınız.Bu şekilde şarjı nekadar gider bilemem denemekte saçma.4 gün demişsiniz gayet uzun bir süreç arama yapıyorsunuz müzik dinliyorsunuz internet vs..Normal bir süredir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katar-act

arkadaşlar htc heroyu ubuntu ile kullanan var mı?.
    telefon henuz elime ulaştı ve biraz inceleme fırsatım oldu. ekran oldukça hızlı ve dokunmalar isabetli (daha önce touch kullanmıştım sıkıntılar yaşamıştım).
    bilgisayarımda işletim sistemi olarak ubuntu 9.10 kullanıyorum. bir iki nokta var danışmak istediğim:
    1- acaba heroya program yükleyebilmek için illa htc sync uygulaması mı gerekiyor.andoid tabanlı bir telefonu kullanmak için windows tabanlı bir yazılım kullanılması gerekliliği bana komik geldi doğrusu. umarım ubuntu için de uygulamalar vardır ve ben bulamıyorumdur. .
    2-bir de slideme den bahsedilmiş gidip üye oldum ama sam uygulamasını kurmadan sanırım market imkanı yok. bunun için (sam) dilin ingilizce olması şart mı. daha önceki telefonumu yurt dışından almıştım ve rom desteği yeterli olmadığı için en son sürüm WWE kullanıyordum ancak türkçe karakter problemi oluyordu. yine yaşamak istemediğim için telefonu türkçe kullanmak istiyorum, ama market uygulaması da kullanmak istiyorum...

bir miktar arama yaptım ama bu ara yoğun olduğum için pek bilgisayar başında duramıyorum, kolaya kaçıyormuş gibi görünmek istemem, ancak yardımcı olabilecek arkadaşlar en azından bana link gönderebilirlerse çok mutlu olurum.

1 - hero (ve diğer android telefonlar) pc'den bağımsız çalışmak için üretilmiştir. o nedenle OS fark etmez. Sadece telefon'a CID kırma ve custom rom kurmak için patched recovery yapılması gibi işlemlerde 1 defalık PC'ye ihtiyaç var. Ondan sonra ROM update'i bile wireless üzerinden indirip pc ihtiyacı olmadan yapabilirsin. Benim laptopumda da karmic koala kurulu ve adb ile yapılabilecek tüm işlemleri sorunsuz yapıyorum. ayrıca htc sync uygulamasını sadece telefonu ilk aldığımda diğer telefonumdan numaraları taşımak için kullandım. bunun dışında kullanımı gereksiz geliyor bana.

2 - bu konunun düz bir cevabı yok malesef. ROM olarak eninde sonunda hepimiz doğrudan türkçe olmayan (WWE) romlar kullanıyor olacağız. Çünkü aslında hero'da farklı dillere göre değişik romlar yok (var da yok) her rom her dil desteğine sahip olarak geliyor. Herhangi bir rom'a More Locales 2 programını yüklersen (50 kb) Türkçe dahil diğer dil desteklerini de kullanabiliyorsun. Ama dili Türkçe'ye çevirdiğinde Shazam'ın çalışmaması, Marketta yorumların görülmemesi gibi sorunlar olabiliyor. Yalnız hangi dili kullanırsan kullan Türkçe karakterler sorun olmaz. Her rom her tür font kodlaması desteğine sahip olarak geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkysrl

quote:

Açık konum demek telefonu açıp bırakacaksınız.Bu şekilde şarjı nekadar gider bilemem denemekte saçma.4 gün demişsiniz gayet uzun bir süreç arama yapıyorsunuz müzik dinliyorsunuz internet vs..Normal bir süredir.

ustad, müzik dinlemem, sadece akşamlar mail kontrolü için wifi açıyorum. telefon açık derken yatarken kapatmıyorum anlamında.
    benim anlamadığım 440 saat beklemeyi nasıl hesaplıyorlar.
    Ayrıca tavsiye edebileceğiniz mail programı var mı?
    kendi üzerindekini kullandım fakat dikkatimi çeken bir konu var.
    mail server üzerindeki mailleri outlook ile çektikten sonra telefona gelen maillerde kayboluyor.
    bunları sürekli telefonda kalacak şekilde ayar var mıdır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gkysrl

quote:

ustad, müzik dinlemem, sadece akşamlar mail kontrolü için wifi açıyorum. telefon açık derken yatarken kapatmıyorum anlamında.
    benim anlamadığım 440 saat beklemeyi nasıl hesaplıyorlar.
    Ayrıca tavsiye edebileceğiniz mail programı var mı?
    kendi üzerindekini kullandım fakat dikkatimi çeken bir konu var.
    mail server üzerindeki mailleri outlook ile çektikten sonra telefona gelen maillerde kayboluyor.
    bunları sürekli telefonda kalacak şekilde ayar var mıdır?

Sanırım mailleri Pop3 protokolü ile takip ediyorsunuz.
    IMAP protokolü ile kontrol ederseniz hem outlookta hem Heroda hem de web arayüzünde maillerinizi görebilirsiniz.

IMAP protokolünü kullanma gibi bir imkanınız yoksa Outlook'ta mailler indirildikten sonra ne yapılsın şeklinde bir seçenek olması lazım. O seçeneği hiçbirşey yapma veya, mailler sunucuda kalsın şeklinde işaretlerseniz, problemin çözülmesi lazım.

• Tşk ustad.
    K9 son versiyonunu yükledim ve denedim biraz evvel, çok güzel özellikleri var fakat düzgün çalışmadı.

• 1 - hero (ve diğer android telefonlar) pc'den bağımsız çalışmak için üretilmiştir. o nedenle OS fark etmez. Sadece telefon'a CID kırma ve custom rom kurmak için patched recovery yapılması gibi işlemlerde 1 defalık PC'ye ihtiyaç var. Ondan sonra ROM update'i bile wireless üzerinden indirip pc ihtiyacı olmadan yapabilirsin. Benim laptopumda da karmic koala kurulu ve adb ile yapılabilecek tüm işlemleri sorunsuz yapıyorum. ayrıca htc sync uygulamasını sadece telefonu ilk aldığımda diğer telefonumdan numaraları taşımak için kullandım. bunun dışında kullanımı gereksiz geliyor bana.

2 - bu konunun düz bir cevabı yok malesef. ROM olarak eninde sonunda hepimiz doğrudan türkçe olmayan (WWE) romlar kullanıyor olacağız. Çünkü aslında hero'da farklı dillere göre değişik romlar yok (var da yok) her rom her dil desteğine sahip olarak geliyor. Herhangi bir rom'a More Locales 2 programını yüklersen (50 kb) Türkçe dahil diğer dil desteklerini de kullanabiliyorsun. Ama dili Türkçe'ye çevirdiğinde Shazam'ın çalışmaması, Marketta yorumların görülmemesi gibi sorunlar olabiliyor. Yalnız hangi dili kullanırsan kullan Türkçe karakterler sorun olmaz. Her rom her tür font kodlaması desteğine sahip olarak geliyor.

cevap için teşekkür ederim arkadaşım. bugun karmic koala'da eclipse ve sdk kurmaya çalıştım. çalıştım diyorum çünkü eclipse kurduktan sonra android sdk eklentisini kuramadım. her seferinde hata verdi. bununla ilgili deneyimini olan var mı?..

• quote:

Orijinalden alıntı: katar-act

quote:

1 - hero (ve diğer android telefonlar) pc'den bağımsız çalışmak için üretilmiştir. o nedenle OS fark etmez. Sadece telefon'a CID kırma ve custom rom kurmak için patched recovery yapılması gibi işlemlerde 1 defalık PC'ye ihtiyaç var. Ondan sonra ROM update'i bile wireless üzerinden indirip pc ihtiyacı olmadan yapabilirsin. Benim laptopumda da karmic koala kurulu ve adb ile yapılabilecek tüm işlemleri sorunsuz yapıyorum. ayrıca htc sync uygulamasını sadece telefonu ilk aldığımda diğer telefonumdan numaraları taşımak için kullandım. bunun dışında kullanımı gereksiz geliyor bana.

cevap için teşekkür ederim arkadaşım. bugun karmic koala'da eclipse ve sdk kurmaya çalıştım. çalıştım diyorum çünkü eclipse kurduktan sonra android sdk eklentisini kuramadım. her seferinde hata verdi. bununla ilgili deneyimini olan var mı?..

Mesajınız üzerine ben de kurulumu denedim ve hata aldım. Fakat ilgili hatanın çözümünü de buldum. Şu an çözümü deniyorum. Kurabilirsem yarın anlatacağım.

Hocam önce aşağıdaki komutu komut satırında çalıştırın. Bu iki paket olmadan Android SDK yüklenmiyor.
    sudo apt-get install eclipse-pde eclipse-jdt
    Sonra SDK'yı yüklemeyi tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 18 Mart 2010; 1:26:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

Selam arkadaşlar hero yu 1.6 sürüme yükseltebiliyormuyuz. Bendeki 1.5 görünüyor.

Orjinal olarak yükseltemiyorsunuz. Bu ayın sonuna kadar 2.1 çıkmasını bekliyoruz.

http://www.i-newswire.com/htc-hero-to-get-android-2-1-update/26667
    Bu olay da can sıkıcı olmaya başladı, Android işletim sistemleri neredeyse 3.0'a geçecekler bizim Hero hala 1 senelik 1.5 versiyonunda. Haberde gördüğünüz gibi Nisan'a atılmış 2.1 güncellemesi
    Tahminim en erken Nisan sonudur bu tarih
    Desire Nisan başı çıksın da, Hero'yu satıp ondan almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: crimson75

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

Selam arkadaşlar hero yu 1.6 sürüme yükseltebiliyormuyuz. Bendeki 1.5 görünüyor.

Orjinal olarak yükseltemiyorsunuz. Bu ayın sonuna kadar 2.1 çıkmasını bekliyoruz.

http://www.i-newswire.com/htc-hero-to-get-android-2-1-update/26667
    Bu olay da can sıkıcı olmaya başladı, Android işletim sistemleri neredeyse 3.0'a geçecekler bizim Hero hala 1 senelik 1.5 versiyonunda. Haberde gördüğünüz gibi Nisan'a atılmış 2.1 güncellemesi
    Tahminim en erken Nisan sonudur bu tarih
    Desire Nisan başı çıksın da, Hero'yu satıp ondan almayı düşünüyorum

Legend modeli çıkıp, yeterince satmadan Hero için Android 2.1 güncellemesinin gelmesi beklenmiyor. Bir söylentiye göre Nisan sonu güncellemeyi alacağız fakat HTC'den gelen bir tarih yok.

• Bugün HTC ye sordum android market türkiyeye ne zaan gelecek diye. cevap aşağıda ;

" Sayın HTC Kullanicisi ,
    Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.
    Geçtiğimiz günlerde sorunuz hakkında bize yazmıştınız.
    Android Market uygulamasi Turkiye icin yapim asamasindadir fakat Turkiye pazarina girisi hakkinda resmi bir bilgiye malasef henuz sahip degiliz. "
  • arkadaşlar bugün panda home uygulamasını indirmiştim.denemek için açtım.beğenirsem kullanıcaktım.ama beğenmedim.bende sildim.ama sildikten sonra htc sense uygulaması çalışmadı.şimdi onu düzeltmeye çalışıyorum.homescreen tuşuna basıp htc sense i seçiyorum sonra bir htc logosu beliriyo ve uyarı veriyor.aynen yazıyorum
    htc sense uygulaması(işlem.com.htc.launcher)beklenmeyen şekilde durdu.lütfen yeniden deneyin yazıyor.altında da zorla kapat seçeneği çıkıyor.
    htc sense i yeniden kullanabilmek için ne yapmalıyım.acil yardım edin.
  • telefonumdaki verileri yedeklemiştim.fabrika ayarlarına geri dön desem işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer12
    telefonumdaki verileri yedeklemiştim.fabrika ayarlarına geri dön desem işe yarar mı?

panda home'u yeniden kurup, settings->applications->manage applications->
    altından panda'yı bularak "default settings" i silerek önceliğin tekrar htc sense'e dönmesini sağlayabilirsin..
  • yaptım ama olmadı.başka bi yolu var mı?
  • Selam arkadaşlar henüz Hero sahibi değilim ama bir adet edinmek konusunda ciddi şekilde kafayı bozmuş durumdayım.

Bu android 2.1 in nezamn çıkacağı konusunda bir yazışmam oldu onu sizinle paylaşmak istedim.

Hello

Thank you for contacting our Customer Support Center.

You recently wrote us regarding your question with your HTC HERO Android 2.1 Update.

Some of the phones in our Android line up including your Hero are due to receive an upgrade, scheduled to be released starting at the end of April. Your phone should be upgraded Over-The-Air. You can expect a pop-up message on your phone when connected to the internet once it is ready. When the upgrade is ready, we will notify you via our website and on various social media networks including Twitter and Face book.
    Hope this information answers your question.

Bilmeyenler olabilir özetle Türkçesi;

nisan ayının sonunda 2.1 versiyonu çıkacakmış ve bunu hero üzerinden internete bağlandığımızda bir pencere ile duyuracaklarmış ve telefon üzerinden upgrade edilebilecekmiş. ayrıca diğer sosyal ağlar üzerinden duru yapılacamış. HTC sitesi dahil...

bilginize

• quote:

arkadaşlar bugün panda home uygulamasını indirmiştim.denemek için açtım.beğenirsem kullanıcaktım.ama beğenmedim.bende sildim.ama sildikten sonra htc sense uygulaması çalışmadı.şimdi onu düzeltmeye çalışıyorum.homescreen tuşuna basıp htc sense i seçiyorum sonra bir htc logosu beliriyo ve uyarı veriyor.aynen yazıyorum
    htc sense uygulaması(işlem.com.htc.launcher)beklenmeyen şekilde durdu.lütfen yeniden deneyin yazıyor.altında da zorla kapat seçeneği çıkıyor.

yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • quote:

quote:

arkadaşlar bugün panda home uygulamasını indirmiştim.denemek için açtım.beğenirsem kullanıcaktım.ama beğenmedim.bende sildim.ama sildikten sonra htc sense uygulaması çalışmadı.şimdi onu düzeltmeye çalışıyorum.homescreen tuşuna basıp htc sense i seçiyorum sonra bir htc logosu beliriyo ve uyarı veriyor.aynen yazıyorum

yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Fabrika ayarlarına geri döndürün. Çözülmesi lazım o şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: problematik
    Selam arkadaşlar henüz Hero sahibi değilim ama bir adet edinmek konusunda ciddi şekilde kafayı bozmuş durumdayım.

Bu android 2.1 in nezamn çıkacağı konusunda bir yazışmam oldu onu sizinle paylaşmak istedim.

Hello

Thank you for contacting our Customer Support Center.

You recently wrote us regarding your question with your HTC HERO Android 2.1 Update.

Some of the phones in our Android line up including your Hero are due to receive an upgrade, scheduled to be released starting at the end of April. Your phone should be upgraded Over-The-Air. You can expect a pop-up message on your phone when connected to the internet once it is ready. When the upgrade is ready, we will notify you via our website and on various social media networks including Twitter and Face book.
    Hope this information answers your question.

Bilmeyenler olabilir özetle Türkçesi;

nisan ayının sonunda 2.1 versiyonu çıkacakmış ve bunu hero üzerinden internete bağlandığımızda bir pencere ile duyuracaklarmış ve telefon üzerinden upgrade edilebilecekmiş. ayrıca diğer sosyal ağlar üzerinden duru yapılacamış. HTC sitesi dahil...

bilginize

OTA yani telefona update gelmesi güzel de, böyle bir update gelince hemen tak diye evet dememek lazım. eğer telefonun SPL'i güncellenirse sonsuza kadar HTC'nin yayınladığı update'e mahkum kalınır.

• merhaba arkadaşlar böyle bir oluşum olduğunu yeni fark ettim bende Hero kullanıcısıyım ve yaklasık 6 aydır kullanıyorum. iphone dan sonra bunu kullanmak gerçektende güzel bir deneyimmiş ben de market uygulaması bulunmakta bende vaktim oldukça size buradan bilgiler vermeye çalışırım. ama sizin kadar efektif bir kullanıcıda değilim sanırım.
    benide üye yaparsanız sevinirim.
  • Hadi beyler 30 kişi olacağız canlanalım konumuzu ayakta tutalım

Arkadaşlar Htc firmasının kendi üretmiş olduğu Htc Widget'leri yok mu?Ben en son zar zor bir battarya uyg.'nı buldum çok güzel ve kullanışlı,kendi apk'lere htc çalışmalarda bulunmuyor mu acep?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.