Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC Hero Android 2.1 Güncelleme Takvimi

HTC EU (Nordic/Greek/RUS/UKR/SA) 2010/4/2
    TMO – UK TMO 2010/4/16
    UK/ES Orange 2010/4/16
    TMO – DE TMO 2010/4/16
    SFR signature Orange 2010/4/22
    ZA(Vodacom) HTC 2010/4/22
    H3G UK H3G 2010/4/22
    HTC BE HTC 2010/5/4
    HTC TUR HTC 2010/5/4
    TMO – PL TMO 2010/5/10
    TMO – HU TMO 2010/5/10
    TMO – MK TMO 2010/5/10

Türkçe güncelleme 4 Mayısta gelecek gibi gözüküyor.
  • Android sürekli yenilendikce,htc yeni modellere malum yansıtacaktır ama eski modellere yükseltme kısıtlaması getirecekmidir kuşkulu!?

Mesela şuan için 2.1 izin verilirken ilerde diyelim 5.1 sürümleri çıktı her çıkışınca güncel sürüm yenileme hakkını verecek mi yoksa belli bir güncelleme sınırımı getirecek?
    Bana öyle geliyor ki belli bir android tabanında kesinti olacak.Aynı Htc Hd2'lerin winmo7'ye yükseltilememesi gibi.
  • herkese selam. artık bende bir hero kullanıcısıyım. yalnız wm'den sonra ister istemez sıkıntı yasıyorum. en basta wifi dısında internete baglanamıyorum. turkcell ayarlarını bilen varsa lutfen yollarsa sevinirim yada en azından ne yapmam gerekiyor. bu arada olmazsa olmaz diyeceginiz uygulama varsa tekliflerinizi bekliyorum. simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzen33

herkese selam. artık bende bir hero kullanıcısıyım. yalnız wm'den sonra ister istemez sıkıntı yasıyorum. en basta wifi dısında internete baglanamıyorum. turkcell ayarlarını bilen varsa lutfen yollarsa sevinirim yada en azından ne yapmam gerekiyor. bu arada olmazsa olmaz diyeceginiz uygulama varsa tekliflerinizi bekliyorum. simdiden tesekkurler.

http://www.mobilkasaba.com/android/g1de-edge-ayarlari/
    buradan yapabilirsin,çok kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Android sürekli yenilendikce,htc yeni modellere malum yansıtacaktır ama eski modellere yükseltme kısıtlaması getirecekmidir kuşkulu!?

Mesela şuan için 2.1 izin verilirken ilerde diyelim 5.1 sürümleri çıktı her çıkışınca güncel sürüm yenileme hakkını verecek mi yoksa belli bir güncelleme sınırımı getirecek?
    Bana öyle geliyor ki belli bir android tabanında kesinti olacak.Aynı Htc Hd2'lerin winmo7'ye yükseltilememesi gibi.

Aynen dediğin gibi olacak. HTC sağolsun her 6 ayda 2-3 model birden çıkartır. 1 sene sonra da eski modellere desteği keser. Hero için çıkacak olan Android 2.1 %90 Hero için son güncelleme olacaktır.

Daha sonraki güncellemeler ise özgür geliştiricilerin geliştirmeleri sayesinde olacak. Çünkü HTC bir ROM yayınladıktan sonra çekirdek (kernel) kaynak kodlarını yayınlamak zorunda. Bu sayede başka modellerin ROM'larını Hero için port edebilirler. Ama çok fazla süreceğini sanmıyorum, en fazla 1 sene gider. Daha sonra Hero için geliştirme çalışmaları her türlü duracaktır.

• slm arkadaşlar bende 1 aydan beri kvk dan garantili htc hero sahibiyim.yazıları okurken arkadaşlardan bir tanesi olu piksel olyından bahsetmiş.benim telefonun iki ayrı yerinde biri 3lü digeri ise 2veya1li olu pıksel gurupları var.sıze tavsiyem telefonu alırken magzanın parlak ısıkları altında telefonu defalarca acıp kapatıp bakın.olu pıkseller acılıs ekranında farkedılıyor.bundan once asus p526 kullandım ona gore kıyaslarsak telefon muhtesem.ama 150 tl lık cın mallarının ekranında olu pıksel yok oda var tabı.
  • Hoşgeldin dostum.AYnı sorun benimde başıma geldi vatandan almıştım 3 tane belli olan pixel sorunu vardı zaten alırken bakıyorum değiştirdim.Bir kaç kişide rastladım bu sorunu alanlarda değiştiriyorlardı.Hatta biri sonradan farketmiş değişim için gelmişti.Kontrol etmekte fayda var.Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • quote:

Hadi beyler 30 kişi olacağız canlanalım konumuzu ayakta tutalım

Arkadaşlar Htc firmasının kendi üretmiş olduğu Htc Widget'leri yok mu?Ben en son zar zor bir battarya uyg.'nı buldum çok güzel ve kullanışlı,kendi apk'lere htc çalışmalarda bulunmuyor mu acep?

Arkadşalar hero widget'leri nereden bulabiliriz yada takip edebiliriz htc sitesinde hiç bir destek birimi ve uygulamaları bile yok.Kendi widgetleri google'da baktım dandik siteler var içi boş çıktı.Htc kullanıcılara sunduğu bu widgetleri hangi sitede yayınlıyor yav?

• quote:

quote:

Hadi beyler 30 kişi olacağız canlanalım konumuzu ayakta tutalım

Arkadaşlar Htc firmasının kendi üretmiş olduğu Htc Widget'leri yok mu?Ben en son zar zor bir battarya uyg.'nı buldum çok güzel ve kullanışlı,kendi apk'lere htc çalışmalarda bulunmuyor mu acep?

Arkadşalar hero widget'leri nereden bulabiliriz yada takip edebiliriz htc sitesinde hiç bir destek birimi ve uygulamaları bile yok.Kendi widgetleri google'da baktım dandik siteler var içi boş çıktı.Htc kullanıcılara sunduğu bu widgetleri hangi sitede yayınlıyor yav?

Market uygulamasında yayınlıyor. Ama şu an 3 tane var sanıyorum. Zar, pil ve hatırlayamadığım bir tane daha. SenseUI elemanları yayınlanmıyor.

• Merhaba arkadaşlar bende htc hero kullanıcısıyım.Yavaş yavaş alışıyorum ve her geçen gün daha da seviyorum.

Benim bir sorum olacak sizlere yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

daha önceki telefonumda turkcell 100 mb lık int paketi kullanıyordum.

htc de de kullanmak istiyorum fakat ayarlarını bulamadım.Turkcell wap mms ve internet ayarlarını manuel olarak birisi yazarsa sevinirim.

kolay gelsin.
  • herkese tekrar merhaba,
    hero kapalı mekanlarda (ev,ofis,vs) sinyal seviyesi cok dusuk, aynı zamanda wifi sıkıntılı olabiliyor. yeni surum radio buldum ancak nasıl indirmem gerektigini bulamıyorum. yardım lutfen. yanlıs birsey yapıpta telefonu kitlemek istemiyorum. simdiden tesekkurler...
  • Arkadaşlar bu telefonla ilgilenşyorum ama aklıma takılan bir konu var. Kullanan arkadaşların düşüncesi benim için çok önemli.

bu telefon 1000 TL civarında TR de (KVK lı) ancak 1000-1150 TL lik bir telefon için bluetooth un çalışmaması, radyonun olmaması, marketin çalışmaması ve görüntülü görüşme olmaması durumları da göz önünde tutulursa pahalı bir telefon değil mi? Ayrıca açılan programların kapatılması için ayrı bir aplikasyon da yüklemek durumunda kalıyormuşuz.

1000-1150 TL yi önümüze koyduğumuzda bunları da yapabilen geniş ekran bir telefon bulabilirim diye düşünüyorum.

Bu telefonu bu eksiklerine rağmen neden tercih etmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: problematik

Arkadaşlar bu telefonla ilgilenşyorum ama aklıma takılan bir konu var. Kullanan arkadaşların düşüncesi benim için çok önemli.

bu telefon 1000 TL civarında TR de (KVK lı) ancak 1000-1150 TL lik bir telefon için bluetooth un çalışmaması, radyonun olmaması, marketin çalışmaması ve görüntülü görüşme olmaması durumları da göz önünde tutulursa pahalı bir telefon değil mi? Ayrıca açılan programların kapatılması için ayrı bir aplikasyon da yüklemek durumunda kalıyormuşuz.

1000-1150 TL yi önümüze koyduğumuzda bunları da yapabilen geniş ekran bir telefon bulabilirim diye düşünüyorum.

Bu telefonu bu eksiklerine rağmen neden tercih etmeliyim?

Hero bir telefon değil, bir PDA'dır. Android işletim sistemine ilginiz varsa alın. Ya da 2 ay sonra gelecek modelleri bekleyin. Cihazın donanımı yazılımdan daha önemli ise sizin için o zaman diğer modellere yönelin.

• Cevap için teşekkürler, evet ihtiyacım PDA ( ağız alışkanlığı telefon demişim) dolayısıyla donanım yazılımdan bir adım daha önde benim için. Bu durumda Legend i beklemem dediğiniz gibi daha uygun olacak...
  • htc ye mail atmıştım hero hakkında adamlar bir saat içinde geri dönüş yaptılar bazen lg nin haftalardır sallamadığı olurdu ve hala cevaplamadıkları maillerim var. htc böyle devam ederse türkiye piyasında tutulur bence
    Hero nun beyaz olanının gelip gelmeyeceğini be tattoo nun ne zamam piyasaya sürüleceğini sormusştum verdikleri cevap

New Response From [ Ammar (Turkey Support (Tech)) ]
    Sayın HTC Kullanicisi ,
    Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.
    Geçtiğimiz günlerde sorunuz hakkında bize yazmıştınız.

HTC Hero beyaz modeli Turkiye pazarinda malesef satisa sunulmayacaktir.
    Tattoo modeli ise kisa zaman icerisinde Turkiye pazarinda satisa sunulacaktir fakat satisa sunum tarihi ile ilgili henuz resmi bir bilgiye sahip degiliz.

Yukarıdaki adımların sorununuzu çözmemesi halinde, websitemizi ziyaret etmenizi rica ederiz. Bunun içinhttp://www.htc.com/www/support.aspx adresini ziyaret edebilir veyawww.htc.com adresinden Türkiye'yi seçtikten sonra, destek bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyz -- 23 Mart 2010; 16:58:39 >

• ben bir uygulama yüklemek istiyorum.ama telefon yetersiz hafıza diye uyarı veriyor.ama sd kartımda boş alan var.uygulamaları sadece telefon hafızasına mı yükleyebiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer12

ben bir uygulama yüklemek istiyorum.ama telefon yetersiz hafıza diye uyarı veriyor.ama sd kartımda boş alan var.uygulamaları sadece telefon hafızasına mı yükleyebiliyoruz?

Hafıza kartına program atılamıyor telefon hafızası kullanacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkysrl -- 23 Mart 2010; 22:16:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer12
    ben bir uygulama yüklemek istiyorum.ama telefon yetersiz hafıza diye uyarı veriyor.ama sd kartımda boş alan var.uygulamaları sadece telefon hafızasına mı yükleyebiliyoruz?

APPS2SD destekleyen bir rom kullanırsan hafıza kartına uygulama yükleyebilirsin.
  • Beni de ekleyin lütfen. Telefonum dün geldi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager1979

Beni de ekleyin lütfen. Telefonum dün geldi:)

Telefonunuzu güle güle kullanın.
    Bu arada imzanız kural dışı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.