Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 2.1 hero da ne gibi degisikliklere neden olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzen33

herkese tekrar merhaba,
    hero kapalı mekanlarda (ev,ofis,vs) sinyal seviyesi cok dusuk, aynı zamanda wifi sıkıntılı olabiliyor. yeni surum radio buldum ancak nasıl indirmem gerektigini bulamıyorum. yardım lutfen. yanlıs birsey yapıpta telefonu kitlemek istemiyorum. simdiden tesekkurler...

Bende aynı sorundan muzdaribim. Önceki telim HD idi ve vodafona hattımı evde çok rahat kullanıyordum hero ile maalesef evde çok sıkıntı çekiyorum. İş yerinde de öyle beşiktaş barbaros bulvarında iş yerinde köşe kapmaca oynuyorum maalesef.

Ayrıca bu 2.1 güncellemesinin devamlı ertelenmesi can sıktı. Geleceğe dönük olarak destek konusunda pek ışık vermiyor maalesef htc firması. Elden çıkarsam kaça gider acaba bu kvk lı hero. Tabi bir de kvk nın kilit olayı yüzünden rom yüklemenin 137 bilinmeyenli denklem kadar zor olduğu var. Galiba sıkıldım ben bu herodan.

• Benim için ise durum tam tersi. Motorola Telefonum 1 çekerken, HTC Diamond 3, Hero ise 4 çekiyor. Hemde zeminin altında 1. kotta oturmama rağmen. Durum 3G'den kaynaklanabilir arkadaşlar. Her baz istasyonu 3G desteklemiyor. 3G açıksa, telefon 2G yerine daha az da çekse 3G istasyonu kullanıyor. 3G'yi kapatıp deneyin isterseniz.
  • Katılıyorum. Sorun 3g den (GSM 2100 mhz) kaynaklanıyor. Ancak sinyalin zayıflaması ile otomatik olarak 2g ye geçme hızı yüksek olması gerektiğini düşünüyorum. Bu araba ile yolculukta daha bariz ortaya çıkıyor. Hızlı hareket halinde 2100 mhz sinyali bir anda gittiği için, telefonun hemen 1800 mhz e geçmesi gerekiyor... 3G nin biraz daha yaygınlaşmasını bekliyeceğiz artık. Hızlı haraket halinde Sadece 2g şebekesi seçeneğini işaretlemeğe devam.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bugün ben i hem şaşırtan hem de sevindiren birşey öğrendim. Bilinen birşey ise kusura bakmayın.

Telefonun usb girişi normal miniUSB ile tam uyumlu. Yani harici harddiskinizin kablosuyla telefonu bilgisayara bağlayabilir, sync ve şarj edebilirsiniz. İlla orjinal kablo gerekli değil.

Ben denedim oldu
  • Ben de bir katkı yapayım. ADB arayüz de çalışıyor.
  • Voyager teşekkürler paylaşımına.Bende bir şey buldum hero içinde bulunan pdf kullanıcı kılavuzunu biraz okumaya çalıştım.
    Arka planda çalışan programlarının hangisi açık olduğunu görmek veya kullanılan programlar arası kalındığı yerden geçiş sağlamak için HOME tuşuna 3 saniye basılı tutun.Arka planda kaldığınız yerden programları kullanmaya devam edin.Ama kapatmayı bulamadım
  • Arka plandaki programları kapatmak için ayrı program gerekiyor. Ben Advanced Task Manager programını kurdum. Güzel ve kullanışlı bir program. Market olmadığı için slideme.org adresinden indirdim.
  • Bende onu kullanıyorum.Slideme'den indirdim.Benim bir şeyi merak ettiğim bir program var onu arıyorum winmo 6.5'daki gibi görev yöneticisi programı arıyorum yani belleği kullanılan belleği ram stoğunu gösteren program bulamadım gitti?
  • Sanırım bu programlar işinizi görür, ram ve cpu değerlerini gösteriyor:

http://slideme.org/application/seepu
    http://slideme.org/application/aisystemwidget

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyager1979 -- 31 Mart 2010; 13:49:41 >
  • Bir bilgi daha ekleyeyim. Biliniyorsa kusura bakmayın.Benim gibi yeni kullanıcılar olabilir. Ben de yeni öğrendim:)

Zil sesi SMS ve alarm sesleri için

Zilsesi: /sdcard/media/audio/ringtones
    SMS : /sdcard/media/audio/notifications
    Alarm: /sdcard/media/audio/alarms

klasörlerinin içerisine istediğiniz mp3 dosyalarını atıp kullanabilirsiniz.
  • Videora HTC Hero Converter, HTC Hero için optimize edilmiş bir video dönüştürücü. Hem de Freeware.

Link:www.videora.com/en-us/Converter/htc-hero/download/

mVideoplayer gibi altyazı destekli bir videoplayer ile, yukarıdaki programla dönüştürdüğünüz divxlerinizi rahatlıkla cepten izleyebilirsiniz. Unutmayın bugün Lost günü:)
  • listeye ekleme yapılıyorsa hala, beni de ekleyebilirsiniz.

video dönüştürme konusunda ben samsung PC suite kullanıyorum. altyazıyı videoya gömme özelliği sayesinde altyazı destekli player gerekliğini, olası karakter kodlaması sorunlarını tamamen ortadan kaldırıyor.
  • Zekzekus hoşgeldin aramıza.

Voyager dostum teşekkürler paylaşımına, bende seepu çalışmadı.Telefon geçerli değil filan diyor.
    Aisystemwidget çok güzel bir programmış ama oda deneme sürümlüymü Free diye indirdik ama içten yanarlı dönerli çıktı ehuehue
  • Market yüklenmiş telefonlarda sadece ücretsiz uygulamalar gözüküyor. Ücretli uygulamaları görmek için Market Enabler adı program var. Market yazılımına sahte operatör bilgisi göndererek ücretli uygulamaların görüntülenmesini sağlıyor. Kredi kartı ekranı açılıyor ama hiç program almadığım için kabul ediliyormu bilmiyorum.

Program linki:http://code.google.com/p/market-enabler/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Market yüklenmiş telefonlarda sadece ücretsiz uygulamalar gözüküyor. Ücretli uygulamaları görmek için Market Enabler adı program var. Market yazılımına sahte operatör bilgisi göndererek ücretli uygulamaların görüntülenmesini sağlıyor. Kredi kartı ekranı açılıyor ama hiç program almadığım için kabul ediliyormu bilmiyorum.

ben daha önce galaxy'de kullandım, program satın alabiliyorsunuz
    google checkout'a kayıtlı bir kredi kartınız olması gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: zopik

quote:

Market yüklenmiş telefonlarda sadece ücretsiz uygulamalar gözüküyor. Ücretli uygulamaları görmek için Market Enabler adı program var. Market yazılımına sahte operatör bilgisi göndererek ücretli uygulamaların görüntülenmesini sağlıyor. Kredi kartı ekranı açılıyor ama hiç program almadığım için kabul ediliyormu bilmiyorum.

ben daha önce galaxy'de kullandım, program satın alabiliyorsunuz
    google checkout'a kayıtlı bir kredi kartınız olması gerek

Herhangi bir problem oldu mu peki? Ben satın alıyorum fakat program indirme işlemi "Kredi Kartı Yetkilendirilme" aşamasında kalıyor.

• KVK'lı Hero'lara market nasıl yükleniyor? Android dünyasında yeniyim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.

Bununla birlikte şunu söyleyeyim. Son telefonlarım N95, i900 Omnia ve i8910 OmniaHD idi. Donanımsal olarak bu telefondan yüksek olabilir. Ama şimdiye kadar kullandığım hiçbir telefon beni Hero kadar tatmin etmedi. Android zaten çok iyi bir sistem. Üzerine HTC Sense gelince başka birşey olmuş. Bu telefonu kullandıktan sonra ne iphone ne symbian ne de windows mobile bir daha kullanamam gibi geliyor. Market ve os 2.1 de gelince tadından yenmeyecek gibi.
  • Diğer konuda detaylı açıklama mevcut;http://forum.donanimhaber.com/m_37133587/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Teşekkürler

quote:

Diğer konuda detaylı açıklama mevcut;http://forum.donanimhaber.com/m_37133587/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.