Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scanh

Hero'ya iphone os mi ne yüklenmiş link burdahttp://www.gsmarena.com/hackintoshing_iphone_os_on_htc_hero_and_we_have_it_on_video-news-1551.php

Malesef bu da şaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

Orijinalden alıntı: scanh

Hero'ya iphone os mi ne yüklenmiş link burdahttp://www.gsmarena.com/hackintoshing_iphone_os_on_htc_hero_and_we_have_it_on_video-news-1551.php

Malesef bu da şaka.

hadi gphone diye şaka yaparsında ikinci şaka niye be gsmarena

• quote:

Orijinalden alıntı: voyager1979

Bir bilgi daha ekleyeyim. Biliniyorsa kusura bakmayın.Benim gibi yeni kullanıcılar olabilir. Ben de yeni öğrendim:)

Zil sesi SMS ve alarm sesleri için

Zilsesi: /sdcard/media/audio/ringtones
    SMS : /sdcard/media/audio/notifications
    Alarm: /sdcard/media/audio/alarms

klasörlerinin içerisine istediğiniz mp3 dosyalarını atıp kullanabilirsiniz.

ustad bu klasörleri bulamadım benim kartımda :-(
    yoksa kendim mi açmam gerekiyor.
  • Ressam dostum yukarda dosya yöneticisi programı var onu yükleyerek görebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Ressam dostum yukarda dosya yöneticisi programı var onu yükleyerek görebilirsin

ustad ben yeni 8 Gbyte card taktım ve sanırım bunlar eskisinde kaldı.
    Bunları yeniden aynı şekilde açsam olur mu?
    Bende Astro File Browser yuklu fakat göremiyorum onunlada.
  • Banada daha önceden farklı bir cihazda başıma gelmişti şöyle yaparmısın bi?Kartı ilk öncede htc ile biçimlendir yapılmıyorsa usb okuyucu ile ona biçimlendirmeyi çak.Sonra hero'ya tak.Bakalım olacak mı?
    Bir de Kartın markası ve sınıfı kaç ?
  • Toshiba 8 Gbyte
  • Siz kendiniz yaratın klasörleri, o zaman olacaktır.
  • Merhaba arkadaşlar bende 23 Şubattan beri Hero kullanıyorum, beni de üyelere eklerseniz sevinirim...
  • Hoşgeldin dostum iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Siz kendiniz yaratın klasörleri, o zaman olacaktır.

teşekkürler oldu.
  • Arkadaşlar merhaba.Ben de bir hero alarak aranıza katılmayı düşünüyorum ancak bu anladığım kadarıyla android'in 2.1 güncellemesi gelmediği için bazı sorunlar yaşayan arkadaşlarımız var.Benim öğrenmek istediğim son durum nedir artık birçoğunuz uzun süredir kullanıyorsunuz ve size göre telefonun eksik yanları neler?Radyo konusu bluetooth konusu halledilebildi mi?Ben çok fazla gereksiz program yükleyerek telefonu çok kurcalayacak birisi değilim.Sadece genel lazım olan şeyleri yükler kullanırım.Bu durumda sanırım stabil çalışmasını bozucak bir durum meydana gelmez.Kısaca almamam için bir sebep ya da size göre eksik kaldığı önemli bir yanı var mı?Şimdiden teşekkürler herkese
  • Genelde telefonlarda vaadedilen şeyler çok olur ama telefonu alınca hayalkırıklığı başlar.

Hero'da etkileyici şeylerden biri de bu. Araştırdıkça yeni birşeyler öğreniyor insan.

Dün Hero'muzun bir özelliğini daha öğrendim. Ekran, Parmak izini kendi kendine yok eden bir kaplama ile kaplıymış. Lipophobic kaplama ile.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lipophobicity

Farkettiyseniz parmak izleri bir süre sonra kendiliğinde azalıyor hatta siliniyor. Önceki dokunmatik ekranlı telefonlarımda sürekli ekran silerdim ben.

Ödenen her kuruşun karşılığını aldığımızı bilmek güzel

• Merhaba,

Ben yeni alanlardanım ama beni oldukça memnun etti. Android üzerine sense arayürü çok başarılı. Radyo donanımsal olarak yok. İnternet paketiniz varsa internet üzerinden dinleyebilirsiniz. Benim önceki telefonlarımda radyo vardı ama sadece yeni aldığımda çalışıyor mu diye açardım. Sonra kullanmazdım bile. Sizin için olmazsa olmaz ise bir daha düşünün derim. Bluetooth 2.1 güncellemesiyle düzelecek. Aceleniz varsa custom romlar işinizi görebilir.

Özellikle Pda amaçlı kullanacaksanız sizi oldukça tatmin edecektir. Tasarımı resimlerinden daha güzel. Yine de cihazı mağazada ya da varsa arkadaşınızda incelemenizi öneririm.

quote:

Orijinalden alıntı: cnrg

Arkadaşlar merhaba.Ben de bir hero alarak aranıza katılmayı düşünüyorum ancak bu anladığım kadarıyla android'in 2.1 güncellemesi gelmediği için bazı sorunlar yaşayan arkadaşlarımız var.Benim öğrenmek istediğim son durum nedir artık birçoğunuz uzun süredir kullanıyorsunuz ve size göre telefonun eksik yanları neler?Radyo konusu bluetooth konusu halledilebildi mi?Ben çok fazla gereksiz program yükleyerek telefonu çok kurcalayacak birisi değilim.Sadece genel lazım olan şeyleri yükler kullanırım.Bu durumda sanırım stabil çalışmasını bozucak bir durum meydana gelmez.Kısaca almamam için bir sebep ya da size göre eksik kaldığı önemli bir yanı var mı?Şimdiden teşekkürler herkese

• quote:

Arkadaşlar merhaba.Ben de bir hero alarak aranıza katılmayı düşünüyorum ancak bu anladığım kadarıyla android'in 2.1 güncellemesi gelmediği için bazı sorunlar yaşayan arkadaşlarımız var.Benim öğrenmek istediğim son durum nedir artık birçoğunuz uzun süredir kullanıyorsunuz ve size göre telefonun eksik yanları neler?Radyo konusu bluetooth konusu halledilebildi mi?Ben çok fazla gereksiz program yükleyerek telefonu çok kurcalayacak birisi değilim.Sadece genel lazım olan şeyleri yükler kullanırım.Bu durumda sanırım stabil çalışmasını bozucak bir durum meydana gelmez.Kısaca almamam için bir sebep ya da size göre eksik kaldığı önemli bir yanı var mı?Şimdiden teşekkürler herkese

Hero güzel bir telefon fakat eğer para sorununuz yoksa, yeni çıkan modellerden birini almanızı tavsiye ederim. HTC yazılım güncellemesi konusunda eski modellerin pek yüzüne bakmaz.

Gerçi Google yeni bir kararlar bütün Android kullanan telefonlarda aynı işletim sisteminin kullanılmasını sağlayacakmış ama daha gerçekleşmiş bir plan değil.

• Parasal olarak hero üst limit gibi bişey desire falan hero ya göre pahalı olacaktır sanırım.Bir sorum daha olacaktı. Radyoyu sonradan yüklemek konusunda hiçbir şansımız yok mu? Birde telefonun o alttaki kıvrımı kullanırken nasıl? Elde kötü duruyor mu ya da zorluk çıkarıyor mu?
    Arkadaşın dediği gibi mutlaka mağazada kendim de incelicem fakat kullananların yorumları ya da çevrenizdekilerin yorumları nedir acaba tasarımı konusunda

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Parasal olarak hero üst limit gibi bişey desire falan hero ya göre pahalı olacaktır sanırım.Bir sorum daha olacaktı. Radyoyu sonradan yüklemek konusunda hiçbir şansımız yok mu? Birde telefonun o alttaki kıvrımı kullanırken nasıl? Elde kötü duruyor mu ya da zorluk çıkarıyor mu?
    Arkadaşın dediği gibi mutlaka mağazada kendim de incelicem fakat kullananların yorumları ya da çevrenizdekilerin yorumları nedir acaba tasarımı konusunda

Şimdiden teşekkürler

Radyo donanımsal olarak olmadığı için, sonradan yüklemek gibi bir şansımız yok.

Telefonun alttaki kıvrımı ilk kullanım için problem yaratabiliyor, fakat alışıyorsunuz. O kıvrım telefona bir albeni katıyor.

• Teşekkür ederim cevap için sanırım legend ve desire ı da beklicem.Sanırım onlarda bu ay çıkıcaklar.Desire biraz pahalı gelebilir ama legendın fiyatı hero ya yakın olacak diye düşünüyorum 1150 gibi bir fiyata çıkabilir.Tabi büyük fark olursa gene hero ya dönmek zorunda kalacağım radyosu olsa aslında hemen hero alabilirdim ama şimdilik en azından legend ı beklemem gerek diye düşünüyorum
  • Hero 6 Aylık zaman diliminde alınası bir cihazdı ve bunu alanlar uzun süre kullanabilirler.Yeni modeller çıktıktan sonra Hero alınmaz.Şöyle ki bütçeniz kısıtlı ise alınır hero ama yok ben yeni model Bravo(desire)'yu beklerim derseniz bütçenizide ayarlarsanız en ideali yeni cihazları beklemek olacaktır.
    Şuan kendimi sizin yerinize koyuyorum açıkcası hero almam yeni modelleri beklerim.
    Hero yaklaşık 6-8 ay için en ideal PDA idi.Şimdi alanlar keyiflerini sürüyorlar.Biraz geç kaldınız onun için legend yada Bravo alın siz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.