Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: voyager1979

Genelde telefonlarda vaadedilen şeyler çok olur ama telefonu alınca hayalkırıklığı başlar.

Hero'da etkileyici şeylerden biri de bu. Araştırdıkça yeni birşeyler öğreniyor insan.

Dün Hero'muzun bir özelliğini daha öğrendim. Ekran, Parmak izini kendi kendine yok eden bir kaplama ile kaplıymış. Lipophobic kaplama ile.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lipophobicity

Farkettiyseniz parmak izleri bir süre sonra kendiliğinde azalıyor hatta siliniyor. Önceki dokunmatik ekranlı telefonlarımda sürekli ekran silerdim ben.

Ödenen her kuruşun karşılığını aldığımızı bilmek güzel

Vayager aynı zamanda hafif çizilmelere karşıda dayanıklıdır.Ekranda mesela ceb'e koyup çıkarmalarda çizilme yaşanmaz.Plastik karışımdan öte daha sağlam bir malzeme karışıı var zaten cam mika karışımı birşey ne kir tutuyor nede çiziliyor.
    Bende ekran koruyucu alacaktım ki onu öğrenince vazgeçtim Ama buraya yazmayı unutmuşum sen söylemişsin.Teşekkürler bilgi için.

• Koruyucu almakta fayda var. Nasıl olduğunu anlamadım ama benim Heromun üzünde bir faça izi var artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 5 Nisan 2010; 16:34:40 >
  • Bu arada htc servisiyle görüştüm herolar önümüzdeki aydan itibaren 2.1 eclair sürümüyle çıkıcakmış.Sizde güncellemelerinizi yapabiliceksiniz gözünüz aydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrg

Bu arada htc servisiyle görüştüm herolar önümüzdeki aydan itibaren 2.1 eclair sürümüyle çıkıcakmış.Sizde güncellemelerinizi yapabiliceksiniz gözünüz aydın

günaydın ve buna inandın hero nun 2.1 güncellemesi bu şekilde giderse hiç çıkmayacak gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

quote:

Orijinalden alıntı: cnrg

Bu arada htc servisiyle görüştüm herolar önümüzdeki aydan itibaren 2.1 eclair sürümüyle çıkıcakmış.Sizde güncellemelerinizi yapabiliceksiniz gözünüz aydın

günaydın ve buna inandın hero nun 2.1 güncellemesi bu şekilde giderse hiç çıkmayacak gibime geliyor

htc nin sölediği şeyi sölüyorum ben size bunun için bana diyecek bi durum yok.Üslubuna dikkat edersen sevinirim.

• CDMA Hero'lar için 2.1 çıktı. xda'daki villainrom bu rom'u kullanarak yeni bir rom yaptı, performansı fena değil. tavsiye ederim.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=654030
  • Yeni güncelleme nasıl olacak? OTA ile mi bilgisayar ile mi yoksa servise mi götürmek zorunda kalacağız?
  • Kapasitif ekranları çizmek kolay değildir. Farketmeden ciddi bir darbe almış olabilir. Geçmiş olsun...

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Koruyucu almakta fayda var. Nasıl olduğunu anlamadım ama benim Heromun üzünde bir faça izi var artık.
  • quote:

Yeni güncelleme nasıl olacak? OTA ile mi bilgisayar ile mi yoksa servise mi götürmek zorunda kalacağız?

Kernel değişeceği için OTA ile yapılması mümkün gözükmüyor. PC ile yapabilirsiniz.
  • PC ile yapılabilirse iyi. Telpa, Samsung updatelerini sadece servisten yüklüyordu. Bir de tamir görmüş gibi arkasına bandrol yapıştırıyordu. Satarken bandrol görününce zor anlattım sadece firmware yüklettiğimi

quote:

quote:

Yeni güncelleme nasıl olacak? OTA ile mi bilgisayar ile mi yoksa servise mi götürmek zorunda kalacağız?

Kernel değişeceği için OTA ile yapılması mümkün gözükmüyor. PC ile yapabilirsiniz.

• quote:

PC ile yapılabilirse iyi. Telpa, Samsung updatelerini sadece servisten yüklüyordu. Bir de tamir görmüş gibi arkasına bandrol yapıştırıyordu. Satarken bandrol görününce zor anlattım sadece firmware yüklettiğimi

quote:

quote:

HTC için öyle bir problem yok. Kendi sitesinden güncellemeleri yayınlar, Windows üzerinden kurulum yapılır. Kırılmış telefonlarda ise PC'ye de ihtiyaç yok. Telefon üzerinden kurulum yapılabiliyor.

• quote:

quote:

Benim bildiğim OTA ile bile gelebilme ihtimali var çünkü telefonu bunu kurmak için sadece recovery console'a ihtiyaç duyuyor. Ancak işi sağlama almak için HTC bunu PC'den yaptırır gibi geliyor bana.
  • Yeni sürümle hem herodaki bluetooth sorunu gibi eksiklikler gidicek hem de desire ve legend daki ana menüde pinch yaptığınızda 7 ekranın birden karşınıza gelmesi olayı olucak.Yani legend ve desire da eklenen yeni ne varsa hero da da olucak tabi donanımsal olanlar hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

quote:

quote:

Benim bildiğim OTA ile bile gelebilme ihtimali var çünkü telefonu bunu kurmak için sadece recovery console'a ihtiyaç duyuyor. Ancak işi sağlama almak için HTC bunu PC'den yaptırır gibi geliyor bana.

HTC'den gelen bilgiye göre (ne kadar güvenilir tartışılır) bu güncelleme OTA ile de gelecek. Ayrıca PC'den kurulum şeklinde de gelecek. Fakat okuduğum bilgilere göre kernel değişimlerinde OTA ile güncelleme yapılamıyormuş. Büyük ihtimal HTC destek sitesinden PC'ye indirip öyle kuracağız (ya da root yapılmış sürümleri bekleyeceğiz).

• Arkadaşlar bir hafta içinde İngiltere'den HTC Desire getirtiyorum.
    Bu nedenle çok sevdiğim beyaz Hero'mu satıyorum.Hero sahibi olmak isteyen arkadaş varsa lütfen bana Pm ile ulaşsın
  • quote:

CDMA Hero'lar için 2.1 çıktı. xda'daki villainrom bu rom'u kullanarak yeni bir rom yaptı, performansı fena değil. tavsiye ederim.

3D Gallery yatay mod nihayet bu romda çalışıyor. Ancak tamamen türkçe yapılamıyor. Forumu okudum ama çözüm yok. Çok fazla deneyemedim ama GPS de çalışmıyor. Yeni klavye tuş çeşitleri eklemiş. Ama yazarken baya geriden geliyor. Daha doğrusu bazen takılyor. Friendstream yok. Sonradan yüklenebileceğini yazmış ama yüklenmiyor.

XDA ve htpedia da bulunan hemen her romu denedim. Bu eclair custom romlar içinde performansı en iyi ikinci rom bence. Ancak birincisi VillainROM 3.4. Bugün tekrar VillainROM 3.4'e döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 6 Nisan 2010; 16:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

CDMA Hero'lar için 2.1 çıktı. xda'daki villainrom bu rom'u kullanarak yeni bir rom yaptı, performansı fena değil. tavsiye ederim.

3D Gallery yatay mod nihayet bu romda çalışıyor. Ancak tamamen türkçe yapılamıyor. Forumu okudum ama çözüm yok. Çok fazla deneyemedim ama GPS de çalışmıyor. Yeni klavye tuş çeşitleri eklemiş. Ama yazarken baya geriden geliyor. Daha doğrusu bazen takılyor. Friendstream yok. Sonradan yüklenebileceğini yazmış ama yüklenmiyor.

XDA ve htpedia da bulunan hemen her romu denedim. Bu eclair custom romlar içinde performansı en iyi ikinci rom bence. Ancak birincisi VillainROM 3.4. Bugün tekrar VillainROM 3.4'e döndüm.

Bana göre Villain Rom'ların hepsi orjinal 1.5 Hero Rom'undan daha hızlı ve stabil

• Aşağıdaki gibi bir gayriresmi liste vardı. Bu ayın 2'sinde 2.1 update başlayacak gibi görünüyordu. Doğru çıkmadı maalesef

HTC Hero Android 2.1 Update Schedule

HTC EU (Nordic/Greek/RUS/UKR/SA) 2010/4/2

TMO – UK TMO 2010/4/16

UK/ES Orange 2010/4/16

TMO – DE TMO 2010/4/16

SFR signature Orange 2010/4/22

ZA(Vodacom) HTC 2010/4/22

H3G UK H3G 2010/4/22

HTC BE HTC 2010/5/4

HTC TUR HTC 2010/5/4

TMO – PL TMO 2010/5/10

TMO – HU TMO 2010/5/10

TMO – MK TMO 2010/5/10
  • quote:

Aşağıdaki gibi bir gayriresmi liste vardı. Bu ayın 2'sinde 2.1 update başlayacak gibi görünüyordu. Doğru çıkmadı maalesef

TMO � UK TMO 2010/4/16

UK/ES Orange 2010/4/16

TMO � DE TMO 2010/4/16

H3G UK H3G 2010/4/22

HTC BE HTC 2010/5/4

HTC TUR HTC 2010/5/4

TMO � PL TMO 2010/5/10

TMO � HU TMO 2010/5/10

TMO � MK TMO 2010/5/10

Diğer tarihlere bakarsak 2010/5/4 tarihi 4. ayın 5. günü değil, 5. ayın 4. günü oluyor. 4 Mayısta çıkacak Türkçe ROM.

• EU update de bu ayın ikisi görünüyordu ama... Bu yanlışsa TR rom tarihi de yanlıştır gibi geliyor.

quote:

quote:

Aşağıdaki gibi bir gayriresmi liste vardı. Bu ayın 2'sinde 2.1 update başlayacak gibi görünüyordu. Doğru çıkmadı maalesef

TMO � UK TMO 2010/4/16

UK/ES Orange 2010/4/16

TMO � DE TMO 2010/4/16

H3G UK H3G 2010/4/22

HTC BE HTC 2010/5/4

HTC TUR HTC 2010/5/4

TMO � PL TMO 2010/5/10

TMO � HU TMO 2010/5/10

TMO � MK TMO 2010/5/10

Diğer tarihlere bakarsak 2010/5/4 tarihi 4. ayın 5. günü değil, 5. ayın 4. günü oluyor. 4 Mayısta çıkacak Türkçe ROM.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.