Telefonum arızalandıktan sonra VillainROM'u silip Official WWE 2.1 yüklemiş, MoreLocale ile Türkçeleştirip servise vermiştim telefonu. Bugün arıza giderilmiş ve garanti bozulmamış olarak telefonumu geri aldım. Donanımsal arızalarda Recovery veya Android versiyon kontrol etmiyorlar sanıyorum.
Gözünaydın. Yüklediğin rom aynen duruyor yani?
Evet aynen gönderdiğim gibi geldi. 2.1 KVK kurmamışlar. Şimdi tekrar kırdım Villain yükledim. Hiç problem yok.
gözünaydın ustad. inşallah bir daha sorunla karşılaşmazsın.
Sağol hocam. Umarım bundan sonra hiçbirimizin Hero'larına zeval gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: asiboldon
quote:
Orijinalden alıntı: baltinok
quote:
Orijinalden alıntı: asiboldon
Facebook, 1.2 versiyonu 1.3'e güncelleyip markete yükledi.
Hepimizin gözü aydın artık videolar şakır şakır izlenebiliyor.
Ben markette bu güncellemeyi bulamadım, neden olabilir acaba ?
1.2 versiyonu daha önce yüklediysen; markete girip Facebook diye arattın mı çıkıyor ve hemen üstünde güncelle (update) yazısı çıkıyor. Daha önce yüklemediysen "yükle" yazısı çıkar.
Ancek kullandığın rom 1.5 Cupcake ise; Android 1.5 te güncel versiyon çalışmıyor diye bir yazı okumuştum. O yüzden "güncelle" ibaresi görünmez.
Sanırım sorun bundan kaynaklanıyor, çünkü ne güncelleme gözüküyor nede programı kaldırdıktan sonra markette görebiliyorum.
Merhaba Değerli arkadaslarım;
Grubunuza benide ekleyebilirsiniz.Hero yu almış bulunmaktayım ki. İlk sorunlarımı size aktarmak istemekteyim..
Telefon ekran iyici karardığında kilitleniyor ve bataryayı sökene kadar açılmıyor bunu anlamış değilim. Bazende kendini yeniden başlatıyor.
not:Hangi ROM hangi sürüm gerçekten bilmiyorum Telefon Yurtdışı
Yardımlarınız için tşkler.
arkdaşlar dün itibariyle ben de hero aldım bakalım windows mobile den sonra android e alışabilcekmiyiz
quote:
Orijinalden alıntı: mubingunes
Grubunuza benide ekleyebilirsiniz.Hero yu almış bulunmaktayım ki. İlk sorunlarımı size aktarmak istemekteyim..
Telefon ekran iyici karardığında kilitleniyor ve bataryayı sökene kadar açılmıyor bunu anlamış değilim. Bazende kendini yeniden başlatıyor.
not:Versiyon 1.5 Telefon Yurtdışı
Yardımlarınız için tşkler.
quote:
quote:
Bu benm sorunumu çözücekmi acaba dostum? Wireless açık bağlıyım ama uyarıda gelmedi
@mubingunes
menu>ayarlar>telefon hakkında>sistem yazılım güncellemeleri yaparsanız sorununuz çözülebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: ugrvw
@mubingunes
menu>ayarlar>telefon hakkında>sistem yazılım güncellemeleri yaparsanız sorununuz çözülebilir.
Galiba bi güncelleştirme yaptım Şuan; Firmware Version=1.5 Build=2.73.405.5
Hadi hayırlısı bakalım destekleriniz için tşk.ederim
Arkadaslar sorun hala devam etmektedir. Firmware güncellemesini nasıl yapablirim
quote:
Arkadaslar sorun hala devam etmektedir. Firmware güncellemesini nasıl yapablirim
Türkiye için en son yayınlanan güncelleme olan 2.1 güncellemesi OTA (Over The Air) olarak telefonlara gelmektedir. Eğer telefonu orijinal rom ile kullanmak isterseniz wireless üzerinden güncellemenin gelmesini beklemeniz gerekmektedir.
Eğer güncelleme gelmiyorsa telefonunuzun tarihini bir yıl ileri alıp tekrar bekleyin. Yine sorun devam ediyorsa hard reset atmanızı tavsiye ederim.. Bunun için kullanma kılavuzundan yardım alabilirsiniz.
Umarım yardımcı olur..
Dostum şu hard reset nasıl atılır bi söylesen ya :( Telefonun ekranı karardığı an bi daha kullanamıyorum yardım lütfen
Sizler için küçük ama benim için büyük bir sorunum var..
SD karta attığım filmleri hangi programla izleyebilirim?
Teşekkürler.
quote:
Dostum şu hard reset nasıl atılır bi söylesen ya :( Telefonun ekranı karardığı an bi daha kullanamıyorum yardım lütfen
Telefon açıkken; Ayarlar > Gizlilik > Fabrika verilerine sıfırlama
Telefon kapalıyken; GIRIŞ ve GERI tuşlarını basılı tutarken birkaç saniye GÜÇ düğmesine basıp bekleyin, telefon sıfırlandıktan sonra MENU'ye basıp telefonun tekrar başlamasını sağlayın.
Hard reset sd kart verilerine zarar vermez ancak kurulu programlar, mesaj, mail, telefon rehberi ve telefon ayarlarının tamamının sıfırlanmasına sebep olur. Bu sebeple bu işlemi yapmadan önce gerekli yedekleri almanızı öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: since1905
Teşekkürler.
Normal şartlarda telefonun içerisine attığınız videolar sorunsuz olarak albümlerde çıkar ancak manuel olarak ulaşmak istiyorsanız bir "file explorer" programı kurmanız gerekecektir. andExplorer veya Astro ile dosyalarınızın içerisinde gezebilir ve telefonunuzun desteklediği videoları açabilirsiniz. Bu programları internetten veya market erişiminiz varsa marketten bedava indirebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: oseydik
quote:
Teşekkürler.
Normal şartlarda telefonun içerisine attığınız videolar sorunsuz olarak albümlerde çıkar ancak manuel olarak ulaşmak istiyorsanız bir "file explorer" programı kurmanız gerekecektir. andExplorer veya Astro ile dosyalarınızın içerisinde gezebilir ve telefonunuzun desteklediği videoları açabilirsiniz. Bu programları internetten veya market erişiminiz varsa marketten bedava indirebilirsiniz.
Albümlerde çıkmıyor.andexplorer dosyası ile ulaşıyorum ancak açılmıyor.Market erişimim de yok maalesef :(( mplayer gibi 1-2 prog. denedim onlar da açmadı bişeyi yanlış yapıyorum ama bulamadım :(((
quote:
Orijinalden alıntı: oseydik
quote:
Teşekkürler.
Arkadaşlar Bugun VillainROM kurdum inş sonucları aktarıcam sizlere
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Bugün ekranın sağ üst köşesinde ,şebeke simgesinin yanında yatay bir dikdörtgen şeklinde ,etrafında sinyal var gibi gözüken bir işaret çıktı.İnşallah doğru anlattım :) Kullanma klavuzunda da bulamadım ,ne anlama geliyor acaba bilen var mı? Teşekkürler...,
Arkadaşlar telefonumda Villain Rom 12 yüklü. Orijinal romu nasıl yükleyebilirim. Hangi işlemleri yapmam gerekiyor. Ayrıca Orijnal romda market kullanmak mümkün mü acaba?
arkadaşlar htc hero 2.1 (marketsiz resmi güncelleme) kullanıyorum bi kaç sorum olacak ,,, 1.flash desteği ne zaman gelecek bilen varmı,, 2. java runner diye bir apk uygulama yüklemiştim ama java proğramı çalıştıramıyorum yardım edebilecek bir arkadaş varmı(midlet error verip duruyo) tavsiye edeceğiniz bi proğram varmı 3. telefonla birlikte gelen hafıza kartının içindekileri başka bir karta kopyalarsak o kartla eski proğramlar sorunsuz çalışırmı (kartın kapasitesini artırmak istiyorum ama bir sürü proğramım yüklü)