Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yakında hero aldım, cronos droid 2.1.2 rom attım, oldukça memnunum.
  • Ya bu zil sesi nerden "1 kere çalsın" veya "artarak çalsın" diye ayarlanıyordu? arkakadşın telefonda 1 kere çalıyor sonra susuyırç menüde bulamadım. Deliricem.. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: oseydik

Ya bu zil sesi nerden "1 kere çalsın" veya "artarak çalsın" diye ayarlanıyordu? arkakadşın telefonda 1 kere çalıyor sonra susuyırç menüde bulamadım. Deliricem.. :))

walla çaliyor telefonu ele alınca bir anda sesi kısıyor:S nerde ayarları acaba!
  • arkadaşlar genel bi soru sormak istiyorum, custom rom lu veya romsuz sinyal konusunda problem yaşayan varmı ? ben aldığım ilk günden beri böyle şeyler yasıyodum ilk zamanlar tesadüf herhalde diyodum ama artık baya baya bi sorun olduğu ortaya çıktı. Örneğin birini arıyorum
    telefon iki kere calıyo sonra kesiliyo veya telefon acılıyo konusma baslayınca kesiliyo. Normalde aynı operatördeki arkadasımın telefonunun full çektiği yerde benim telefon da şebeke yok uyarısı oluyo, birisi beni arayınca uzun süre bekliyor bazen ulaşılamıyor diyo bazen çalıyo. Bende bu bu iphonedaki gibi sinyal problemi mi var acaba diye düşündüm. Şimdi custom rom da yüklediğim için servise de veremiyorum.Herşeyi çalıştırdık asıl özelliği olan telefonda sorun çıktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

quote:

Ya bu zil sesi nerden "1 kere çalsın" veya "artarak çalsın" diye ayarlanıyordu? arkakadşın telefonda 1 kere çalıyor sonra susuyırç menüde bulamadım. Deliricem.. :))

walla çaliyor telefonu ele alınca bir anda sesi kısıyor:S nerde ayarları acaba!

Arkadaşım senin sorununun çözümü "Ses ve Ekran" ayarlarına gir. Orada "Telefonu hareket ettirdiğimde zil sesini azalt" iptal et o zaman düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_1907

arkadaşlar genel bi soru sormak istiyorum, custom rom lu veya romsuz sinyal konusunda problem yaşayan varmı ? ben aldığım ilk günden beri böyle şeyler yasıyodum ilk zamanlar tesadüf herhalde diyodum ama artık baya baya bi sorun olduğu ortaya çıktı. Örneğin birini arıyorum
    telefon iki kere calıyo sonra kesiliyo veya telefon acılıyo konusma baslayınca kesiliyo. Normalde aynı operatördeki arkadasımın telefonunun full çektiği yerde benim telefon da şebeke yok uyarısı oluyo, birisi beni arayınca uzun süre bekliyor bazen ulaşılamıyor diyo bazen çalıyo. Bende bu bu iphonedaki gibi sinyal problemi mi var acaba diye düşündüm. Şimdi custom rom da yüklediğim için servise de veremiyorum.Herşeyi çalıştırdık asıl özelliği olan telefonda sorun çıktı :D

1) "custom rom lu veya romsuz " demişsin. "Romsuz" demekle neyi kastediyorsun?
    2) Hangi custom romu kullanıyorsun?

• quote:

arkadaşlar genel bi soru sormak istiyorum, custom rom lu veya romsuz sinyal konusunda problem yaşayan varmı ? ben aldığım ilk günden beri böyle şeyler yasıyodum ilk zamanlar tesadüf herhalde diyodum ama artık baya baya bi sorun olduğu ortaya çıktı. Örneğin birini arıyorum

Tahminimce romsuz derken custom rom kurmadan önceki orijinal rom zamanından bahsediyorsun.

Ben buna benzer bir sorunu VillainRom 10 ilk çıkıp kurduğumda yaşamıştım. Çok yoğun değildi ancak dikkatimi çekti. Şimdi VR12 kullanıyorum ve herhangi bir sorun yok.

Eğer aynı sorun telefonu ilk aldıp orijinal rom kullandığın dönemdede yaşandıysa operatörden kaynaklı veya bir ihtimal donanımsal olabilir.

• FroydVillain 1.1.1 flashlayan varmı? Kimler kullanıyorsa yorum yazabilirmi?
  • Arkadaşlar merhaba,

HTC Desire aldığım için forumdan ayrılıyorum. Paylaşımlar için emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Not: Canım Hero'm eşime gitti. Satmaya kıyamadım:)
  • quote:

quote:

Tahminimce romsuz derken custom rom kurmadan önceki orijinal rom zamanından bahsediyorsun.

Ben buna benzer bir sorunu VillainRom 10 ilk çıkıp kurduğumda yaşamıştım. Çok yoğun değildi ancak dikkatimi çekti. Şimdi VR12 kullanıyorum ve herhangi bir sorun yok.

Eğer aynı sorun telefonu ilk aldıp orijinal rom kullandığın dönemdede yaşandıysa operatörden kaynaklı veya bir ihtimal donanımsal olabilir.

2. soruyu sormamın nedeni bazı costum romlarda (örn: Modaco ) GSM 1800 yok. Sadece GSM 2100 mevcut. GSM 2100 bandı (3G) ülkemizde daha yeni yaygınlaşmaya başladı ve yetersiz.
    Sorun şu ki: Sadece GSM2100 den bağlanmak zorunda kalan telefon baz istasyonlarının yetersizliği nedeni ile GSM1800 e otomatik olarak dönemediğinden (GSM1800'ün kapsama alanı tüm operatörler için oldukça yeterli) konuşma esnasında kesilmeler yaşanıyor.

Bundan dolayı Modaco adıyla çıkan costum romlarını kullanmayın.

• quote:

FroydVillain 1.1.1 flashlayan varmı? Kimler kullanıyorsa yorum yazabilirmi?

Kullanılacak gibi değil. Kamera çalışmıyor. Cronos'un çıkardığı 2.2 de sanırım geliştirdiği program sayesinde nispeten sorunsuz.
    Ayrıca 2.2 için çıkan tüm romlarda facebook sorunlu.

Bana göre 2.2 de hız dışında çok fazla bi özellik yok. Ancak onu da tam oturtamadılar (Bkz: JIT). Malum bizim Herolar için 2.2 pek uygun olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 2 Ağustos 2010; 17:37:06 >
  • Facebook, 1.2 versiyonu 1.3'e güncelleyip markete yükledi.

Hepimizin gözü aydın artık videolar şakır şakır izlenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon
    Facebook, 1.2 versiyonu 1.3'e güncelleyip markete yükledi.

Hepimizin gözü aydın artık videolar şakır şakır izlenebiliyor.

Bu iş çok iyi oldu
  • Bir şey sormak istiyorum heroda custom rom atmadan orjinal 1.5 romla youtubedan video izlenebiliyor mu ? direk flash playerla değil ama iphonedaki mantıkla. Mesela samsung montede java tabanlı youtubedaki videoyu kendi video oynatıcısı ıle acıyor heroda da böyle izleyebiliyormuyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screammm

Bir şey sormak istiyorum heroda custom rom atmadan orjinal 1.5 romla youtubedan video izlenebiliyor mu ? direk flash playerla değil ama iphonedaki mantıkla. Mesela samsung montede java tabanlı youtubedaki videoyu kendi video oynatıcısı ıle acıyor heroda da böyle izleyebiliyormuyuz.

Evet.
  • teşekkürler cevap için bir ufak soru daha heroda g sensorlu oyunlar oynanıyor mu. örneğin araba yarışı telefonu sağa sola çevirerek yön verebiliyormuyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screammm

teşekkürler cevap için bir ufak soru daha heroda g sensorlu oyunlar oynanıyor mu. örneğin araba yarışı telefonu sağa sola çevirerek yön verebiliyormuyuz.

Buna da evet. Fakat Hero'nun grafik işlemcisi biraz güçsüz olduğundan çok fazla seçeneğiniz yok.
  • sorulara yanıt aldım sağolun. bir de fikrinizi alayım sizce samsung monteden heroya geçmek mantıklı mı? Şöyle ki montede kapasitif ekran agps 3g wifi popüler widgetler filan var. andoid de sonradan kurup telefona neler katabiliyoruz. Bu değişime değer farklar görebilirmiyim heroda.
  • Bence mantıklı değil. Hero artık ömrünü doldurdu. Bence bu saatten sonra Android 3.0 çıkmadan Android telefon alınmaz.

Android 3.0 ile gelecek olan minimum donanım özellikleri nedeniyle şu an ki telefonlar yazılım desteği alamayacak. O nedenle Android 3.0 ile piyasaya çıkacak olan bir telefon alınmalı. Ondan sonra da belki Android 4'e kadar destek görür.
  • Herkese merhabalar . Ben de bugün bir hero aldım. Ama bir navigasyon bile yüklemeyi beceremedim:( Bütün yazılanları okumaya başladım.Öncelikle şu ROM olayını çözmek istiyorum.Hangisini yuklemeliyim,en iyisi hangisi
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.