Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun Villainrom 2.2 Froyo destekli offical romu olan FroydVillain 1.1.1'i çıkartmış.

İlgilenenler Villlainrom sitesinden indirebilir.
  • Android 2.1 güncellemesi Türkiye'de Tattoo'lar içinde geçerlimi bilen varmı? Hala eşimin telefonuna OTA update gelmedide.

Sürekli açıp kapıyorum bir hareketlilik yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

quote:

Orijinalden alıntı: kartalix

Yusufsan teşekkürler. Ayarlardan hafıza bölümüne baktığımda 3 bölüm var:
    1.SD kart : Kullanılabilir alan 1GB
    2.Dahili telefon hafızası: Kullanılabilir alan unavailable
    3.Telefon hafızası : Kullanılabilir alan 135 MB

görünüyor.

ext2 dediğimiz alan sanırım 2.si ama unavailablele görünüyor. Ayrıca program kurduğumda 3. bölümdeki hafıza azalıyor.

EXT2 dediğiniz kısmı telefondan görmeniz imkansız. Recovery ekranında (telefonu açarken home tuşunu basılı tutarak girdiğimiz kısım) Partition SD card deyip en az 256 MB swap ve ihtiyacınıza göre ext2 boyutu belirleyerek SD kartı biçimlendirin ya da bunları yaptıysanız hiçbirşey yapmanıza gerek yok ext2 windows veya telefondan görülebilen bir bölüm değil Linux üzerinden görülebiliyor sanırım..

Swap her ROM'da kullanılmıyor. Cronos ve VillainROM'da yok mesela. Bu nedenle swap alanını 16 veya 32 MB yapmanız yeterli. Swap olsa bile 64 MB'dan fazlası gereksiz olacak büyük ihtimal.

Doğrudur swap her romda kullanılmıyor ayrıca ben zaten boyutu fazla belirtmişim dikkatimden kaçmış 32 MB swap 256 ya da 512 MB ext2 çoğunlukla yeterli olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: gokoo

quote:

Arkadaşlar HERO ile facebook kişilerini senkronize ederken problem yaşayan varmı son günlerde?
    Ben 2 gündür facebook kişilerimi senkronize edemiyorum. Service Unavailable diye uyarı alıyorum benzer şekilde uyarı alan oldu mu ?

bende de facebook sorunu var yalnız değilsin rehberdeki yeni kişileri google listesinde olmasına karşı facebook contact ile bağlayamıyorum

Aynen; bu sorunlar bende de var. Ayrıca arkadaşlarımın fotoları da senkronizasyonunda da var.
    Şöyle ki: Yeni rom kurdum; fotoğraflar yükleme tarihine göre belli bir tarihe kadarki fotolar yükleniyor. O tarihten sonraki fotolar yüklenmiyor. İlginç bir durum. Google'ın bir tarihe kadar anlaşması mı var anlamadım.

Ayrıca uzun zamandan beri twitter hesapları da rehber ile senkronize olmuyor.

• Ya bu facebookla google arasında bi anlaşmazlık mı var,bende senk. sorunu yok ama bu video olayını cözemedim, deli olacam. Bu telefonda nasıl flash var ya ? youtube da(wigdet ta) video acılıyo bütün videolar 4. saniyede duruyo sonra devam etmiyo hiç bir şekilde. Bu flashı bi güncellesek falan nasıl yaparız.

birde bir şey sorucam,rom değiştirirken yüklediğiniz uygulamaları,ayarlarınızı vs ne yapıyorsunuz. Onları yedekleyip yeni rom yüklediğimizde üstüne direk ekleyebiliyormusunuz.

(Rom villian 12)
  • Arkadaşlar sd kart değiştireniniz var mı acaba? kendi içinden çıkan kart 2 gb. artık bana yetmemeye başladı. daha buyuk kapasiteli bir sd kart alıp taksam sorun olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: partagas

Arkadaşlar sd kart değiştireniniz var mı acaba? kendi içinden çıkan kart 2 gb. artık bana yetmemeye başladı. daha buyuk kapasiteli bir sd kart alıp taksam sorun olur mu acaba?

4g class 4 taktım sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: partagas

Arkadaşlar sd kart değiştireniniz var mı acaba? kendi içinden çıkan kart 2 gb. artık bana yetmemeye başladı. daha buyuk kapasiteli bir sd kart alıp taksam sorun olur mu acaba?

eğer goldcard işlemi yaptıysan belki yinelemen gerekebilir. bende merak ettim şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moose Mordecai

Hey Asonas arkadaşım duy sesimi Yeni Heronun sesi buu
    Herom sim kartımdaki rehberi tanımadı bu sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar?

Selam.. Aramıza hoşgeldin.. Asonas her zaman burada olmuyor. Yakın zamanda günceller listeye adını yazar.

Böyle bir sorunla karşılaşmadım Kişiler>Menu>Görüntüleye bastığında SIM işaretlimi bir kontrol et istersen.

Birde eğer google hesabın varsa telefonlarını google üzerinden senkronize edebilirsin.

Tek yapman gereken telefonlarını gmail'de contact'lara import edip telefondada Kişiler>Menu>Görüntüle ye girip Google'a bir tik atmak.

Bu sayede telefonlarına her zaman her yerden ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oseydik -- 26 Temmuz 2010; 15:02:16 >

• Selam arkadaşlar bende bugün itibari ile Cronos 2.2 (Froyo) 0.1 sürümü ile Yoğurt yiyorum şuana kadar gayet memnunum tek aradığım şey Facebook ile Kişiler i senkronize edemeyişim onun haricinde herşeyi çalışıyor...
  • quote:

Arkadaşlar HERO ile facebook kişilerini senkronize ederken problem yaşayan varmı son günlerde?
    Ben 2 gündür facebook kişilerimi senkronize edemiyorum. Service Unavailable diye uyarı alıyorum benzer şekilde uyarı alan oldu mu ?

bendede facebook senkronize hatası var villian 12 kullanıyorm çözebilen oldumu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

quote:

bendede facebook senkronize hatası var villian 12 kullanıyorm çözebilen oldumu acaba ?

Bende VR12 kullanıyorum ama böyle bir sorunum yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oseydik

quote:

quote:

yeni yükledim romu bir türlü senkronize yapmıyor:S anlamadım neden acaba güncelleme yok diyor sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: mattboy

Selam arkadaşlar bende bugün itibari ile Cronos 2.2 (Froyo) 0.1 sürümü ile Yoğurt yiyorum şuana kadar gayet memnunum tek aradığım şey Facebook ile Kişiler i senkronize edemeyişim onun haricinde herşeyi çalışıyor...

İzlenimlerin nasıl?villain 12. den hızlımı?yada ekstra başka neler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: oseydik

quote:

quote:

Eskiler aynen duruyor. Sorun güncellemelerde. Örneğin arkadaşların yeni eklediği fotoğrafları, yeni arkadaşarın rehberde görünmemesi vs.

• KVK'lı 2.1 güncellemesi yapılınca da Facebook sorunu var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: mattboy

Selam arkadaşlar bende bugün itibari ile Cronos 2.2 (Froyo) 0.1 sürümü ile Yoğurt yiyorum şuana kadar gayet memnunum tek aradığım şey Facebook ile Kişiler i senkronize edemeyişim onun haricinde herşeyi çalışıyor...

İzlenimlerin nasıl?villain 12. den hızlımı?yada ekstra başka neler var

Villan 12 kullanmadım ama gayet hızlı ve stabil çalışıyor, HTC Sense i de bir kaç app ile yakaladım sayılır dediğim gibi tek olmasını istediğim şey şuan için ekran sayısının artması ki 3 ekran mevcut birde Kişiler i Facebook ile senkronize etmek onun dışında GPS olsun Wi-Fi olsun gayet güzel çalışıyor

• Arkadaşlar edge yada 3 g şebekemizi, telefonu modem gibi kullanarak diğer pc lere wifi den aktarabildiğimiz bir program varmı ?
  • arkadaşlar bende artık wm den sıkıldım hero almak istiyorum fakat yaılanları okuduktan sonra androidden soğumaya başladım

sizce dimond+dimond2 den vazgeçip hero almalımıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirpisan

Arkadaşlar edge yada 3 g şebekemizi, telefonu modem gibi kullanarak diğer pc lere wifi den aktarabildiğimiz bir program varmı ?

wireless tethering uygulamasına ihtiyacınız var. Ancak her ROM ile çalışıyormu bunu bilmiyorum Choclate Eclair 2.0 ROM'unda bu destek vardı...
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.