Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru kurduğumu düşünüyorum yalnız bir hata yaptıysam da şu an farkında değilim :) Bir şey daha. Yeni bir hafıza kartı almayı düşünüyorum aldıktan sonra cid kilidi kırma,root etme,versiyon düşürme işlemlerini tekrardan yapmam gerekecek mi?

quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil Limon

Villain Rom 12 de touch input hatası veriyor. En stabil ve hızlı rom hangisidir acaba?

VillainRom 12.0

Yüklemede bir hata ya da bir program yüzündendir. Yüklerken Full Wipe yapıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil Limon

Doğru kurduğumu düşünüyorum yalnız bir hata yaptıysam da şu an farkında değilim :) Bir şey daha. Yeni bir hafıza kartı almayı düşünüyorum aldıktan sonra cid kilidi kırma,root etme,versiyon düşürme işlemlerini tekrardan yapmam gerekecek mi?

Yok bu işlemleri tekrar yapmanıza gerek yok hatta işlemlerde kullandığınız hafıza kartını da artık formatlayabilirsiniz. Hafıza kartı almak niyetinde iseniz Sandisk veya Kingston Class 6 micro SD kartları tavsiye ederim Class 6 kartların yazma ve okuma hızı oldukça yüksek
  • Hafıza kartını formatlayınca recovery işlemini tekrarlamak gerekiyo diye biliyorum ben
  • birazda villian 12.0 rom yükleyeceğim, bu rom un eksikleri neler,orjinal rom a en yakın bu mudur ? bilen arkadaşlar yardım edebilr mi ? aslında utanıyorum ama modaco yükliycektim forumda işlemleri anlatan arkadaş onu tavsiye etti diye sitede nereden indireceğimi bulamadım :) villan baktım şimdi download ediyo.

birde birşey daha sormak istiyorum, işlemleri anlatan topicte tavsiye edilen romlar eski sanırsam,sitelerde ingilizce olduğu için ben bişey anlamadım, modaco nun ve villian ın şu anda en güncel rom u hangisi ikisinin de linkini verebilirmisiniz. çünki sanırım bizim indirdiğimiz 2.1 değil de 1.5 un 2.1 gibi custom edilmişi yanlış anlamadıysam. yani bizim resmi 2.1 lerin custom edilmişi varmı o forumlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_1907

birazda villian 12.0 rom yükleyeceğim, bu rom un eksikleri neler,orjinal rom a en yakın bu mudur ? bilen arkadaşlar yardım edebilr mi ? aslında utanıyorum ama modaco yükliycektim forumda işlemleri anlatan arkadaş onu tavsiye etti diye sitede nereden indireceğimi bulamadım :) villan baktım şimdi download ediyo.

birde birşey daha sormak istiyorum, işlemleri anlatan topicte tavsiye edilen romlar eski sanırsam,sitelerde ingilizce olduğu için ben bişey anlamadım, modaco nun ve villian ın şu anda en güncel rom u hangisi ikisinin de linkini verebilirmisiniz. çünki sanırım bizim indirdiğimiz 2.1 değil de 1.5 un 2.1 gibi custom edilmişi yanlış anlamadıysam. yani bizim resmi 2.1 lerin custom edilmişi varmı o forumlarda?

VillainRom 12.0 en güncel sense arayüzlü romlarıdan biri. Diğer sense romlara göre en büyük ayrıcalığı daha hızlı olmasının yanında Sense arayüzünde Live Wallpaper ları sorunsuz çalıştırabilen tek rom.
    Tabiiki Vanilla (HTC Sense arayüzü olmayan) romları, yeni başladığın için önermiyorum. Zira biraz daha hızlı çalışabiliyorlar.
    Bu adreste popüler bütün romları bulabilirsin:
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=512

• arkadaşlar 2.1 türkiye güncenlenmesi yapılmış hero nasıl CID kilidi kırılır.
    bu konuda bilen varsa lütfen bilgi verebilir mi?
    bir arkadaşa teslim etmiş kardeşim telefonunu oda güncelleme var diye basmış geçmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressam0768

arkadaşlar 2.1 türkiye güncenlenmesi yapılmış hero nasıl CID kilidi kırılır.
    bir arkadaşa teslim etmiş kardeşim telefonunu oda güncelleme var diye basmış geçmiş.

İmzamdaki rehberi takip ederek yapabilirsiniz ilker_1907 nickli arkadaş bu sayede yaptı denenmiş olduğunu söyleyebilirim...
  • Cronos Droid 2.1 yayınlanmış denemek isteyen arkadaşlar için link aşağıda

Cronos Droid 2.1

YouTube doğru düzgün çalışsın diye YouTube yaması

http://dl.dropbox.com/u/4577488/YouTubePatch-signed.zip

ben birazdan yükleyeceğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan
    Cronos Droid 2.1 yayınlanmış denemek isteyen arkadaşlar için link aşağıda

Cronos Droid 2.1

2.0.2 den farklı mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ressam0768

arkadaşlar 2.1 türkiye güncenlenmesi yapılmış hero nasıl CID kilidi kırılır.

İmzamdaki rehberi takip ederek yapabilirsiniz ilker_1907 nickli arkadaş bu sayede yaptı denenmiş olduğunu söyleyebilirim...

evet bende güncelleme yaptım diye sorun yaşarım diyodum ama bir sorun çıkmadı şuanda hersey tamam kullanıyorum telefonu.Yani bende güncelleme etki etmedi telefondan telefona farkedermi bilmiyorum.

• herkese selamlar. bende de vatanbilgisayar'dan alınma kvk'lı htc hero var. bu başlığı ara sıra takip ediyorum ama hiç rom yükleme işlerine girmedim şu zamana kadar.

bendeki htc 2.1 versiyon.bu alete rom yüklemek için neler yapmak gerekiyor? forumda uzun uzun anlatılmış ama yapılacakları sadece başlıklar halinde sıralar mısınız?

bir de custom rom yüklemenin ne avantajları vardır market dışında. ben videoların genelini izleyemiyorum, rom yükleyince videolar sorunsuz izlenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliozi

quote:

Cronos Droid 2.1

2.0.2 den farklı mı?

Yok arkadaşlar kurmayın çok yavaş açılıyor telefon ve takılmalar var 2.0.2 daha düzgün çalışıyor...

Edit : telefonun yavaş açılmasının sebebi Dalvik-Cache'in sd karttan çalışmasını sağlayan Dalvik2SD imiş düzeltip 2.1.1 sürümünü yayınlamışlar deneyince sonucu bildiririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsan -- 22 Temmuz 2010; 0:05:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dftns

herkese selamlar. bende de vatanbilgisayar'dan alınma kvk'lı htc hero var. bu başlığı ara sıra takip ediyorum ama hiç rom yükleme işlerine girmedim şu zamana kadar.

bendeki htc 2.1 versiyon.bu alete rom yüklemek için neler yapmak gerekiyor? forumda uzun uzun anlatılmış ama yapılacakları sadece başlıklar halinde sıralar mısınız?

bir de custom rom yüklemenin ne avantajları vardır market dışında. ben videoların genelini izleyemiyorum, rom yükleyince videolar sorunsuz izlenebiliyor mu?

Videolardan kastınız Youtube ise evet bende sorunsuz çalışıyor. Custom rom yüklemek için Forumda okuduğunuz Rehberleri adım adım takip ederek uygulamanız gerekiyor.

Başlıklar halinde ele alırsak

KVK tarafından koyulan CID kilidini aşmak için GoldCard oluşturmak

Mevcut yazılım versiyonunun Root işlemi için düşürülmesi

Versiyonu düşürülmüş yazılıma Recovery menüsünü yüklemek için Patch işleminin yapılması

Patch işleminden sonra Recovery menüsünü kullanarak Custom Rom yükleme olarak ana başlıklarda toplayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dftns

herkese selamlar. bende de vatanbilgisayar'dan alınma kvk'lı htc hero var. bu başlığı ara sıra takip ediyorum ama hiç rom yükleme işlerine girmedim şu zamana kadar.

1 günlük denemem sonucu, öyle normal pcdeymiş gibi her gördüğün sitedeki videoya bas oynatsın durumu yok, facebook videolarını hala izleyemiyorum ama youtube vimeo falan sorunsuz çalışıyor.Youtube türkiyede engelli oldugu için browserdan girmiyo ama custom rom la beraber yotube widgeti geliyo orda sorunsuz çalışıyo. bide market deyip geçme çok güzel bişeymiş bende hiç kullanmam sanıyodum,bu işin olayı market :D

• quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_1907

birazda villian 12.0 rom yükleyeceğim, bu rom un eksikleri neler,orjinal rom a en yakın bu mudur ? bilen arkadaşlar yardım edebilr mi ? aslında utanıyorum ama modaco yükliycektim forumda işlemleri anlatan arkadaş onu tavsiye etti diye sitede nereden indireceğimi bulamadım :) villan baktım şimdi download ediyo.

VillainRom 12.0 en güncel sense arayüzlü romlarıdan biri. Diğer sense romlara göre en büyük ayrıcalığı daha hızlı olmasının yanında Sense arayüzünde Live Wallpaper ları sorunsuz çalıştırabilen tek rom.
    Tabiiki Vanilla (HTC Sense arayüzü olmayan) romları, yeni başladığın için önermiyorum. Zira biraz daha hızlı çalışabiliyorlar.
    Bu adreste popüler bütün romları bulabilirsin:
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=512

Bir sürü rom denedim bu işin kralı şu an için villainrom 12.0
    Deneyin hız ve stabilitesine hayran kalacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

2.1'e geçiş sonunda mobil bağlantı ile gerçekleştirdim sorunsuz bir şekilde.Sonunda 2.1'imiz oldu hayırlı uğurlu olsun.
    Oh beee sonunda aylar sonra güncelleştirdik,market yok ama bluetooth'umuzun bağlantısı sorunsuz sonunda

bende mobil bağlantı ile yapıcam telefondaki kişiler sim e kayıtlı yinede güncelleştirme sonrasında bu kişiler silinirmi?
    eğer silinirse yedekleme nasıl yapılıyor anlatabilirmisiniz acaba

birde şu google eşitlemesinide anlatırsanız kişilerle ilgili sevinirim.

• Bi gmail hesabın varsa onu tanıtırsin yoksa bi hesap açar onu tanıtırsin eşitlemeyi kendisi yapar zaten. Emin olmak için pcden veya heronun browserından gmaile girip kişilere bak eğer oraya eklemişise tamamdır bundan sonra herhangi bir android telefonla o hesabını eşitlersen rehberini ajandanı vs. Direkt telefonunda görürsün.
  • quote:

quote:

quote:

Cronos Droid 2.1

2.0.2 den farklı mı?

Yok arkadaşlar kurmayın çok yavaş açılıyor telefon ve takılmalar var 2.0.2 daha düzgün çalışıyor...

Edit : telefonun yavaş açılmasının sebebi Dalvik-Cache'in sd karttan çalışmasını sağlayan Dalvik2SD imiş düzeltip 2.1.1 sürümünü yayınlamışlar deneyince sonucu bildiririm...

Bekliyoruz sabırsızlıkla (:

• Denendi yorumlar aşağıda........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsan -- 22 Temmuz 2010; 14:48:23 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cronos Droid 2.1

2.0.2 den farklı mı?

Bekliyoruz sabırsızlıkla (:

Evet arkadaşlar Cronos Droid 2.1.1 gayet güzel olmuş 2.0.2 ile çok fark yok aralarında ama Kernel v.s. yeniden düzenlenmiş olduğu için kurdum. Gayet güzel çalışıyor. Denemek isteyenler için Cronos Droid 2.0.2 kullananlar sadece Dalvik Cache'i wipe ederek üstüne kurabilirler bir sorun çıkmıyor Ayarlar v.s. de aynen kalıyor. Başka Romdan veya Cronos Droid'in daha alt sürümlerinden geçecek olanlar Full Wipe tavsiye ediliyor

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.