Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, root lu hero'mu bozmayı başardım. Telefon boot ekranında kalıyor, açılmıyo. Onlarca kez denedim bekledim olmadı. SD Card'ı formatlayıp yeni bi ROM kurdum aynı şeyi yapıyo hala. Ne yapabilirim 2 gündür bununla ugrasıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi94

arkadaşlar, root lu hero'mu bozmayı başardım. Telefon boot ekranında kalıyor, açılmıyo. Onlarca kez denedim bekledim olmadı. SD Card'ı formatlayıp yeni bi ROM kurdum aynı şeyi yapıyo hala. Ne yapabilirim 2 gündür bununla ugrasıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim..

tekrar root etmeyi dene sanırım boot'u bozmuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

quote:

Orijinalden alıntı: maliozi

quote:

quote:

quote:

Cronos Droid 2.1 yayınlanmış denemek isteyen arkadaşlar için link aşağıda

Cronos Droid 2.1

YouTube doğru düzgün çalışsın diye YouTube yaması

http://dl.dropbox.com/u/4577488/YouTubePatch-signed.zip

ben birazdan yükleyeceğim...

2.0.2 den farklı mı?

Yok arkadaşlar kurmayın çok yavaş açılıyor telefon ve takılmalar var 2.0.2 daha düzgün çalışıyor...

Edit : telefonun yavaş açılmasının sebebi Dalvik-Cache'in sd karttan çalışmasını sağlayan Dalvik2SD imiş düzeltip 2.1.1 sürümünü yayınlamışlar deneyince sonucu bildiririm...

Bekliyoruz sabırsızlıkla (:

Evet arkadaşlar Cronos Droid 2.1.1 gayet güzel olmuş 2.0.2 ile çok fark yok aralarında ama Kernel v.s. yeniden düzenlenmiş olduğu için kurdum. Gayet güzel çalışıyor. Denemek isteyenler için Cronos Droid 2.0.2 kullananlar sadece Dalvik Cache'i wipe ederek üstüne kurabilirler bir sorun çıkmıyor Ayarlar v.s. de aynen kalıyor. Başka Romdan veya Cronos Droid'in daha alt sürümlerinden geçecek olanlar Full Wipe tavsiye ediliyor

nerden indirebiliriz

Edit:http://www.multiupload.com/NPAOGM77KK

burdan mış (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrzMet -- 22 Temmuz 2010; 17:19:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi94

arkadaşlar, root lu hero'mu bozmayı başardım. Telefon boot ekranında kalıyor, açılmıyo. Onlarca kez denedim bekledim olmadı. SD Card'ı formatlayıp yeni bi ROM kurdum aynı şeyi yapıyo hala. Ne yapabilirim 2 gündür bununla ugrasıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Biraz daha detay verebilirmisin telefon açılıyor mu yoksa açılmıyor sadece boot ekranındamı kalıyor. Ya da recovery menüsüne girmek isteyince boot ekranında mı kalıyor.
    Birde bu durum nasıl gerçekleşti ona göre bir şeyler önerebilirim
  • 2.1.1 hiç beğenmedim telefon kilitlenip kalıyor tüm wipeları yaptım sanırım overclocku kaldırmıyo
  • quote:

2.1.1 hiç beğenmedim telefon kilitlenip kalıyor tüm wipeları yaptım sanırım overclocku kaldırmıyo

dostum bende kurdum 2.1.1 ve güzel çalışıyor, hatta setCPU çalışıyor ve çok güzel.
  • bnce güzel deil çok büyük telefon :D
  • Arkadaşlar belki konusu geçti kaçırdım, yeni official güncelleme ile SD karta program kurabilme özelliği geliyor mu , yoksa illaki root mu gerekiyor? Telefona 10dan fazla program kuramıyorum; çok can sıkıcı..:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalix

Arkadaşlar belki konusu geçti kaçırdım, yeni official güncelleme ile SD karta program kurabilme özelliği geliyor mu , yoksa illaki root mu gerekiyor? Telefona 10dan fazla program kuramıyorum; çok can sıkıcı..:(

Sd karta program kurma özelliği sadece custom ROM'larda var resmi 2.1 le gelmiyor
  • Merhabalar HTC HERO-cular
    Asonas arkadaşım beni de listeye ekler misin. Artık bende bir Hero-yum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressam0768

quote:

2.1.1 hiç beğenmedim telefon kilitlenip kalıyor tüm wipeları yaptım sanırım overclocku kaldırmıyo

dostum bende kurdum 2.1.1 ve güzel çalışıyor, hatta setCPU çalışıyor ve çok güzel.

bir gün kullanımdan sonra dediğin gibi oldu ve telefon durup-dururken kilitlenmeye başladı.
    bende 2.0.2 ye geri döndüm. sanırım bunu düzeltecekler.
  • evet cronos 2.1.1 i kurmayı başardım, marketin nimetlerinden faydalanabiliyorum, SD kartı;
    Swap, exc2 ve fat32 olmak üzere 3 parçaya ayırdım. Yalnız uygulamaları sd karta nasıl kuracağımı anlayamadım. App2sd 2 isimli uygulamayı kurdum açmaya çalıştığımda benihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=512743 linkine yonlendirdi. Sorun nedir acaba?
  • quote:

evet cronos 2.1.1 i kurmayı başardım, marketin nimetlerinden faydalanabiliyorum, SD kartı;
    Swap, exc2 ve fat32 olmak üzere 3 parçaya ayırdım. Yalnız uygulamaları sd karta nasıl kuracağımı anlayamadım. App2sd 2 isimli uygulamayı kurdum açmaya çalıştığımda benihttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=512743 linkine yonlendirdi. Sorun nedir acaba?

APP2SD Cronos 2.1.1'de otomatiktir SD karta swap ve ext2 partition ayarladiysaniz Bir sey yapmaniza gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsan -- 24 Temmuz 2010; 13:29:06 >

• Yusufsan teşekkürler. Ayarlardan hafıza bölümüne baktığımda 3 bölüm var:
    1.SD kart : Kullanılabilir alan 1GB
    2.Dahili telefon hafızası: Kullanılabilir alan unavailable
    3.Telefon hafızası : Kullanılabilir alan 135 MB

görünüyor.

ext2 dediğimiz alan sanırım 2.si ama unavailablele görünüyor. Ayrıca program kurduğumda 3. bölümdeki hafıza azalıyor.
  • quote:

Yusufsan teşekkürler. Ayarlardan hafıza bölümüne baktığımda 3 bölüm var:

görünüyor.

ext2 dediğimiz alan sanırım 2.si ama unavailablele görünüyor. Ayrıca program kurduğumda 3. bölümdeki hafıza azalıyor.

EXT2 dediğiniz kısmı telefondan görmeniz imkansız. Recovery ekranında (telefonu açarken home tuşunu basılı tutarak girdiğimiz kısım) Partition SD card deyip en az 256 MB swap ve ihtiyacınıza göre ext2 boyutu belirleyerek SD kartı biçimlendirin ya da bunları yaptıysanız hiçbirşey yapmanıza gerek yok ext2 windows veya telefondan görülebilen bir bölüm değil Linux üzerinden görülebiliyor sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsan -- 24 Temmuz 2010; 15:50:37 >

• Arkadaşlar HERO ile facebook kişilerini senkronize ederken problem yaşayan varmı son günlerde?
    Ben 2 gündür facebook kişilerimi senkronize edemiyorum. Service Unavailable diye uyarı alıyorum benzer şekilde uyarı alan oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsan -- 24 Temmuz 2010; 16:33:02 >
  • Hey Asonas arkadaşım duy sesimi Yeni Heronun sesi buu
    Herom sim kartımdaki rehberi tanımadı bu sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Arkadaşlar HERO ile facebook kişilerini senkronize ederken problem yaşayan varmı son günlerde?
    Ben 2 gündür facebook kişilerimi senkronize edemiyorum. Service Unavailable diye uyarı alıyorum benzer şekilde uyarı alan oldu mu ?

bende de facebook sorunu var yalnız değilsin rehberdeki yeni kişileri google listesinde olmasına karşı facebook contact ile bağlayamıyorum
  • quote:

quote:

Yusufsan teşekkürler. Ayarlardan hafıza bölümüne baktığımda 3 bölüm var:

görünüyor.

EXT2 dediğiniz kısmı telefondan görmeniz imkansız. Recovery ekranında (telefonu açarken home tuşunu basılı tutarak girdiğimiz kısım) Partition SD card deyip en az 256 MB swap ve ihtiyacınıza göre ext2 boyutu belirleyerek SD kartı biçimlendirin ya da bunları yaptıysanız hiçbirşey yapmanıza gerek yok ext2 windows veya telefondan görülebilen bir bölüm değil Linux üzerinden görülebiliyor sanırım..

Swap her ROM'da kullanılmıyor. Cronos ve VillainROM'da yok mesela. Bu nedenle swap alanını 16 veya 32 MB yapmanız yeterli. Swap olsa bile 64 MB'dan fazlası gereksiz olacak büyük ihtimal.

• Konu ile alakasız ama android ile alakalı olduğu için soruyorum,
    Bir arkadaşımda xperia X10 var.. Rootlayıp custom rom kurmak istiyoruz. Bununla ilgili bilgisi olan varsa bana pm atabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.