Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Ben de dün itibariyle HTC Hero sahibi oldum artık. Uzun zamandır, Tattoo ve Hero arasında gitgellerdeydim ve Hero'da karar kıldım. Velhasıl bu konunun da etkisi çok oldu Hero almamda. Bayadır bir takipteydim bu konuyu. Bundan ötürü sizlere de teşekkür ederim almamda yardımlarınız oldu gerçekten de.

Halen cihazı çözme aşamasındayım. Malum Android kankamla daha yeni tanıştım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

quote:

Orijinalden alıntı: kirpisan

Arkadaşlar edge yada 3 g şebekemizi, telefonu modem gibi kullanarak diğer pc lere wifi den aktarabildiğimiz bir program varmı ?

wireless tethering uygulamasına ihtiyacınız var. Ancak her ROM ile çalışıyormu bunu bilmiyorum Choclate Eclair 2.0 ROM'unda bu destek vardı...

Root romların hepsinde çalışıyor.
  • villian froya deneyen oldu mu acaba? v12 ile fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

quote:

Orijinalden alıntı: kirpisan

Arkadaşlar edge yada 3 g şebekemizi, telefonu modem gibi kullanarak diğer pc lere wifi den aktarabildiğimiz bir program varmı ?

wireless tethering uygulamasına ihtiyacınız var. Ancak her ROM ile çalışıyormu bunu bilmiyorum Choclate Eclair 2.0 ROM'unda bu destek vardı...

Root romların hepsinde çalışıyor.

benim telefon root suz 2.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISHNE

villian froya deneyen oldu mu acaba? v12 ile fark var mı?

Çok fark var. Çünkü Froyo 2.2 Vanilla arayüzüne sahip. Yani VillainRom 12.0 gibi HtcSense arayüzüne sahip değil.

Onun dışında vanilla 2.1'lere göre hızlı. Ancak Hero'larda 2.2 Froyo kamera sorunu ile geliyor. Feeyo (cronosdroid 2.2) bunu bir program ile kısmen çözmüş. Ancak onda da facebook senkronizasyonu hiç yok.
  • @kirpisan Wi-Fi tether'ı kullanmak için Root romlardan birini yüklemek yeterli. VillainRom 12.0 gibi mesela.

Official 2.1 de maalesef çalışmaz.
  • quote:

quote:

Çok fark var. Çünkü Froyo 2.2 Vanilla arayüzüne sahip. Yani VillainRom 12.0 gibi HtcSense arayüzüne sahip değil.

Onun dışında vanilla 2.1'lere göre hızlı. Ancak Hero'larda 2.2 Froyo kamera sorunu ile geliyor. Feeyo (cronosdroid 2.2) bunu bir program ile kısmen çözmüş. Ancak onda da facebook senkronizasyonu hiç yok.

@asiboldon
    cevap için teşekkürler, diğer uygulamarın stabilitesinde bir sıkıntı yoktur umarım.
    kamera ve facebook işi olsa iyi olurmuş ama düzelene kadar da ölmeyiz herhalde

• Telefonumu önümüzdeki hafta Offical Rom a çeviricem bu kadar Custom Rom yeter bana ki zaten askere gideceğim hayırlısıyla Ağustos ta ve telefon kardeşime kalacak umarım telefonum sağlam kalır ara ara da olsa forumu takip edeceğim burdan ROM ve APP paylaşımına devam
  • quote:

quote:

http://www.villainrom.co.uk/viewtopic.php?f=45&t=2357
    Bu adresteki fotolarda HTC'nin saati var. Sense olmadan yükleniyor mu bu widget?

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

quote:

Bu adresteki fotolarda HTC'nin saati var. Sense olmadan yükleniyor mu bu widget?

Orjinal HTC Widgetı değil ama kaliteli ama çakması o resimdeki.

Hava durumu nasıl olursa olsun "parçalı Bulutlu" gösteriyor. Ama onun dışındaki herşey düzgün ve orjinaline yakın.
    Denemek isteyen olursa 1.2.2 versiyonu paylaşıyorum. Ancak aramak lazım ki 1.3 versiyonu çıkmış.

http://www.mediafire.com/?knkhmnadxnz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 28 Temmuz 2010; 15:47:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

quote:

Orjinal HTC Widgetı değil ama kaliteli ama çakması o resimdeki.

Hava durumu nasıl olursa olsun "parçalı Bulutlu" gösteriyor. Ama onun dışındaki herşey düzgün ve orjinaline yakın.
    Denemek isteyen olursa 1.2.2 versiyonu paylaşıyorum. Ancak aramak lazım ki 1.3 versiyonu çıkmış.

http://www.mediafire.com/?knkhmnadxnz

Hadi ya. Froyo'da Sense var diye sevinmiştim aslında. Telefon gelince VillainROM'a devam edecez demekki.

• @Computeus telefonu kırılmış recovery yüklü mü verdin servise yoksa official romu yükleyebildin mi?
  • quote:

@Computeus telefonu kırılmış recovery yüklü mü verdin servise yoksa official romu yükleyebildin mi?

Official WWE 2.1 yüklenmiş ve custom recovery silinmiş şekilde verdim. Ama şimdi bakınca bir fark yaratmazdı sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 28 Temmuz 2010; 16:33:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oseydik

Android 2.1 güncellemesi Türkiye'de Tattoo'lar içinde geçerlimi bilen varmı? Bir tanede Tattoo'muz var, sürekli açıp kapıyorum bir hareketlilik yok..

Android 2.1 güncellemesi Türkiye'de Tattoo'lar içinde geçerlimi bilen varmı? Bir tanede Tattoo'muz var, sürekli açıp kapıyorum bir hareketlilik yok..
  • Tattoo için 2.1 çıkmayacak.
  • Facebook güncelleme sorunu hala devam eden var mı ? Bende dün akşam güncellemeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokoo

Facebook güncelleme sorunu hala devam eden var mı ? Bende dün akşam güncellemeye başladı.

bende devam ediyor, artık denemiyorum hiç birşey, o kadar ugrastık video da izleyemioz zaten sinir oldum. böyle kullanıcaz nabalım.
  • quote:

Facebook güncelleme sorunu hala devam eden var mı ? Bende dün akşam güncellemeye başladı.

Güncelleme sorunu düzelmiş görünüyor. Ancak bu android in genel sorunu heralde; etiketlenmiş fotoğrafları göremiyorum. Ne "Facebook For HTC Sense" de görüyorum, ne de "Facebook for Android" uygulamasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 31 Temmuz 2010; 10:53:00 >
  • quote:

quote:

Güncelleme sorunu düzelmiş görünüyor. Ancak bu android in genel sorunu heralde; etiketlenmiş fotoğrafları göremiyorum. Ne "Facebook For HTC Sense" de görüyorum, ne de "Facebook for Android" uygulamasında.

Bende böyle bir sorun yok Cronos kullanıyorum ROM olarak ve bir kaç kere ROM değiştirdim son günlerde ama hiç sıkıntı yaratmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: dennjS

quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

2.1'e geçiş sonunda mobil bağlantı ile gerçekleştirdim sorunsuz bir şekilde.Sonunda 2.1'imiz oldu hayırlı uğurlu olsun.
    Oh beee sonunda aylar sonra güncelleştirdik,market yok ama bluetooth'umuzun bağlantısı sorunsuz sonunda

bende mobil bağlantı ile yapıcam telefondaki kişiler sim e kayıtlı yinede güncelleştirme sonrasında bu kişiler silinirmi?
    eğer silinirse yedekleme nasıl yapılıyor anlatabilirmisiniz acaba

birde şu google eşitlemesinide anlatırsanız kişilerle ilgili sevinirim.

DOstum uzun bir süre yoktum cevap veremedim yeni gördüm msjını.Bende onca kişiler dosyalar varken hiç bir silinme kaybolma olmadı.Sorunsuzca yedeklemeden güncelledim.Rahatlıkla yapabilirsin.Tabi bu vakte kadar yapmışsındır kesin.Anca gördüm yazını

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.