Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bu cihaza kurduğumuz programları nasıl kaldırıyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jpm06 -- 14 Ağustos 2010; 11:23:03 >
  • Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jpm06

ya arkadaşlar bu cihaza kurduğumuz programları nasıl kaldırıyoz

Eğer marketten kurduysan markette indirilenler bölümünden üzerine tıklayarak.
  • arkadaşlar bu telefonun dış hoparlör sesi ve foto çekımı kaliteli midir? Dış hoparlör sesi çok kaliteli ve foto çekimi güzel olan bir telefon almak istiyorum.Diğer tüm özellikler önemsizdir.Başka model marka öneriniz nedir?tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

arkadaşlar bu telefonun dış hoparlör sesi ve foto çekımı kaliteli midir? Dış hoparlör sesi çok kaliteli ve foto çekimi güzel olan bir telefon almak istiyorum.Diğer tüm özellikler önemsizdir.Başka model marka öneriniz nedir?tşkler.

Hoparlör sesi müzik dinlemek için baya kötü. Çağrı geldiğinde de çalan ses zayıf sayılır. Fotoğraf çekimi de çok iyi sayılmaz. 5.0 Mega piksel. Yeterli ışıkta gayet iyi ama ışığın az olduğu zaman çekim kalitesi çok düşüyor. Flaşı da yok.

Bu telefon bir nevi cep bilgisayarı. İnternet, kulaklıkla müzik dinleme, ofis, gps, sosyalleşme siteleri vs gibi özellikleri ile oldukça başarılı. Ama senin istediklerin için pek uygun bir cihaz değil açokçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil Limon

Arkadaşlar telefonumda Villain Rom 12 yüklü. Orijinal romu nasıl yükleyebilirim. Hangi işlemleri yapmam gerekiyor. Ayrıca Orijnal romda market kullanmak mümkün mü acaba?

KVK romunu yüklemenin yolunu bulamadık.
    KVK romuna market yüklenmez.

Çok fazla rom değiştiren biri olarak VillainRom 12.0 çok başarılı bir rom. Ayrıca orjinal roma dönmek için pek fazla neden yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetben54

arkadaşlar htc hero 2.1 (marketsiz resmi güncelleme) kullanıyorum bi kaç sorum olacak ,,,
    1.flash desteği ne zaman gelecek bilen varmı,,
    2. java runner diye bir apk uygulama yüklemiştim ama java proğramı çalıştıramıyorum yardım edebilecek bir arkadaş varmı(midlet error verip duruyo) tavsiye edeceğiniz bi proğram varmı
    3. telefonla birlikte gelen hafıza kartının içindekileri başka bir karta kopyalarsak o kartla eski proğramlar sorunsuz çalışırmı (kartın kapasitesini artırmak istiyorum ama bir sürü proğramım yüklü)

1.Flash Hero için şu aşamada gelmeyecek. Zira bu cihazın performansı flash için yeterli değil. Ancak flash içeren internet siteleri için HTC nin kendi flash'ı mevcut. Yani flash içeren internet siteleri genel olarak düzgün bir şekilde görüntülenebiliyor. (Videolar hariç)

2.Buradakileri uygula.http://home.leakdroid.com/2009/08/java-app-for-android/ Ancak bu java emülatörleri tüm romlarda düzgün çalışmıyor. Senin KVK romunda çalışırmı bilmem.

3.Evet. Hiç bir problem yaratmaz.

• teşekkürler bilgiler için maalesef java çalışmadı
  • cronos 2.1.3 kullanan arkadaşlar kapanma sorunu yaşıyor musunuz acaba?
    bunun çözümü var mı acaba?
  • s.a bende dün aldım mause kısmı çok hoşuma gitti ama maalesef maket yokken telefon bomboş gibi geliyor benide yazın bu arada :)
  • arkadaşlar merhaba,

orginal 2.1 var bende ve internet paylaştırma sorunu yapıyorum.

tecrübe etmiş ve düzeltmiş olan varmı.?
  • Arkadaşlar Bugun VillainROM kurdum inş sonucları aktarıcam sizlere

Son kurduğum ROM da işe yaramadı..
    Cihazı Değiştirdim Arkadaslar inş. bidaha yaşamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubingunes -- 19 Ağustos 2010; 11:13:55 >
  • arkadaşlar bişey sorucam şu an ben hala android 1.5 kullanıyorum ve wi fi yi her açtığımda otomatik olarak güncellemeyi istiyor.

fakat aklımda bazı soru işaretleri var.

bazı sitelerde güncellediğimiz 2.1 önermiyorlar farklı rom yüklememizi öneriyorlar

sizce direk güncelleme mi yapmalıyım yoksa farklı bi rom mu kurmalıyım

bu arada direk güncelleme yaparken verileri yedeklemenin haricinde başka bişey yapmama gerek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jpm06

arkadaşlar bişey sorucam şu an ben hala android 1.5 kullanıyorum ve wi fi yi her açtığımda otomatik olarak güncellemeyi istiyor.

fakat aklımda bazı soru işaretleri var.

bazı sitelerde güncellediğimiz 2.1 önermiyorlar farklı rom yüklememizi öneriyorlar

sizce direk güncelleme mi yapmalıyım yoksa farklı bi rom mu kurmalıyım

bu arada direk güncelleme yaparken verileri yedeklemenin haricinde başka bişey yapmama gerek var mı

Kesinlikle güncellemeni tavsiye ediyorum. Android için 1.5 versiyonu her yönden geride kaldı. Pişman olmazsın.
  • Hero alacak arkadaşlar bu ilana bakabilirler.http://forum.donanimhaber.com/m_42400138/tm.htm
  • arkadaşlar FroydVillain 1.2.2 ROM kullanan varsa, hakkında bir-kaç bir şey yazabilir mi?
    Cronosdroid 2.1.3 kullanıyorum, son zamanda takılmalar oluyor. Nedenini çözemedim ve değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası.
    Tavsiye edeceğiniz stabil ROM var mı?
  • rom dünyasıda durdu villian 12 ile cronosdroid 2.1.1 arasında kaldık.yokmu söyle yeni depişik romlar?
  • slm arkadaşlar. modaco romdan sıkıldım bayağı da yavaştı, bugün FroydVillain ROM(2.2) kurmaya çalıştım ama ROMu flash'ladıktan sonra reboot ettiğimde boot ekranı geliyor, VillainROM We>HTC() falan yazıyor, bir süre bekliyorum sonra ekran bi an donuyor aha açıldı diyorum ki boot ekranı yeniden çıkıyor sonsuza kadar öyle devam ediyor Allah'tan modaconun backup'ı vardı. yanlış bir işlem mi yapıyorum kurulumda acaba? neden telefon açılmıyor?
  • bir de radio rom yüklemek gerekli midir, hangisini yüklemeliyim?http://www.villainrom.co.uk/forum/showthread.php?307-radio-roms-download-links buradaki arkadaş neden "cdma'ya flashlamayın yoksa mahvolur" yazmış
  • arkadaşlar hiçbiriniz yardım etmemiş olsa da kurdum şarjın full olmasına dikkat edin radio falan da kurmadım
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.