Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunter26

Arkadaşlar HTC Hero ile HTC HD2 arasında kaldım, daha önce HTC kullanmadım.
    Tavsiyeniz nedir?

HTC Hero Kullanıyorum ve şuana kadar çok memnunun Android benim çok hoşuma gidiyor yok yok ne istersen mevcut ancak HD2 WM die biliorum kullanmadığım için yorum yapmak mantıksız olabilir.

Genede kendin iki telefonuda bi incelemelisin:)
  • teşşekkür ederim çok sağol.sizin sensörler çalışıyor mu.ayarlardan sadece hareket sensörü aç kapa var ışık için yok.ben getandoitstuf.com dan walpeaper lar indirdim ama telefonda nereden bulacağımı bilmiyorum yada bir program gerekiyor...
  • mubingüneş teşekkürler dosya yöneticisi demişsin ya adım adım nasıl gidecegimi söyliyebilirmisin sagol
  • arkadaşlar htc hero 2.1 offical rom kullanıyorum live wallpaper özelliği menülerde gözükmüyor bir kaç tane live wallpaper yükledim hiç birini aktif hale getiremedim yardımcı olursanız sevinirim
  • evet arkadaşlar aynı sorun bende de var.yüklediğim walpeaper ları bulamıyorum.uygulamalarda var fakat aktif hale nereden geliyor bilmiyorum...birde ışık sensörü aç kapa komutu var mı varsa nerede...
  • @alcadraz ve munzur62-62:
    hero'nun live wallpaper desteği yok, o nedenle bulamıyorsunuz. custom rom kurarsanız live wallpaper desteği gelir, ancak hero'da çok verimli çalışmıyor bilginize..

ışık sensörünü, ayarların altında ekran ayarlarında otomatik parlaklık ayarını aktive ederek devreye alabilirsin. hero'nun ekranında yakınlaştırma sensörü yok.

@ okaca
    telefonunlawww.slideme.org adresine git. oradan slideme marketini yükle, o programın içinden dosya yöneticisi olarak astro file manager'i yükleyebilirsin. astro ile de sd kartın içine bakabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

@alcadraz ve munzur62-62:
    hero'nun live wallpaper desteği yok, o nedenle bulamıyorsunuz. custom rom kurarsanız live wallpaper desteği gelir, ancak hero'da çok verimli çalışmıyor bilginize..

ışık sensörünü, ayarların altında ekran ayarlarında otomatik parlaklık ayarını aktive ederek devreye alabilirsin. hero'nun ekranında yakınlaştırma sensörü yok.

@ okaca
    telefonunlawww.slideme.org adresine git. oradan slideme marketini yükle, o programın içinden dosya yöneticisi olarak astro file manager'i yükleyebilirsin. astro ile de sd kartın içine bakabilirsin..

Arkadaslar kusura bakmayın hızlı cevap veremediğim için.

Binbaşım gerekli cevapları vermiş:)

Herhangi bi sıkıntı yaşadığınız taktirde çözmeye çalışalım tekrardan..

• bu jpm06 forumda hangi yüzle geziyor hala anlamıyorum ...

nexusun elinde patlar inş.:):):)
    arkadaşlar şu mahlukata yardım etmeyiniz... detayları dükkanımdaki ilanda...
  • herkes htc hero'sunu satmaya başladı gibi görünüyor..
    sebebi nedir acaba?
  • forumu takip ettim ama sorunum hakkında tam bir çözüm bulanıyorum. htc hero 2.1 e yükseltmek istiyorum ama telefonun menüsüne girdiğimde setting-about phone seçenekleri sonunda yazılım güncellemelerini kontrol yada yazılım güncelle şeklinde bir seçenek bulamıyorum. telefonu bir arkadaştan yeni aldım.
    ayrıca pilin arkasındaki seri numarasını htc sitesine girdiğimde hata veriyor, yazılımın bu seri no ile uyuşmadığını söylüyor.
    telefonu güncelleme için yardımlarınızı bekliyorum....
  • benide ekleyin bende geldim bir herocu olarak.

Not : İphone'dan Hero'ya Transfer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

benide ekleyin bende geldim bir herocu olarak.

Not : İphone'dan Hero'ya Transfer...

hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben Market'e ulaşabilmek için Custom ROM yüklemek istiyorum ama bana biraz karışık geldi ve açıkçası kendim yapmak istemiyorum. Telefonuma Custom ROM yükleyebilecek, bildiğiniz bir telefoncu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

herkes htc hero'sunu satmaya başladı gibi görünüyor..
    sebebi nedir acaba?

HTC Desire HD olabilir hocam :)
  • Herolar kactan gidiyor ikinci elde ??
  • Benim hero da bir kamera problemi var ama donanımsal mı yoksa bizim rom dan mı çözemedim. Kamerayı çalıştırıp geri yaptıktan sonra bir daha açılmıyor, fx camera yı açmaya çalıştığımda zorla kapat diye bir seçenek çıkıyor. Kamera normal çalışırken mesela bir iki fotoğraf çekince kendiliğinden kapanıyor, tekrar açmaya çalıştığımda açılırmış gibi oluyor siyah bir ekran geliyor sonra hemen düşüyo eski ekrana.
    varmıdır böyle problemler yaşayan.
  • merhaba arkadaşlar. hero ya stabil çalışan froyo çıkarttılrmı.deneyen varsa performansı nasıl mesela officaş 2.1 den çok farklımı. eğer kafama yatarsa rootlıycam 2.2 ye
  • ben kurdum 2.2 çok memnunum.official 2.1 den farkını bilemem çünkü ben custom kullanıyorum epeydir. froyo sense 2.2 v1.4 geç gitsin orjinalde ne oluyor:D
    quote:

Orijinalden alıntı: kirpisan

merhaba arkadaşlar. hero ya stabil çalışan froyo çıkarttılrmı.deneyen varsa performansı nasıl mesela officaş 2.1 den çok farklımı. eğer kafama yatarsa rootlıycam 2.2 ye
  • ben baya uzun bir süredir froydvillain kullanıyorum. 2.2 kesinlikle en hızlı rom türü 2.1 ve öncesine göre..
    bir de son arm optimizasyonları ile oldukça sorunsuz ve hızlı hale geldi telefon. ancak rom'dan bağımsız olarak genel manada hız düşüklüğü nedeniyle yeni desire'lardan birine geçmeyi düşünüyorum. desire hd'nin pili konusunda biraz daha yorum gelsin ona göre düşünücem..

bir de bi dahaki telefonda kamera konusuna çok dikkat edicem, hero beni çok üzdü bu konuda, hangi romda olursa olsun..

http://www.villainrom.co.uk/forum/showthread.php?3458-FroydVillain-1.6.0-Released!

• quote:

Orijinalden alıntı: laconf

ben baya uzun bir süredir froydvillain kullanıyorum. 2.2 kesinlikle en hızlı rom türü 2.1 ve öncesine göre..
    bir de son arm optimizasyonları ile oldukça sorunsuz ve hızlı hale geldi telefon. ancak rom'dan bağımsız olarak genel manada hız düşüklüğü nedeniyle yeni desire'lardan birine geçmeyi düşünüyorum. desire hd'nin pili konusunda biraz daha yorum gelsin ona göre düşünücem..

bir de bi dahaki telefonda kamera konusuna çok dikkat edicem, hero beni çok üzdü bu konuda, hangi romda olursa olsun..

http://www.villainrom.co.uk/forum/showthread.php?3458-FroydVillain-1.6.0-Released!

APP2SD yapabiliyormusun bun Rom da?

bende 2.2 1,5 kullndım ama yapamadım Villain12 şuan herşeyi karşılıor

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.