yok bakın şimdi tekrardan CID işlemlerine basladım ... şimdi siteden img dosyası bekliyorum. ama normall adımlarda cid işlemini yaptıktan sonra recovery-RA-HERO dosyasına bir türlü istenildiği gibi erişemiyorum. Delirdim resmen .. apk yı kuruyorum orada SDCARD/Recovery-RA-HERO-v1.5.3.1.img diyorum ardından flashrec programında acılması gereken hiç bişey acılmıyor alet orda kalıyor..
hadi bunu da geçtim.. CID kırma ekranında.. en son adımda verilen linkteki orjinal ROM u indiriyorum.. Sistemde kur diyorum.. zaten hatao rda baslıyor.. %90 a kadar geliyor 90 da cutomer id error verip duruyor ordan ilerlmyemedim ama gene de deniyim dedim bişi olmadı
tam olarak kaldıgım yer " artık elinizde GOLDKART lanmıs SD kartınız mevcut. Restart edin noktasında bende değişen birşey yok arkadaslar.. restart ediyorum bişi değişmiyor. işin kotusu rom da yuklenmiyor "
Merhaba arkadaşlar,
Hero cihazımda Eclair official Rom kullanıyorum, bir kaç rom denedim ama en sağlıklık official rom geldi onu kullanıyorum. Bu rom programları hafıza kartına nasıl atarız bir yol yada tutorial bilen varsa yazarsa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: hotmalestud yok bakın şimdi tekrardan CID işlemlerine basladım ... şimdi siteden img dosyası bekliyorum. ama normall adımlarda cid işlemini yaptıktan sonra recovery-RA-HERO dosyasına bir türlü istenildiği gibi erişemiyorum. Delirdim resmen .. apk yı kuruyorum orada SDCARD/Recovery-RA-HERO-v1.5.3.1.img diyorum ardından flashrec programında acılması gereken hiç bişey acılmıyor alet orda kalıyor..
hadi bunu da geçtim.. CID kırma ekranında.. en son adımda verilen linkteki orjinal ROM u indiriyorum.. Sistemde kur diyorum.. zaten hatao rda baslıyor.. %90 a kadar geliyor 90 da cutomer id error verip duruyor ordan ilerlmyemedim ama gene de deniyim dedim bişi olmadı
cutomer id error hatasını alman CID işlemini başaramadığını gösterir.
quote:
Orijinalden alıntı: erturkmen Merhaba arkadaşlar,
Hero cihazımda Eclair official Rom kullanıyorum, bir kaç rom denedim ama en sağlıklık official rom geldi onu kullanıyorum. Bu rom programları hafıza kartına nasıl atarız bir yol yada tutorial bilen varsa yazarsa sevinirim.
official rom'da sd karta kurulum yapamazsın. Bu nedenle custom rom kullanman lazım. FroydVillain rom'ları orjinal romdan daha stabil bence..
Arkadaşlar bu telefon hala üretiliyor mu ve satışı var mı?Bir kaç siteye baktım ama yok stoklarda...
quote:
Orijinalden alıntı: Donnie Brasco
Arkadaşlar bu telefon hala üretiliyor mu ve satışı var mı?Bir kaç siteye baktım ama yok stoklarda...
O konuda bir bilgim yok ama Android'li yeni telefonlara yönelmeni tavsiye ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: Donnie Brasco Arkadaşlar bu telefon hala üretiliyor mu ve satışı var mı?Bir kaç siteye baktım ama yok stoklarda...
ikinci el bulabilirsin, artık üretilmiyor ve Türkiye'de satılmıyor. tabay'a katılıyorum, en azından Desire almaya çalışmalısın, hero artık antika sayılır sıfır almak için.
arkadaşlar selamlar
ben genellikle telefondan, mesaj atan ve konuşan bir tipim öyle internetti facebooktu forumdu itouchtan hallediyorum..
şu anki telefonumda ikidebir bozuluyor diyorumki 500 liraya temiz bi hero alsam kötü mü yaparım.. tipini beğendiğim için bu telefonu düşünüyorum..
sizce mantıklı bir düşünce mi yorumlarınızı bekliyorum
Saygılar..
Benim hero su koyu verdi dun kvkya goturdum.. Şebeke bağlantı hatası veriyor 5 dk normal hiç birşey yok sonra 10 sn şebeke yok diyo, kendi kendine sürekli tekrarlıyo.. Aynı sorunla karşılaşan varmı? sizce telefonu kvk onarıcakmı yenisinimi vericek?
Arkadaşlar, Geçen yıl almış olduğum Hero'mu model değişikliği nedeni ile satıyorum. Aldığım gibi silikon kılıf ve ekran koruyucu kullandığım için hiçbir çizik yoktur. Sürekli olarak kılıfta taşıdığımdan düşme veya hasar söz konusu değildir. Şu anda yüklü ROM Cronosdroid 2.1.4 tür. Ciddi olan arkadaşlar PM den yazabilir. Cihazda hiçbir sorun yoktur. Hala 1 yıl KVK garantisi var. Cihazı kutusu içerisinde tüm aksesuarları ile birlikte göndereceğim. Kıymetini bilen arkadaşların almasını isterim.
arkadaşlar yardım isticem sizden braz bilgiiszm bu konuda hero için çıkan android sürümü en son 2.1 mi bende 2.1.update1 yazıyor 2.2 var mı güncelleme yaptığımda bişe de gelmiyor yardım eder misinz??
quote:
Orijinalden alıntı: ahmt_13
arkadaşlar yardım isticem sizden braz bilgiiszm bu konuda hero için çıkan android sürümü en son 2.1 mi bende 2.1.update1 yazıyor 2.2 var mı güncelleme yaptığımda bişe de gelmiyor yardım eder misinz??
Hero'da en son 2.1 var, 2.2 ' yi desteklemiyor
nette dolaşırken bazılarında görmüştüm ondan emin olmak istedim
quote:
Orijinalden alıntı: ahmt_13
nette dolaşırken bazılarında görmüştüm ondan emin olmak istedim
Htc'nin çıkardığı son versiyon Sense arayüzü ile Android 2.1. Ancak custom romlarda son resmi android versiyonu 2.3'ü yükleyebilirsin. Tabiiki arayüz sense olmayacak. Örnek olarak:
Villian 12 Rom u kamera problemi yüzünden değiştirmek istiyorum,son dönemde güncel romlardan denemiş (Sense arayüzüne sahip) olanlar önerilerini bizimle paylaşmak isterler mi ?
VilainRom 12 ve bir kaç romun karışımından yapılmış bir rom. Biraz daha güncel (mesela güncel kernel) ve farklı özellikleri olan; Mesela SenseWeatherClock yaprakları animasyonlu cinsten.
Kullandığım için kamera sorunu hiç yaşamadığımı hatırlıyorum.
Benim Hero'nun dokunmatiğinde son bir kaç gündür sorun var. En alt bölge hassaslığını yitirdi. Diğer bölgelerdede nereye bassam farklı yere basmışım gibi cevap veriyor. Official 2.1 WWE rom'a geri flashlayıp KVK servise verdim. Bakalım ne çıkacak, inşallah farkedip garanti dışı bırakmazlar. Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulabilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: oseydik
Benim Hero'nun dokunmatiğinde son bir kaç gündür sorun var. En alt bölge hassaslığını yitirdi. Diğer bölgelerdede nereye bassam farklı yere basmışım gibi cevap veriyor. Official 2.1 WWE rom'a geri flashlayıp KVK servise verdim. Bakalım ne çıkacak, inşallah farkedip garanti dışı bırakmazlar. Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulabilen varmı?
bendede aynı zil seslerine giriyorum seçtikten sonra tamam kısmı gitti.hiçbi şekilde almıyor dokunma kısmı çözebilen varmı_?
Merhaba arkadaşlar t-mobile G2 telefon root eden varmı. yardımcı olursanız sevinirim.