Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mubingunes

quote:

Orijinalden alıntı: laconf

ben baya uzun bir süredir froydvillain kullanıyorum. 2.2 kesinlikle en hızlı rom türü 2.1 ve öncesine göre..
    bir de son arm optimizasyonları ile oldukça sorunsuz ve hızlı hale geldi telefon. ancak rom'dan bağımsız olarak genel manada hız düşüklüğü nedeniyle yeni desire'lardan birine geçmeyi düşünüyorum. desire hd'nin pili konusunda biraz daha yorum gelsin ona göre düşünücem..

bir de bi dahaki telefonda kamera konusuna çok dikkat edicem, hero beni çok üzdü bu konuda, hangi romda olursa olsun..

http://www.villainrom.co.uk/forum/showthread.php?3458-FroydVillain-1.6.0-Released!

APP2SD yapabiliyormusun bun Rom da?

bende 2.2 1,5 kullndım ama yapamadım Villain12 şuan herşeyi karşılıor

APP2SD'ye gerek yok froyo'da, direk sd karta taşı diyebiliyorsun, uygulama ayarlarından..

• Htc hero da ikinci problemi de yaşıyorum 1.sini daha önce yazmıştım kamera, şimdi de gps sorunu yaşıyorum. Gps açtığım anda yukarıda simge çıkıyor google mapste knumum dediğim zaman anında yerimi tespit ediyor. Ancak igo, ndrive,copilot gibi navigasyon programları gps baglantısını kuramıyor daha sonra gps test diye bir uygulama var onlada denedim gpsin açık olduğunu gösteriyor ancak hiç bir hareket yok. Garantilik bir şey var mıdır?
  • Bende Hero kullanıcılarına katıldım, SE mini prodan geldim. Costum room yüklemek için root olamam gerekiyo ama bi türlü beceremedim. Özelden yardım edebilecek arkadaşlara ihtiyacım var.
  • bi sorunum var nolur biri yardım etsin...delirecem.

bu saatleri bir saat ileri mi gerimi aldıktan sonra oldu.
    mesaj saatinde bi sorun var
    bazen tam zamanında bazende 1 saat geri atılmıs gibi geliyor.gtm+2 yaptım yerel saati bir saat geri çekrtim bir türlü tam oturtamadım bir tam saatinde geliyor sonraki mesaj sanki bir saat once atılmıs gibi geliyor. anlatabildim umarım ... varmı baska yaşayan bunu? rom dandır dedim denemediğim rom kalmadı:S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mubingunes

quote:

ben baya uzun bir süredir froydvillain kullanıyorum. 2.2 kesinlikle en hızlı rom türü 2.1 ve öncesine göre..
    bir de son arm optimizasyonları ile oldukça sorunsuz ve hızlı hale geldi telefon. ancak rom'dan bağımsız olarak genel manada hız düşüklüğü nedeniyle yeni desire'lardan birine geçmeyi düşünüyorum. desire hd'nin pili konusunda biraz daha yorum gelsin ona göre düşünücem..

bir de bi dahaki telefonda kamera konusuna çok dikkat edicem, hero beni çok üzdü bu konuda, hangi romda olursa olsun..

http://www.villainrom.co.uk/forum/showthread.php?3458-FroydVillain-1.6.0-Released!

APP2SD yapabiliyormusun bun Rom da?

bende 2.2 1,5 kullndım ama yapamadım Villain12 şuan herşeyi karşılıor

APP2SD'ye gerek yok froyo'da, direk sd karta taşı diyebiliyorsun, uygulama ayarlarından..

Ozamanda uygulamaların normalden biraz yavaş çalıştığını farkettim gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

Hero'nuz üzerinden ne kadar uzakta olursanız olun bilgisayarınızı kontrol etmek için gereken tek program : Phone to My PChttp://www.softwareforme.com/phonemypc/default.html
    Programın en güzel özelliği bu güne kadar didindiğim port açma muhabbetinden muaf olması, sadece bilgisayara web siteden indirdiğiniz client'ı, Hero'nuza da kendi client'ını kurup çat diye girebiliyorsunuz istediğiniz bilgisayara.

Bu arada kirpisan google üzerinden aratırsan bulabilirsin programları, ben tüm programları öyle buluyorum.

link kırık ustad bi güzel anlatsanda yapsak bizde:S

• quote:

Orijinalden alıntı: kirpisan

merhaba arkadaşlar. hero ya stabil çalışan froyo çıkarttılrmı.deneyen varsa performansı nasıl mesela officaş 2.1 den çok farklımı. eğer kafama yatarsa rootlıycam 2.2 ye

Ben bir ara kurdum.. Gerçekten çok hızlı ve stabil, herşey iyi çalışıyor ancak push message yüzünden tekrar geri dönmek zorunda kaldım lakin garanti şifrematik kurulmadı ve benim için çok önemli.

Düzelse 1 dakika durmam tekrar geçerim, burnumda tütüyor :))
  • hero için froyo final çıkmış arkadaşlar kamerada çalışıyor sanırım. hemen rootluyorum alete xD

http://android-roms.net/hero/
  • quote:

hero için froyo final çıkmış arkadaşlar kamerada çalışıyor sanırım. hemen rootluyorum alete xD

http://android-roms.net/hero/

Flashladınmı? Yorumların nedir?

Bende tam froydvillain 1.7 flashlayacaktım.. Yorumlarını bekliyorum..
  • hocam pek stabil gelmedi bana. nandroid le backup almıştım eski haline döndürdüm. 2.1 offical room u kurmak istiyorum tekrar. tabi telefon rootlu nasıl yapabilirim bunu ? ve türkçe olmasınıda istiyorum.
  • arkadaşlar heroya en iyi custom ve sense arayüzüne sahip 2.1 rom hangisi. önerebileceğiniz varmı. bitane kurdum fena değil ama yavaş çalışıyor. ismi be hero v.1.3.2 pek tatmin etmedi beni.
  • VillainRom 12 yi dene bence dostum
  • arkadaşlar bu mobil şebeke simgelerinden E- edge , 3G malum 3G ama heroda Birde -H- işareti var bu neyin simgesidir bilen var mı ? ben telefonu aldım alalı daha 3G simgesini görmedim 1 haftadır vodafone ile görüşüyorum bugün sonkez konuştum ondan sonra genelde E olan bağlantı simgesi şimdi H oldu bu ne demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_1907

arkadaşlar bu mobil şebeke simgelerinden E- edge , 3G malum 3G ama heroda Birde -H- işareti var bu neyin simgesidir bilen var mı ? ben telefonu aldım alalı daha 3G simgesini görmedim 1 haftadır vodafone ile görüşüyorum bugün sonkez konuştum ondan sonra genelde E olan bağlantı simgesi şimdi H oldu bu ne demek.

h:hdspa yani yüksek hızlı 3g bağlantı
  • Arkadaslar Villain ROM'lu HTC Hero'mu satmayi dusunuyorum. Mayis ayinda almistim, garantisi devam ediyor. Sizce kaca gider? Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaramazan

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_1907

arkadaşlar bu mobil şebeke simgelerinden E- edge , 3G malum 3G ama heroda Birde -H- işareti var bu neyin simgesidir bilen var mı ? ben telefonu aldım alalı daha 3G simgesini görmedim 1 haftadır vodafone ile görüşüyorum bugün sonkez konuştum ondan sonra genelde E olan bağlantı simgesi şimdi H oldu bu ne demek.

h:hdspa yani yüksek hızlı 3g bağlantı

sonunda başardık yani,teşekkürler
  • hocam iyi aksamlar. bende HTC Hero 2.1 kullanıyorum XDA da da baktım froyo 2.2 cok guzel anladıgım kadarıyla sende kullanıyorsun. Peki bu Rom da calısmayan ne var? yani her custom romda bişiler calısmıyor. Acaba bunda nedir? bir de hangi radio yu yukleyecveğimizi nerden biliyoruz?

quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

ben kurdum 2.2 çok memnunum.official 2.1 den farkını bilemem çünkü ben custom kullanıyorum epeydir. froyo sense 2.2 v1.4 geç gitsin orjinalde ne oluyor:D
    quote:

merhaba arkadaşlar. hero ya stabil çalışan froyo çıkarttılrmı.deneyen varsa performansı nasıl mesela officaş 2.1 den çok farklımı. eğer kafama yatarsa rootlıycam 2.2 ye

• quote:

Orijinalden alıntı: hotmalestud

hocam iyi aksamlar. bende HTC Hero 2.1 kullanıyorum XDA da da baktım froyo 2.2 cok guzel anladıgım kadarıyla sende kullanıyorsun. Peki bu Rom da calısmayan ne var? yani her custom romda bişiler calısmıyor. Acaba bunda nedir? bir de hangi radio yu yukleyecveğimizi nerden biliyoruz?

quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

ben kurdum 2.2 çok memnunum.official 2.1 den farkını bilemem çünkü ben custom kullanıyorum epeydir. froyo sense 2.2 v1.4 geç gitsin orjinalde ne oluyor:D
    quote:

mERHABA;
    Froyd 1.7.1 Sürüm android 2.2.1 Kullanmaktayım ve açlışmayan hiç bişeye rastlamadım görüntü ve performans çok hoşuma gitti
    Tavsiyemdir.

• hocam ben kafayı yedim ve pes ediyorum Antalyada bu işi yapacak arkadas varsa yardım ederse cok sevinirim. windows 7 ye XPMODE bile kurdum yok bana mısın demedi.. XPMODE da bilgisayar usbden cihazı tanıdı ama htc sync gormedi. CIS yaptım.. GOLKEY aldım. bu noktada sorun yok. KVK lı telefon. allah rızası için tek tek anlatıyorum hatam nerde..

CIS i geçtim..
    telefonu bilgisayara taktım. ROM Yüklemek için once bilgisayar uzun bir sure htc yi gormedi. HTC yi gordu %90 da id error verdi orda kaldım.. delirdim sıyırdım.. Allah rızası için bu id error nasıl geçilir GOLDKART olayını aynen anlatıldıgı gibi yaptım orda bi hata oldugunu sanmıyorum delircem ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotmalestud

hocam ben kafayı yedim ve pes ediyorum Antalyada bu işi yapacak arkadas varsa yardım ederse cok sevinirim. windows 7 ye XPMODE bile kurdum yok bana mısın demedi.. XPMODE da bilgisayar usbden cihazı tanıdı ama htc sync gormedi. CIS yaptım.. GOLKEY aldım. bu noktada sorun yok. KVK lı telefon. allah rızası için tek tek anlatıyorum hatam nerde..

CIS i geçtim..
    telefonu bilgisayara taktım. ROM Yüklemek için once bilgisayar uzun bir sure htc yi gormedi. HTC yi gordu %90 da id error verdi orda kaldım.. delirdim sıyırdım.. Allah rızası için bu id error nasıl geçilir GOLDKART olayını aynen anlatıldıgı gibi yaptım orda bi hata oldugunu sanmıyorum delircem ya

Hocam sanırım senin hero Root edilmemiş anladığım sen bunu yapmaya çalışıyorsun dimi ?
    Forumda anlatılan geniş bilgiliri uyguladın mı cihaza?

Recovery Mod Filan görebiliyormusun ?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.