Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ressam0768 Senkronizasyon sorunu genellikle hatalı yazılan romlar yüzünden oluyor. Legendroid 1.0.1 tavsiye ederim. Hiçbir senkronizasyon sorunu görmedim. Tüm hesapların senkronizasyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

quote:

Orijinalden alıntı: voyager1979

Dün HTC'den gönderilen bir mailmiş bu:

This is from HTC today 4/15/10
    New Response From [ Richard (North America Support (Tech)) ]
    James F,
    Thank you for contacting HTC via email. My name is Richard and I will be more than happy to assist with your question regarding an update to your HTC Hero. I understand how important it is to have the most up to date software on your device.
    Some of the phones in our Android line up including your Hero is due to receive an upgrade to the Android 2.1 operating system. The software is scheduled to be released starting at the end of April. Your phone should be upgraded Over-The-Air. You can expect a pop-up message on your phone when connected to the Internet once it is ready. When the upgrade is ready, we will notify you via our website and on various social media networks including Twitter and Facebook.
    You may also enjoy community.htc.com, our customer-based forum, which has a plethora of information on HTC devices. I would also like to invite you to participate in a customer satisfaction survey located at survey.htc.com/worldwide. I hope you have a great day!

Özetle nisan sonu deniyor. OTA ile gelecekmiş ve hazır olduğunda duyurulacakmış. Aslında HTC'nin resmi olarak açıklaması yoktu 16'sı diye , galiba biz kendi kendimize gelin güvey olduk biraz

HTC Rusya twitter'ında 16 Nisan'dan aysonuna ertelendiği yazıyor, demek ki beklemekte haklıymışız. ancak ben 2.1 her ertelendiğinde çoktan 2.1 destekli rom'lar kullandığıma bir kez daha seviniyorum.

+1

Öncülüğünde patched recovery ve cid kırma işlemlerini yaptığım için ben de hiç pişman değilim. Kırma işini yaklaşık 2 ay önce yaptım. Bugüne kadar Cupcake kullanmaya devam etmek ve market kapalı olsası kendi adıma büyük bir kayıp olduğunu düşünüyorum.

• arkadaslar bu mplayerde altyazılar i yerine ? fln çikiyor bunu dzeltme imkanımız varmı?
  • Benide eklermisiniz
  • Arkadaşlar ben şu anda KVK orjinal romdayım. Bu Legendroid romunu yüklersem daha sonra çıkacak orjinal TR 2.1 romunu yükleyebilir miyim. CID vb. herşeyi istersem eski haline alabilir miyim?
  • Selam KVK garantili bir HERO sahibiyim dün itibarı ile kulübe katılmak istiyorum.

Selamlar...
  • selamlar almak istiyorum teli ama su 2 soru aklımı karıştırıyor

1- amoled ekran yok cok fark ediyormu acaba

2-facebooktaki videoları vede farwillw tezas poker gibi flash oyunları oynatabiliyormu

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

selamlar almak istiyorum teli ama su 2 soru aklımı karıştırıyor

2-facebooktaki videoları vede farwillw tezas poker gibi flash oyunları oynatabiliyormu

saygılar

1-dostum ben uzun zamandır incelemekteyim çok mesajlaşan biri olarak bana fark etmedi değil.harfler arasındaki mesafe az olduğundan,tırnak algılamadığından zorluk çekebiliorsun.

2-facebooktaki videoları falan şuan için izleyemiyorsun. ilerki zamanlarda programın çıkacağına inanıyoruz.

Arkadaşlar ben diamond2 kullanıcısıyım ve wm den sıkıldım. elimde androit rom bulunmakta nasıl memnun musunuz bu meretten :) gireyim mi bu işin içersine bende?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

quote:

saygılar

1-dostum ben uzun zamandır incelemekteyim çok mesajlaşan biri olarak bana fark etmedi değil.harfler arasındaki mesafe az olduğundan,tırnak algılamadığından zorluk çekebiliorsun.

2-facebooktaki videoları falan şuan için izleyemiyorsun. ilerki zamanlarda programın çıkacağına inanıyoruz.

Arkadaşlar ben diamond2 kullanıcısıyım ve wm den sıkıldım. elimde androit rom bulunmakta nasıl memnun musunuz bu meretten :) gireyim mi bu işin içersine bende?

WM'den sonra Android cennet sayılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

quote:

saygılar

WM'den sonra Android cennet sayılır.

ne gibi artıları var sayar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YolunuŞaşıranPusula -- 19 Nisan 2010; 1:15:53 >

• Arkadaşlar soruma yanıt verebilecek var mı?

quote:

Arkadaşlar ben şu anda KVK orjinal romdayım. Bu Legendroid romunu yüklersem daha sonra çıkacak orjinal TR 2.1 romunu yükleyebilir miyim. CID vb. herşeyi istersem eski haline alabilir miyim?

• quote:

Arkadaşlar soruma yanıt verebilecek var mı?

quote:

Arkadaşlar ben şu anda KVK orjinal romdayım. Bu Legendroid romunu yüklersem daha sonra çıkacak orjinal TR 2.1 romunu yükleyebilir miyim. CID vb. herşeyi istersem eski haline alabilir miyim?

Sorunun direkt cevabı biraz zor. Ancak şunu söyleyebilirim, eğer KVK'nın yayınlayacağı (yayınlayacaksa?) 2.1 rom'a güncellediğinde yapılan bütün hack'ler patchler vs. gidecektir.
    CID unlock telefonda kalıcı bir değişiklik yapmıyor, sadece telefonu downgrade edebilmek için kandırıyor.
    Şu aşamada belki beta rom kullanmak çok mantıklı olmayabilir. ama 2.1'den sonra update gelmeyeceği için öyle ya da böyle herkes telefonunu unlock edip custom rom kullanmaya başlayacak. Yılsonu gibi Android 2.5 (froyo) gelecek mesela..

• Aslında demek istediğim şu. Telefonu servise vermek durumunda kalırsam tamamen orjinaline döndürüp vermeyi tercih ederim. WM'li Omnia'm varken böyle yapıyordum.

Bu Hero ile mümkün mü?

quote:

quote:

quote:

Sorunun direkt cevabı biraz zor. Ancak şunu söyleyebilirim, eğer KVK'nın yayınlayacağı (yayınlayacaksa?) 2.1 rom'a güncellediğinde yapılan bütün hack'ler patchler vs. gidecektir.
    CID unlock telefonda kalıcı bir değişiklik yapmıyor, sadece telefonu downgrade edebilmek için kandırıyor.
    Şu aşamada belki beta rom kullanmak çok mantıklı olmayabilir. ama 2.1'den sonra update gelmeyeceği için öyle ya da böyle herkes telefonunu unlock edip custom rom kullanmaya başlayacak. Yılsonu gibi Android 2.5 (froyo) gelecek mesela..

• Merhaba arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz bir kılıf mevcutmu Hero için.

Saygılar...
  • quote:

Aslında demek istediğim şu. Telefonu servise vermek durumunda kalırsam tamamen orjinaline döndürüp vermeyi tercih ederim. WM'li Omnia'm varken böyle yapıyordum.

Bu Hero ile mümkün mü?

quote:

quote:

quote:

Telefon çalışıyorsa mümkündür. Official rom kullanarak telefonu eski haline döndürebilirsin.

• Teşekkürler, custom rom yüklemek konusunda cesaret verici oldu bu

quote:

Telefon çalışıyorsa mümkündür. Official rom kullanarak telefonu eski haline döndürebilirsin.
  • Arkadaşlar wifi ile heroda internete giriyorum ançakmorelocale programını indirmek için markate girmeyi başaramadım markete tıkladığımda benden gmail hesabımı istiyor yazıyorum biraz bekledik ten sonra bağlanmıyor ne yapmam gerek direk telefon üzerinden webe girerek morolocale yi indirerek telefona kurabilirmiyim kurabilirsem link verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaskiney

Arkadaşlar wifi ile heroda internete giriyorum ançakmorelocale programını indirmek için markate girmeyi başaramadım markete tıkladığımda benden gmail hesabımı istiyor yazıyorum biraz bekledik ten sonra bağlanmıyor ne yapmam gerek direk telefon üzerinden webe girerek morolocale yi indirerek telefona kurabilirmiyim kurabilirsem link verebilirmisiniz

senden gmail'i istiyorsa sen telefona account kurmamışsın demektir. ya HTC setup wizard ile ya da seçenekler/hesaplar menüsünden google account bilgilerini (ya da gmail bilgilerini) girmen lazım. bunu yapmamak ileride daha ciddi sıkıntılara yol açabilir. google account'u active ettiğinde market sana sadece kabul ediyor musun diye soracak, o zaman more locale'i indirebilirsin.
    Eğer google account'u active etmeyeceğim diyorsan, more locale'in apk'sini başka bir rom'un zipinden alabilirsin.

• HTC setup wizard hero ya kurmam gereken bir programmı yoksa heroda yüklümü "Eğer google account'u active etmeyeceğim diyorsan" demişsiniz neden etmemeliyim yada etmeliyim ?
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaskiney

Arkadaşlar wifi ile heroda internete giriyorum ançakmorelocale programını indirmek için markate girmeyi başaramadım markete tıkladığımda benden gmail hesabımı istiyor yazıyorum biraz bekledik ten sonra bağlanmıyor ne yapmam gerek direk telefon üzerinden webe girerek morolocale yi indirerek telefona kurabilirmiyim kurabilirsem link verebilirmisiniz

senden gmail'i istiyorsa sen telefona account kurmamışsın demektir. ya HTC setup wizard ile ya da seçenekler/hesaplar menüsünden google account bilgilerini (ya da gmail bilgilerini) girmen lazım. bunu yapmamak ileride daha ciddi sıkıntılara yol açabilir. google account'u active ettiğinde market sana sadece kabul ediyor musun diye soracak, o zaman more locale'i indirebilirsin.
    Eğer google account'u active etmeyeceğim diyorsan, more locale'in apk'sini başka bir rom'un zipinden alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaskiney -- 19 Nisan 2010; 20:01:40 >

• quote:

quote:

saygılar

sağol abide entegre flash player diyor...onları oynatamıyorsa yalan söylemiş olmuyorlar mı hocam

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.