Şimdi Ara

HTC Hero rom yükleme, root ve Türkçeleştirme işlemleri [CID işlemi eklendi] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
1
Favori
51.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube videolarını indirmek için VideoBox adlı uygulamayı öneririm ben gayet başarılı buluyorum...
  • Bugün Official WWE 2.1 kurup telefonu KVK'ya teslim ettim. Bakalım root yaptığımı anlayıp cihazı garanti dışına çıkaracaklar mı, cihaz geri geldiğinde tekrar root yapabilecek miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus
    Bugün Official WWE 2.1 kurup telefonu KVK'ya teslim ettim. Bakalım root yaptığımı anlayıp cihazı garanti dışına çıkaracaklar mı, cihaz geri geldiğinde tekrar root yapabilecek miyim.

Bizi de durumdan haberdar edersen seviniriz
  • quote:

Bugün Official WWE 2.1 kurup telefonu KVK'ya teslim ettim. Bakalım root yaptığımı anlayıp cihazı garanti dışına çıkaracaklar mı, cihaz geri geldiğinde tekrar root yapabilecek miyim.

dostum official 2.1 türkçeyi nereden indirdin acaba.
    elimizde bulunsun ki sen gibi sorun yaşarsak, kurarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressam0768
    quote:

Türkçe bulmadım hocam. WWE 2.1 kurdum. Root ve CID gitti tabi. Her ihtimale karşı MoreLocale ile Türkçeleştirdim. Market ve Maps yüklü şekilde verdim telefonu.

Telefonu yere düşürmüştüm. Ahizeden ses gelmiyordu. Şu an garanti dahilinde işlem görüyor. Umarım bir problem çıkmaz.

• Merhaba arkadaşlar bende 3-4 gün önce kvk lı bir hero aldım CID kilidinin kırmayı başardığımı düşünüyorum ama romu yüklerken error 131 veriyor.Bunun nedeni cihaza gelen mesaj üzerine 2.1 e güncellemem olabilirmi?
  • quote:

quote:

quote:

Türkçe bulmadım hocam. WWE 2.1 kurdum. Root ve CID gitti tabi. Her ihtimale karşı MoreLocale ile Türkçeleştirdim. Market ve Maps yüklü şekilde verdim telefonu.

Telefonu yere düşürmüştüm. Ahizeden ses gelmiyordu. Şu an garanti dahilinde işlem görüyor. Umarım bir problem çıkmaz.

onu hangi adresten indirdin ve kurdun peki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://shipped-roms.com/shipped/Hero/RUU_Hero_HTC_WWE_3.32.405.1_R_Radio_63.18.55.06P_6.35.15.11_release_signed.exe

Adres bu. KVK'lı Herolar için CID kırılmadan kurulmuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://shipped-roms.com/shipped/Hero/RUU_Hero_HTC_WWE_3.32.405.1_R_Radio_63.18.55.06P_6.35.15.11_release_signed.exe

Bende bu ROM u yüklerken "Kimlik Doğrulanamıyor Hata Kodu:131" i verdi sonra tekrardan CID kırma işlemi yaptım fakat yine aynı hatayı verdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: mattboy

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende bu ROM u yüklerken "Kimlik Doğrulanamıyor Hata Kodu:131" i verdi sonra tekrardan CID kırma işlemi yaptım fakat yine aynı hatayı verdi...

Garanti yükleme metodu olarak şu yol var.
    Yukardaki exe'yi açabiliyorsanız WinRar ile açın. Açılmıyorsa exe'yi çalıştırın. Windows temp klasörüne dosyalar açılıyor. Orada bir klasörün içinde rom.zip dosyası var. exe'yi çalıştırmadan önce temp klasörünü boşaltırsanız daha rahat bulursunuz. bu rom.zip dosyasının adını HEROIMG.zip olarak değiştirin. Dosyayı SD karta atın. Telefonu kapatın. Açma tuşu ve ses kısma tuşlarına aynı anda basın. Telefon otomatik olarak ROM'u yükleyecek. Hata verirse CID kırdıktan sonra tekrar deneyin.

• Bu konu Ekşi Sözlük'te entry olmuş.
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=19641363
  • Merhaba,
    Bu işlemler 2.1 OTA update almış Hero'larda da yapılabiliyor mu? Deneyip başarılı olan var mı? 2.1 güncellemesinden sonra hero'ları kırmak imkansız olabilir denmişti onun için soruyorum..
  • Merhaba;
    HTC Hero ya Villain 12 kurdum bunun için herhangi bi radiorom kurmamda gerekirmi acaba ?
  • arkadaşlar 8.adıma kadar herşey normal yapıyorum ama 9 adımda takılıp kaldım. flashrec programında olmadı hata verdi. a) b) maddelerini geçtim c) yi deniyorum komut satırına adb shell reboot bootloader yazdığımda bu ekran çıkıyor.

HTC Hero rom yükleme, root ve Türkçeleştirme işlemleri [CID işlemi eklendi]

sonra bağlı cihaz bulunamadı uyarısı alıyorum devam etmiyor. ne yapabilirim bi öneriniz varmı dün akşamdan beri uğraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antbyotic -- 11 Aralık 2010; 11:50:01 >

• 2gündür uğraşıyorum komut satırına takıldım. komut işiyle adb mdb filan onu çözdükten sonra goldcard işlemini sorunsuz yaptım sonra flashrec programıyla Patched Recovery yükleme işini hallettim. 1.5 e geri döndüm. (flashrec 2.1update romda hata veriyordu 1.5 geri döndükten sonra sorunsuz çalıştı) sonrası bildiğiniz 1. sayfadaki işlemler, goldcard ve recovery mod yükleme işlemlerini yaptıktan sonra gerisi kolaymış, şuan FroydVillain kurdum sorun yok. tekrar tekrar anlatım yapan arkadaşlara tşk ederim. şimdi farklı romlar deneme zamanı sizin şuan kullandığınız güncel romlar nelerdir? ayrıca FroydVillain için radio rom yüklemesi veya güncellemesi gibi bir durum varmı? rom tavsiyesi bekliyorum bu arada arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: antbyotic
    2gündür uğraşıyorum komut satırına takıldım. komut işiyle adb mdb filan onu çözdükten sonra goldcard işlemini sorunsuz yaptım sonra flashrec programıyla Patched Recovery yükleme işini hallettim. 1.5 e geri döndüm. (flashrec 2.1update romda hata veriyordu 1.5 geri döndükten sonra sorunsuz çalıştı) sonrası bildiğiniz 1. sayfadaki işlemler, goldcard ve recovery mod yükleme işlemlerini yaptıktan sonra gerisi kolaymış, şuan FroydVillain kurdum sorun yok. tekrar tekrar anlatım yapan arkadaşlara tşk ederim. şimdi farklı romlar deneme zamanı sizin şuan kullandığınız güncel romlar nelerdir? ayrıca FroydVillain için radio rom yüklemesi veya güncellemesi gibi bir durum varmı? rom tavsiyesi bekliyorum bu arada arkadaşlar

En iyi rom froydvillain 1.5tir şu an için. (1.6 çıktı ama sorunlu). Herhangi bir sorun yaşamamak için radio romunu PU olan versiyona yükseltmeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: laconf

quote:

Orijinalden alıntı: antbyotic
    2gündür uğraşıyorum komut satırına takıldım. komut işiyle adb mdb filan onu çözdükten sonra goldcard işlemini sorunsuz yaptım sonra flashrec programıyla Patched Recovery yükleme işini hallettim. 1.5 e geri döndüm. (flashrec 2.1update romda hata veriyordu 1.5 geri döndükten sonra sorunsuz çalıştı) sonrası bildiğiniz 1. sayfadaki işlemler, goldcard ve recovery mod yükleme işlemlerini yaptıktan sonra gerisi kolaymış, şuan FroydVillain kurdum sorun yok. tekrar tekrar anlatım yapan arkadaşlara tşk ederim. şimdi farklı romlar deneme zamanı sizin şuan kullandığınız güncel romlar nelerdir? ayrıca FroydVillain için radio rom yüklemesi veya güncellemesi gibi bir durum varmı? rom tavsiyesi bekliyorum bu arada arkadaşlar

En iyi rom froydvillain 1.5tir şu an için. (1.6 çıktı ama sorunlu). Herhangi bir sorun yaşamamak için radio romunu PU olan versiyona yükseltmeni tavsiye ederim.

FroydVillian'ın 1.7 versiyonu çıktı. Sorunsuz görünüyor. CM 6.1 final kullanmışlar. @laconf upgrade etmeni tavsiye ederim. 1.5 e göre çok iyi özellikler mevcut. En güzeli de, notification barı aşağı indirince özelleştirilebilen güç seçenekleri var. Çok pratik bişey.

Ancak ben @elelinux un çıkardığı romu kullanıyorum. CM 6.1 RC1 kullanmasına rağmen daha hızlı sanki. Açılış süresi bariz kısa.
    XDA Developers
    [ROM]FROYO_2.2.1_Final_Android_Stock/Special_Edition_Final Reloaded (2011-06-06)[ROM]
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=767886

@antbyotic son romları ve ilgili en iyi bilgileri buradan alabilirsin.
    XDA Developers
    Hero, G2 Touch Android Development
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=512

• Herocular telefonu sağ elle kullanıp BACK tuşunun yerinden benim gibi memnun değilseniz şu konuya bir göz atın.

http://forum.donanimhaber.com/m_45186897/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45186897
  • FroydVillian1.5 denedim gerçekten iyi 1.6'da bir sorun yaşamadım ama değiştirdim. şuan Villian12 kullanıyorum yanlız telefonu kvk ya vermem gerek bunun için orj.rom yüklemeliyim ama bulamadım link varsa paylaşırmısınız arkadaşlar?
  • ImageShack
    ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
    http://yfrog.com/0n53633709j
    şu aşamayı bir türlü geçemedim yardım eder misiniz? Telefon usb ile bağlı olduğu halde böyle bir hata veriyor anlamadım :s
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.