Bildirim
Htc Incredible S mi Motorola Atrix mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: crayzy06
arkadaslar iki model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım??? foto-kamera ön planda ikisi de android +ları -leri paylasırsanız sevinirim :)
bütçeyi söylermisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nigel gearsley
quote:
Orijinalden alıntı: crayzy06
arkadaslar iki model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım??? foto-kamera ön planda ikisi de android +ları -leri paylasırsanız sevinirim :)
bütçeyi söylermisin
bütçem 2'sini almaya da yeterli 1000tlye kadar diyelim. incredible s media markt da 999 tl. -
Anlaşılan bu Moto Atrix çok canlar yakacak...
Ben de Xperia Arc ile arasında kalmıştım. Şimdi bu HTC modeliyle kıyaslayınca:
HTC nin sadece kamerası 8mp olarak Atrix'ten üstün görünüyor. Bunun haricinde
Moto Atrix: Daha küçük boyutlar, daha hafif 0.5 gr kadar. Sesli aramayı destekliyor, daha güçlü pil, daha hızlı bağlantı sayesinde daha hızlı internet, tam 15gb daha fazla dahili hafıza, 1Ghz işlemciye karşı çiftçekirdekli 1Ghz işlemci, daha yüksek ekran çözünürlüğü.
Bukadarla da bitmiyor, üstüne bir de 150 tl cebinize kalıyor... Karar sizin.
Esasen Atrix Türkiye cep telefonu piyasasını 700tl - 1200tl aralığındaki telefonların hemen hepsine tercih edilebilecek cazipliği fazlasıyla sunuyor.
-
ATRİX akar her şekilde, fiyatına göre kullanıcıya verdiği şeyler çok çok fazla. Şu anda piyasanın kralı bir telefon -
bnde 2side var incredible s parlaklık olarak daha iyi ve diğerleri arkadaşların dediği gibi ve atrix 4g de bir özellik daha var parmak izi okuma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X