Şimdi Ara

htc kulaklığından daha iyi kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 senelik htc one m7 kulaklıgımın biri çalışmıyor . yeni kulaklık alacağım.yanlız bassa cok önem veririm varmı önerebileceğiniz kulaklık 150 limit . orjinalinimi alsam tekrar .

• cannesz61 kullanıcısına yanıt
    Audio Technica cks55x alın hocam. Mükemmel bir bass var siz de benim gibi basslı şarkılar seviyorsunuz sanırım. Forumda 120 tl civarına satıyorlar uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum. Bende de M9 var kendi kulaklığından çok daha iyi doğal olarak
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Dostum bunu nasıl alacağım hiç pazarda yok ayrıca forumdaki insanlara nasıl guvenebilirim bilmiyorum . Dinlediğim tarzı en iyi anlatan şarkı holy grail jayz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://forum.donanimhaber.com/m_64154319/f_//tm.htm

Bu linkteki arkadaşla iletişime geç hocam. Ben de bundan aldım önce para gönderdim referansları çok sağlamdır ve ayrıca çok ilgilidir. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin :)
  • Kulaklıklardan anlamam. Sennheiser cx 300 kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim

• dostum one m7 mi kullanıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

http://www.hepsiburada.com/sony-mdr-nc31em-kulakici-beyaz-kulaklik-p-BD802096

al kullan uzun sure bana dua edersin.

Dostlarım sennheiser cx 300-II aldım ancak eski kulakligimin yarısı kadar bile bass vermiyor . Diğer sesler normal tiz dengesi felan . Ancak bass 0 . Bunu nasıl artırabilirim

• Beats serisine de bir göz atın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Beats serisine de bir göz atın derim.

Hocam çok pahalı en kötüsü 400 den başlıyor . Ancak htc kulakligi gayet iyi bir bass deneyimi veriyordu . Bu niçin böyle oldu . Bayada araştırıp arkadaşlarımdan yardım alarak aldım . Extra bass yazıyor kabinda 😂😂 . Burn-in yapmam mi gerek acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: cannesz61

quote:

Hocam çok pahalı en kötüsü 400 den başlıyor . Ancak htc kulakligi gayet iyi bir bass deneyimi veriyordu . Bu niçin böyle oldu . Bayada araştırıp arkadaşlarımdan yardım alarak aldım . Extra bass yazıyor kabinda 😂😂 . Burn-in yapmam mi gerek acaba

Benim kulaklığımda birden bire teki ses vermemeye başlamıştı lakin ben su falan kaçmıştır deyip bırakmıştım,açıkçası cihaz ayarları değilde kulaklık ömrünü tamamlamış olabilir gibi geliyor bana ki 3 sene diyorsunuz bayağı gitmiş bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Benim kulaklığımda birden bire teki ses vermemeye başlamıştı lakin ben su falan kaçmıştır deyip bırakmıştım,açıkçası cihaz ayarları değilde kulaklık ömrünü tamamlamış olabilir gibi geliyor bana ki 3 sene diyorsunuz bayağı gitmiş bile.

aynen öyle 3 sene önceye dönsem yine aynı şeylşeyleri yapardım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

http://www.hepsiburada.com/sony-mdr-nc31em-kulakici-beyaz-kulaklik-p-BD802096

al kullan uzun sure bana dua edersin.

Dostlarım sennheiser cx 300-II aldım ancak eski kulakligimin yarısı kadar bile bass vermiyor . Diğer sesler normal tiz dengesi felan . Ancak bass 0 . Bunu nasıl artırabilirim

Hayirli olsun ama bunu sana onerene soracaksin ben yazacagimi yazmisim cunku,iyi gunlerde kullan.

• saol inş burn in işe yarar
    Keşke dediğim arkadaştan temin etseydiniz kulaklığı. Çok memnun kalırdınız.
    ben htc one m9 cihazıma sennheiser momentum in ear aldım. m9 da dolby teknolojisiyle süper performans alıyorum ve çok memnunum.

http://en-us.sennheiser.com/momentum-headphones-in-ear

dostum kulaklıkta iyi bir performans bekliyorsan 150 TL çok füşük bir rakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

ben htc one m9 cihazıma sennheiser momentum in ear aldım. m9 da dolby teknolojisiyle süper performans alıyorum ve çok memnunum.

http://en-us.sennheiser.com/momentum-headphones-in-ear

dostum kulaklıkta iyi bir performans bekliyorsan 150 TL çok füşük bir rakam

400tl

• aynen ama çok memnunum kulak içi yalıtımı harika; ses dışa kaçmıyor, bass tiz ise süper.

hele dolby surround sound özelliğiyle birlikte ile süper bir deneyim
  • Audio-technica cs55x tek geçerim o paraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun,eğer garantili aldıysanız ürünü çok memnun kalırsınız,uzun ömürlü olur kulaklıgınız çünkü garantisi çok güzel bir firmadır.cx300 sesi dengelidir sıcak renktedir,bass ile ilgili şikayetini hiç duymadıgım modeldir,o fiyata alınabileccek en güzel kulaklıgı almışsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.