Şimdi Ara

Htc m8 verizon Sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu başlığında verizon deyince baş belasını hatırlıyoruz ben tarihin gerisinde kaldım sanırım eski pc kurdu olmaktan cikmisim nedense bi türlü güncelleme yapamadım telefonda

Sorunum 500 tl ye bir htc m8 aldım verizon muş sonradan öğrendim şimdi bu teldende vazgeçmek istemiyorum çok hoşuma gidiyor eski bozulan telefonum turkcell t60 in imeisini kopyaladık sitede baya araştırma yaptım bi türlü kafam sarması bu telefonda 3g ve 4g hiç yok Edge de çalışıyor ayarlar kisminda mobil veri de hiç yok resimde görüldüğü gibi bu işi çözen arkadaş varsa bir yardımcı olsun olduğu yerde sayıyor telefonum bu işi çözen arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun.kendi çevremdeki servislere vermedim guvenemiyorum onereceginiz servislerde olabilir yada bu işi yapan arkadaşlardan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhanfx -- 2 Mayıs 2017; 23:33:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı telefondan kullanıyorum verizon m8 benim telde de aynı sorunlar oldu @fairboy nikli arkadaş yardımcı olmuştu bir yıldır sorunsuz kullanıyorum ama 4 g olayı farklı bilginiz olsun bant sorunu oluyor Vodafone da 4 g kullanamıyordum daha sonra turkcell e geçtim bantlar destekliyor sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi imkanlarım ile yaptım marshall android 6 ya geçtim sense 7 çok zor değilmiş aslında. Herkes çok uzun yazınca birsey varmış gibi zorluyorlar yabancı bu siteye girdim şunu teline indir ssd karta koy ismi değiş sonra teli kapat powr ve ses kısmaya basarak aç otomatik yükler dedi yaptım oldu

Şuan tek sorun bant olayı kaldı Türkcell hat kullanıyorum 3g ve 4g ye bağlanamıyorum 4g pek önemli değil edge de çalışmasın yeter 3g ye tanıtımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.