Şimdi Ara

HTC'mi alsam, normal bir ceptel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mediamarkt'ta gezerken HTC desire ve HTC HD2 gördüm ve çok beğendim ama
    ben cepten internete bağlanmayı seven, facebook, twitter falan kullanan biri değilim.

şimdi sırf ekranını falan beğendim diye bu telefonlardan alsam mı çok kararsızım.

lütfen bu tip telefon kullanan arkadaşlar hangi özerllliklerini ve uygulamalarını kulladıklarnı yazabilirler mi?
    bana ne gibi katkısı olabilir?

• arkadasim dedigin gibi sirf ekrani begendin diye telefon alinmaz heleki bahsettigin telefonlar ustun ozelliklere sahipler.desire android sistemine hd2 ise wm 6.5 sistemine sahip.her iki telefonlada gerek sosyal ag paslasimlarini gerekse diger seyleri rahatlikla yapabilirsin.kisa zaman once bende de desire vardi.tek kelime ile mukemmel bir cihaz.her iki cihazda 1 GHz islemciye sahip.android su anda piyasada cok tutulan bir sistem.her turlu uygulamayi rahatlikla yukleyebilirsin.eger bu iki telefondan birini alicak olursan desire almani tavsiye ederim.anlamadigin konularda yardimci olurum.
  • sırf ekranını beğendim diye telefon alınır mı arkadaşım... yazdığım iki cihaz da cep bilgisayarı, kabiliyetli işlemcileri, karmalık işletim sistemleri var, simit alır gibi "dur onu değil de şunu ver" le telefon alınmamalı bence.

kendiniz diyorsunuz, kullanmayacağınızı bile bile onca özelliğe çuvalla para vermek ne kadar mantıklı olabilir ki, ondan bu konuyu açmışsınız zaten foruma değil mi? ha çok paranız vardır, hesabını bilmeden harcıyorsunuzdur o sizin bileceğiniz iş ama sonuç olarak mantıksız bir iş olur. ama derseniz ki "ben şimdi böyleyim alırsam 3güne çözerim cayır cayır kullanırım" helal olsun o zaman alın ama aksi bir durum varsa almamak daha doğrusu. desşre alıp 1100gibi kullanmak, iphone alıp 3310gibi kullanmak kimse tarafından hoş karşılanacak yada hak verilecek bir iş değil.

açıkça fikrimi söyleyeyim mi?
    ilk mesajınız, "baba ben ayfon istiyom ama yaa" diyen liseli çocuktan çok da farklı değil. o adına, tipine vurulur iphone2un siz ekranına vurulmuşsunuz desire'ın. ama tekrar söyleyeyim ben alır çözerim onu, kullanırım herşeyini diyorsanız, e tamah da etmişsiniz, e para da sizin seçim de alın kullanın tabi. cihazın hakkını verirseniz hiç olmazsa içten içe gelecek "ülen almışın telefonu ama..." yorumlarının önüne geçersiniz.

işin özü telefonu "kullanacaksanız" alın. 3310 muamelesi yapacaksanız lütfen almayın. hadi o konuda da yardımcı olayım, o iki cihazdan birini alacaksanız da desire alın. bu saatten sonra bir mecburiyet olmadıkça hd2'nin içindeki wm6.5 katlanmaya gerek yok.

• tamam kızmayın hemen bukadar.
    şöyle anlatayım ben ozaman...

kızımın fotoğraflarını ve videolarını çekmek, onları yanımda taşıyıp büyük bir ekranda görüntüleyebilmek hoşuma gider.
    bu yüzden ekran benim için ön planda.

buna ek olarak hava durumu, istanbul yol durumu ve gps de çok işimi görür.

bu açıdan bakınca hangi telefonu önerirsiniz?
  • ManoMachine güzel özetlemiş.
    Ben sana Nokia N8 i öneriyorum.
  • Arkadaşım Media Markt'ta Htc HD2 fiyat neydi söyler misin lütfen?
  • 1099 tl idi yanlış hatırlamıyorsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.