Şimdi Ara

HTC'mi ? Tövbe (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
8.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonu teleservise verdim. Bilgi olması açısından servis süreç bilgileri aşağıda; 1 ay olmadan cihazı sorun hallolmuş şekilde alabildim servisten.

30.12.2011 14:26:00: Transfer Edildi :ALTUNİZADE ÖN BÜROMUZDAN TESLİM ALABİLİRSİNİZ

30.12.2011 09:05:00: Transfer Edildi :TELESERVİCE ALTUNİZADE BÖLGE

29.12.2011 10:38:51: Cihaz son test aşamasından geçmiştir. Kargo departmanına teslim edilmiştir.

27.12.2011 17:09:00: Cihazınızın işlemleri tamamlanmıştır. Son test aşamasında beklemektedir.

07.12.2011 00:00:00: Beklemeye alındı.

06.12.2011 12:35:00: Atasehir bölgemizde kaydı alındı.

05.12.2011 18:00:00: Cihazınız transfer edilmiştir: ARVATO TELESERVICE LTD STI

05.12.2011 15:12:00: Altunizade bölgemizde kaydı alındı.
  • Arkadaşımın htc telefonu telefonun hatasından dolayı servise verildi. Servis diretti ne iade nede tamir ederim diye.Yasal süre geçildi tüketici mahkemesine gitti arkadaşım telefonun parasının geri iadesi kararı çıktı. İtiraz edildi sonuç değişmedi. Para iade süresinin son 1 saat kalana kadar beklediler.

Arkadaşım htc amerikaya mesaj attı.Bizzat maili gördüm htc firması kısaca 'itibarımız gideceğine paramız gitsin.' Sizin için irtibata geçicez diye yazı yazmışlardı. En sonunda parayı aldı arkadaşım ama çok zor oldu.

Benimde 5800 expressmusic telefonum bozuldu. İnatla telefonun hatalarını yazmama rağmen tamir ve buldukları sorunlar tamamiyle çok tersdi. Özellikle yeni yazılıma geçmeyin dedim.(yeni yazılımdaki menü kayışı vb şeyleri sevmiyorum.Arıza formunda kocaman yazdım istemiyorum diye) Bende 20 güne yakın bir sürede aldım yanlış hatırlamıyorsam telefonu Özenle en son yazılıma geçirilmiş ve telefon tam tabirle sapıttı. Garantisi bitti telefon şu anda arada mesajlarımı sıfırlıyor. Arada açılıp kapanıyor. Kendi kafasına göre sessiz,toplantı,genel arası geçiyor. vb bi çok sorunu var

Şimdi 2 yazının ortak noktasını yazim= Teleservice !

Kısaca teknik servisde sorun mevcuttur. Bimeksden indirimde htc evo 3d şans vururda bi sorun çıkmazsa uzun süre kullanmak amacım var

• Vatandaş olarak tüketici hakları bölümünü kullanamıyoruz. Ya useniyoruz yda unutuyoruz. Çok ağır yaptırımları var ben bu sayede samsung galaxy s imi s2 ile degistirttim. Özür olarak 1 üst modeli gönderdiler.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-cihat -- 19 Mayıs 2016; 15:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine
    Fare, dağa küsmüş dağ fare kim lan demiş.

Tavsan daga kusmus, dagin haberi olmamis

ama kimse bilmiyorki tavşanında bi gururu var
  • Bende servis konusunda çok problem yaşadım . Hizmet berbat malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında ben htc nin servisini beğenmiyorum değil. çünkü sensation XL marka telefonumu brick ettim. beats kulaklığı kopardım. telefonda anakart değişimi yapıp yeni kulaklık verdiler. bu işlemler 19 günde gerçekleşti. ha bide öyle çok çabuk arıza çıkarıyormuş falan.. öyle düşünmüyorum.
  • Bendeki htc hd7 sim kartı ve sd kartı görmüyor garantisi yok 2. el almıştım cihazı 1 ay dayandı 500 -bayıldım bunu tamir ettirme şansım var mı nereye tavsiyelerinizi bekliyorum bursada yedek parçasını bulamadım acaba istanbulda nereden bulabilirim bi umut verirseniz çok sevinirim selamlar
  • Merhaba,

09.11.2012 tarihinde HTC One X modeli telefon aldım ve 12.12.2012 tarihinde telefonum bir görüşme sonrasında kapandı ve bir daha açılmadı, akabinde 13.12.2012 tarihinde Altunizade Teleservice'ye telefonumu gönderdim ve telefon 02.02.2013 tarihinde kargo ile onarılıp bana geri gönderildi.. Telefonu gelen kuryeden teslim almadım ve hemen HTC yi aradım... HTC 20 İş gününü geçtiği için mahkemeye verin dedi ve 05.02.2013 tarihinde Mahkemeye verdim. Mahkeme 04.06.2013 tarihine gün verdi.. O gün geldi çattı mah. gittim mahkeme, kararı bilir kişiye aktardı 16.04.2014 tarihine gün verildi. ve ben bunlar için her seferinde para ödedim. dosya açılması - bilir kişi parası. vs...

HTC ile görüşmemde ise , durumunuzu bir üst yöneticiye aktarıyoruz deniliyor başka da bir şey denilmiyor... O bir üst yönetici bir türlü bana ulaşamadı...

Bugün 01.07.2013 hakkımızda hayırlısı. telefonumu sadece 1 ay kullanabildim ve hala taksitini ödüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

bir htc alıp da arıza çıktığında, nasıl oluyor da,

1. Çabuk arıza veriyorlar

diyebiliyorsunuz anlam vermek akıl erdirmek mümkün değil... Kaç htc kullandınız da genelinin arıza verdiğini düşünüyorsunuz ?

2. Arıza çıkıpta servise verirseniz Parasını ödediğiniz halde telefonu aylarca kullanamıyorsunuz

Sizin aysal süreniz yani 30 iş günü yeni dolmuş. Ve aradan aylar geçmemiş...

Bu tip sorunlar tüm üreticilerde olaan şeylerdir. Bir nokiası, BB si, ayfonu, alayı bu gibi sorunlar verebilir efenim. Bozulmaz etmez eğilmez şeyler değil bu aletler.

Durumu genele yaymayın diyorum sadece.

Htc telefonlar gerçekten de çok çabuk arıza veriyorlar. Sizi Htc evo 3d forumuna davet ediyorum. Son konuları okuyun fikriniz degisecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: hberberoglu

Bu arada sorun sistem kilitlendiğinde, sistem halen açıkken, pili çıkarmamızdan kaynaklanıyor sanıyorum. Şurada bu şekilde bir bilgi var. Aman pili telefon çalışırken çıkarmayın. ses kısma + yükseltme + power tuşlarının hepsine birden basıp hard reset ile telefonunuza reset atın.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 1 Temmuz 2013; 14:23:45 >
  • sorun cihazda
  • Sorun HTC'de One X 'imi fabrikasyon hatasını giderdiler diye servisten geri geldi bluetooth hala sorunlu,dizayn hatasını ben çekmek zorundamıyım.Alacaksın telefonu çözeceksin sorunumu git gel git gel servise bunlamı uğraşacağım.

Kalite kontrol zayıf seri problemleri çok yoğun.Wifi ve Bluetooth anten tasarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 2 Temmuz 2013; 3:38:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.