M8 ve M9'dan bahsediyorum İki cihazıda kullandım. Bu kadar premium diye dolaşan aletlerin kameraları bu kadar kötü nasıl olabilir beynim almıyor arkadaşlar.
M8'den bahsedeyim. 4 MP Ultra Pixel kamerası var. DuoCam diye bir olayı var güya ama ne halta yaradığını çözen yok . Güya derinlik ölçecek. Hiç bir işe yaramayan saçma bir özellik. 3D fotoğraf etkisi veriyor sanki diye koymuşlar.Yahu ey be akıllı HTC yöneticileri siz saf mısınız yahu? Kim kullandı o özelliği. Lolipopta arka plana attılar menüde bile yoktu. Güya uFocus diye fotoğrafı çektikten sonra blurlu yerleri düzeltebiliyorsunuz Fakat tamamen yalan. Bu özelliği kullanmanız için zaten fotoğrafın kusursuz olması lazım . Çogu yerde izin vermiyor uFocus yapmanıza - yaptığı 1-2 durumda hiç bir fark yok. Zaten böyle bir şey mümkün degil sizin bu çöp kamera uygulamalrınızla.
Bu kadar hızlı bir cihazın böyle iğrenç bir kameraya sahip olmasını beynim almıyor. 2010'da çıkmış iphone4 bu cihazdan iyi resim çekiyor arkadaşlar.Hemde baya fark var.iP4 yahu yıllar öncesini cihazı. 8MP kamerası var ve siz çekerken eliniz titrerse görüntüyü net haline otomatik düzeltiyor. HTC'nin saçma sapan sonradan ufocusla uyarsa düzeltirsin teknolojisine karşın adamlar yıllar önce bu işi çözmüşler.
Şaka gibi.
M9 'da ayrı bir teneke . 20 MP kamera demiş vay anam dedim çözdüler m8'in problemlerini. Ne gezer. Ön kamerayı 5'ten 4'e indirmişler belli 20mp için para yetmedi herhalde. 20 MP kamera nasıl teneke olur bkz: m9. Eğer müthiş şartlarınız varsa güzel resimler alıyor fakat fotoğraf çekmek için anı durdurmuyoruz biz. Şak bas şak çek olmalı.Ben güzel anıları yakalayamadıktan sonra ne yapıcam kamerasını. Low Light olunca bi dert başka bi yerde image noise olayı .
Çöp yazmayı sevmem ama bu iki cihazında arka kameraları resmen çöp. arkasını yapıştırın bantlayın daha iyi. en azından kanser olmazsınız.