Şimdi Ara

HTC ONE android 4.3 güncellemesinden sonra WI-FI açılmıyor. yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün akşam htc one telefonum sistem güncellemesi uyarısı verd,i. güncellemeyi indirip kurmasına onay verdim. telefon tekrar açıldığında wifi hiç bir şekilde açılmıyor. telefonumu kapattım açtım, komple sıfırlayıp fabrika ayarlarına çevirdim yine düzelmedi. yardım edin lütfen.

• Ben dün bu güncellemede wi-fi sorunu yaşamadım ama T9 klavyeyi kaldırmışlar.
    aradım görüştüm kaldırıldı diyorlar ve yazı yazmak eziyet haline geldi benim için.
    htc ne yapıyor anlamadım
  • öğrenmek istediğim telefonu fabrika ayarlarına aldığınızda güncelleme kalkmışmıydı acaba bilgi verebilir misiniz lütfen?
  • htc türkiye ye mail attım onlarda çözemediler. 2 kez fabrika ayarlarına çevirdim, güvenli mod da çalıştırdım, hard reset attım yinede düzelmedi. yani wi fi açılmadı.. bu işlemlerden sonra android sürümü değişmedi 4.3 htc sense 5.5 olarak kaldı.
  • bende güncelleme snrası bir sorun yok gayet iyi çalışıyor herşey.
  • teşekkür ederim benimde fabrika ayarlarına boşuna dönmeme gerek yok o zaman.
    htc türkiye ile görüşmeye devam et istersen buna dışarıdan çözüm bulunabileceğini sanmıyorum.
  • aynı sorun bendede var 4.4 emerikada cıkmıs bize gelene kdr cekıcez bu sorunu heralde. benım ki ağa bağlanıyor full cekıyor ama ınternete gırmeye calısınca gırmıyor :(
  • hocam bugun ttneti arayarak sorunu çözdüm . modemının ayarlarından . ttneti ara yardımcı oluyorlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa228

hocam bugun ttneti arayarak sorunu çözdüm . modemının ayarlarından . ttneti ara yardımcı oluyorlar .

ilgisi yok hocam. güncellemeyi indirdiğim modem, modemde sorun yok yani. telefondaki wifi tuşuna basınca simge aktif olmuyor sorun bu.. yoksa açılıyor ve modemi bulmuyor değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa228

aynı sorun bendede var 4.4 emerikada cıkmıs bize gelene kdr cekıcez bu sorunu heralde. benım ki ağa bağlanıyor full cekıyor ama ınternete gırmeye calısınca gırmıyor :(

htc türkiye ile görüştüm, onlar halledemediler. sonrasında kvk ve teleservisin numarasını verdiler, buraları arayın diye. teleservise kargo ile gönderdim telefonumu. bakalım nolacak.
  • telefonu tamir edemediler ve yenisini gönderdiler arkadaşlar!!!
  • sorun günlerdir araştırılıp sonuca ulaşılmıştır arkadaşlar yardım isteyen ulaşabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depape -- 5 Şubat 2014; 17:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Depape

sorun günlerdir araştırılıp sonuca ulaşılmıştır arkadaşlar yardım isteyen ulaşabilir...

kardeş m8 wifi sorununu nasıl çözdün wifi açılmıyor bende cihazda rootlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.