Bildirim
HTC ONE android 4.3 güncellemesinden sonra WI-FI açılmıyor. yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben dün bu güncellemede wi-fi sorunu yaşamadım ama T9 klavyeyi kaldırmışlar.
aradım görüştüm kaldırıldı diyorlar ve yazı yazmak eziyet haline geldi benim için.
htc ne yapıyor anlamadım -
öğrenmek istediğim telefonu fabrika ayarlarına aldığınızda güncelleme kalkmışmıydı acaba bilgi verebilir misiniz lütfen? -
htc türkiye ye mail attım onlarda çözemediler. 2 kez fabrika ayarlarına çevirdim, güvenli mod da çalıştırdım, hard reset attım yinede düzelmedi. yani wi fi açılmadı.. bu işlemlerden sonra android sürümü değişmedi 4.3 htc sense 5.5 olarak kaldı. -
bende güncelleme snrası bir sorun yok gayet iyi çalışıyor herşey. -
teşekkür ederim benimde fabrika ayarlarına boşuna dönmeme gerek yok o zaman.
htc türkiye ile görüşmeye devam et istersen buna dışarıdan çözüm bulunabileceğini sanmıyorum. -
aynı sorun bendede var 4.4 emerikada cıkmıs bize gelene kdr cekıcez bu sorunu heralde. benım ki ağa bağlanıyor full cekıyor ama ınternete gırmeye calısınca gırmıyor :( -
hocam bugun ttneti arayarak sorunu çözdüm . modemının ayarlarından . ttneti ara yardımcı oluyorlar . -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa228
hocam bugun ttneti arayarak sorunu çözdüm . modemının ayarlarından . ttneti ara yardımcı oluyorlar .
ilgisi yok hocam. güncellemeyi indirdiğim modem, modemde sorun yok yani. telefondaki wifi tuşuna basınca simge aktif olmuyor sorun bu.. yoksa açılıyor ve modemi bulmuyor değil yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa228
aynı sorun bendede var 4.4 emerikada cıkmıs bize gelene kdr cekıcez bu sorunu heralde. benım ki ağa bağlanıyor full cekıyor ama ınternete gırmeye calısınca gırmıyor :(
htc türkiye ile görüştüm, onlar halledemediler. sonrasında kvk ve teleservisin numarasını verdiler, buraları arayın diye. teleservise kargo ile gönderdim telefonumu. bakalım nolacak. -
telefonu tamir edemediler ve yenisini gönderdiler arkadaşlar!!! -
sorun günlerdir araştırılıp sonuca ulaşılmıştır arkadaşlar yardım isteyen ulaşabilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depape -- 5 Şubat 2014; 17:21:49 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Depape
sorun günlerdir araştırılıp sonuca ulaşılmıştır arkadaşlar yardım isteyen ulaşabilir...
kardeş m8 wifi sorununu nasıl çözdün wifi açılmıyor bende cihazda rootlu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X