Şimdi Ara

HTC ONE E8 entering recovery hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün telefonuma Oreo 8 yazılımını yüklemeye çalışırken biraz uğraştım fakat sonuca ulaşamadım.
    Rom işlemlerini yapmadan önce TWRP ile sd karta yedek almıştım. Bir ara twrp programında wipe data wipe cache vs. gibi işlemleri yaptıktan sonra başlatma seçeneğine sistem dedim. ondan beridir telefon sürekli entering recovery moduna girmeye çalışıp sürekli baştan başlatıyor kendisini.
    HBOOT menüsüne giremiyorum , fastboota giremiyorum. Sürekli beyaz HTC ekranında entering recovery yazıp döngü şeklinde açılıp kapanıyor.

garantisi yok diye kurcalayalım dedik yarın iş var maillere bakamıyorum kaldık böyle ortada :) HTC servisi de çalışmıyor bugün , o yüzden yaptıramıyorum.

Lütfen değerli yardımlarınıza ihtiyacım var.

• Arkadaşlar yardımlarınız rica ediyorum lütfen .
    TElefon sürekli entering recovery modda reset atıyor kendiliğinden şarjı bitene kadar.
  • Güncel !
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse var mıdır ? Değerli yardımlarınızı rica ediyorum.
  • Sürekli döngüde olduğu için giremiyorsundur. Telefonu kapatabiliyor musun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blkgl B kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapatamıyordum sadece şarjı bitince kapanıyordu.
    En son yazdığımdan sonra olayla şöyle gelişti ve ben de bugün fikir almak için yazacaktım buraya. adım adım geldiğim son noktayı maddeler halinde özetleyeyim :
    1- Telefonu o haldeyken İstanbul/ Kartal'daki KVK servisine götürdüm ve danışmadaki çok ilgili(!) arkadaş "bu telefon eski model , destek veremiyoruz" deyip gönderdi beni. Zaten ne olduysa onun yüzünden oldu ..
    2- Sonra telefonu Maltepe'de telefoncuları gezerken birinin önerisiyle telefonu verdiğim telefoncu 2 ay beklettikten sonra telefonu verdiğinde bu sefer telefon hiç bir şekilde açılmıyordu. Şarja taktığımda şarj göstergesi görünüyor; şarj ışığı yanıp sönüyor fakat şarj almıyordu. Belli ki telefonu heder etmiş. Fatura vs olmadığı için o anlık bir şey yapamadım.
    3-Sonra bir umut tekrar Kartal'daki KVK servisine götürdüm. Bu sefer telefonla ilgilenip batarya arızası dediler ve parça gelmesini beklediler. Gelmeyince sms ile "2120 TL tutar karşılığında HTC bilmem ne modeli ile değiştirmeyi teklif ediyoruz" tarzında bir sms gönderdiler.
    4- Telefonu iade aldım ve sonraki verdiğim iki farklı telefoncudan da sonuç alamadım. En sonki verdiğim telefoncudan aldığımda telefon artık resmen ölmüş. Ne şarj alıyor ne bir tepki veriyor.

Özetle ... ;
    Sapasağlam güzelim telefonumu bir merak uğruna durduk yere kullanılamaz hale getirdim. İnşallah bunun çözümünü bilen arkadaşlar vardır. Varsa lütfen yardımlarını esirgemesinler.

Konuyu okuyan arkadaşlara sadece üç sorum var :

1. İkinci maddede belirttiğim telefoncuyu resmi kurumlara şikayet etme/dava açma hakkım var mı ? (kanıt olarak ona telefonu teslim etmeden önce telefonun mevcut sorununu gösteren video çekmiştim ve whatsapp yazışmalarımız duruyor )
    2. Bu telefon bu durumdayken (hiç açılmıyor ve tepki de alamıyoruz) tamir durumu var mı ?
    3. Bu telefonun anakartını temin etme imkanımız var mı , bulamadım hiç nette ?

Okuyan ve ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum şimdiden.

Saygı ve selamlar ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.