Şimdi Ara

HTC One hakkında her şey! 'Detaylı ön inceleme' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
15.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefondan giren kotali kullanicilar icin videolarin boyutlarini paylassaniz iyi olur.

• Şu anda bir telefondan fotoğraf makinesi performansı beklemek ne kadar yanlışsa bir oyun konsolu performansı beklemek de o kadar yanlıştır. Bu beklentilerin karşılanabilmesi için en az 1 sene daha var.

• arkadaşlar biraz takip etseniz bütün incelemeleri keşke.. zaten tanıtımda yayınlanan videoda htc yetkilileriyle görüşmelerde plus gibi tekrar bir model çıkarılmayacağı birsene boyunca bu telefon amiral gemisi olacağı belirtilmişti. oyüzden güncellemede sıkıntı çıkmayacaktır. eskiden zaten güncelleme konusunda 1numara nexus cihazlar haricinde tabiki HTC idi. tekrar tek amiral modelle piyasada kalacağına göre yine zirvede olacaktır güncelleme konusunda. şuan eniyisi bu s4 çıktığında karar verecekler vardır onu beklerler ben plastik kasa ve touchvızzzz sevmediğim için yine HTC herzaman HTC diyenlerdenim. zevk meselesi..

• Güzel inceleme bence piyasadaki tasarımı en iyi telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prorocker

htc wildfire s kullanıyorum şuan. one x ve one s in hastasıyım ama bu alet bildiğim çin malı çakma pda lara benziyor resmen. tasarım iphone bbz10 arası bişey olmuş. önde 2 parça metal ve kocaman bir karaltı görüyoruz. çerçevesiz ekran cidden hoş durmuyor. arka kısım aslında fena değil fakat lensin etrafına renkli bir çerçeve koysalardı daha hoş olurdu. beyaz çizgilerde cidden kötü duruyor. hepsini geçtim sense bildiğin can çekişiyor. sense 2.1 bile görsellik olarak bundan daha iyidir yahu. sense 4 çok güzeldi benim gözümde tek eksiği ana menünün şeffaf olmayışı çok kolostrofobik bir ekran yaratıyordu. one da ise almış yürümüş saçma sapan bir hale sokmuşlar yazılımı. takdir edilecek tek noktası ana ekranların devre dışı bırakılabilmesi. ayrıca
    http://www.letsgomobile.org/images/news/htc/htc-sense.jpg
    şu ekran görüntüsünün yerini hiçbişey tutamayacak. o saati geri istiyorum ben htc!

Tasarım konusunda size katılmıyorum.Ancak sense konusunda yazdıklarınıza imzamı atarım.O saatli tasarım htc ile özdeşleşmişti.Birden bire vazgeçip bambaşka bir arayüze geçmeleri tam bir hayal kırıklığı olmuş.Klasik nexus arayüzü bile bana göre görsel anlamda bundan daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Kusursuza en yakın telefon şu anda. Oyun performansı biraz zayıf ama beni pek ilgilendirmiyor. Telefonda fps mi oynanır lan?

Isteyen istedigini yapar telefonlar coktan telefonluktan cikti. Gunumuzun tasinabilir oyun konsolu telefonlardir. Psp den daha buyuk ekrana ve daha guclu donanima sahipler o kadar abarrili bir durum degil telefonda oyun oynamak

Pc de taş gibi oyunlar varken o dandik yarım oyunları ancak çoluk çocuk oynar. Çoluk çocuğun elinde de 2000tl lik telefonun işi ne? Belki yolda falan vakit geçirmek için bulmaca tarzı çerezlik oyunlar oynanabilir ama. Tutup da şu telefonlarda dead trigger falan oynamak saçmalığın dik alasından başka birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

quote:

Orijinalden alıntı: prorocker

htc wildfire s kullanıyorum şuan. one x ve one s in hastasıyım ama bu alet bildiğim çin malı çakma pda lara benziyor resmen. tasarım iphone bbz10 arası bişey olmuş. önde 2 parça metal ve kocaman bir karaltı görüyoruz. çerçevesiz ekran cidden hoş durmuyor. arka kısım aslında fena değil fakat lensin etrafına renkli bir çerçeve koysalardı daha hoş olurdu. beyaz çizgilerde cidden kötü duruyor. hepsini geçtim sense bildiğin can çekişiyor. sense 2.1 bile görsellik olarak bundan daha iyidir yahu. sense 4 çok güzeldi benim gözümde tek eksiği ana menünün şeffaf olmayışı çok kolostrofobik bir ekran yaratıyordu. one da ise almış yürümüş saçma sapan bir hale sokmuşlar yazılımı. takdir edilecek tek noktası ana ekranların devre dışı bırakılabilmesi. ayrıca
    http://www.letsgomobile.org/images/news/htc/htc-sense.jpg
    şu ekran görüntüsünün yerini hiçbişey tutamayacak. o saati geri istiyorum ben htc!

Tasarım konusunda size katılmıyorum.Ancak sense konusunda yazdıklarınıza imzamı atarım.O saatli tasarım htc ile özdeşleşmişti.Birden bire vazgeçip bambaşka bir arayüze geçmeleri tam bir hayal kırıklığı olmuş.Klasik nexus arayüzü bile bana göre görsel anlamda bundan daha iyi.

O görünüm de widgetlarda mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: qeza42

İphone 5 geçen yılın telefonu olduğu halde 2013 android telefonlara göre daha üstün neden mi ? - 2. el fiyatı- 2-3 yıl güncelleme desteği-browser hızı-mikrofon kalitesi - ekran parlaklık nit seviyesi- ekranın yan açılardan görüş netliği - marketi - kamerası - stabilitesi - işletim sistemi güvenliği - yani say say bitmez ..

Al bir tane daha...

• Snapdragon 800 çıkmadan telefon filan almam. Bunlar bikaç ay sonra orta seviye olacaklar. iphone 5s çıkınca hepsi tutuşacak ve performanslı modeller çıkarmak zorunda kalacaklar. HTC one bu yıl şuana kadar gördüğüm en iyi telefon. Nerdeyse oluyormuş ama olmamış malesef. Hafıza akrtı ve radyo benim için önemli. Bu yüzden iphone da almam mesela. S4 ise s3 rezaletinden sonra asla almayacağım bir telefon. Ağzıyla kuş tutsa bikaç yıl samsung marka telefon almam. Bir sonraki one'ı büyük ihtimalle alacağım. Zira benim önem verdiği şeylere en çok HTC önem veriyor. Ekran kalitesi, tasarım ve kasa kalitesi, kamera ve ses kalitesi, performans ve yazılım desteği. Performans ve yazılım desteğinde samsung daha iyi gibi ama stabil değil. Menüde bile donuyor, rehbere girerken göbeği çatlıyor telefonun. Bu sene de işe yarar cihaz yapan olmadı malesef. Seneye inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Snapdragon 800 çıkmadan telefon filan almam. Bunlar bikaç ay sonra orta seviye olacaklar. iphone 5s çıkınca hepsi tutuşacak ve performanslı modeller çıkarmak zorunda kalacaklar. HTC one bu yıl şuana kadar gördüğüm en iyi telefon. Nerdeyse oluyormuş ama olmamış malesef. Hafıza akrtı ve radyo benim için önemli. Bu yüzden iphone da almam mesela. S4 ise s3 rezaletinden sonra asla almayacağım bir telefon. Ağzıyla kuş tutsa bikaç yıl samsung marka telefon almam. Bir sonraki oneı büyük ihtimalle alacağım. Zira benim önem verdiği şeylere en çok HTC önem veriyor. Ekran kalitesi, tasarım ve kasa kalitesi, kamera ve ses kalitesi, performans ve yazılım desteği. Performans ve yazılım desteğinde samsung daha iyi gibi ama stabil değil. Menüde bile donuyor, rehbere girerken göbeği çatlıyor telefonun. Bu sene de işe yarar cihaz yapan olmadı malesef. Seneye inşallah.

kardeş alınma ama öyle bir yorum yapmışsın ki AR-GE tesisini sana devredip al telefonu kendin çıkar diyesim geldi

• quote:

Snapdragon 800 çıkmadan telefon filan almam. Bunlar bikaç ay sonra orta seviye olacaklar. iphone 5s çıkınca hepsi tutuşacak ve performanslı modeller çıkarmak zorunda kalacaklar. HTC one bu yıl şuana kadar gördüğüm en iyi telefon. Nerdeyse oluyormuş ama olmamış malesef. Hafıza akrtı ve radyo benim için önemli. Bu yüzden iphone da almam mesela. S4 ise s3 rezaletinden sonra asla almayacağım bir telefon. Ağzıyla kuş tutsa bikaç yıl samsung marka telefon almam. Bir sonraki oneı büyük ihtimalle alacağım. Zira benim önem verdiği şeylere en çok HTC önem veriyor. Ekran kalitesi, tasarım ve kasa kalitesi, kamera ve ses kalitesi, performans ve yazılım desteği. Performans ve yazılım desteğinde samsung daha iyi gibi ama stabil değil. Menüde bile donuyor, rehbere girerken göbeği çatlıyor telefonun. Bu sene de işe yarar cihaz yapan olmadı malesef. Seneye inşallah.

Sadece 800 için bir cihaz beklenmez bence. Bu cihaz S4 Pro kullansaydı belki haklısınız derdim ama 600 yeterince tatminkar geliyor bana. Ha ama başka özelliklerinin de gelişmesi gerektiğini düşünüyorsanız bir şey diyemem. Tabi bunlar benim fikrim.

• Bu kadar harika donanim Full HD yuzunden heba oluyor oyunlarda resmen, klasik HD olarak gelse efsane olabilirdi, bu haliyle bile olmuş dedirtiyor ama, tebrikler hTC'ye ozellikle stereo hoparlorler icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: 1988celik
    quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX
    quote:

Orijinalden alıntı: 1988celik Sony Xperia Z canlı yayın incelemesinde (kendi evinizden yaptığınız) piyasaya sürülmemiş son kullanıcı telefonu değil demeden yerle bir ettiniz bu telefonun incelemesine defalarca buna vurgu yaptınız buda biraz garip
    Orada bir yanlışınız var ilk önce sony dışında bir kaynaktan bir adet Xperia Z temin edilmişti ama hemen ardından Sony yetkilileri de teknoloji sitelerine test cihazlarını dağıttı ve Xperia Z Sonynin gönderdiği test cihazı ile test edildi
    M.Ç nin akşam evinden yaptıgı canlı yayını izlerseniz sony gönderdiği cihaz olmadığını görürsünüz hatta o canlı yayında Sony Xperia Z nin kamerası için bir htc one x+ değil diyip oyuncak ayı resmini çekip paylaşıyor
    Cihaz Sony tarafından yollandı :) incelemesinde kutusunu gösteriyoruz. Daha ne prototipi. Erdinin çektiği bir başka videodaki cihaz Sony dışından gelmişti ki incelemede zaten yer almadı. Tamam bir telefonu veya markayı olması gerekenden fazla sevebilirsiniz ama bu gerçekleri saptırma noktasına gelir, bir de isimleri bile düzgün yazamayacak kadar negatif enerji yükler ise bir insana, orada durup ne yapıyorum ben denmeli.

Mesut hocam dedigine tamamen katiliyorum. Bir markayi sevebiliriz ama sizin gibi HTC'yi olmasi gerekenden fazla sevmiyoruz. Arkadasin dedigi dogru. Xperia Z icin objektif bir inceleme demistim konus basliginin altinda ama bu incelemeyi gordukten sonra fikrim degisti acikcasi. Htc'ye b.k atmamak icin surekli yazilimin daha gelistirme asamasinda oldugunu vs. belirtip durmussun. Kendin de htc kullaniyosun diyemidir nedir ama htc incelemesi oldugunda senin dusunceler o incelemelik degisiyor ve yorungeni htcye ceviriyosun.

Seninde dedigin gibi; gercekleri saptirma noktasina geliyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

SELAMLAR editörün elindeki çekim kamerasının marka modelini bilen varmı acaba.

Panasonic HC-X920 şu ana kadar kullandığım en iyi kamera diyebilirim.

Çok teşekkürler.

• Bi izleyelim bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo84 -- 11 Mart 2013; 15:13:02 >
  • Kim ne derse desin gta vice city de takılmalar mevcut.
  • quote:

sen bu mantıkla hareket edersen telefon alamazsın hiç Snapdragon 800 ile telefon çıktığı zaman snapdragon başka bir işlemci modeli tanıtıcak bu seferde o çıkmadan almam diyeceksin bu işin sonu yok yani ;)

• inceleme çok iyi ve beni çok etkiledi htc :-)

• quote:

Snapdragon 800 çıkmadan telefon filan almam. Bunlar bikaç ay sonra orta seviye olacaklar. iphone 5s çıkınca hepsi tutuşacak ve performanslı modeller çıkarmak zorunda kalacaklar. HTC one bu yıl şuana kadar gördüğüm en iyi telefon. Nerdeyse oluyormuş ama olmamış malesef. Hafıza akrtı ve radyo benim için önemli. Bu yüzden iphone da almam mesela. S4 ise s3 rezaletinden sonra asla almayacağım bir telefon. Ağzıyla kuş tutsa bikaç yıl samsung marka telefon almam. Bir sonraki one'ı büyük ihtimalle alacağım. Zira benim önem verdiği şeylere en çok HTC önem veriyor. Ekran kalitesi, tasarım ve kasa kalitesi, kamera ve ses kalitesi, performans ve yazılım desteği. Performans ve yazılım desteğinde samsung daha iyi gibi ama stabil değil. Menüde bile donuyor, rehbere girerken göbeği çatlıyor telefonun. Bu sene de işe yarar cihaz yapan olmadı malesef. Seneye inşallah.

Bir incelemede Snapdragon 800 ün tabletlere geldiğini söylüyorlardı. Telefon alacaksan boşuna bekleme.

• Ben telefonu çok beğendim açıkçası. HTC bu sefer başarmış gibi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.