Şimdi Ara

htc one kasiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arklar.baslikta dedigim gibi telefonumda 4.4.3 stock vardi.ozellikle 8 ball pool online oyununda kasiyordu 4.3 stock rom yukledim gecmedi .cm 11 yukledim gecmedi simdi de insert coin yukledim ayni _ google earth da kasiyor internette sayfa yuklerken kasiyor fifa 12 oynadim hic kasmadi.yardimci olursaniz sevinirim Tskler saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberatdakak -- 24 Ekim 2014; 22:21:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence uygulama optimizasyonlarından dolayı öyle 8 ball z2de de çok akıcı değil ama diğer uygulamalarda sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: atp96

Bence uygulama optimizasyonlarından dolayı öyle 8 ball z2de de çok akıcı değil ama diğer uygulamalarda sıkıntı yok

Yani diyorsunki iphone 6 almanin vakti geldi :) uygulama uyumlulugu mukemmel ios ta

• Yok aga yok kasiyor bazi oyunlarda facede falan .htc one yi bilmezsem tmm dicem. Deli olcam nesi var bu telin

• Cozdum sonunda .yine kendim hallettim napalim.faydam olsun arkadaslara,islemler söyle:

1.once insertcoin romunu kurun cok iyi rom tavsiye ederim .
    2.ardindan elementalx kernelini kurun gpu frekansini 4.siradakini secin yani fazla yukseltmeyin zarar verebilir.islemcinin de hafiften overclock yapabilirsiniz,nasil yapacaginiz internette yazar.
    bu kadar basit bunlari yapinca kastettigim fps dusmesi ve takilma olayi %90 iyilesti . Sorun yasayanlar deneyebilir .ayrica elementalx kernelinde ekran kapaliyken kaydirinca uyanma ayari da var ben kurdum az sarj yiyor bence cok iyi ayarlanmis, deneyin bence .iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.