Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2719. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.092.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27172718271927202721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 3 sene oluyor telefon batarya artık iptal dayanmıyor ayrıca pembe kamera problemi var batarya değişimi nerede ne kadara yaptirabilirim bilen birisi söyleyebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar batarya değişimi için teknik servisten fiyat vermediler. Telefonu gönderince veriyorlarmis. Bataryayida tek olarak satmiyorlar. Serviste batarya değiştiren varmı. Ne kadara değiştirdiler. Ayrıca orjinal batarya nereden alabilirim. Aliexpres te satılan bataryalar orjinal mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberteror

Bataryanın kaç dk şarj olduğunu kaç dk wifi açık falan bu bilgileri net bir şekilde gösteren bildiğiniz bir program var mı dostlar? Bir de kullandığınız ve memnun kaldığını powerbank var mıdır ?

2 senedir xiomi 10400luk kullaniyorum. Banggoodtan almistim takipli kargo ile geldi. 35lira falandi simdi ne durumda bilmiyorum. Tavsiye ederim. Benimle birlikte 2 arkadasim daha almisti hicbir sorun yasamadik. 3 taneyi bi kerede siparis verince gukrukte biraz sorun yasadik takilmadi ama teslimat suresi uzamisti. Siz bi tane alicaksaniz sorun olmaz. Urun kesinlikle orijinal zaten size gelen kutunun uzerinde dogrulama kodu var orayi kaziyip sitesinden sorgulayabiliyosunuz. 1 arkadasinkini kaziyip sorguladik orijinalligini gorunce bizimkileri kazimamistik hala oyle duruyo

• Teşekkürler hocam ama TR fiyatları da iyileştirilmiş günümüzde.
  • Ust hoparloru kendim tamir edebilir miyim ? Asiri derecede cizirti geliyor ne konusma sesi ne muzik acabiliyorum kulaklikla dolasiyorum 3 yil oldu garantisi yok tabiki

• Htc one m7 ile m10 arasında vay anasını dediğiniz bir fark oldu mu? (Daha önce böyle bir konuya değindiniz mi? Şayet degindiyseniz özür dilerim.)

• arkadaşlar led bildirimi çalışan varmı acaba ?
  • 5.0.2 incertcoin sense 7 li rom kullanıyorum bazen çok kasılıyor telefon hafif pürüzsüz rom önerisi olan varsa sevinirim

• peki 2300 mah yerine aynı boyutlarda mesela 4000 mah batarya bulunur mu hadi 4000 olmasında 3700 3500 bulsak da taktırsak olmaz mı ??

vallahi bıktım pili doldurmaktan... hep ac deyim ... arabada araç şarjı yanımda sürekli power bank bu ne yahuu....
  • Hocam bende 10 gündür o dertten muzdaripim bence başka bir sıkıntı var günde 1 şarj ettiğim telefonu şuan günde 3 defa şarj ediyorum

• resgodo kullanıcısına yanıt
    peki bu cihazın pil kodu nedir boyutları filan vs. aynı boyutta yuksek amperde illaki vardır bir yerlerde..

alıp onu takalım.. değilse atacam valla yeni alacam
  • Maalesef bu telefona göre daha yüksek batarya takmanın pek imkanı yok kasa çok ince olduğu için kapanmayacaktır ayrıca öyle bir batarya da üretilmedi zaten.
    Yalnız 3000 MAH değerlerinde bataryalı kılıflar var bayağı kaba ama kullanılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resgodo -- 25 Temmuz 2016; 17:19:43 >
  • Benim telefonumun bataryası da iyiden iyiye canımı sıkmaya başladı eskiden şikayet etsem de idare ediyordum şimdi hiç gitmez oldu garantisi de bitti üstelik :(

• Arkadaşlar benim telefonu açıp kapama tuşu telefon ısındıktan sonra calismamaya başlıyor basıyorum gelmiyor 2 3 kerede anca ekran kilitdi kısmı geliyor böyle sorunu olan varmı ?

• Doğru düzgün stabil bir rom yok mudur bu telefon için. Artık saatlerce sarj etmekten bıktım... 1 sene de rom ile kullansam yetecek aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent

Doğru düzgün stabil bir rom yok mudur bu telefon için. Artık saatlerce sarj etmekten bıktım... 1 sene de rom ile kullansam yetecek aslında.

Batarya olarak bir şey değişmeyecek ama viperone romdan genel olarak memnunum ben hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sıkıntısız htc m7 satan varsa pm atabilir. bataryası ekranı vs. sıkıntısız olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethian

ben batarya değişimi için tamirciye götürdüm. Telefonun ya plastik bantlarını kanırta kanırta açmışlar telefonu. Utanmadan o şekilde geri verdiler. Bu telefonun hali ne dedim. Bu modeller böyle. Başka türlü açılmıyor dediler.

Tavsiyem yetkili servise göndermenizdir.

Dostum teşekkürler,

Dün batarya değişimini gerçekleştirdim. Öğleden sonra 4'te telefonum geldi. şarj ettim (tek sıkıntısı yavaş şarj oluyor maalesef) tam 24 saat olmak üzere, %30 şarjım var, bayağı müzik dinledim bugün. Bekliyorum acaba %25'ten sonra kapanacak mı acaba diye.

Tavsiyem telefonun tek sıkıntısı batarya ise değiştirtin. Zira diğer özellikleri hala kötü değil, Android Revolution rom oldukça stabil, onu da kurabilirsiniz. ben Xiaomi Mi5 E geçecektim ancak sanırım en az 1 sene daha kullanırım bu telefonu. bayağı memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halah_Sumul

quote:

Orijinalden alıntı: Lethian

ben batarya değişimi için tamirciye götürdüm. Telefonun ya plastik bantlarını kanırta kanırta açmışlar telefonu. Utanmadan o şekilde geri verdiler. Bu telefonun hali ne dedim. Bu modeller böyle. Başka türlü açılmıyor dediler.

Tavsiyem yetkili servise göndermenizdir.

Dostum teşekkürler,

Dün batarya değişimini gerçekleştirdim. Öğleden sonra 4'te telefonum geldi. şarj ettim (tek sıkıntısı yavaş şarj oluyor maalesef) tam 24 saat olmak üzere, %30 şarjım var, bayağı müzik dinledim bugün. Bekliyorum acaba %25'ten sonra kapanacak mı acaba diye.

Tavsiyem telefonun tek sıkıntısı batarya ise değiştirtin. Zira diğer özellikleri hala kötü değil, Android Revolution rom oldukça stabil, onu da kurabilirsiniz. ben Xiaomi Mi5 E geçecektim ancak sanırım en az 1 sene daha kullanırım bu telefonu. bayağı memnunum.

en iyisini yapmışsınız.
    ben de htc 10 aldım ama taksitlerini öderken acaba almasa mıydım demekten kendimi alamıyorum.
    Günlük hayatta çok büyük bir getirisi yok çünkü.

• Selamlar, benim hoparlör ızgaraları baya bi kir vs dolduğu için ses çok az geliyordu. Böyle *#hede*hödö# gibi bir kod girerek girilen bir yapımcı arayüzü gibi bir yerden ses artışı yapmıştım. (sanırsam 2 değer değiştirmiştim)
    Şimdi ızgaraları temizledim lakin bu sefer de sesini dibine kadar dahi kıssam sağır edici seviyede ses verir oldu.

Şimdi ben ne yaptığımı da hatırlamıyorum. Fikir sahibi biri yardımcı olabilir mi acaba diye sorayım dedim?

• 
Sayfa: önceki 27172718271927202721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.