Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.092.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27182719272027212722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de aynısını düşündüm sürekli. ama hep şu çıkıyor karşıma. mevcut telefonumun yapamayuıp da yeni alacağım bir amiralin yapacağı ne var? ihtiyaç meselesi ama. telefonda çok sık oyun oynanıyorsa veya güzel fotopğraf çekilmek isteniyorsa bence en üst seviyeye geçilebilir.

benim bundan sonraki durağım lenovo vibe p2 veya xiaomi redmi pro gibi pil seviyesi hayvani uzun olan telefonlar olacak. en büyük ve tek sıkıntım bu. yoksa HTC one'daki hoparlör ve müzik kalitesine, ergonomiye, ideal boyuta (bana 4.7 inch çok uygun geliyor şu anda) son derece memnun bir şekilde bakıyorum.

Pilimi ilk şarjında test ettim bu arada. 27 saat açık kaldı, 4.5 SoT aldım. memnunum. önceden 12 saat açık, 2 SoT oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halah_Sumul

quote:

Orijinalden alıntı: Lethian

ben batarya değişimi için tamirciye götürdüm. Telefonun ya plastik bantlarını kanırta kanırta açmışlar telefonu. Utanmadan o şekilde geri verdiler. Bu telefonun hali ne dedim. Bu modeller böyle. Başka türlü açılmıyor dediler.

Tavsiyem yetkili servise göndermenizdir.

Dostum teşekkürler,

Dün batarya değişimini gerçekleştirdim. Öğleden sonra 4'te telefonum geldi. şarj ettim (tek sıkıntısı yavaş şarj oluyor maalesef) tam 24 saat olmak üzere, %30 şarjım var, bayağı müzik dinledim bugün. Bekliyorum acaba %25'ten sonra kapanacak mı acaba diye.

Tavsiyem telefonun tek sıkıntısı batarya ise değiştirtin. Zira diğer özellikleri hala kötü değil, Android Revolution rom oldukça stabil, onu da kurabilirsiniz. ben Xiaomi Mi5 E geçecektim ancak sanırım en az 1 sene daha kullanırım bu telefonu. bayağı memnunum.

hocam bataryayı nerede değiştirttiniz. ve ne kadar tuttu.

• blk B kullanıcısına yanıt
    İşyerinde arkadaşım var, kardeşi bankacı ancak eski telefon servisi. Onlara verdim, çakması 40, orjinali 90 TL dediler. Orjinal aldım ben de, pilin patlama tehlikesi olur diye. Dışarıda da 130-150 tl arasındaydı ancak fiyattan değil, içine ne takacaklarını bilemediğimden güvenilir birine yaptırmaya çalıştım. Şimdilik bayağı iyi.
  • Halah_Sumul kullanıcısına yanıt
    Orjinal diye bir sey yok hocam, pil ureticisinden alinir, telefona takilir, 3-5 dolarlik pil icin cok vermissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt
    HTC One için Yan sanayi olmayan "ORJİNAL"(HTC Onaylı), pilleri Teleservice veya KVK'da değiştirebilirsiniz.

Yanlış hatırlamıyorsam siz bana yaklaşık 1 ay önce telefonumuBu başlıkta ORJİNAL PİL ile değiştirmek istediğimi söylediğimde "Teleservis'e yollayın" demiştiniz. "ne kadar tutar?" soruma ise cevap vermemiştiniz. Sizi çok ama çok iyi hatırlıyorum. forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=117174238

Sanırım kısa dönemli bir hafıza kaybı yaşadınız.

Sorun değil bu arada. Dert etmem bu tarz şeyleri.

Orjinal diye bir şey yok değil , Orjinal yani kaliteli malzemeden yapılan bir pil vardır. Pillerin malzemesi bellidir zaten, Lithium kullanılıyor, içerik olarak çinko katmaları veya yoğunluğunu ayarlamaları o pilin yan sanayi/sahte olduğu anlamına geliyor. bu tarz piller akıyor, cihaza zarar veriyor. bunlar Çin malı.

Konu hakkında "Battery University"'den ayrıntılı bilgi alabilirsiniz ingilizceniz varsa.http://batteryuniversity.com

• Halah_Sumul kullanıcısına yanıt
    Ben orjinal pil icin degil, telefonun kasasi icin dedim, iyi gunler.

• Çevir kazı yanmasın

• arkadaşlar ben 2013'den beri m7 kullanıyordum redmi note 3 pro'ya geçtim. 3 gb ramli versiyonu. çok memnunum özellikle pil ömründen. neredeyse 5'e katlıyor. ayrıca performans olarak çok daha iyi m7'den. telefonda sürekli oyun oynayan birisi değilim şuan ama m7 gta oyunlarında kasıyordu düşük ayarlarda bile. denemek için redmi note 3 pro'ya gta:sa yükledim yüksek ayarlarda kasmıyor, hem de m7 kadar ısınması yok genel anlamda ama metal kasa olduğu için ılıklık hissettiriyor kullanırken. miui arayüzüne de alıştım. hatta sense'de olmayan hoşuma giden bazı özellikler bile var. yurtdışından getirme imkanınız varsa kaçırmayın, ben öyle yaptım. imei işi de çok kolay, pasaport kaydına gerek yok. büyük ekranı sorun etmeyecekler için ideal telefon. artık m7'yi elime alınca küçük geliyor, yanlardaki siyah kalın çerçeve gözüme batıyor

• [simage]http://i.hizliresim.com/G31L4r.png
    [/simage]Merhaba herkese iyi forumlar telefonumun aktif kullanım süresi düştü,shutapp ile sürekli uygulama kapatıyorum isim bitince,bu da hoş değil. Ayrıca kısa eskisinden daha uzun süre de şarj oluyor gibi. Şarj süresini uzatmak,telefonu kisisellestirmek,kullanışlı hale getirmek istiyorum. Birde bildirim cubugunda bir işaret var,nedir bulamadım. Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynstaynz -- 15 Ağustos 2016; 13:26:49 >
  • Merhaba htc m7 cihazim sanirim soft brick oldu nasil kurtarabilirim arkadaslar internette ingilizce videolar var ama pek anlamadim acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ustaserdar

Merhaba htc m7 cihazim sanirim soft brick oldu nasil kurtarabilirim arkadaslar internette ingilizce videolar var ama pek anlamadim acikcasi.

Ne yaparken soft brick oldu hocam? Recoverye girebiliyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun orjinal kulaklığı telefonda çalışmamaya başladı. Başka bir kulaklık taktığımda çalışıyor. Yada telefonun kulaklığını bilgisayara bağladığımda da çalışıyor. Ne garip bir sorun bu böyle?
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Daha öncede konuda çokça yorum yapıldı bununla ilgili.Büyük ihtimal telefonun kendi kulaklığını görmeyişinin sebebi kulaklıkdaki mikrofonda meydana gelen arıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_rman -- 17 Ağustos 2016; 14:40:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E_rman

Daha öncede konuda çokça yorum yapıldı bununla ilgili.Büyük ihtimal telefonun kendi kulaklığını görmeyişinin sebebi kulaklıkdaki mikrofonda meydana gelen arıza.

Çok enteresan. Yeni bir kulaklık yolu gözüktü o zaman teşekkürler cevabınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Orijinalden alıntı: ustaserdar

Merhaba htc m7 cihazim sanirim soft brick oldu nasil kurtarabilirim arkadaslar internette ingilizce videolar var ama pek anlamadim acikcasi.

Ne yaparken soft brick oldu hocam? Recoverye girebiliyor musunuz?

Hocam merhaba, cihazda twrp v2.8.7 vardi bende cihazi bir arkadasima verecektim vermeden once factory reset atayim dedim ve sanirim icinde rom dahil hersey silindi ve bootloopa girdi surekli kendine kendine acilip kapaniyor ama evet recovery ye girebiliyorum cihazda **tampered** **unlocked** yaziyor ama s-on du bende biseyler denerken cihazi tekrardan **relocked** yaptim. Relock yaptiktan sonra twrp de gitti icindeki. Rom atmaya calisiyorum usb araciligiyla ama pc komut listesinde cihaz listelenmiyor vs. Baska ne sekilde rom atabilirim bilgin yardimci olabilirsen cok sevinirim

• Herkese merhaba
    hoparlor ve ön kameranın içi çok tozlandi ses az ve ön kamera kotu çekiyor
    Birde power tusuna çok bastirmassam basmiyor
    Aliexpressden kasa alsam İstanbul da en ucuz ve kaliteli şekilde hangi telefoncuya yaptırabilim

Yada ustteki hoparlör kapağını kendim açıp kamerada ki tozları temizleyebilirmiyim?

• Rom önerisi olan varmı ? Güzel bişi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

Rom önerisi olan varmı ? Güzel bişi lazım

Crdroid rom kullanıyorum uzun zamandır çok memnunum.

• quote:

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2779714

doğrumudur hocam ?
  • quote:

quote:

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2779714

doğrumudur hocam ?

Aynen hocam doğrudur yeni telefon almış gibi oldum tek kötü yanı beats yazılımı yok.

• 
Sayfa: önceki 27182719272027212722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.