Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2722. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.092.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27202721272227232724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni batarya taktiranlar kaç saat ekran süresi aldığını yazabilir mi? 1 günü çıkarabilir miyiz yeni batarya ile? teşekkürler.
  • Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt
    Benim telefon şu an 2 saat ekran süresi veriyor. Ben de merak ediyorum sorduğun sorunun cevabını hocam. Gerçi telefon gözümden çıkmış durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Benim telefon şu an 2 saat ekran süresi veriyor. Ben de merak ediyorum sorduğun sorunun cevabını hocam. Gerçi telefon gözümden çıkmış durumda.

bu telefonu o kadar çok seviyorum ki hiç değiştirmeyi düşünmedim. sadece bataryası sıkıntı benim için onu da sipariş verdik bakalım inşallah bir işe yarar.
  • Cihazi alanlar birakmakta gucluk cekiyor sanirim

2 sene civari oldu ben alali, forumdan 2. el aldigim cihaz garantide sifirlanip tekrar bana yollandi. Suan ahi gitmis vahi kalmis durumda, htc yazilari dustu, beats logosuna dair sn ufak iz yok, cercevedeki parlak aliminyum artik parlak degil, hoperlorlerin ikiside patlak, on kamera tozdan gozukmuyor, arka kamerada ise bugu ve leke var nasil oldugunu anlayamadigim, arka kasa kilifsiz kullanimdan dolayi dunya haritasi gibi, sarjim 3-4 saat gidiyor, ekranda tirnak takilan 2 cizik var, ve sayisini bilmedigim onlarca darbe.

iphone almak istiyorum ancak cihazi hala birakamadim. Parcam gibi sanki birakinca bayagi uzulecekmisim gibi geliyor. Icinde 3 binden fazla fotograf ve onlarca alinmis notlar, taslaklar, mailler mevcut. Sanirim kiyamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hava durumu ve saati gösteren widget şeffaf yapilabiliyormu. Kilit ekranındaki tema ile degisiyor ama giriş ekranındaki değişmiyor.

• Bugün dogubank gittim. Pil değişimi için 120 TL istediler. Fiyat çok geldi yaptırmadım bende..

• Peregrino kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk çıktığı zamanlar almıştım, tmobile cihazı. kılıfsız hiç kullanmadım, pembe kamerasını kendim değiştim, pil sapıtınca kapatıp sabaha kadar şarj ediyorum sonra da şarjı bitmeye yakın açık sabaha kadar şarj ediyorum ve normal seyrinde devam ediyorum.
    Kasada ve camda parmak izi bile yok, çerçevede bir yerde çizik var. bir kaza olmazsa iphone 11 çıkana kadar gider rahat. o zaman da bırakmayı düşünürmüyüm bilemiyorum.
  • realistic34 R kullanıcısına yanıt
    Madem oraya kadar gittiniz, neden kahveci Mehmet efendinin sokağına gitmediniz? (hasırcılar cd.) 2-3 bina ilerideki pasaj tamamen telefon parçacısıdır. tamirciler de var.
  • Akineton kullanıcısına yanıt
    Aklıma geldi aslında, ama dogubank daha profesyonel diye düşündüm. Siz pili değiştirdinizmi?

Yok değişmedim, sadece arka kamera.
    az kullandığım günlerde 2 güne yakın gidiyor, genelde %10 un altına düşmesini bekliyorum şarj için.
  • arkadaşlar bu telefona yeni android romlarını atmayı gösteren adam akıllı bir kaynak var gönderebilr misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blk

Hava durumu ve saati gösteren widget şeffaf yapilabiliyormu. Kilit ekranındaki tema ile degisiyor ama giriş ekranındaki değişmiyor.

Arkadaşlar saati ve hava durumunu gösteren widget sense 7 ve 8 deki gibi şeffaf olmuyor mu.

• Arsenal2013 A kullanıcısına yanıt
    Bataryayi deistirdiginizde tabiki sarj duzelir yanliz deistirdiginjz batarya basit cin mali ucuz birsey olmasin nazi bataryalirin ust kapkamasinda 2300 mah yazar o kaplamayi cikarttiginizda 1600 yazar yani uyanik cinliler yine orada kalitesini koymuslar bide iyi bi adama daha once deistiren bi telefoncuya verin malum.kasa yapisik kasayi eğer se yamuk olur kasayla bayaryayi bir satiyorlardi bi ara hala malum sitelerde var

Belkide kasayla beraber deisim olacaktir m7 baya zor sokuken bi cihaz kasaya isi uygulayip ekrandan ayirmak heleki zarar vermeden zor is sorsaydiniz yada iyi bi batarya alip kasayla beraber 100 gecmez heralde hem kasaniz sifir olur

• Vay be duygulandim bu konuyu ilk acildigindan beri takip ederim fazla birseyler yazmamisimdir ama genellike yardimci olmak babainda fikirlerimi sunmusumdur 3 yil oldu alali belkide gecti bi kere gonderdim kasa kamera deistirdiler MASALLAH iyi 5000 askin resim 300 askin video notlar diayalar programlar yuklu arada bi nadir tekliyor ama hala elime alinca o yekpare hissi var ayni tasarimda daha iyi kamera pil yapsalar VALLA alirim hala gunduz on genis acili kamrasiyla iphonecilerin onundeyim 😜👿 150 askin telefon kullanmisimdir inanin hattimin takili kaldigi en uzun sureli cihaz cevremdekilerde der sen onu baya kullandin sevdin diye 😂 sony aldim.sevmedim samsung aldim tel sisti 1 ay sonra ipon sarj problemi tek sikintisi ilk aldigimda icinde 4 g modem var diye htc turkiyenin beni kandirmasiydi baska bi derdim yok form kullanicilari ve bu yadigar tel kullanicilari M7 nize sahip cikin iyi formlar sormak istediginizi sora bikirsiniz parca tamir veya yazilim

• M7 için orjinal batarya sadece servislerde bulursunuz haberiniz olsun parça satışıda yapmıyorlar bildiğim kadarı ile.Bir kaç sitede orjinal batarya var idi ama stoklarda görünmüyor artık.Telefonu bir süre daha kullanma niyetiniz varsa çakma batarya riskini göze alıp hüsrana uğramayın.En son 200₺ civarı değişim yapıyordu servis,M7 için değer bu ücrete.

• Selamün Aleyküm arkadaşlar telefonu yere düşürdüm böyle oldu ekranı telefon açık ama whatsapptan bildirim sesi geliyor telefon çalıyor ama ekran gelmiyor.Sizce sorun nedir ?
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]
  • Beyler elementelx kernel kullanan var mı? Varsa memnun mu? Yüklenmesi uzun zaman alıyor mu? Motion launch kullanılıyor mu?

• Batarya değişimi için garantiye yollamak istiyorum. iki yılın dolmasına az kaldı. gidip gelmesi ne kadar sürer acaba? garanti batarya değişimi yapar mı. yüzde 30dan sonra çok hızlı tükeniyor. hatta yüzde 10lardayken direkt kapanıyor.

• Benim emektar da bozuldu sonunda. Durduğu yerde ısınmaya başladı. Normal kullanımda anormal ısınmaya, şarj olurken ise alev alacak, patlayacak kadar ısınmaya başladı ve şarjı da 2-3 saate bitiyor. Cihazın garantisi devam ettiği için servise verdim fakat servis takip ekranında "Uretici garanti suresi disinda" yazıyor. Cihazı 20 Kasım 2014 te Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Bir de diyelim ki yanlışlık oldu ve bu sorunu servisi arayıp düzelttirdim. Isınma sorunu için kronik ve tamir edilemiyor diyorlar. Garanti bitimine de 1 ay var. Cihazı 1 ay serviste tutup oyalayacaklar büyük ihtimal. Geldiğinde cihaz tamir edilmemişse ve sorunları devam ediyorsa, Tüketici Haklarına başvurma şansım var mı? Kanun böyle durumlarda ne diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 21 Ekim 2016; 22:35:21 >
  • 
Sayfa: önceki 27202721272227232724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.