Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.092.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27222723272427252726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, anlamsız bir şekilde ekran kilidimi doğru girmeme rağmen telefonuma erişemiyorum. deseni unuttum seçeneği de gelmiyor... verilerimi kaybetmeden nasıl sıfırlarım? gmail hesabımın şifresini de biliyorum cıldırmak üzereyim adeta.
  • Merhaba arkadaşlar yetkili servis olarak nereye yollamaliyiz cihazı 1 ay sonra bitiyor garanti hoparlörler patlak..
  • Yetkili servislerde garantisi bitmiş olan cihazın pilini değişteren oldu mu hiç? Varsa eger ne kadar istiyorlar fiyat bilgisi verir misiniz?
  • Arkadaslar imei atılan M7lerde herhangi bir problem oluyormu güncelleme esnasında samsungdakine benzer hattın gelmemesi vesaire..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst hoparlörden ses az geliyor.Hem ahize sesi hem de müzik sesi az çıkıyor.
    Hoparlörü değiştirdik ses halen az geliyor. Telefoncunun söylediğine göre orjinal parça kullanmış.
    Cihaz root lu.

Accaba bu yüzden olabilir mi?
  • forumu kullanıcısına yanıt
    Telefonu geçen sene garantiye yollamıştım pembe kameradan dolayı. Telefon geldiğinde sesi bayağı yüksekti hoşuma gitmişti. Orjinal yazılımla gelmişti. Ben daha sonra root yaptım ses azalmış gibi gelmişti. Yani rootdan olabilir bir ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

Telefonu geçen sene garantiye yollamıştım pembe kameradan dolayı. Telefon geldiğinde sesi bayağı yüksekti hoşuma gitmişti. Orjinal yazılımla gelmişti. Ben daha sonra root yaptım ses azalmış gibi gelmişti. Yani rootdan olabilir bir ihtimal.

Cevap için teşekkürler.

Rootu iptal etmenin de kolay yolu yok galiba.
  • bende root falan yok ahizeden gelen sesi nerdeyse duyamıyorum artık.
    Dışarıya ses de vermiyor.
    Sırf bu yüzden telefonu değiştirmek istiyorum
  • Arkadaşlar arabada navigasyon olarak kullanmak için 60-70$ lık Çin malı dandik telefon almayı düşünüyordum. Sonra 60-70$ a m7 gördüm. Çin malı markasız telefonlardan çok üstündür diye düşünüyorum. Ama çakma olma ihtimali geldi aklıma. Bu telefonların çakması var mı acaba. Çok sayıda m7 satılıyor. Şüpheye düştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: silent

bende root falan yok ahizeden gelen sesi nerdeyse duyamıyorum artık.
    Dışarıya ses de vermiyor.
    Sırf bu yüzden telefonu değiştirmek istiyorum

Hepsiburada da ithalatı garantili olarak satılıyor. Ben bir tane aldım. Umarım sorunsuz bir telefona denk gelmisimdir.

Bu hafta 2 arkadaşım iPhone 7 aldılar. Birinin hoparlörü bozuk,diğerinin de sim kart sorunu var.

• Aslında hafızası yüksek olanlarından alıp biraz yazılımla hem seyir videosu çekip hem navigasyon olarak kullanılabilir.
    Telefonu değiştirdiğim zaman bu şekilde kullanılabilir aslında. Teşekkürler, bana bunu düşündürdüğünüz için.

• YouTube da gördüm android 6 ve sense 7 yüklemişler. Bu konuda link verebilir misiniz?

• Şarj sorunu yaşayan var mı son güncellemelerden sonra? Arkadaş güncelleme de otomatik hangisi güncellendi de böyle oldu çözemedim. Ama şöyle diyim şarjdan çekiyorum o anda saniyesinde % 99 oluyor. 2 dk sonra kendi kendine % 95. Sonra % 15 altına inince güç modu devreye giriyor bende. % 10 olunca telefon 2 dkka duruyor öyle durduğu yerde hop % 5 oluyor birden. Sonra % 1 oluyor. Bakıyorum öyle. Arka planda çalışan bir şey yok. Greenify ücretli sürümünü kullanıyorum hani bu sorunu engellesin diye aldım işte geçen ay.
    Htc her geçen gün gözden düşüyor, her geçen gün kendi ayağına sıkıyor.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam m7 uzun zamandır güncelleme almıyor en azında benim elimdeki m7 bu şekilde, pildeki durumlarda tahminen bataryanın ömrünü doldurmaya başlamasından dolayı, genelde 3 yıl civarı olmaya başladı cihazların, bu da bataryada sıkıntı vermeye başlaması normal diye düşünüyorum garanti süresinin dolmasına yakın değişimden gelen m7 yani yaklaşık 1 senelik cihazda malesef her seferinde değilsede arada %15 altına düştüğü zaman kapanıyor. Ama yinede m7 yi halen severek kullanıyorum. iphone u sattım 1 aydır kullanıyorum epeyde kullanıcam gibi görünüyor. Biraz az ısınsa daha iyi olacak ama :)
  • clubberh kullanıcısına yanıt
    Cihaz sıfır hocam. Daha 3 aylık ve güncelleme alıyor. Siz de benim gibi otomatik güncellemeyi açık bıraktıysanız kendi kendine almıştır. Zira çok iyi biliyorum şakır şakır indirdi ve internet kotamı bitirdi. Ve beni verem ediyor. Şuan telefonu sıfırlama noktasına geldim. Şarj % 15 sonrası resmen sapıtıyor.
  • M7 nin sıfırı mı varmış yav enteresan en son 1 sene belki daha fazla önce güncellenen bir telefon son güncellemede (7.19.401.151) oda güvenlik güncellemesi kotayı bitirecek büyüklükte değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

YouTube da gördüm android 6 ve sense 7 yüklemişler. Bu konuda link verebilir misiniz?

Rootlu cihazdir. Orjinalinde sense 7 yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

YouTube da gördüm android 6 ve sense 7 yüklemişler. Bu konuda link verebilir misiniz?

Teşekkür ederim. Root dan anlamıyorum. Peki orjinal enson sürüm nedir? M7 için. Birde android 6.0 orjinal mi?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Root dan anlamıyorum. Peki orjinal enson sürüm nedir? M7 için. Birde android 6.0 orjinal mi?

Bende bir tane rootlu, bir tane orjinal yazilimli cihaz var.

Rootlu olanda Android 5.0.2, sense 7 var. Bunu ileride, yeni rom yukleyerek korsan olarak Android 6 ya yukseltebiliriz :)

Orjinalde ise 5.0.2 ve sense 6 mevcut. Bu yazilim, orjinal rom icin son durak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende bir tane rootlu, bir tane orjinal yazilimli cihaz var.

Rootlu olanda Android 5.0.2, sense 7 var. Bunu ileride, yeni rom yukleyerek korsan olarak Android 6 ya yukseltebiliriz :)

Orjinalde ise 5.0.2 ve sense 6 mevcut. Bu yazilim, orjinal rom icin son durak.

Teşekkür ederim hızlı cevabınız için. O zaman Android 5 ve sense 6 yeterli. Ben cihazı navigasyon ve mp3 player olarak kullanacağım.

• 
Sayfa: önceki 27222723272427252726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.