Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.092.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27232724272527262727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Htc m7 cihazım var orjinal 3 yıl önce almıştım.
    Cihazım 2 gündür Wi-fi de sıkıntı var. Modem yanına gidiyorum bağlanıyor. 5 6 adım atıyorum sinyal yok oluyor. Başka modemlerde de denedim sorun aynı. Daha önceden arabayı park ederken bağlanırdı şimdi modemin yanında anca bağlanıyor neden olabilir acaba ?
  • İyi günler. Benim cihaz da android 4 yüklü. Otomatik olarak 197mb güncelleme buluyor ama yüklerken hata veriyor. Reset atıyor. Güncelleme android 5 de değil gibi. Android 5 nasıl yükleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

İyi günler. Benim cihaz da android 4 yüklü. Otomatik olarak 197mb güncelleme buluyor ama yüklerken hata veriyor. Reset atıyor. Güncelleme android 5 de değil gibi. Android 5 nasıl yükleyebilirim?

Android 5i disaridan yukleyebilmeniz icin cihazin rootlu olmasi lazim.

Aksi halde, ayarlardaki yazilim guncellemesi bolumuyle yapmak zorundasiniz.

Hata veriyorsa ilk yapilmasi gereken, fabrika ayarlarina donus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumu kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına döndüm wipe yaptım yinede olmadı. Root detaylı anlatımı nerde bulabilirim?

• Zorunlu değilseniz denemeyin ama bir bakayım derseniz aşağıdaki linki bir inceleyin.

http://www.onderkarakis.com/htc-one-m7-root-rom-yukleme-rehberi-bootloader-unlock-custom-rom/
    Teşekkürler. Başka yolu yokmu ki. Baya bana göre zormuş.
    Neden hata veriyor onuda çözemedim

• Birde açılışta ingilizce kırmızı yazı çıkıyor. YouTube da gördüğüm kadarıyla normalde öyle yazı çıkmıyor.

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]
  • 3 yıl olacak hala kullanıyorum ve çok memnunum sadece hoparlör sorunu yaşıyorum.
    telefonda konuşurken sesim karşı tarafa gitmiyor ama hoparlörü açınca gidiyor bu sorun hakkında tavsiyesi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

Birde açılışta ingilizce kırmızı yazı çıkıyor. YouTube da gördüğüm kadarıyla normalde öyle yazı çıkmıyor.

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Cihaziniz rootlanmis.
    O yazi o yuzden cikiyor.

Ek: simdi aklima geldi. Siz Android 5 yuklemek istiyordunuz. Otomatik guncelleme gelmemesinin sebebi cihazinizin rootlu olmasi.

Bu durumda Android 6 ve sense 7 kurabilirsiniz. Insertcoin yazilimi mesela.

Ekleme:
    https://www.andronetwork.com/forum/one-m7-rom-paylasimlari.773/

Yukarıdaki linklerde m7 ile uyumlu romlar mevcut.
    Mesela insertcoin 7.1.7 yüklerseniz hem Android 6 hem Sense 7 yüklemiş olursunuz.

Yükleme-alıntı ama bizzat denedim bir kaç kere-

1-Öncelikli olarak romu zipli haliyle telefonumuza indiriyoruz.
    2- Bilgisayarda indirsiyseniz, Romu indirdikten sonra zipli dosyayı telefonumuza kopyalıyoruz. (Zipten Çıkarmadan)
    3- Ardından telefonumuzu kapatıp, Ses Kısma + Power Tuşuna basıp Recovery moda geliyoruz. Power tuşu ile onaylıyoruz.
    4- Sonrasında Wipe And Cache ye girip orada Yes All Wipe And Cache diyoruz.
    5- Sonrasında ise İnstall From SD Card diyerek Telefonumuza attığımız zipli romu bulup tamam diyerek kurulumu başlatıyoruz. 6- Gelen yönergeleri onaylıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 26 Aralık 2016; 17:18:13 >

• Merhaba, bende yakın zamanda telefonumu S-off yapıp ardından sizinde önereceğiniz bir rom kurmak istiyorum fakat daha önce hiç s-off ve rom atımı yapmadım. Ama sorun değil, yapabileceğim şeyler. Sormak istediğim s-off yaparken mutlaka şuna dikkat et dediğin birşey varmı, s-off esnasından telefonun tekrar açılmaması durumu nedir, öyle olursa kurtarılma şansı nedir?

Aynı sorular rom atımı içinde geçerli tabi. Son olarak tavsiyen nedir ROM için.

Android versiyonlarından en son hangisini kurabiliyoruz ve aynı zamanda sense tabi. En sorunsuz kusursuz çalışan hangi versiyondur. Rom kurulumu sonrasında kullanamıyacağım servisler varmı?

Şimdiden teşekkür ederim..
  • takip
  • Bu cihazdan 2.el buldum 400tl civarı yedek telefon olarak kullanılabilir mi, yalnız kamerada ufak bir problem uzakta netleme sorunu,en son kaça bırakırsa fiyat iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Merhaba, bende yakın zamanda telefonumu S-off yapıp ardından sizinde önereceğiniz bir rom kurmak istiyorum fakat daha önce hiç s-off ve rom atımı yapmadım. Ama sorun değil, yapabileceğim şeyler. Sormak istediğim s-off yaparken mutlaka şuna dikkat et dediğin birşey varmı, s-off esnasından telefonun tekrar açılmaması durumu nedir, öyle olursa kurtarılma şansı nedir?

Aynı sorular rom atımı içinde geçerli tabi. Son olarak tavsiyen nedir ROM için.

Android versiyonlarından en son hangisini kurabiliyoruz ve aynı zamanda sense tabi. En sorunsuz kusursuz çalışan hangi versiyondur. Rom kurulumu sonrasında kullanamıyacağım servisler varmı?

Şimdiden teşekkür ederim..

Merhaba, biraz gec oldu maalesef.

Htc soff yapmasi en basit cihaz sayilabilir herhalde.

Ben yukaridaki mesajda adim adim ne yapilacagini anlatan bir link paylastim.

Ben bir kere denedim. O zaman bir sorun cikmadi. Ancak dikkat edilecek noktalar konusunda tavsiye verebilecek tecrubem yok maalesef.

Rom olarak insertcoin ve venom roomlarini begendim.

• insercoin detaylarını bulamadım ben, yani 7.1.2 falan yazıyor. Mesela bunların hangisi android 6 ve sense 7 detayını içeriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

insercoin detaylarını bulamadım ben, yani 7.1.2 falan yazıyor. Mesela bunların hangisi android 6 ve sense 7 detayını içeriyor?

Insertcoin 7.1.3 versiyonunda, hatirladigim kadariyla sense 7 ve Android 6 vardi.

• Bu telefonu kullanali 3 yılı aştı artık ama hala kullanmaya devam etmek istiyorum fakat artık telefonla konuşurken sesi alabilmek için telefonu kafatasımın içine sokmak gerekecek. Ses gelmiyor doğru düzgün. Bunun için bi çözümü olan var mi. Dış fırçasıyla temizlemeyi denemistim ama pek faydası olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent

Bu telefonu kullanali 3 yılı aştı artık ama hala kullanmaya devam etmek istiyorum fakat artık telefonla konuşurken sesi alabilmek için telefonu kafatasımın içine sokmak gerekecek. Ses gelmiyor doğru düzgün. Bunun için bi çözümü olan var mi. Dış fırçasıyla temizlemeyi denemistim ama pek faydası olmadı...

Üst hoparlör arızalı, bende de aynı sorun vardı, hata microfonda da sorun vardı netten aldım değiştirdim kulanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.
  • Turkiye'nin tüm sene boyunca yaz saati uygulamasına geçtiğini, bir çok markanın kısa sürede cihazlarını bu sistem için güncellediğini fakat HTC'nin aylardır bu güncellemeyi yapmadığı ile alakalı bir mail atabilir misiniz arkadaşlar?

link burada
    http://www.htc.com/tr/contact/email/
    InsertCoin Sense 7 fakat Lollipop.. Bu telefonun developer sürümüne marshmallow gelmediği için üzerine kimse geliştirme yapmadı. Ötesi yok yani :/

Sense arayüzü olmadan saf android marshmallow denemek isterseniz şurada bir çok rom mevcut:
    https://forum.xda-developers.com/htc-one/general/marshmallow-roms-international-htc-one-t3378023

Not: Bazıları Android 7.0 Nougat versiyonu bile çıkarmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 5 Ocak 2017; 16:49:29 >
  • Arkadaşlar bu telefon için aliexpress'te hızlı şarj cihazları var.
    Hızlı şarjı destekleyip desteklemediği hakkında sağlıklı bir bilgi bulamadım.
    Aranızda hızlı şarj adaptörü temin edip bununla kullanan var mıdır acaba?
    Varsa eğer adaptör üzerindeki çıkış değerleri ve elde ettiğiniz şarj süresi ile ilgili tecrübelerinizi okumak isterim...
  • 
Sayfa: önceki 27232724272527262727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.