Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.092.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27242725272627272728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    snapdragon 600 quickcharge 1.0 destekliyor ama cihazda bu özellik yok. hem kernelde yok hem de micro-usb portu uygun değil.
  • Merheba ben telefonu 2. El accil die 250 satıyodu adam 220e aldım iyimi yaptım kötümü bilemiyorum tek sorunu üst haparlör ızgarasının bi yeri kalkıktı başka sıkıntısı yok içini sökemedim nasıl bişeymiş ızgaranın bi yeri vidalı biyeri yapıştırmaymış bende hızlı yapıştırıcıyla yapıştırdım tuttu taş gibi ama boşluk kaldı kasaya sıfır olmadı.Bu kamera sorunundan haberim yoktu kamerası temiz şimdi ekranda cizik dahi yok kesin bi gün pembeleşme olacakmı yani
  • ati1919 kullanıcısına yanıt
    Telefonu ilk çıktığı hafta aldım, hala pembeleşme sıkıntısı yaşamış değilim. Gerçi şu da var toplasan 2000 poz çekmiş değilim
  • KKM kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam kullanıma bağlı ozaman iyi ya babma aldım zaten fazla yormaz zaten aramadan aramaya resim çekme kullanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati1919 -- 14 Ocak 2017; 11:18:22 >
  • Android 6.0.1 Sense 7 çalışan ROM hangisidir? Sorunsuz stabil olan ve tüm uygulamaların çalıştığı. Yada BUG detayları neler çalışmayanlar vs.
  • yaklaşık 3 senedir kullanıyorum telefonun haşatı çıktı telefonu yere atma sektirme çivi çakma gibi yerlerde kullandım hala kullanıyorum üst hoparlör bozuldu ve üst kapak kırıldı çizikten gözükmüyor telefon ama kullanıyorum çok güzel ekranda vs hiçbir sıkıntısı yok hoparlör hariç
  • Arkadaşlar telefonum durup dururken kapandı ve şuan ne açılıyor ne de şarja takınca led yanıp şarj oluyor. Başına böyle bir durum gelen oldu mu?
  • emrahakt E kullanıcısına yanıt
    Orjinal olmayan şarj cihazı/kablolarıyla şarj edince bana da oluyor.Orjinal cihaz + kabloya bağlayınca telefon kendine geliyor.
  • ntquartex kullanıcısına yanıt
    Orijinal cihaz ve kablo hocam sabaha kadar da sarjdaydi tık yok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefon alinir mi? galaxy a3 2016 bakiyodum bunu gordum daha ozellikli ama daha eski. hic kucuk telefon uretmiyllar en kucugu 4.7. gerci bunu da bin liraya gordum ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • synchro kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç yorumları okumuyor musun? 2013 yılında çıkmış telefona 1000 lira verilir mi? Xiaomi Mi 5 al o paraya. İlla küçük istersen de Xperia z3c bulursun.
    Telefonu beğendiyseniz temiz ikiciel cihazlar var 400 TL civarı onlardan alın, M7'nin düşük ışıkta pembe çeken kamera harici kronik sorunu yok diyebilirim.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    var bende z3c 2 kere kirildi ekrani cok kotu yoksa iyi telefon

• nusre kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var hocam nereden aldınız kendiniz mi değiştirdiniz bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Arkasını açmak gerekiyor galiba bunun için telefonumun tek sıkıntısı üst hoparlör

hocam A3'ün 2017 modeline bakmanı öneririm. telefon küçük olmasına rağmen pil ömrü çok iyi. samsung normalde bu tip modellerde sırf birşeyleri eksik bırakmak için eksik bırakırdı (gyro sensör, led bildirim ışığı gibi mesela) bunda öyle birşey yok sadece çipset orta düzey.
  • Beyler iphone 7 plus ve LG G2 telefonlarım var. Ben zamanında bu telefonu almak istemiştim özellikle kırmızı renkli olanı ancak alamamıştım içimde uhte kalmıştı. Sizce alayım mı yoksa 500 lirama yazık mı olur?
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ne için kullanacaksınız? G2 nin yerine mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.13175

Ne için kullanacaksınız? G2 nin yerine mı?

Sırf keyfi. G2'den donanım olarak altta. Deyer mi ki? Zaten vazgeçtim gibi :)

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    G2'den donanım olarak aşağıda durduğuna bakmayın, geçen sene bende M7 kardeşimde ise G2 vardı, inanın M7 günlük kullanımda daha performanslıydı kardeşim delirdi resmen sattı telefonunu. Sanırım sense'nin sihiri o da. Yeni telefon alınca M7 valideye kaldı, hala tıkır tıkır. Yahu sen androidsin biraz kasıl, biraz şiş... Yok, cihaz yağ gibi hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impheatus

G2'den donanım olarak aşağıda durduğuna bakmayın, geçen sene bende M7 kardeşimde ise G2 vardı, inanın M7 günlük kullanımda daha performanslıydı kardeşim delirdi resmen sattı telefonunu. Sanırım sense'nin sihiri o da. Yeni telefon alınca M7 valideye kaldı, hala tıkır tıkır. Yahu sen androidsin biraz kasıl, biraz şiş... Yok, cihaz yağ gibi hala.

Sense arayüzü gerçekten bambaşka. Peki oyun performansı nasıl? Mesela mortal kombat x oyununu oynarım g2 de bol bol. Isınmadığı vakit iyi oynatıyor ancak ısınınca kasmaya başlıyor.

Bu arada kırmızı htc one alacağım onu çok beğeniyorum :)

• 
Sayfa: önceki 27242725272627272728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.