Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.092.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27252726272727282729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an M7 kullanmıyorum ama Mortal Kombat X denemiştim, söylediğiniz gibi cihaz ısınınca takılmalar oluyodu bazen o da tüm cihazların ortak sorunu. M7 ilk çıktığında Sony xperia z'de kullanılan s4 pro işlemci ve adreno 320 yüzünden ön yargıya maruz kaldı, oysa cihaz snapdragon 600 işlemci ve revize edilmiş ayrıca hız aşırtılmış adreno 320 ile geldi. Oyun konusunda elbette G2'den zayıftır, daha sınırdadır ama kurduğum her oyunu da of-puf demeden oynadım ben o cihazla.

İphone 6s var, onun kulaklığı ile 6s ve M7'de müzik kıyası yapıyorum, ses şiddeti ve bass'ların doygunluğu M7'de harika, ''vay be'' dedirtiyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impheatus

Şu an M7 kullanmıyorum ama Mortal Kombat X denemiştim, söylediğiniz gibi cihaz ısınınca takılmalar oluyodu bazen o da tüm cihazların ortak sorunu. M7 ilk çıktığında Sony xperia z'de kullanılan s4 pro işlemci ve adreno 320 yüzünden ön yargıya maruz kaldı, oysa cihaz snapdragon 600 işlemci ve revize edilmiş ayrıca hız aşırtılmış adreno 320 ile geldi. Oyun konusunda elbette G2'den zayıftır, daha sınırdadır ama kurduğum her oyunu da of-puf demeden oynadım ben o cihazla.

İphone 6s var, onun kulaklığı ile 6s ve M7'de müzik kıyası yapıyorum, ses şiddeti ve bass'ların doygunluğu M7'de harika, ''vay be'' dedirtiyor hala.

Ben ses konusunda beatsin gerçekten etkisi olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • prof.dr.13175 P kullanıcısına yanıt
    Bence de kesinlikle etkisi var, tecrübe eden biliyor.
  • Ciktigindan beri kullaniyorum. Pil sarjdayken bile bitiyor artik 7/24 sarja takili kullaniyorum pil mi alsam telimi degissem beyler acil cevap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    Cozumu 10$ a yeni orjinal batarya almayla cozersin. Ben oyle yaptim ayni zmanda htc10 aldim 2telefon kullaniyom m7 hala canavar. Bence htc buzamana kadar yaptigi en iyj telefon o yuzden yeni telefon alma yiginla para verip bu m7 performansi bulamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Cozumu 10$ a yeni orjinal batarya almayla cozersin. Ben oyle yaptim ayni zmanda htc10 aldim 2telefon kullaniyom m7 hala canavar. Bence htc buzamana kadar yaptigi en iyj telefon o yuzden yeni telefon alma yiginla para verip bu m7 performansi bulamazsin.

Nereden aldiniz hocam

• GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    Ebayde zibilyon tane var. Orjinal hemde yan sanayi degiller

• quote:

• İlk çıktığı günden beri kullanıdıgm M7 ye biraz bakım yapayım diyorum. Kasası baya bertaraf oldu bide hoparlör sıkıntısı var.
    İnternetten kaliteli kasa ve hoparlör alan varmı daha önceden aliexpress vs veya türkiyeden kaliteli ve uygun fiyatlı bilen varsa link atabilirmi?
  • Impheatus I kullanıcısına yanıt
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

M7'de beats audio yu aç rahatına bak. bende bir de beats 'in bluetooth hoparlörü ver küçük birşey ama canavar gibi sesi var
  • grkm_evo kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ses kalitesi harika. Hoparlör de güzelmiş edinmek lazım
  • Arkadaşlar bu telefon için batarya almayı düşünüyorum baya öldü gibi annem kullanıyor da 3,5 yılı geçti alalı internette gg gibi sitelerde 40-45 lira civarlarına var ama hiç güvenemiyorum ve aliexpresste falan da var. Hangi bataryayı almamı önerirsiniz ?
  • grkm_evo kullanıcısına yanıt
    Evet, tavsiye ediyorum. Radyo şeklinde de kullanılabiliyor. Taşınabilir olduğu için de bayağı kullanışlı.

Tek sorun pahalı olması.

• quote:

Hocam orjinal olduklarını nasıl anladın? 1-2 tane link verebilir misin orjinallerden veya direk senin aldığını da verebilirsin
  • fcuneyt F kullanıcısına yanıt

Cin menseiili saticilar haric cogu bataryalar orjinal satiliyo. Almanya amerika avustralya irlanda ingiltere kanada bunlarin hepsi orjinal urunler. Zaten batarya uzerinde qr kod ve htc yazisi oluyo urunlerin aciklamasini iyi oku ve yorumlara bak oku feedback cok onemli aciklamada bazen sey yaziyolar bu batarya daha onceden test edilmiştir veya eski bir htc telefonundan cikarilmistir diye. Bu gibi ibarelere dikkat edip alin.

• Batarya almak sıkıntı değil de nasil değiştiricez? telefoncu bile pili takarken birsey olursa fiyat tüketiciye yansır diyor. Kendim yapmaya da güvenemiyorum elimde kalir gibi.

Garantiye göndersek kaç liraya patlar bize acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: legendfor

Batarya almak sıkıntı değil de nasil değiştiricez? telefoncu bile pili takarken birsey olursa fiyat tüketiciye yansır diyor. Kendim yapmaya da güvenemiyorum elimde kalir gibi.

Garantiye göndersek kaç liraya patlar bize acaba?

garantiye gönderseniz pahalıya patlar bence.

iş bilen bir telefoncu bulmanızda fayda var.

bende geçen sene garantiye yolladığımda bataryanın değişmesini istemiştim,geri geldiğinde batarya değişimi yapıldığı söylenmişti. Ama 1 yıl geçti üzerinden şebeke kullanımında şarj çok hızlı tükeniyor.Vodafonun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Daha da kötülerse orijinal batarya alıp bir telefoncuda değiştireceğim.

• arkadaşlar ikinci el HTC ONE M7 32GB 375 tl alınırmı bu fiyata değermi bu tlf? garantisi yok
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    kasa veya ekran çiziği dışında eğer bir problemi yoksa alınır. sağlam tlf 375 iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm_evo

kasa veya ekran çiziği dışında eğer bir problemi yoksa alınır. sağlam tlf 375 iyi fiyat

sahibindende 370 425 arası sıfırınıda satıyorlar anlamadım nasıl iş . acaba piyasada orjinal olmayanımı var
  • 
Sayfa: önceki 27252726272727282729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.