Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.092.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27212722272327242725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam garantiye faturayla yollasaydın. Faturasız yollayınca öyle olabiliyor. Mesela cihaz 2014 ocak üretimi olsun o cihazın kodundan belli olur, ona göre de ocak 2016 da bitmiş oluyor garantisi. Ancak faturayla yollarsan aldığın tarihten itibaren iki yıl olur. Bu arada teleservis eskisi gibi değilmiş KVK iyiymiş öyle diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim, inşallah dediğin gibidir. Servis takip sayfasında 650 TL masraf çıkarmışlar bugün. Pazartesi fatura ile gidip bilgi alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonly -- 21 Ekim 2016; 22:36:41 >
  • 4.5G için ne yapabiliriz 4.4.2 yüklü..
  • Htc browser kaldiriliyormus, sacmalik ben asiri memnundum ne gerek vardiki sanki.

• Orjinal pil nerden alabilirim?

• 3 senedir bu telefonu kullanıyorum.Bildiğiniz aramızda bir bağ var Sadece ben mi böyleyim sanıyordum ama gördüm ki m7 kullananların çoğu ben gibi.Benim telefonda da sorunlar var. Kamera pembe, kasa artık kılıfsız kullanmaktan çizili, ararken ne karşı taraf benim sesimi nede ben karşı tarafın sesini duyuyorum :). Kulaklık giriş yeri bozuk ve ekranın içinde mor gibi renk var büyük ihtimal iç ekranda da sorun var ama yazılımı hala taş gibi ne bir aksama ne bir tıkanma hala seri. Bunlara rağmen benim için hala bir numaradır htc ONE m7.Tekrar parçaları toplayıp bir 3 sene daha götürür diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkaskır

3 senedir bu telefonu kullanıyorum.Bildiğiniz aramızda bir bağ var Sadece ben mi böyleyim sanıyordum ama gördüm ki m7 kullananların çoğu ben gibi.Benim telefonda da sorunlar var. Kamera pembe, kasa artık kılıfsız kullanmaktan çizili, ararken ne karşı taraf benim sesimi nede ben karşı tarafın sesini duyuyorum :). Kulaklık giriş yeri bozuk ve ekranın içinde mor gibi renk var büyük ihtimal iç ekranda da sorun var ama yazılımı hala taş gibi ne bir aksama ne bir tıkanma hala seri. Bunlara rağmen benim için hala bir numaradır htc ONE m7.Tekrar parçaları toplayıp bir 3 sene daha götürür diye düşünüyorum

Öyle hocam 3 yılı aştı bu telefonla olan serüvenim, bataryası son 1 yıldır ölü olsa da çok memnun etti genel anlamda. Müzik dinlemesi genel deneyimi hala çok keyifli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sense saat widgetta saatleri geri almayınca geçerli konum saati doğal olarak 1 saat geride gösteriliyor.Konum değiştirince de hava durumu yanlış gözüküyor.Çaresini bulan var mı?

• Herkes telefona deli gibi tutkun

Benimkisinin de garantisi bitmeden önce garantide pilini değiştirdim şu an için sorunsuz şekilde kullanıyorum.

M7 ilk çıktığında kuzenim almıştı sonra ben almıştım, o kendine yeni telefon aldı m7 yi eşine vermişti, ama telefondan halen kopamıyor. Note 5 kullanıyor şu an, dün telefon hakkında konuştuk, M7 yi yaptırıp tekrar onu kullanacakmış note 5 falan hikaye diyor hepsi

harbiden bana göre de öyle, kullanılmayacak hale gelene kadar özenle kullanmaya devam edeceğim.

• ntquartex kullanıcısına yanıt
    Ben saati manuel ayarladım, anca o şekilde çözebildim.
  • Akineton kullanıcısına yanıt
    Saati manuel ayarlayınca saat normale dönüyor ama hava durumu neresi gösteriliyor sizde?

• ntquartex kullanıcısına yanıt
    konum servisini sürekli kullanmıyorum ben. o yüzden semtimi seçtim hava durumunda, sorun yaşamıyorum.
  • yıllar evel almış olduğum kenarda duran htc m7 cihazımın dış kabını , ekranını ve pilini komple değiştirdim. telefon sıfır fabrikadan geldiği gibi oldu .bana toplam 200 tl gibi fiyata maloldu.

şu an htc 10 kullanıyorum ama bu htc m7 den vazgeçmeyeceğim.

bence dizayn olarak htc nin üretmiş olduğu en iyi telefon.

kısaca efsane
  • Malesef toplamda 3 defa batarya arızası yüzünden servise giden ve bir türlü onarılamayan telefonum için, garanti bitimine 5 gün kala tüketici haklarına başvurdum ve para iadesi istedim. Çok sevdiğim telefonumla vedalaşma vakti geldi sanırım. Hayatıma LG G5 ile devam etsem de M7 nin yerini hiçbir telefon tutamaz! LG zaten B&O aparatını alalım diye ses seviyesini düşürmüş. HTC'den sonra bu seviye bana dandik el radyolarınınki gibi geldi. Bakalım yeni güncellemeyle düzelecek mi. Düzelmezse M8 veya M9 ile HTC ye dönüş yapmayı düşünüyorum :/

• dbaggio kullanıcısına yanıt
    nerde değiştirdiniiz acaba bende değiştirmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistic34

nerde değiştirdiniiz acaba bende değiştirmek istiyorum

Kendim evden değiştirdim bir saat kadar sürdü

• Arkadaşlar parçalarıhttp://m.gsmevo.ro/htc-c17-p1 bu siteden aldım kendim değiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

Arkadaşlar parçalarıhttp://m.gsmevo.ro/htc-c17-p1 bu siteden aldım kendim değiştirdim

Hocam pili nasıl değiştirdiniz, gömülü oldugu için çok zor diyorlar pilin değiştirilmesini?
  • Çok kolay hocam, Anakartın altında, çift taraflı bantla ara kasaya yapistirmislar sokarken bataryanın jelatini de sökülebilir ama merak edecek bişey değil. Keşke yaparken resimleri çekseydim.

Şimdiki hedefim elimde iki tane htcm7 ekran var birinin dokunmatigi çalışmıyor diğerinin ise parlaklik ayarı sürekli full de kalıyor.saglam dokunmatigi sokup dokunmatigi çalışmayan ekrana transfer etmek. Eğer başarabilirsem burdan paylaşırım yine

• dbaggio kullanıcısına yanıt
    Bunu yaparken video çekerseniz çok memnun oluruz.

• 
Sayfa: önceki 27212722272327242725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.