Şimdi Ara

HTC One m7 Dokunmatik Arızası (Sapıtması)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meehabalar arkadaşlar bu tarz bir sorunla karşılaşan olmuş mudur bilemiyorum. Cihazı tek el ile kullanırken serçe parmağım alt alüminyum parçaya değiyor. Sonrasında sanki home tuşuna ardarda basılmış gibi telefon titreme yapıyor bazen sayfalarda geri gidiyor. Ancak bu olay zaman zaman oluyor. Haber sitelerinde gezerken ise sürekli olarak hani bir yazı seçeriz ya seçtiğimiz yer rengi mavimsi bir tona döner. Haber resimleri sürekli bu şekilde gözüküyor. Bu soru dan sevise gönderen var mi? Ek olarak kasa acikligindan serviste sonuç almış arkadaşımız var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhett

Meehabalar arkadaşlar bu tarz bir sorunla karşılaşan olmuş mudur bilemiyorum. Cihazı tek el ile kullanırken serçe parmağım alt alüminyum parçaya değiyor. Sonrasında sanki home tuşuna ardarda basılmış gibi telefon titreme yapıyor bazen sayfalarda geri gidiyor. Ancak bu olay zaman zaman oluyor. Haber sitelerinde gezerken ise sürekli olarak hani bir yazı seçeriz ya seçtiğimiz yer rengi mavimsi bir tona döner. Haber resimleri sürekli bu şekilde gözüküyor. Bu soru dan sevise gönderen var mi? Ek olarak kasa acikligindan serviste sonuç almış arkadaşımız var mıdır?

Merhaba. Benim telefonda da aynı sorun ortaya çıktı birkaç gün önce. Ekran kendi kendine dokunuyor, fakat bu durum telefon ısınmaya başlayınca yapıyor. Ekran dokunmatik testi yaptığımda ekran ısısı artınca ekranın bir bölümünün dokunmayı algılamadigini gördüm. Siz ne yaptınız bu sorun için. Garantiye gönderdiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Ağustos ayında telefonu servise verdim. üst ve alt ön kapakların açılma problemi, kameranın pembe çekme problemi ve bu prolem için verdim. Kamera ve açılma problemi çok güzel halledildi. Ancak bu sorun halledilmedi. Kağıda açıkça yazmaya çalıştım ancak ya anlaşılmadı ya kapak değişince düzelmiştir dendi kısa bi kontrolle. Ancak servis kaydına bu arızayı geçmemişler. Haklılar buna ne denecek bilemiyorum. Şimdi bir video çektim Onu göndereceğim.

Telefon bilhassa cebimden çıktıktan sonra yapmaya başlıyor. Özellikle elim terliyse çok sık yapıyor. Elimde taşıyorum ozaman da yapıyor. veya mouse vs tuttuktan sonra elime alırsam ozamanda yapıyor. Hafif nemliyse(cepten çıkması, el terlemesi) Birde acele biri aranacaksa, serçe parmağım değer değmez sapıtmaya başlıyor. Umarım çözülebilen bir problemdir de çözerler
    @eozaltin

• Telefonun ekran korumasını çıkarttım düzeldi gibi sizde denermisiniz mümkünse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.