Şimdi Ara

HTC ONE M7 ŞARJ PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler htc one m7 telefonum var. Sarjdan yana cok sıkıntilarim var. Telefona sarj dayanmiyor. Hatta size soyle soyliyim. Bu yaziyi yazmaya baslarken sarj %100 du simdi 95 e dustu. Herhangi bi oneriniz varsa cevap yazarsaniz sevirim beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı telefonu kullanıyorum. wi fi bütün gün açık, gerektiği zaman internet ve uygulamalar a bağlanıyorum. sms ve telefon görüşmeleri yapıyorum, telefon hiç kapanmadığı halde 3 gün rahat götürüyor beni. eğer cihazında mobil veri ve blinkfeed açıksa, bu 2 sini kapat. bu mesaja cevap yazarken şarzının %1 bile gitmeyeceğini göreceksin. ayrıca 4.4.2 güncellemesini yapmanı öneririm, çok iyi iyileştirmeler var batarya konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akales

aynı telefonu kullanıyorum. wi fi bütün gün açık, gerektiği zaman internet ve uygulamalar a bağlanıyorum. sms ve telefon görüşmeleri yapıyorum, telefon hiç kapanmadığı halde 3 gün rahat götürüyor beni. eğer cihazında mobil veri ve blinkfeed açıksa, bu 2 sini kapat. bu mesaja cevap yazarken şarzının %1 bile gitmeyeceğini göreceksin. ayrıca 4.4.2 güncellemesini yapmanı öneririm, çok iyi iyileştirmeler var batarya konusunda

Tamamdir aga ayarladim dediklerini. Insallah ise yarar. Batarya koruyucu programlarda indirdim fayda etmiyo. Hatta simdi bile bu yaziyi yazarken %2 dustu batarya

• aga yapman gereken altta çalışan uygulamaları açık bırakmaman. sen menüye 2 kere basınca oradan kapattıgını sanıyorsun programları. ama kapanmıyor. altta çalışan uygulamaları kapat,blinkfeed kapat, mobil veri kullanma, ayarlar kısmında ''KONUM'' kapat ( isteğe bağlı) kullanma. gece son mesajı attığım zaman şarz %64 tü. uyudum uyandım, wi fi açık, mobil şebeke açık. telefona dokunmadım ama hiç. şu an %59 şarzım.
    dediklerimi uygula bak gör değişikliği. ha birde duvar kağıdını aman ha hareketli seçme. geçen hareketli bob marley duvar kağıdı yaptım. telefon durdukyere saatte %10 şarz yiyordu, ayrıca sensör ile tuş kilidi açma vardı, oda aynı şekilde sömüyordu şarzı.
  • quote:

aga yapman gereken altta çalışan uygulamaları açık bırakmaman. sen menüye 2 kere basınca oradan kapattıgını sanıyorsun programları. ama kapanmıyor. altta çalışan uygulamaları kapat,blinkfeed kapat, mobil veri kullanma, ayarlar kısmında ''KONUM'' kapat ( isteğe bağlı) kullanma. gece son mesajı attığım zaman şarz %64 tü. uyudum uyandım, wi fi açık, mobil şebeke açık. telefona dokunmadım ama hiç. şu an %59 şarzım.
    dediklerimi uygula bak gör değişikliği. ha birde duvar kağıdını aman ha hareketli seçme. geçen hareketli bob marley duvar kağıdı yaptım. telefon durdukyere saatte %10 şarz yiyordu, ayrıca sensör ile tuş kilidi açma vardı, oda aynı şekilde sömüyordu şarzı.

Sagdaki seye iki kere tiklayinca orda acik uygulamalar cikiyo ordan kapatiyorum kapanmiyo mu simdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: skerington

quote:

aga yapman gereken altta çalışan uygulamaları açık bırakmaman. sen menüye 2 kere basınca oradan kapattıgını sanıyorsun programları. ama kapanmıyor. altta çalışan uygulamaları kapat,blinkfeed kapat, mobil veri kullanma, ayarlar kısmında ''KONUM'' kapat ( isteğe bağlı) kullanma. gece son mesajı attığım zaman şarz %64 tü. uyudum uyandım, wi fi açık, mobil şebeke açık. telefona dokunmadım ama hiç. şu an %59 şarzım.

Sagdaki seye iki kere tiklayinca orda acik uygulamalar cikiyo ordan kapatiyorum kapanmiyo mu simdi ?

orada gözükmeyen milyonlarca açık uygulama var :) battery doctor indirip oradan bakabilrsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skerington

quote:

orada gözükmeyen milyonlarca açık uygulama var :) battery doctor indirip oradan bakabilrsin

dün indirdim battery doctor ordan kapadım bikaç kerede ne yapmam lazım şimdi benim ya. güç tasarrufunda telefon 15 dk %20 şarj gidiyo sadece google chrome dan forum donanıma girdim gelen mesajlara baktım o kadar yani. format falan mı lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chrome çok şarj yer kendi tarayıcısını kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Chrome çok şarj yer kendi tarayıcısını kullanın

Hocam benim sikintim chrome dan degil l. Chrome yuzde 2 veya 3 sarj yiyo android sistemi yuzde 77 yiyo

• skerington kullanıcısına yanıt
    4.3 mü ?

• quote:

4.3 mü ?

4.4.2 aga
  • skerington kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarına falan dönün. 4.3 olsa onelarda ve s4lerde android os problemi varda 4.4.2'de de varsa hapı yuttuk

• quote:

Fabrika ayarına falan dönün. 4.3 olsa onelarda ve s4lerde android os problemi varda 4.4.2'de de varsa hapı yuttuk

eyvallah aga
  • fabrika ayarlarına dönme gerek yok. ben 4.4.2 de telefonu 3 gün kullanıyorum mobil veri ve oyun kullanmadan. Sorunu sisteme atmayın hemen lütfen. Sistem üzerinde altta çalışan uygulamalar vardır, onları kapatmak tek çözüm
  • quote:

fabrika ayarlarına dönme gerek yok. ben 4.4.2 de telefonu 3 gün kullanıyorum mobil veri ve oyun kullanmadan. Sorunu sisteme atmayın hemen lütfen. Sistem üzerinde altta çalışan uygulamalar vardır, onları kapatmak tek çözüm

kapalı oldugu halde gidiyo ki aga ya bende anlamadım

resme bak bataryanın %77sini android sistemi kullanıyo sendede böyle mi
     HTC ONE M7 ŞARJ PROBLEMİ

• kontrol edip ss yüklüyorum birazdan
  • maalesef telefondan resim yüklemeyi beceremedim. değerleri bende buraya yazayım.

---------------
    Uygulama kullanımı:
    Arayıcı %70
    Android sistem %17

Diğer kullanım:
    Sesli aramalar %9

---------------

Dün akşam üzeri 6 gibi şarzdan çıkarttım telefonu. Bugün doğum günümün olması nedeniyle çok sayıda telefon aldım+olarak kız arkadaşım ile yalnızca bugün içinde 6 saat kadar telefonda konuştuk. Wi fi ve messenger sürekli açık vaziyetteydi.
    Sonuç olarak şarzım şu an %64

inanın wi fi ve mobil şebekeyi kapatıp telefonu köşeye koysam 2 hafta şarzı bitmeden duracak. Sizin probleminizi hala anlamış değilim.
  • İnternette nereye yazsan çıkan öneriler var onları uygula. Ayrıca güncellemeleri her zaman yap. Kalibrasyon yap (Google'da arat çıkar). Gerekmedikçe bluetooth, gps, 3g şebeke vs açık olmasın. Bir de arka planda açık uygulama bırakma. Ayrıca root yaparak rom yükleyebilir (garanti dışı kalır) ve greenify diye bir uygulama var çalışmasını istemediğin uygulamaları uyutuyor ve bayağı pil tasarrufu sağlıyor onu kullanabilirsin. Bunlar işe yaramazsa ciddi sorunlar devam ederse servise ver sıkıntı vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Sanırım aynı sıkıntı bende de var. Normalde HTC one M7 samsunga i phoneye rakip olarak çıkarılmış gibi. her yönüyle çok güzel ancak, şarj sorununa bi türlü çözüm bulamadım. anladığım kadarıyla mobil veri ve wifiyi kapatın diyor bazı arkadaşlar ancak bu akıllı telefon hergün onlarca mail alıyorm ve bulunduğum tüm ortamlarda wifi kullanma imkanım olmuyor. Sonuç olarak eğer akıllı telefon kullanıpta mobil veriyi kullanmayacaksak kullanmanın pek anlamı yok.

Neyse işte benim sorunum da bu.

Mobil veri yada wifi açık olunca telefona şarj 3 saat bile dayanmıyor.
    telefonun şarjı %100 gösteriyor ama şarjdan çıkardıktan sonraki 5 dk %95 oluyor hatta bazen daha az.
    Sorun ne olabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.