Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikle smart heralde samsungun avukatı ücrete bağlanmış burda saçmalaması için
    daha sonra paylaşılan videolar örn smartın paylaştığı saçma video, herşeyi geçiyorum bak hangisi iymiş kötümüş böyle bi video hazırlayıp uğraşıcak biri ama htc nin kamerasında sürekli başından sonuna kadar parmak olacak ? otomatik ayar çekiyorlar sonuçta focusun anasını ağlatır o parmak 5 yaşında yiğenim bile bu ne der böyle saçma bi inceleme olamaz
    oyun videosunda adamın parmağının rengine bakarsanız htc one da farklı xperia z de farklı renkte yani çekimler ayrı ayrı yapılmış ve 1e1 oran sunulmamış onuda saçma buldum

bakın o iyi bu iyi dmeiyorum videoların ne kadar saçma ve gerçeği yansıtmadığını söylüyorum

fotoğraf çekimlerinde de iphone 5 e haksızlık yapılmış resmen titretip çekmişler koymuşlar hiç biri gerçeği yansıtmıyor..

vallaha ayıptır ya birazcık mantığa davet ediyorum ve şu fanboyların artık konudan çıkmalarını her mesaja saçma sapan yorumlar yapmamalrını rica ediyorum özellikle smart gibi samsungun hard fanboy ları çıksın artık şu konudan saçmalamayı kessin yeter düştüğünüz yeterince blok yediniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

şu konuda o kadar çok saçmalık varki

öncelikle smart heralde samsungun avukatı ücrete bağlanmış burda saçmalaması için
    daha sonra paylaşılan videolar örn smartın paylaştığı saçma video, herşeyi geçiyorum bak hangisi iymiş kötümüş böyle bi video hazırlayıp uğraşıcak biri ama htc nin kamerasında sürekli başından sonuna kadar parmak olacak ? otomatik ayar çekiyorlar sonuçta focusun anasını ağlatır o parmak 5 yaşında yiğenim bile bu ne der böyle saçma bi inceleme olamaz
    oyun videosunda adamın parmağının rengine bakarsanız htc one da farklı xperia z de farklı renkte yani çekimler ayrı ayrı yapılmış ve 1e1 oran sunulmamış onuda saçma buldum

bakın o iyi bu iyi dmeiyorum videoların ne kadar saçma ve gerçeği yansıtmadığını söylüyorum

fotoğraf çekimlerinde de iphone 5 e haksızlık yapılmış resmen titretip çekmişler koymuşlar hiç biri gerçeği yansıtmıyor..

vallaha ayıptır ya birazcık mantığa davet ediyorum ve şu fanboyların artık konudan çıkmalarını her mesaja saçma sapan yorumlar yapmamalrını rica ediyorum özellikle smart gibi samsungun hard fanboy ları çıksın artık şu konudan saçmalamayı kessin yeter düştüğünüz yeterince blok yediniz..

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: _HYPNOTIC_

HTC gibi bir markayı Plastik Üreticileriyle karşılaştırmayalım lütfen

O plastik üreticisinin telefonunda
    - 4+4 çekirdek
    -13 mp kamera(htc one dan Bütün incelemelerde görüldüğü üzere iyi)
    -2 GB LPDDR3 bellek
    -Gorilla glass 3
    -64 Gb a kadar sd kart desteği
    -Aynı boyutlarda daha büyük ekran
    -Daha büyük pil ve daha uzun pil ömrü
    -Daha hafif
    -Daha alınası bi telefon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 3 Nisan 2013; 15:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

- 4+4 çekirdek
    -2 GB LPDDR3 bellek
    -Gorilla glass 3
    -Daha hafif

Htc Fanları eksiyi basmış
    Konu fanveletlerin kavgalarına dönmüş.
    Herkes yorumunu yapıp geçmiyorki beğendiği telefonun kral olduğunu ispatlamaya çalışıyor.
    Bence sırasıyla en iyi telefonlar Samsung Galaxy S4 > Htc One > Sony Xperia Z

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

- 4+4 çekirdek
    -2 GB LPDDR3 bellek
    -Gorilla glass 3
    -Daha hafif

Htc Fanları eksiyi basmış
    Konu fanveletlerin kavgalarına dönmüş.
    Herkes yorumunu yapıp geçmiyorki beğendiği telefonun kral olduğunu ispatlamaya çalışıyor.
    Bence sırasıyla en iyi telefonlar Samsung Galaxy S4 > Htc One > Sony Xperia Z

Yukardaki acı gerçekler onlar için kabul edilemez şeyler. Aluminyum kasa kurtarmıyor bu eksi kalan özellikleri bu yüzden sesleride çıkmıyor. Aluminyum kasalı çok övülen o telefonda cep mesafesinden düşünce dağılıyor. Aluminyumun üstüne kalan çiziklerde cabası :)

• Parmaga tskanlar icin parmaksiz fotograflari verdim niye susuyorsunuz....

S4 gece cekimi iyi geri kisimlarii vasat denilmektedir. Ispati da videolarda hatta parmakli videoda gorulmektedir. Ornegin parmakli videoda asiri beyazlik detayi yok etmistir ozellikle yolda kadin heykeline bakildiginda sensoru buyuk olmasinin dezavantaji olan asiri isik almasi ile detay yokulmystur hani kadin heykelin yuzu detay gitmis bembeyaz olmus.

Ayni durum heryerde detay kaybolmakta Htc riske girdik dedikleri iste bu...

Samsung un artilarini veya htc nin eksilerini savunmak icin birilerin avukati olunacaksa tuketicinin avukatiyimdir.

Bazilari Htc One i ovmekte ben de kiyaslayarak paylasiyorum ....

Polemik yapmayin.

O kadar kaynak verdim hala ultrapiksel ile 3 kat megapiksel sananlar var.

Piksel nedir temel seviyede bilmeyenlerle neyi insa edecekler yikilacaklar.

Geriye sahsilestirmeler vs. kalacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde hala s4 ün pil ömründen bahseden var telefon ne çıkt ıne test sürümü dağıltıldı rüyalarında mı kullandı bunlar telefonu kafam almıyor..
  • İşiniz gücünüz yokmu la sizin. Yürüyün gidin başka bir topiğe tipitipler.

Hangi htc one konusuna girsem bu tipler karşımda. Biz bu topikte paylaşım bekliyoruz telefonla ilgili gelişmeleri takip etmek istiyoruz. Banane senin s4 ünden bilmem neyinden samsun merak etsem samsung sayfasına girerim gidin orda yarıştırın

• quote:

Orijinalden alıntı: birdhunder

İşiniz gücünüz yokmu la sizin. Yürüyün gidin başka bir topiğe tipitipler.

Hangi htc one konusuna girsem bu tipler karşımda. Biz bu topikte paylaşım bekliyoruz telefonla ilgili gelişmeleri takip etmek istiyoruz. Banane senin s4 ünden bilmem neyinden samsun merak etsem samsung sayfasına girerim gidin orda yarıştırın

Bunlara laf anlatmak olmaz tercihlere saygı duymayan insanlar işte. s4 kulübü forumuna bakın orada da HTC fanları var, kötüleyip duruyorlar her mesajda. İsteyen istediğini alır da bazı arkadaşlar var yalan yanlış bilgilerle insanların kafasını karıştırıyor iyice.

Siz bir kullanıcı olarak cihazlar çıkınca gidin teknoloji mağazasına 2-3 kaç cihaz varsa alın elinize uzun uzun inceleyin ona göre karar verin .

• EtBen ona da karşıyım s4 formuna gidip ileri geri konuşmakta yanlış. Sanane kardeşim ne alırsa alır kafası çalışmıyor mu adamın hangisi içine sinerse hangisi işine gelirse onu alır. Daha telefon türkiyede yok eline almamışsın neyin ne olduğunu bilmiyorsun paso sallıyorsun bebeğinden. Bu ne ya yazmıyım yazmıyım dedim sonunda aötırdınız bana bayramlık ağzımı.

• pil olayı kafamı karıştırıyor

• Telefonları kıyaslatmak kafayı karıştırıyorsa vay halinize....

Salt S4 Salt Xperia Z paylaşılsa tamam haklısınız derim. Kendi yazdıklarım bir kere kıyaslama üzerinedir...

S4 ü kullananlar var. Zaten kullananların kıyaslamalarına göre paylaşılmaktadır.

Gerçekler acıdır. Bu acıyı eksileyerek çıkartan sanırım o kadar çok ki artılayanlardan biraz fazla kalmışlar ( ortalama 9 fark ) Komiksiniz.

Parmağa takanlar bence mazeret. Odaklama hariç HTC ONE da risk alınan bir gerçek olan aşırı ışık alma ile aşırı beyazlık sorunu görülmektedir.

Ultrapiksel i bilmeyenler hala var. wiki den kaynak verdim Yetmedi anlamak istemiyor devekuşu gibi kafalar kumda ama kuma soksa ne fayda ....

Bir tüketici bu kadar polemik yapar mı bir tüketici sırf beğenmedi diye avukat mısını maaş filan mı alıyorsun vs.. bu ne ya? Tama forumda ergenler çok ama kelimelerle ergenliğinizi kanıtlamayın...

• HTC ONE cılar parmak var diyorlar birçok eksikliği o parmak ucuna bel bağlamışlar eleştiriyorlar mazeret uyduruyorlar...

Sanki o parmağa odaklanılmışta geri plan focus olamamışşş... Parmağa zaten odaklanamadığı belli olmakta. Zaten hiçbir mobil cihaz kamerası sıfır noktasındaki nesneye odaklanamaz
  • Kıyaslamalara devam bu sefer ekran ve hoperlör testlerine . Bu listede FULL HD segmentinde Xperia Z ve S4 te vardır

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel'

Görüldüğü gibi dış mekanda HTC ONE ekranı berbat düşük çıkmakta. İç mekanda ise üstün.

Görüldüğü gibi stereo hoperlör olmasına rağmen db ses seviyesi S4 malesef TEK hoperlör ile başbaşa gidiyor. Hatta zil sesinde ise HTC ONE ı geçmiş olduğu anlaşılmaktadır.

Daha fazla ayrıntılı inceleme ve kıyas isteyenlere kaynağı :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203620

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall Dün; 19:43:36 (02 Nisan 2013)

Çalan Müzik 2: Ki:Theory - We Will Become Ourselves Reborn

Okumuyoruz arkadaşlar. Müziğin ismini paylaşmıştım, aynı mesajlar atılıyor sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 3 Nisan 2013; 23:39:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

HTC ONE cılar parmak var diyorlar birçok eksikliği o parmak ucuna bel bağlamışlar eleştiriyorlar mazeret uyduruyorlar...

Sanki o parmağa odaklanılmışta geri plan focus olamamışşş... Parmağa zaten odaklanamadığı belli olmakta. Zaten hiçbir mobil cihaz kamerası sıfır noktasındaki nesneye odaklanamaz

hala daha mantıksız saçma konuşmalarına devam edebiliyorsun
    bu mesajından yola çıkarak yine cevap verme zahmetine girecem, telefon otomatik ayarda sürekli focus ayarlamaya çalışıyor sanki profesyonel kamerayla çekim yapıyorsun parmaktan etkilenmeyecek parmağa direk focus yapacak değil fakat çok büyük etkisi olur

ya hepsini geçtim senin kafan alıyormu böyle birşeyi ? bir video çekeceksin elinde htc one olcak s4 olacak ama one ile çekerken kör gibi video başından sonuna kadar parmaklı çekip sonra onu karşılaştırmaya koyup yayınlıcaksın ?
    bu neyin kafası haal savunabiliryorsun ?
    hard s4 fanboy dedik ama sen beterin beterisin...

edit: birazcık diyorum birazcık kafanı kullan yeter konunun başından beri floodlar her mesaja saçma sapan cevaplar hala sıkılmadın bıkmadın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 4 Nisan 2013; 0:12:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Okumuyoruz arkadaşlar. Müziğin ismini paylaşmıştım, aynı mesajlar atılıyor sürekli.

3-5 kişi yazdı ama ne yazıkki saçma sapan yorumlardan gözükmüyor bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

3-5 kişi yazdı ama ne yazıkki saçma sapan yorumlardan gözükmüyor bunlar

tamamda telefon inceleme konusunda(ki en yoğununda) müzik tartışıyonuz sizinde söylediğiniz gibi 3-5 kişi yazıp video koymuş hala dert edip gözükmüyor diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Mesut Bey videonun sonlarında söyledikleriniz çok güzeldi. 3 adet üst düzey telefon var ve 3'ünün de bazı özelliklerde öne çıktığını görüyoruz. Böylece şu şuna basar, şunu şunu ezdi geçti muhabbetinin ne kadar boş olduğu ortaya çıkmış oluyor.

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

kardeş senin ciddi sorunların var sen fanboyluğu falan aşmışsın gelip burda konunun başından sonuna kadar hangi insan bir telefonu kötüleyip aynı şeyleri 100 kere yazar aklım almıyor amacın nedir ? beğenmezsin 1kere yazarsın hadi 2kere yazarsın her mesajı alıntılyıp flood yaparak 100 kere aynı şeyleri yazmaktan sıkılmadın mı ?
    sen neyin kafasını yaşıyorsun bilader ? git s4ünü al anladık bi çık git konudan asosyel ergen
    edit: her mesajın en az -6 dan başlıyor hala yazıyorsun konunun yarısını sen yazmışsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 4 Nisan 2013; 9:26:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.