Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smart1978

Kıyaslamalara devam bu sefer ekran ve hoperlör testlerine . Bu listede FULL HD segmentinde Xperia Z ve S4 te vardır

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel'

Görüldüğü gibi dış mekanda HTC ONE ekranı berbat düşük çıkmakta. İç mekanda ise üstün.

Görüldüğü gibi stereo hoperlör olmasına rağmen db ses seviyesi S4 malesef TEK hoperlör ile başbaşa gidiyor. Hatta zil sesinde ise HTC ONE ı geçmiş olduğu anlaşılmaktadır.

Daha fazla ayrıntılı inceleme ve kıyas isteyenlere kaynağı :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203620

Cahillikte sonra nokta . s3' te dışarda hiç gözükmüyor otomatikteyken ekstra renk doygunluğu veriyor. 500 kontrast varsa güneş altında 1500 yapıyor, Gene gözükmede bi değişiklik yok sadece renkler daha doygun olduğu için daha renkli oluyor(İncelemeyi senin dediğine göre yontarsak s3'ün ekranı s4'ten daha parlak, s4 alacakların dışarıda vay haline). Hatta samsung'da kamera ayarlarında açık hava görünürlüğü diye bi seçenek var. İsteyen kameraya girip normal ortamda bunu açabilir ekranı ne hale getiriyor görebilir. Zaten renkler anormal. İyice anormalleştirip ekran standarttaysa dışarıda dinamiğe geçiriyor otomatik modda. Ekran parlaklığında bir değişme olmuyor. Gene gözükmüyor. Sırf gözüksün diye pembeleri koyu kırmızı yapıyor .

Htc One'da dışarda böyle oynamalar olmadan parlak gözüküyor zaten. Ekstra kontrast arttırma gereği duymuyor . Verdiğin incelemedede zaten 647 cd ekran parlaklığıyla 400 cd ekran parlaklığına sahip s4'ü resmen ezmiş . Htc One ekranıyla , s4 ekranını parlaklık , doğal renk olarak aynı kefeye bile koyamassın. Hele dışarda görünürlük açısından kıyaslamaya bile sokamassın.

Senin verdiğin hoparlör incelemesinde ise 1 hoparlör ölçülüyor. Htc One'da 2 hoparlör olduğunu bilmen gerekirdi . s3 hoparlörünü dinlediysen , tamamen kafa ütülemek üzerine kurulu kaliteden bir haber hoparlör olduğunuda görmüşsündür. Uğultuyu arttırıp ses yüksekliği diye sizin gibilere sunuyorlar, eq ayarıyla uğultuyu azaltıncada ses %60 daha aşağı düşüyor

Komik yazılara tepkisiz kalamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 5 Nisan 2013; 22:42:48 >

• Ben beklerken elinde HTC ONE ve Samsung Galaxy S4 kullanıcıların paylaşımlarını sunuyorum .

http://asia.cnet.com/samsung-galaxy-s4-vs-htc-one-hands-on-62221036.htm

Her ikisinde de %100 yani gerçek piksel çözünürlüğünde çekişmiş HTC ONE kötü ( parmak yok ona göre bazılarına takılıyorum da bilen bilir )

HTC ONE çok övülen ultrapikselin asıl nimeti bilindiği üzere gece veya loş ışıkta yüksek performans... Lakin biraz iyileştirilmiş ve kayda değer bir iyileştirme de değil...

HTC ONE

SAMSUNG GALAXY S4

• @smart1978

Keşke resme yorum yaparken , özellikle alttaki resim için söylüyorum; s4'ün çektiği resimdeki noise'lara bir baksaydın. Ben s4 ile One arasında ciddi fark olduğunu düşünüyordum . Senin koyduğun alttaki resimde Htc One bariz önde. s4 bildiğin karlandırmış heryeri. Noise'ten geçilmiyor, özellikle kırmızı arabayı , yukardaki renk tablousunu kısaca heryeri berbat çekmiş , karlandırmış. One'da ise herhangi bir noise yok, pürüzsüz çekmiş. One'a 2 tane kamera güncellemesi geldi hala onlarla çekilmiş resimler yok.

Ayrıca Crop yapılmış resmi koyman saçmalık tamamen . Htc One kamerasıyla crop veya zoom yapıldığında s4'e göre daha fazla bozulma olacağını herkes biliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

@smart1978

Keşke resme yorum yaparken , özellikle alttaki resim için söylüyorum; s4'ün çektiği resimdeki noise'lara bir baksaydın. Ben s4 ile One arasında ciddi fark olduğunu düşünüyordum . Senin koyduğun alttaki resimde Htc One bariz önde. s4 bildiğin karlandırmış heryeri. Noise'ten geçilmiyor, özellikle kırmızı arabayı , yukardaki renk tablousunu kısaca heryeri berbat çekmiş , karlandırmış. One'da ise herhangi bir noise yok, pürüzsüz çekmiş. One'a 2 tane kamera güncellemesi geldi hala onlarla çekilmiş resimler yok.

Ayrıca Crop yapılmış resmi koyman saçmalık tamamen . Htc One kamerasıyla crop veya zoom yapıldığında s4'e göre daha fazla bozulma olacağını herkes biliyor .

S4 te de noise var HTC ONE da var.

Ayrıca S4 te daha fazla detay var.

HTC ONE noise birazcık azaltılmış ama karanlık gölgeler çok. Yani hayal kırıklığı var. Noise işini kökten çözse idi sırf bu özelliği yüzünden gece iç mekan loş ortam telefonu bile derdim. Sırf bu iş için iyi bir telefon derdim ama One malesef iyi değil.

• Crop yani kırpılma ( kesme ) yani diğer kısımlar çıkartılmış. Benim için herzaman %100 haldeki detaydır. %100 deki kumlanma ne kadar az, netlik ve detay ne kadar yüksek kontrast ne kadar iyi ona bakarım.

Makasla bir yeri kestin hemde aynı şekilde farklı iki fotoğraf için şimdi bunda ne kötülük yanıltma vardır?

Unutmaki %100 crop yapılmadığında ister FULL FRAME DSLR olsun ister mobil kamera olsun daha keskinlik hissi verir ama iş %100 e bakıldığında gerçek açığa çıkmaktadır...

Ayrıca unutulmamalıdır ki kalite işi %100 Crop işiyle belirlenir...

HTC ONE crop lamadan pazarlama taktiği ile sihirleri bozuluyorsa kalite standartlarına uymadığındandır yani HTC ONE malesef vasat tır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 5 Nisan 2013; 23:32:41 >
  • Son paylaşılan fotoğrafta HTC ONE da meşhur beyaz zemini pembe dev spot varmış gibi gösterme sorunu var. Yani bu sorun donanımsaldır. Birçok marka ve modelde bu sorun vardır... HTC ONE da malesef var olduğu ispatlanmıştır..
  • Smart yazık sana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saydam330

Smart yazık sana.

Gerçeklere yazık desene
  • Bakayım kaç mesaj daha atacaksın üst üste . s4' tede noise var , Htc ' dede noise var deyip geçiştirmen zaten tartışılacak bir yanın olmadığını gösteriyor. Htc'de 1 se Samsung'da 10000 noise olan resmi koyup , Samsung'u övmeye çalışırken cebinde patlamış bomba Ayrıca kendince pembelik sorunu keşfetmişsin ya. Arkadan verilen ışığın sonucunda , elmalardan , arabadan yada ordaki kırmızı başka bir objeden ışık yansması olmadığı ne malum . Ver bana Htc ile çektiğin resmi 3 dakikada ben sana o resmi Samsung'dan daha detaylı hale getireyim. Picasada netliği arttır demen yetiyor. Ha bunun sonucundada Samsung gibi full noise kaplı bir resim çıkıyor ortaya . Boşuna çırpınma, her alanda geri kalmış bir Samsung'u kamerayı kullanarak canlandırmaya çalışma . Sonuç değişmeyecek

Yukardada abuk subuk ekran ve hoparlör testini paylaşan, üstüne üstlük oradan samsung'u galip çıkartmaya çalışanda senmişsin. Şimdi keşfettim onuda. Bu yorumuda boşa yazmışım o halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 5 Nisan 2013; 22:59:28 >

• quote:

@smart1978

evet bende öyle gördüm one daha iyi özellikle kırmızı arabaya bakarsak.

• quote:

Bakayım kaç mesaj daha atacaksın üst üste . s4' tede noise var , Htc ' dede noise var deyip geçiştirmen zaten tartışılacak bir yanın olmadığını gösteriyor. Htc'de 1 se Samsung'da 10000 noise olan resmi koyup , Samsung'u övmeye çalışırken cebinde patlamış bomba Ayrıca kendince pembelik sorunu keşfetmişsin ya. Arkadan verilen ışığın sonucunda , elmalardan , arabadan yada ordaki kırmızı başka bir objeden ışık yansması olmadığı ne malum . Ver bana Htc ile çektiğin resmi 3 dakikada ben sana o resmi Samsung'dan daha detaylı hale getireyim. Picasada netliği arttır demen yetiyor. Ha bunun sonucundada Samsung gibi full noise kaplı bir resim çıkıyor ortaya . Boşuna çırpınma, her alanda geri kalmış bir Samsung'u kamerayı kullanarak canlandırmaya çalışma . Sonuç değişmeyecek

Yukardada abuk subuk ekran ve hoparlör testini paylaşan, üstüne üstlük oradan samsung'u galip çıkartmaya çalışanda senmişsin. Şimdi keşfettim onuda. Bu yorumuda boşa yazmışım o halde

Senin verdiğin cevaba bakarsak mazeretin daha berbat. Sana neymiş etraftaki pembelerden almış mış...

Hiçbirşey bilmiyorsun... Velevki dediğin olsun e o zaman daha berbat ...

CMOS sensorlerde yaygın olan beyaz veya beyaza yakın düz renkteki zeminin çekilen fotoğrafının merkezind pembe hüzme oluşması çok bilininen bir fenomendir.

Bugüne kadar hiç denk gelmemen bu konuya vakıf olmadığının kanıtır. Zaten son cevapların genel olarak hiçbirşey bilmediğini kanıtlamaktadır.

Öğren de tartış.

• quote:

quote:

Bakayım kaç mesaj daha atacaksın üst üste . s4' tede noise var , Htc ' dede noise var deyip geçiştirmen zaten tartışılacak bir yanın olmadığını gösteriyor. Htc'de 1 se Samsung'da 10000 noise olan resmi koyup , Samsung'u övmeye çalışırken cebinde patlamış bomba Ayrıca kendince pembelik sorunu keşfetmişsin ya. Arkadan verilen ışığın sonucunda , elmalardan , arabadan yada ordaki kırmızı başka bir objeden ışık yansması olmadığı ne malum . Ver bana Htc ile çektiğin resmi 3 dakikada ben sana o resmi Samsung'dan daha detaylı hale getireyim. Picasada netliği arttır demen yetiyor. Ha bunun sonucundada Samsung gibi full noise kaplı bir resim çıkıyor ortaya . Boşuna çırpınma, her alanda geri kalmış bir Samsung'u kamerayı kullanarak canlandırmaya çalışma . Sonuç değişmeyecek

Senin verdiğin cevaba bakarsak mazeretin daha berbat. Sana neymiş etraftaki pembelerden almış mış...

CMOS sensorlerde yaygın olan beyaz veya beyaza yakın düz renkteki zeminin çekilen fotoğrafının merkezind pembe hüzme oluşması çok bilininen bir fenomendir.

Bugüne kadar hiç denk gelmemen bu konuya vakıf olmadığının kanıtır. Zaten son cevapların genel olarak hiçbirşey bilmediğini kanıtlamaktadır.

Öğren de tartış.

Sen çok bildiğinden değil boş boğazlılığından konuşuyorsun . Yukarda inceleme koymuşsun , bu incelemeyi , değerleri bile kendine göre yontmuşsun. Şimdi ben seni karşıma alıp insan diye dinleyecek değilim ...

• quote:

quote:

quote:

Öğren de tartış.

Sen çok bildiğinden değil boş boğazlılığından konuşuyorsun . Yukarda inceleme koymuşsun , bu incelemeyi , değerleri bile kendine göre yontmuşsun. Şimdi ben seni karşıma alıp insan diye dinleyecek değilim ...

Üstinsan var ona göre ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öğren de tartış.

şöyle bir yorumlarına baktımda nietzsche kitaplarını hiç okumadan sadece facebook ve twitterlara bakarak bir bilgi edinmişsin sanırım eğer okuduysanda çok yanlış anlamışsın sen üstinsanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 5 Nisan 2013; 23:50:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

quote:

quote:

quote:

quote:

Öğren de tartış.

şöyle bir yorumlarına baktımda nietzsche kitaplarını hiç okumadan sadece facebook ve twitterlara bakarak bir bilgi edinmişsin sanırım eğer okuduysanda çok yanlış anlamışsın sen üstinsanı

Analiz yanlissa gerisi dogru olamaz.

Yazdiklarimi dikkatli analiz et. Oyle ustun koru ile olmuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redoano

Mesajının sadece başını okuyup saçmaladığını anlar anlamaz bıraktım okumayı. HTC one beats iyileştirmesi diğer telefonlara yükleniyormuş da bilmem neymiş. 2.55 v.luk amfiyi nasıl yüklüyorsun diğer telefona açıklar mısın. Ağzı olan konuşuyor diyecem çok klişe olacak.

Sen okumadın ya kafanın kuma sokan deve kuşu misali oldun. Sen bilirsin. Forumda kafanı kuma sokar gibi yok okumadım yok başını anladım / aldım gerisi önemsiz filan cevaplarıda HTC fanları bırakmalı...

HTC ye değin NTC ( NeTiCe ) ye bakılmalıdır

)
    Sesi yüksek olması sana göre kaliteli berrak kristal netliği filan anlamına geliyor .

Sen desibeli yüksek olsun diyorsan amfiye kafayı takarsın tabi .

Beats kulaklıklar da boşuna dersin ne de olsa keramet telefonda dersin bu gidişle ...

HTC yazılımsal olarak sesi iyileştirmiş ve bunu da birçok telefona yıllardır port ediliyor başarıdan da haberin vardır herhalde... Yoksa da öğrendin otur uslu uslu gereksiz yere polemik demogojinin daniskasını artık yapma.

Sende kulak olsa port edilenlerin ses kalite artışını ağzına değil kulağına yaklaştırak idrak ederdin ...

Benzer durum görüntü ve video için Sony Bravia Motor 3 de de yapılmıştır. Niye o kısma karşı çıkmıyorsun?! Çünkü sen ve senin gibiler tam bir HTC fanısınız... Ben yeri gelir Samsung u gereğindne fazla eleştiririm ama doğru olanları da vurgularım.

Yan yana Kkyas yapılmalı diyenler de var sırf forum sahipleri böyle yaklaşmadı diye herkes sürü psikolojisi gibi hemfikir olmak zorunluğu neden hissediyorlar ?! ..

Ufacık alanda stereo hoperlör pek etkili değildir... Tabletlerde güzel duruyor bende Nexus 10 var. Sol ve sağ kulaklarımın hizzası olması ile neyin sağdan neyin soldan neyin sanal 3d ses olduğunu daha iyi duymaktayım. Yarım karışlık mesafede stereo olsa ne olacak? Apple daha güzel yapmış dikey halde iken alta stereo hoperlör ama mesafeler daha da dar. HTC ONE da ise yukarı aşağıda stereo hoperlör. Bundan faydalanmak için telefonu yan tutmak gerekir... Bazıları tercih edebilir. Ama kısmi olarak ele alınacaksa resim olmayan web sayfalarında ve metinlerde ekranı üstün denilebilir... Onun dışında diğer özellikleri tartışmalıdır tartışılmalıdır tartışılıyor diye tarşılmamalıdır. Özellikle şahsileştirecek kadar alçalınmamalı ... Aymazlık bir yere kadar.

2.55 voltluk amfi senin için ancak ses yüksekliği ifade ediyorsa sesten anlamayan sensin kaptan ben değil.. ne sennheiser'lar sony'ler audio technica'lar eskitmis adama söylüyorsun bunu da farkında değilsin :D

İki gıdım ingilizcen varsa gir gsmarenadan sesle ilgili incelemelere ve karsilastirmalara bak. Sonra da mesajımı okumadın diyorsun. Sacmalarsan okunmazsin tabi.

Edit : Beats kulakliklar boşuna derim ama şöyle. Beats kulakligim da var sensation cihazimdan. Bi audio technica değiller, fiyatları abartılı ve reklamı iyi sadece. Tabi sen eline bile almamış olabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoano -- 6 Nisan 2013; 0:38:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907 Bakayım kaç mesaj daha atacaksın üst üste . s4 tede noise var , Htc dede noise var deyip geçiştirmen zaten tartışılacak bir yanın olmadığını gösteriyor. Htcde 1 se Samsungda 10000 noise olan resmi koyup , Samsungu övmeye çalışırken cebinde patlamış bomba Ayrıca kendince pembelik sorunu keşfetmişsin ya. Arkadan verilen ışığın sonucunda , elmalardan , arabadan yada ordaki kırmızı başka bir objeden ışık yansması olmadığı ne malum . Ver bana Htc ile çektiğin resmi 3 dakikada ben sana o resmi Samsungdan daha detaylı hale getireyim. Picasada netliği arttır demen yetiyor. Ha bunun sonucundada Samsung gibi full noise kaplı bir resim çıkıyor ortaya . Boşuna çırpınma, her alanda geri kalmış bir Samsungu kamerayı kullanarak canlandırmaya çalışma . Sonuç değişmeyecek Yukardada abuk subuk ekran ve hoparlör testini paylaşan, üstüne üstlük oradan samsungu galip çıkartmaya çalışanda senmişsin. Şimdi keşfettim onuda. Bu yorumuda boşa yazmışım o halde
    Senin verdiğin cevaba bakarsak mazeretin daha berbat. Sana neymiş etraftaki pembelerden almış mış... Hiçbirşey bilmiyorsun... Velevki dediğin olsun e o zaman daha berbat ... CMOS sensorlerde yaygın olan beyaz veya beyaza yakın düz renkteki zeminin çekilen fotoğrafının merkezind pembe hüzme oluşması çok bilininen bir fenomendir. Bugüne kadar hiç denk gelmemen bu konuya vakıf olmadığının kanıtır. Zaten son cevapların genel olarak hiçbirşey bilmediğini kanıtlamaktadır. Öğren de tartış.
    Analiz yanlissa gerisi dogru olamaz. Yazdiklarimi dikkatli analiz et. Oyle ustun koru ile olmuyor.
    haha bak übermensch en önemli özelliği mevcut sistemin uzerinde kurulu oldugu tum deger yargilarindan arinmis olmaktır sen gelmişin burda samsung gibi büyük bir şirketin yaptığı malı savunuyorsun kapitalist düzene şakşakçılık yapıyorsun.facebookta 2-3 cümle okudum diye kendisine üstinsan sanan insanlar var bambaşkasınız tebrik ederim.böyle buyurdu zerdüştu okumanı tavsiye ederim biraz ağır gelebilir.

Smart bu tartışmaya dahil olmayacağım ama şimdi farkettim. Nedense şu başlık altında hemen herkes sana saçmalamaman gerektiğini söylüyor. Bu kadar fazla insanla neyin polemiğine giriyorsun anlamıyorum arkadaş. Ben senin gibi "her şeyi EN İYİ bildiğini" sanan insanlarla tartışmaya girmeyi çoktan bıraktım. Daha önce farketseydim daha önce hiç cevap vermezdim. Diğer üyelere de çağrım bu şekilde :)

• quote:

quote:

quote:

Mesajının sadece başını okuyup saçmaladığını anlar anlamaz bıraktım okumayı. HTC one beats iyileştirmesi diğer telefonlara yükleniyormuş da bilmem neymiş. 2.55 v.luk amfiyi nasıl yüklüyorsun diğer telefona açıklar mısın. Ağzı olan konuşuyor diyecem çok klişe olacak.

Sen okumadın ya kafanın kuma sokan deve kuşu misali oldun. Sen bilirsin. Forumda kafanı kuma sokar gibi yok okumadım yok başını anladım / aldım gerisi önemsiz filan cevaplarıda HTC fanları bırakmalı...

HTC ye değin NTC ( NeTiCe ) ye bakılmalıdır

)
    Sesi yüksek olması sana göre kaliteli berrak kristal netliği filan anlamına geliyor .

Sen desibeli yüksek olsun diyorsan amfiye kafayı takarsın tabi .

Beats kulaklıklar da boşuna dersin ne de olsa keramet telefonda dersin bu gidişle ...

HTC yazılımsal olarak sesi iyileştirmiş ve bunu da birçok telefona yıllardır port ediliyor başarıdan da haberin vardır herhalde... Yoksa da öğrendin otur uslu uslu gereksiz yere polemik demogojinin daniskasını artık yapma.

Sende kulak olsa port edilenlerin ses kalite artışını ağzına değil kulağına yaklaştırak idrak ederdin ...

Benzer durum görüntü ve video için Sony Bravia Motor 3 de de yapılmıştır. Niye o kısma karşı çıkmıyorsun?! Çünkü sen ve senin gibiler tam bir HTC fanısınız... Ben yeri gelir Samsung u gereğindne fazla eleştiririm ama doğru olanları da vurgularım.

Yan yana Kkyas yapılmalı diyenler de var sırf forum sahipleri böyle yaklaşmadı diye herkes sürü psikolojisi gibi hemfikir olmak zorunluğu neden hissediyorlar ?! ..

Ufacık alanda stereo hoperlör pek etkili değildir... Tabletlerde güzel duruyor bende Nexus 10 var. Sol ve sağ kulaklarımın hizzası olması ile neyin sağdan neyin soldan neyin sanal 3d ses olduğunu daha iyi duymaktayım. Yarım karışlık mesafede stereo olsa ne olacak? Apple daha güzel yapmış dikey halde iken alta stereo hoperlör ama mesafeler daha da dar. HTC ONE da ise yukarı aşağıda stereo hoperlör. Bundan faydalanmak için telefonu yan tutmak gerekir... Bazıları tercih edebilir. Ama kısmi olarak ele alınacaksa resim olmayan web sayfalarında ve metinlerde ekranı üstün denilebilir... Onun dışında diğer özellikleri tartışmalıdır tartışılmalıdır tartışılıyor diye tarşılmamalıdır. Özellikle şahsileştirecek kadar alçalınmamalı ... Aymazlık bir yere kadar.

2.55 voltluk amfi senin için ancak ses yüksekliği ifade ediyorsa sesten anlamayan sensin kaptan ben değil.. ne sennheiser'lar sony'ler audio technica'lar eskitmis adama söylüyorsun bunu da farkında değilsin :D

İki gıdım ingilizcen varsa gir gsmarenadan sesle ilgili incelemelere ve karsilastirmalara bak. Sonra da mesajımı okumadın diyorsun. Sacmalarsan okunmazsin tabi.

Size yazıyı okurken bazı yerleri anlamama ihtimaline karşı baz alabileceğiniz en kaliteli mp3 playerlardan gösterilen Cowon D2' yi örnek göstereyim.

Kullandığı DAC(Bir nevi ses çipi diyelim : 95 db gücünde sinyal oranına sahip amfi ile desteklenmiş Wolfson WM8
    985

Galaxy s3'te ise Wolfson WM8994 kullanılıyor , Cowon'dan çok sonra çıkan daha yeni bir DAC kullanmasına rağmen , amfiyle desteklenmiş Cowon'dan daha kötü kalitede ve daha alçak sese sahip olması öncelikli olarak yazacaklarım için bir gösterge ...

öncelikle One'da 2.55 voltla beslenmiş 96 db gücünde amfi kullanılmış olması basit olarak 96 db şiddetinde güce kadar bozmadan ses verebileceği anlamına gelir . Dolayısıyla kaliteyide çok yakından etkiler. Yüksek seslerde 0 kalite kaybı anlamına gelir

Normal telefonlar ses çipi üzerinden bu gücü alıyor , gelişmiş telefonlar dac olarak wolfson , cirrus gibi daclar kullanıyor genelde (Iphone 'da Cirrus marka dac var).

Çoğu telefon yada güçsüz mp3 player kullananlar ekstra amfi alır zaten. Ortalama ses çipleri , Genelde ortalama 50 db gücüne sahip oluyorlar fakat yazılımsal yollarla bunu 70-80 lere çıkartıyorlar. İlk kulaklığı taktığınızda karşınıza bir uyarı gelir %70 civarındayken daha fazla açmayın kulağınıza zarar verebilir tarzı. Genelde o noktadan 1-2 kademe sonra yazılımsal olarak ses arttırılıyor. Yüksek seslerde bozulmalar oluyor dolayısıyla .

One'da kullanılan Dac'ı bilmiyorum . Fakat bu amfi onu çok iyi destekleyecek ki, bu derece güçlü amfi koyup kalitesiz bir dac koyup telefonu çöp etmemiştir diye düşünüyorum. Bütün bunlar beats'in kendi geliştirdiği yazılımla da desteklenince çok iyi duruma gelecek. Htc One'a kadar bu geliştirmeyi sadece yazılımsal yapmaya çalışıyordu fakat bu sene 2 yollu bir amfi kullanılmış . Beats modu aktif edilince bu amfi , stereo hoparlörlerede destek görevi görüyor. Her yönünü eleştirebilirsiniz fakat ekran ve ses konusunda eleştirilebilecek tek bir tarafı yok telefonun .

Kısacası daha yüksek ve kaliteli ses için, özelliklede yüksek seslerde kulağı yormayan, tırmalamayan, bassları patlatmayan bir ses deneyimi için iyi bir amfi desteği şart. One'da bu yapılmış. Diğer telefonlarda kaliteli deneyim elde etmek isteyen ekstra bir cep amfisi almalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 6 Nisan 2013; 1:42:59 >

• En son kamera güncellesi yüklenmiş bir telefon ile kıyas yapmak lazım. Şimdiye kadarki incelemeler bu saatten sonra mantıklı olmayacak. Htc yeni bir teknolojisini deniyor haliyle bu zaman alacaktı. Hatırlayın Nokia Kamera demosunda Dslr kullandığını itiraf etmek durumunda kalmıştı, zira yazılım oturmadığı için ilk örneklerde çakılmak istememişti. Bizim için kriter ilk prototip olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Orijinalden alıntı: _HYPNOTIC_

HTC gibi bir markayı Plastik Üreticileriyle karşılaştırmayalım lütfen

O plastik üreticisinin telefonunda
    - 4+4 çekirdek
    -13 mp kamera(htc one dan Bütün incelemelerde görüldüğü üzere iyi)
    -2 GB LPDDR3 bellek
    -Gorilla glass 3
    -64 Gb a kadar sd kart desteği
    -Aynı boyutlarda daha büyük ekran
    -Daha büyük pil ve daha uzun pil ömrü
    -Daha hafif
    -Daha alınası bi telefon :)

-500 kadar gidersin bu gidişte fail detected

Gercekler boyle can sıkıcı iste ne yapacaksin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.