Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: butze

quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

HTC One M7 bu yılın en iyi telefonu olmuş. Beats Audio kulaklıkları da atlamayın arkadaşlar, en ucuz modeli dünya para. HTC ile birlikte kutu içeriğinde geliyor olması çok önemli.

Bu yılın daha ikinci çeyreğine yeni girdik, bu kadar erken konuşmak ne kadar mantıklı acaba? "bu yılın en iyi telefonu olmuş"

Donanım haber 3 dalda 2013 ün enlerinde birinci seçmiş sana yorum düşer mi demezlerse ben de ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Smart samsung tan sattırmadığın htc başına çikolata mı alıyorsun evladım nedir bu çekememezlik böyle

Gerçekleri yazdım aktardım paylaştım üzerine yorum yaptım diye çocuklar gibi öfkeleniyorsunuz... Yetmedi sırf bilgi paylaştım yine öfkelenenler ortada...

Otomatiğe bağlı motor mu var ne anlamadım..

Bunun sorumlusu ben değilim.

Ben de yaptım şikayetimi...

Sizin amacınız kaynaklı ve kaynağa bağlı yorumların silinmesi olmasın ...

Gerçekleri forumda paylaşım zihniyeti ile sunmak ve bu gerçekler üzerinden seviyeli tartışma beklerken seviyesizlikte ahlaksızlıkta dizboyu nereye kadar rezil olacaksınız ...

Gerçekleri kabul etmyen sinirlenir.. Evet bende sizin seviyesiz üslubunuzdan şikayetçiyim. Zaten cevaplarınızda bir gram ne kaynak ne bilgi ne bir paylaşım yok. Konu harici herşey var...

önce haddini bil. aynı mesajı 100 kere atınca haklı olacağını mı sanıyorsun. incelemelerin hepsini biliyorum yabancı yerli merak etme. ancak incelemeler arasında siteden siteye çok fazla değişiklik var. pil performansına kötü diyen bi site oluyor bakıyorsun gsmarena pil testinde en iyi snucu alıyor. kamera incelemesi bir sitede farklı diğerinde farklı. ses olarak donanımhaber telefonlarla karşılaştıramazsınız bile diyor sen hala ses performansının kötü olduğunu iddia ediyorsun. tasarım olarak telefon her türlü plastik s4 ten iyi bunu herkes biliyor. ama sen milletin kafasını karıştırmak için her yolu deniyorsun. hiç mi iyi tarafı yok bu telefonun neden iyi taraflarını yazmaya cesaret edemiyorsun. sanırım ilkokula gidiyorsun o yüzden ne desem boş gerçi

• quote:

Gerçekler acı olmazsa idi öfkelemenme olmazdı.

gerçekler acı olmasa bu kadar boş konuşmazdın..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: butze

quote:

HTC One M7 bu yılın en iyi telefonu olmuş. Beats Audio kulaklıkları da atlamayın arkadaşlar, en ucuz modeli dünya para. HTC ile birlikte kutu içeriğinde geliyor olması çok önemli.

Bu yılın daha ikinci çeyreğine yeni girdik, bu kadar erken konuşmak ne kadar mantıklı acaba? "bu yılın en iyi telefonu olmuş"

Donanım haber 3 dalda 2013 ün enlerinde birinci seçmiş sana yorum düşer mi demezlerse ben de ...

Yuh halamı yazıyon sen . Yemin ederim maskot oldun sayfada , yazdığın hiçbi mesajı göremiyoz onay bekliyor yazıyor anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 7 Nisan 2013; 21:08:33 >

• quote:Orijinalden alıntı: Speed-Step
    HTC'nin uzun bir süredir beklenen ve tasarımı yanı sıra UltraPixel Kamera, BoomSound, BeatsAudio, BlinkFeed, Zoe ve benzeri sadece kendine has fonksiyonları ile herhangi bir Android telefondan çok daha farklı bir deneyim vaad eden telefonu HTC One test masamızda. Bakalım sahip olduğu özellikler ile kullanıcısına farklı hissettirmeyi başarabiliyor mu?

Örnek Fotoğraflar: http://goo.gl/Fw4FH 

[Odul=3924] 

Şu üstteki smart'ı görmüyormusun Mesut Bey . Baydı vallahi artık .

• Bana biseyler oluyo dejavumu ney anlayamadim ama sanki bu konuya girince gecmise gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

quote:

Gerçekler acı olmazsa idi öfkelemenme olmazdı.

gerçekler acı olmasa bu kadar boş konuşmazdın..

Gerçeği eline aldığında göreceksin. Gerisi sana kalmış. Sevinirsin...

1 yıl sonra yazılım desteği kesilir...

Satışa çıktıktan 2 ay sonra bir üst modeli ufak tefek artılarla çıkarsa öfkelenirsin. Bunlar HTC nin yapmadığı şeyler değildir... HTC kullananlar bilir...

Ben derimki HTC adam gibi bir ürün çıkarsın GENELDe toplamda en az 1 yıl üstün olsun ama yok.

bu telefonu alacağımı kim söyledi zaten telefonum var şimdilik

her şeyi geçtim sırf poşet plastiğinden yapılmış telefon yerine bunu tercih ederim alacak olsam da

yazdıklarınızın ciddi olmadığını sırf kendinizce eğlenmeye çalıştığınızı hepimiz biliyoruz

ürünü beğenmeyebilirsiniz ancak her şeyin bir adabı vardır annenize bu kadar küfür ettirmekten nasıl bu kadar zevk alabiliyorsunuz?

eksiklerini yazın artılarını da yazın tamam

• quote:

HTC ONE ile beraber Beats Audio kulaklıklarından gelmiyor ...
  • Bu telefondan almayı düşünüyorum fiyatı pahalı biraz düşsün alacam :)
  • quote:

Arkadaşlar, HTC One M7 ile Beats Audio kulaklıklar neden gelmiyor? Mesut Çevik yaptığı incelemede, kulaklığın çok kaliteli olduğundan ve özellikle BASS'ların mükemmelliğinden söz ediyordu, farklı bir kulaklık mıydı o?

Gelmesi lazım neden gelmiyorki tam o konuda bir bilgim yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

HTC One M7'nin kutu içeriğinde Beats Audio kulaklık verilmeyecek mi acaba? Biraz ortada kalmış bir konu gibi geldi de bana, herkes farklı bir şey söylüyor çünkü. Bu konu hakkında bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim, teşekkürler.

youtube da

htc one unboxing

diye arama yaparsan tüm videolarda kutu aynı yani retail yani perakende satış kutulu olarak hepsi aynı ve Beats Audio kulaklıklarıyla gelmiyor. Sade kulaklıklar var.

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel'
    Bu resme bakan bu kada geniş kutu da kesin Beats Audio Kulaklıklardan vardır sanılacka ama malesef yok. İşte kutu açma videosu :

Malesef sıradan kulaklıkla gelmekte.

• şaka gibi yaa ulan sırf bu yüzden gidip sensation XL aldırcaklar
  • quote:

quote:

quote:

HTC One M7'nin kutu içeriğinde Beats Audio kulaklık verilmeyecek mi acaba? Biraz ortada kalmış bir konu gibi geldi de bana, herkes farklı bir şey söylüyor çünkü. Bu konu hakkında bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim, teşekkürler.

youtube da

htc one unboxing

diye arama yaparsan tüm videolarda kutu aynı yani retail yani perakende satış kutulu olarak hepsi aynı ve Beats Audio kulaklıklarıyla gelmiyor. Sade kulaklıklar var.

Bu resme bakan bu kada geniş kutu da kesin Beats Audio Kulaklıklardan vardır sanılacka ama malesef yok. İşte kutu açma videosu :

sıradan kulaklık mı :D ahaha hiç gülecegim yoktu !

• quote:

Orijinalden alıntı: 10uR.

quote:

Arkadaşlar, HTC One M7 ile Beats Audio kulaklıklar neden gelmiyor? Mesut Çevik yaptığı incelemede, kulaklığın çok kaliteli olduğundan ve özellikle BASS'ların mükemmelliğinden söz ediyordu, farklı bir kulaklık mıydı o?

Gelmesi lazım neden gelmiyorki tam o konuda bir bilgim yok.

300 tl oldugundan olabilirmi. Öylebisey yapsalar telefonu 2300den satmalari gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanathan

quote:

quote:

quote:

youtube da

htc one unboxing

sıradan kulaklık mı :D ahaha hiç gülecegim yoktu !

Beats Audio kulaklık değil dedim. Tabiki piyasada Beats Audio olmayan birsürü kaliteli kulaklıklar vardır.

• Neden paylaşımlarımı şikayet ediyorsunuz?

Bu paylaşımları herkes bilmeli... Kararı da herkes kendi vermeli.

Birileri her paylaştığımı böyle sildirmesi açıklayabilecek medeni cesarete sahipler mi?

Video incelemeye katkı :

http://android.pandaapp.com/news/04062013/who_has_the_best_camera_htc_one_vs_galaxy_s_vs_xperia_z.shtml#.UWKKtLLz2H4

http://www.expertreviews.co.uk/smartphones/1298431/htc-one/3

http://www.pocket-lint.com/review/6200/htc-one-review

http://www.hardwarezone.com.sg/review-htc-ones-camera-tested-updated/image-clarity-noise

http://www.hardwarezone.com.sg/review-htc-ones-camera-tested-updated/conclusion-679

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913p8.php

Dehşet tavsiye herkes istediği telefonun fotoğraf performansına bakabilir işte başucu adreslerinizde biri :

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5125&idPhone2=5313&idPhone3=5204

ISO 12233 chart
    Gray chart
    Color poster

3 farklı modda 3 farklı model marka ile fotoğraf kıyaslaması

• Smart1978 paşam sen hangi dilden anlıyorsun?

• ne zaman satışa sunulacak Türkiye'de ? net bilgisi olan var mı
  • bir gelmedi su lanet telefon
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.