Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merak ediyorum o kadar saçmaladıktan sonra hala bu kadar uzun flood mesajları atıyor okuduğumuzu düşünüyor mu ? hiç işişm gücüm yok çoluk çocukla uğraşıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

merak ediyorum o kadar saçmaladıktan sonra hala bu kadar uzun flood mesajları atıyor okuduğumuzu düşünüyor mu ? hiç işişm gücüm yok çoluk çocukla uğraşıcam

bide aynı şeyleri 10kere yazdığı yetmiyo aynı mesajıda 10 kere alıntılayıp roman yazıyor her saat başı
    nasıl bir varlık bende çözemedim
  • smart allah akıl fikir ihsan eylesin
  • Beyler HTC One'nın çıkmasını bekliyorum ama; bu ayaın sonuna gelmesini çok uzak görüyorum. S3 telefonum kırıldı, şu an telefonsuz duruyorum. Bu sanalpazarda, sahibinden.com da filan satış yapan fırsatçılara da ödün vermek istemiyorum. İtiraf edeyim kendimi zor tutuyorum . S4 daha önce piyasaya girecek anlaşılan. HTC çok büyük yanlış yapıyor. Kaptıracak bu gidişle az olan piyasasını. Mesut Çevik'e de twitter üzerinden sordum bugün. Nisan sonu Mayıs başı kesin gelecek diyor fakat; ortada ne reklam var ne ön sipariş vs. Szi nasıl görüyorsunuz durumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrenger

Beyler HTC One'nın çıkmasını bekliyorum ama; bu ayaın sonuna gelmesini çok uzak görüyorum. S3 telefonum kırıldı, şu an telefonsuz duruyorum. Bu sanalpazarda, sahibinden.com da filan satış yapan fırsatçılara da ödün vermek istemiyorum. İtiraf edeyim kendimi zor tutuyorum . S4 daha önce piyasaya girecek anlaşılan. HTC çok büyük yanlış yapıyor. Kaptıracak bu gidişle az olan piyasasını. Mesut Çevik'e de twitter üzerinden sordum bugün. Nisan sonu Mayıs başı kesin gelecek diyor fakat; ortada ne reklam var ne ön sipariş vs. Szi nasıl görüyorsunuz durumu?

valla beklemedeyiz bence mayısı bulmaz bu ay sonu gelir arada 1hafta oynar ama s4 önce çıkacağı için htc iyice kaptırdı piyasasını telefonu yapıyor ama reklam ve bu tür konularda geri kalıp satamıyor

• bir kez cevap vereceğim,seninle polemiğe girmek istemiyorum. yalnızca burda oluyor demişsin de yabancı forumları falan okumadığın çok rahat belli oluyor. forumu bırak youtube'da bile yapılan yorumlara baksan milletin birbirine neler dediğini çok rahat görürsün. o yüzden geçeceksin sadece bizde var böyle şeyler edebiyatını. senin anlamadığın şey ise bir şey paylaştın, bunun üstüne tartışma çıktı tamam cevabını verdin ettin buna da lafım yok, madem sana laf geldi cevabını vereceksin ama sen bu muhabbetlerden sonra da sıfırdan yeni şeyler yazarak başka tartışmaları alevlendiriyorsun. ben de sana beğenmiyor olabilirsin, git bu paylaşımlarını beğendiğin telefonun başlığında yap, milleti de kışkırtma diyorum. s4'ün başlığında ona'a hakaret et istersen zerre umrumda değil, yeter ki insanlara huzur ver.
    gerçi bu yazdıklarım önceki mesajda da açıktı ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun. neyse bir daha cevap vermeyeceğim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: couldi

bir kez cevap vereceğim,seninle polemiğe girmek istemiyorum. yalnızca burda oluyor demişsin de yabancı forumları falan okumadığın çok rahat belli oluyor. forumu bırak youtube'da bile yapılan yorumlara baksan milletin birbirine neler dediğini çok rahat görürsün. o yüzden geçeceksin sadece bizde var böyle şeyler edebiyatını. senin anlamadığın şey ise bir şey paylaştın, bunun üstüne tartışma çıktı tamam cevabını verdin ettin buna da lafım yok, madem sana laf geldi cevabını vereceksin ama sen bu muhabbetlerden sonra da sıfırdan yeni şeyler yazarak başka tartışmaları alevlendiriyorsun. ben de sana beğenmiyor olabilirsin, git bu paylaşımlarını beğendiğin telefonun başlığında yap, milleti de kışkırtma diyorum. s4'ün başlığında ona'a hakaret et istersen zerre umrumda değil, yeter ki insanlara huzur ver.
    gerçi bu yazdıklarım önceki mesajda da açıktı ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun. neyse bir daha cevap vermeyeceğim zaten.

kardeş biz ne dediysek uğraştıysak o alakasız mesajlarla kendi bildiğine okuyup aynı şeylere devam etti, şu mesajları da 100 kere yazdı
    biz sıkıldık anlamıyor at gözlüğü takmış bide önünü de kapatmış hiç bir şey görmüyor uğraşmayacaksın bunun gibilerle, bırakacaksın kendi haline takılcak

• Gündüz s4 daha iyi gece htc one daha iyi abartmaya gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen, zaten son mesajımdı ona, belki insanlara huzur verir diye yazdık bakalım. bana da boşa uğraştım gibi geliyor ya neyse :)
  • alakasiz mesaj mi?

Kiyaslamalarda HTC ONE XPERIA Z S4 ve daha nice telefonlar var diye mi alakasiz.

Aileleri katarken alakasiz olmuyordu herhalde.

Yeni paylasimlar ozellikle kiyaslamalar ciktikca paylacagim sonucta bu tip bilgiler tek bi yerde toplanmali mesela HTC ONE kullanicilar klubunde filan.

Referans icin gereklidir. Bazilari nedir bu ultrapiksel nedir bu islemci nedir bu RAM LPDDR3 olmadiginda ne tur eksiklikler oluyor kiyaslamali olarak bilinmelidir.

sonucta burda paylasilan kisie ozel degil ortaya uye olan olmayan herkese forum ruhuyla olmasi gerektigi gibi.

Gerci isi lackalastirip baska yere cekenlere gereken yapilacaktir. model veya marka Fanligini gordum boyle fanligi gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 10 Nisan 2013; 17:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

quote:

Orijinalden alıntı: cyber518

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

quote:

quote:

HTC ONE malesef 4 MP kamerası vardır ...

4 Ultra pixel kamera var. 4 mp pdeğil.

4 ultrapiksel kac megapiksel yapiyor ?

ultapiksel pazarlama kelime oyunlarindan sadece biridir .

Herkes 4 megapiksel diyor.

13 ultrapixel olsa sorun yok derdim . HTC ONE 2 mikrometre piksel Sensor guzel ama neden 4 ultrapiksel olarak uretilmis!? ...

http://gizmodo.com/5985348/what-is-an-ultrapixel

%100 yakinlastirildiginda HTC ONE asiri keskinlestirme yapmistir. Bu tip islere kafa yorulacaksa hotoshop gibi birsuru uyguluma var. HTC ONE yazilimla ortmektedir...

http://gizmodo.com/5990360/htc-one-ultrapixel-camera-how-does-it-stack-up

HTC 2 mikrometre piksel sensor ile tartismasiz karanlik fotolarda basari elde edecektir ama 4 ultrapiksel de kalmasi kotu olmus.

Geçen hafta tanıtılan HTC One, yeni kamerasıyla daha önce ceplerde pek denenmemiş bir teknolojiyi bizlere sunuyor.

Bugünkü uç nokta ceplerin 13 megapiksellik kameralarına kıyasla çok daha düşük çözünürlüklü, 4 megapiksellik bir kameraya sahip One, piksellerin boyutunu büyüterek görüntü kalitesini koruyor. HTC tasarım ikinci başkanı Scott Croyle, One'ın kamerasını şöyle açıklamıştı:

"Kullanıcılar yıllardır kamera hakkında yanılgıya düşürüldüler." "Önemli olan megapikseller değil. Piksel sayısı değil, piksel boyutu. Daha büyük pikseller, daha çok ışık alırlar."

Daha büyük pikseller, özellikle düşük ışık çekimlerinde daha fazla ışığın algılanarak daha zengin fotoğrafların yakalanmasını amaçlıyor. HTC, daha ince ceplere daha "büyüık" kameralar sığdırmaya izin veren bu teknolojiyi UltraPixel olarak adlandırıyor.

HTC, UltraPixel ile "geleneksel" sensörlere kıyasla "yüzde 300" daha fazla ışık topladığını iddia ediyor. Bu sayede daha iyi aksiyon fotoğrafları yakalamak, burst modunda saniyede 8 kare yakalamak mümkün oluyor. HTC'ye göre bu yenilik, "büyük bir sıçrayışın" ta kendisi.
    http://www.chip.com.tr/haber/ultrapixel-teknolojisi-nasil-calisiyor_38852.html

aynı şeyi yazacaktım, ultrapixel teknolojisinde her bir pixel normal bir pixelden 3 kat daha yer kaplıyor. Bunu şöyle düşünebiliriz, her 1 megapixel 3 kat yer kapliyorsa 4ultrapixel x 3 = 12 megapixel. Bunun avantajı ne peki? E dedik ya 3 kat fazla yer kaplıyor diye. Bu sayede daha fazla ışık tek bir megapixelde daha fazla toplanmış oluyor, olay budur

4 ultrapiksel 12 megapikseldir diyor sizce ?

Gerçi piyasada 13 megapikselli mobil telefonlar varda ...

Düz 12 megapixele mi eşit dedim? Kapladigi yer anlamında ona eşit ama bodoz baktığında 4 megapixel. Bunun artilarini da yazdım oraya eksisi yok mu tabiki var düz 4 megapixel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

13 ultrapixel olsa sorun yok derdim . HTC ONE 2 mikrometre piksel Sensor guzel ama neden 4 ultrapiksel olarak uretilmis!? ...

%100 yakinlastirildiginda HTC ONE asiri keskinlestirme yapmistir. Bu tip islere kafa yorulacaksa hotoshop gibi birsuru uyguluma var. HTC ONE yazilimla ortmektedir...

HTC 2 mikrometre piksel sensor ile tartismasiz karanlik fotolarda basari elde edecektir ama 4 ultrapiksel de kalmasi kotu olmus.

Geçen hafta tanıtılan HTC One, yeni kamerasıyla daha önce ceplerde pek denenmemiş bir teknolojiyi bizlere sunuyor.

Bugünkü uç nokta ceplerin 13 megapiksellik kameralarına kıyasla çok daha düşük çözünürlüklü, 4 megapiksellik bir kameraya sahip One, piksellerin boyutunu büyüterek görüntü kalitesini koruyor. HTC tasarım ikinci başkanı Scott Croyle, One'ın kamerasını şöyle açıklamıştı:

"Kullanıcılar yıllardır kamera hakkında yanılgıya düşürüldüler." "Önemli olan megapikseller değil. Piksel sayısı değil, piksel boyutu. Daha büyük pikseller, daha çok ışık alırlar."

Daha büyük pikseller, özellikle düşük ışık çekimlerinde daha fazla ışığın algılanarak daha zengin fotoğrafların yakalanmasını amaçlıyor. HTC, daha ince ceplere daha "büyüık" kameralar sığdırmaya izin veren bu teknolojiyi UltraPixel olarak adlandırıyor.

HTC, UltraPixel ile "geleneksel" sensörlere kıyasla "yüzde 300" daha fazla ışık topladığını iddia ediyor. Bu sayede daha iyi aksiyon fotoğrafları yakalamak, burst modunda saniyede 8 kare yakalamak mümkün oluyor. HTC'ye göre bu yenilik, "büyük bir sıçrayışın" ta kendisi.

aynı şeyi yazacaktım, ultrapixel teknolojisinde her bir pixel normal bir pixelden 3 kat daha yer kaplıyor. Bunu şöyle düşünebiliriz, her 1 megapixel 3 kat yer kapliyorsa 4ultrapixel x 3 = 12 megapixel. Bunun avantajı ne peki? E dedik ya 3 kat fazla yer kaplıyor diye. Bu sayede daha fazla ışık tek bir megapixelde daha fazla toplanmış oluyor, olay budur

Düz 12 megapixele mi eşit dedim? Kapladigi yer anlamında ona eşit ama bodoz baktığında 4 megapixel. Bunun artilarini da yazdım oraya eksisi yok mu tabiki var düz 4 megapixel

Evet eşit dedin işte kanıtı : İnsanlık hali unutabilirsin herkes hata yapabilir ama koca koca senin mesajını da alıntıladım. Tenezzül edip bir okusaydın . Zor değildi. Kendi mesajın zaten kısaydı be aslanım.

Bunu yazan sensin orjinali de yukarda alıntıda kalın olarak belirttim...

aynı şeyi yazacaktım, ultrapixel teknolojisinde her bir pixel normal bir pixelden 3 kat daha yer kaplıyor. Bunu şöyle düşünebiliriz, her 1 megapixel 3 kat yer kapliyorsa 4ultrapixel x 3 = 12 megapixel . Bunun avantajı ne peki? E dedik ya 3 kat fazla yer kaplıyor diye. Bu sayede daha fazla ışık tek bir megapixelde daha fazla toplanmış oluyor, olay budur

Bunu yazan sen değil misin . Bu cümleyi okuyan ne dediğini anlar . Kelime cambazlığı yapmayın lütfen .

Fanların arasında gazı fena almışsın. Bilgisizliğin yüzünden HTC firmasını da karalıyor gibisin. Sırf senin dediğin doğru olsa idi HTC kandırıyor derlerdi..

HTC ultrapikseli %330 oranda foton almadan bahsediyor. Piksel kavramı noktacığı ifade eder. Piksellerin toplam adedi 4 Megapiksel e göredir. İnanmıyorsan o kadar çok HTC ONE fotoğrafları tam olarak ta paylaştım kaynaklı ordan EXIF bilgilerini okursun anlarsın.

Bende bu konuda şunu savunuyorum HTC keşke 13 ultrapiksel yapsa idi o da zor kamera komple kalınlaşacak. HTC firması HTC ONE için riske girdik diyor kamera için. İşin özü aslı bu.

HTC ONE kayda değer bir artısı yok. Kumlanma biraz giderilmiş.. Gündüz çekimleri ortalama altı. Ayrıntılı tespit önceki mesajlarımda vardı. Okumadıysanız ve görmediyseniz bi zahmet okuyun bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 10 Nisan 2013; 20:40:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RayDx

http://dx-box.com/htc-one-double-dip-flip-case-hc-v841.html

Aluminyum kasaya bence o yakışmaz ... Çıplak kullanılmalıı. Aluminyum ... Gerisi boş...

smart samsung 13 mpx kameralı leğen uretecekmıs ne dıyon hacı bu ıse

• quote:

Orijinalden alıntı: oledudi

video da çalan müziğin ismini bilen varmı?

hakkaten ya shazam da bulamadı yokmu bilen ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet eşit dedin işte kanıtı : İnsanlık hali unutabilirsin herkes hata yapabilir ama koca koca senin mesajını da alıntıladım. Tenezzül edip bir okusaydın . Zor değildi. Kendi mesajın zaten kısaydı be aslanım.

Bunu yazan sensin orjinali de yukarda alıntıda kalın olarak belirttim...

aynı şeyi yazacaktım, ultrapixel teknolojisinde her bir pixel normal bir pixelden 3 kat daha yer kaplıyor. Bunu şöyle düşünebiliriz, her 1 megapixel 3 kat yer kapliyorsa 4ultrapixel x 3 = 12 megapixel . Bunun avantajı ne peki? E dedik ya 3 kat fazla yer kaplıyor diye. Bu sayede daha fazla ışık tek bir megapixelde daha fazla toplanmış oluyor, olay budur

Bunu yazan sen değil misin . Bu cümleyi okuyan ne dediğini anlar . Kelime cambazlığı yapmayın lütfen .

Fanların arasında gazı fena almışsın. Bilgisizliğin yüzünden HTC firmasını da karalıyor gibisin. Sırf senin dediğin doğru olsa idi HTC kandırıyor derlerdi..

HTC ultrapikseli %330 oranda foton almadan bahsediyor. Piksel kavramı noktacığı ifade eder. Piksellerin toplam adedi 4 Megapiksel e göredir. İnanmıyorsan o kadar çok HTC ONE fotoğrafları tam olarak ta paylaştım kaynaklı ordan EXIF bilgilerini okursun anlarsın.

Bende bu konuda şunu savunuyorum HTC keşke 13 ultrapiksel yapsa idi o da zor kamera komple kalınlaşacak. HTC firması HTC ONE için riske girdik diyor kamera için. İşin özü aslı bu.

HTC ONE kayda değer bir artısı yok. Kumlanma biraz giderilmiş.. Gündüz çekimleri ortalama altı. Ayrıntılı tespit önceki mesajlarımda vardı. Okumadıysanız ve görmediyseniz bi zahmet okuyun bakın.

Sevgili Anlamakta zorluk çeken Samsung Görevlisi

Ne demek istediğim gayet açık, kapladığı yer anlamında dedim ben onu. Yoksa ben de biliyorum ki 4 megapixel sihirli bir şekilde 12megapixel olmaz. Ama sen kendine at gözlüğü taktigin için bazı şeyleri gormekte ve anlamakta zorluk çekiyorsun. Daha önceki mesajlarına da bakmisligim var, eksilerin yığın yığin. Bence artık kendini daha fazla rezil etme ;)

• Göz nizam var. Arkadaş yok en demedim diyor. İşte kanıtladım kendi yazısı.

Peki size ne oluyor ?

Ne Samsung görevlisi güldürdün beni .

Gerçekleri söylemek Samsung Görevlisi mi olmak gerekir . ( kafana esen şeyleri yakıştırma aynısı sana iade ederim şimdiden söyliyim ona göre ) .

Gerçekler acıdır. Ama arkadaş sanal mazoşist gibi birşey. Bu doğru mu yoksa? Yazdıklkarı ortada da .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 11 Nisan 2013; 7:39:19 >
  • ne zaman çıkacak bu alet ya her gün turkcell avea vodafone vs ne varsa bakıyorum, one x i bırakma zamanı geldi artık :)
  • Mesut bey real racing 3 te nasıl okadar para yaptı acaba 999999999988 böyle bişeydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

ne zaman çıkacak bu alet ya her gün turkcell avea vodafone vs ne varsa bakıyorum, one x i bırakma zamanı geldi artık :)

Bu tip bilgiler müdürler bilir. Satış danışmanları filan pek bilmez. 10 dakika sonra gelecek bile olsa haberleri olmaz. Aynı şekilde telefon edilmesinde de geçerli.

Geliş tarihini anca tepedekiler bilir.
  • Tüm bu 4mp karmaşasına rağmen sanırım yine de ONE alıcam. Gece çekimlerinin iyi olması yeterli gelecektir diye düşünüyorum artık, diğer özellikleriyle zaten büyük oranda kusursuz bir cihaz. Bu arada bir başlık altında farklı düşünceler olacak ki son kullanıcı tercihini doğru yapabilsin, 2bin TL verdiği cihazın sıkıntılarını bilsin. sonuçta benim DH'yi kullanma amacım bu. ''smart1978'' paylaşımların için teşekkürler, devamını bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wintake Y -- 12 Nisan 2013; 22:03:26 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.