Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
71.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

kardeş senin ciddi sorunların var sen fanboyluğu falan aşmışsın gelip burda konunun başından sonuna kadar hangi insan bir telefonu kötüleyip aynı şeyleri 100 kere yazar aklım almıyor amacın nedir ? beğenmezsin 1kere yazarsın hadi 2kere yazarsın her mesajı alıntılyıp flood yaparak 100 kere aynı şeyleri yazmaktan sıkılmadın mı ?
    sen neyin kafasını yaşıyorsun bilader ? git s4ünü al anladık bi çık git konudan asosyel ergen
    edit: her mesajın en az -6 dan başlıyor hala yazıyorsun konunun yarısını sen yazmışsın...

Bu ve bunun gibilere daha dün yazdım tipitipler diye adam hala utanmadan yazıyor yüzsüz müsün hastamısın kafan mı güzel nesin la sen. Yürü git kendi mahallende oyna ergen gerisi.

Arkadaşlar bu tipe ne olur cevap yazmayın laftan anlamıyor', ben Allah nasip ederse htc one gelir gelmez alıcam lütfen telefonla ilgili paylaşımlar yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.youtube.com/watch?v=BfzDEkBM8nU

arkadaslar bir soru soracagım ? bu videoda beats audio on ve off yapıyor...
    bunu bilmiyordum... demek sesi kuvvet li ver veya verme diye ayarlama yapılabiliyor... http://www.youtube.com/watch?v=BfzDEkBM8nU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanathan -- 4 Nisan 2013; 17:16:47 >

• quote:

Telefonları kıyaslatmak kafayı karıştırıyorsa vay halinize.... Salt S4 Salt Xperia Z paylaşılsa tamam haklısınız derim. Kendi yazdıklarım bir kere kıyaslama üzerinedir... S4 ü kullananlar var. Zaten kullananların kıyaslamalarına göre paylaşılmaktadır. Gerçekler acıdır. Bu acıyı eksileyerek çıkartan sanırım o kadar çok ki artılayanlardan biraz fazla kalmışlar ( ortalama 9 fark ) Komiksiniz. Parmağa takanlar bence mazeret. Odaklama hariç HTC ONE da risk alınan bir gerçek olan aşırı ışık alma ile aşırı beyazlık sorunu görülmektedir. Ultrapiksel i bilmeyenler hala var. wiki den kaynak verdim Yetmedi anlamak istemiyor devekuşu gibi kafalar kumda ama kuma soksa ne fayda .... Bir tüketici bu kadar polemik yapar mı bir tüketici sırf beğenmedi diye avukat mısını maaş filan mı alıyorsun vs.. bu ne ya? Tama forumda ergenler çok ama kelimelerle ergenliğinizi kanıtlamayın...

adam bıkmadan usanmadan konuşuyor ya:) arkadaş senin rus sitende yayınlanan video burda kimseyi iplemiyor bilmem farkettinmi_?
    https://www.youtube.com/watch?v=eRPIPAcwgVY

bu da kamera testi.. saçma sapan sitelerin saçma sapan videolarını yollayıp neyi ispatlamaya çalışıyorsun_? 4 ultra pixel 4 mega pixel miş çok zeki adamlarsınız siz ama htc firmasının kafası çalışmıyor oyüzden 8 mp den 4e düşürdüler kamerayı dimi_? kameralarda her pixel bir rengi yakalar (RGB) ama ultra pixelde 1 pixel 3 rengi birden algılar artı olarak ışığı 3kata kadar fazla emer resim boyutu poster kadar olmaz ama kalite bariz ortadadır. video çekimine okadar önem veriyorsan video daki ses kalitesinede arada bi değinsen nasıl olur_? otobanın yanında video çekmiş adam koymuş sesdeki kaliteyi farkedemiyormusun_? samsung holiganlığı yapacaksan git samsung konularında yap burda senin saçma sapan konuşmalarığı gördüğün gibi kaale alan yok!

• HTC güzel bir telefon yapmış ama biran önce getirsede bir incelesek. Xperia Z 'yi necatibeyde inceleme fırsatım oldu, telefon güzel ama biraz büyük elde. Note2 'de fena değil. Birde One 'yi göreyim tamam, o na göre kararımı veririm artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanathan

http://www.youtube.com/watch?v=BfzDEkBM8nU arkadaslar bir soru soracagım ? bu videoda beats audio on ve off yapıyor... bunu bilmiyordum... demek sesi kuvvet li ver veya verme diye ayarlama yapılabiliyor... http://www.youtube.com/watch?v=BfzDEkBM8nU

beats audio sesi yüksek vermek değil kaliteli vermek için yapılmış bir yazılımdır. ve kapatıp açmak çok basittir ve aradaki bariz farktan ses kalite farkını rahatlıkla anlarsın..

• Arkadaşlar merhaba,

HTC One ilk lanse edildiği günden beri diğer akıllı telefonlarla beraber takip ediyorum ve araştırıyorum. Yeni bir telefon almak istediğimden ve bu tarz cihazlar için istenen paraların bildiğiniz gibi bir hayli yüksek olmasından dolayı epey ince eleyip sık dokudum açıkçası. Öncelikle şunu söylemekte fayda var; şuana kadar lanse edilen hiçbir amiral gemisi tam olarak kusursuz değil. O yüzden tartışma ortamı yaratmak yerine, "ben bir akıllı telefonda ne arıyorum" diye kendimize sorulup cevaba göre hareket edilmesi çok daha doğru bence.

Tüm bu süre zarfında HTC One, Samsung Galaxy S4 ve Sony Xperia Z ile ilgili topladığım ve yorumladığım bilgilerle naçizane fikirlerimi belirtmek istiyorum:

HTC One;

Artıları: Super LCD3 468 PPI ekran, yekpare alüminyum gövde ve tasarımı, çift stereo hoparlör, boomsound, beats audio, sense tv, konuşma sırasında ortamın gürültüsüne göre ses ayarı yapan mikrofonlar, blinkfeed, zoe, sense 5.0(bazısı eski sense arayüzüne göre başarısız bulmuş ancak bana göre stabilizasyon açısından daha sağlıklı bir arayüz), donanım(herzaman daha iyisini arzulayan ve hiçbir zaman tatmin olmayan insanoğlu için "yetersiz" olarak görülebilse de, bana göre SDragon 600 gayet oturaklı bir seçim olmuş) ve 4 ultrapiksel kamera. Özellikle kamera konusunda epey tartışma var, o yüzden bu konuya biraz değinmek istiyorum. Facebook, Twitter, Instagram vs. kullanan milyarlarca insan olduğunu ve sürekli fotoğraf paylaşımı yapıldığını hesaba katarsak(ki HTC hesaba katmış), renklerin canlılığı ve fotoğrafın doğallığı çözünürlükten daha önemli durumda. Sayısal değerlere bakarak kötülemek yerine mantıklı düşünüldüğü zaman ultrapiksel teknolojisinin gerçekten önemli bir değişim olduğunu söylemek yanlış olmaz. Zira çoğumuzun akıllı telefonundan çektiği bir fotoğrafı yakınlaştırıp onunla ilgili işlem yaptığını sanmıyorum. Ayrıca normal bir kullanıcı için yüksek çözünürlüklü fotoğraflardan çok kameranın video performansının güçlü olması bence daha önemli. Bu konuda da HTC One gerçekten iyi sonuçlar almış gibi gözüküyor.

Eksileri: Güç butonunun sol üstte olması, çok büyük bir eksiklik olmasa da bataryanın değiştirilememesi, harici hafıza desteğinin olmaması ve belki epey önemsiz bir detay ancak belirtmekte yarar görüyorum; telefonun arka tarafının oval olmasından dolayı düz bir zeminde sağa sola oynaması.

Ekstra yorum: Bütün donanımsal özelliklerinin ve teknolojilerinin yanında bir akıllı telefonun en önemli unsuru olan işletim sistemine değinecek olursak; jelly bean 4.1.2 ile gelmiş olmasını bir dezavantaj olarak sayabiliriz. Zira güncelleme aldığı zaman daha iyi performans vereceğini söylemek pek de yanlış olmaz sanırım.

Samsung Galaxy S4;

Artıları: Gorilla Glass 3 teknolojili 5 inç ekran, güçlü donanım, smart scroll, ısı ve nem sensörleri, group play, air gestures, değiştirilebilir 2600mAh pil, harici hafıza desteği, 13mp kamera, bunların yanında belki ön kamera ile arka kameranın aynı anda kullanılması yazılabilir ama bana göre pek gerekli bir özellik olmamış.

Eksileri: Tasarımının bekleneni verememesi, malzeme kalitesi, touchwiz arayüzünün stabil ve çok kullanışlı olmaması, multimedya özelliklerinin yetersiz olması.

Ekstra yorum: Exynos 5 Octa ile Samsung bana göre iyi iş başarmış. LTE ile ilgili problemi var gibi söylentiler olsa da daha PC'de bile 50Mbps'leri zor görmeye başladığımızı düşünürsek bize lazım olmayan bir teknoloji olması ve Galaxy S4'ün ülkemize Exynos 5 Octa ile gelmesi bir avantaj sayılabilir.

Sony Xperia Z;

Artıları: İnce tasarımı, suya ve toza karşı dayanıklılık, 5 inç ekran, harici hafıza desteği.

Eksileri: Kapaklı ve biraz fazla büyük bir yapıya sahip olması, SDragon S4 Pro işlemci, HTC One'da da olduğu gibi çok büyük bir eksiklik olmasa da bataryanın değiştirilememesi ve bir de belki küçük bir detay gibi gözükebilir fakat benim gibi tasarıma önem verenler için göze hoş gelmeyen bir durum; arka kapaktaki Xperia logosunun alt taraftaki uyumluluk belgeleri ve sertifika kodlarından daha küçük olması. Daha doğrusu alttakilerin fazla büyük olması.

Ekstra yorum: Bunlarla beraber bana göre Sony'nin genel olarak en büyük artısı eskilerden beri süregelen kalitesi. Bundan yola çıkarak telefonun iç ve dış malzeme olarak ne kadar iyi olduğunu kestirmek zor değil.

Tüm araştırma sürecim boyunca bu 3 model arasında hemen hemen bütün mukayeseleri yaptım ve yazımın en başlarında belirttiğim gibi kendime "ben bir akıllı telefonda ne arıyorum" sorusunu sordum. Cevaplar ışığında tasarım ve multimedya özellikleri ağız basan HTC One'da karar kıldım. Kimisi "donanım en iyisi olsun ben zaten telefonu kılıfla kullanırım tasarıma pek önem vermem" deyip Galaxy S4, kimisi de dayanıklılık arzulayıp "diğer özellikler bana fazlasıyla yeter" diyerekten Xperia Z tercih edebilir. Burada önemli olan bir konuda sadece fikir beyan etmek olmalı. Görüş değiştirmeye çalışmak değil. O yüzden umarım daha saygılı bir forum ortamı sağlarız ilerleyen zamanlarda.

Zaman ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim. Sürçülisan ettiysek affola.

İyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: brsblge

Arkadaşlar merhaba,

HTC One ilk lanse edildiği günden beri diğer akıllı telefonlarla beraber takip ediyorum ve araştırıyorum. Yeni bir telefon almak istediğimden ve bu tarz cihazlar için istenen paraların bildiğiniz gibi bir hayli yüksek olmasından dolayı epey ince eleyip sık dokudum açıkçası. Öncelikle şunu söylemekte fayda var; şuana kadar lanse edilen hiçbir amiral gemisi tam olarak kusursuz değil. O yüzden tartışma ortamı yaratmak yerine, "ben bir akıllı telefonda ne arıyorum" diye kendimize sorulup cevaba göre hareket edilmesi çok daha doğru bence.

Tüm bu süre zarfında HTC One, Samsung Galaxy S4 ve Sony Xperia Z ile ilgili topladığım ve yorumladığım bilgilerle naçizane fikirlerimi belirtmek istiyorum:

HTC One;

Artıları: Super LCD3 468 PPI ekran, yekpare alüminyum gövde ve tasarımı, çift stereo hoparlör, boomsound, beats audio, sense tv, konuşma sırasında ortamın gürültüsüne göre ses ayarı yapan mikrofonlar, blinkfeed, zoe, sense 5.0(bazısı eski sense arayüzüne göre başarısız bulmuş ancak bana göre stabilizasyon açısından daha sağlıklı bir arayüz), donanım(herzaman daha iyisini arzulayan ve hiçbir zaman tatmin olmayan insanoğlu için "yetersiz" olarak görülebilse de, bana göre SDragon 600 gayet oturaklı bir seçim olmuş) ve 4 ultrapiksel kamera. Özellikle kamera konusunda epey tartışma var, o yüzden bu konuya biraz değinmek istiyorum. Facebook, Twitter, Instagram vs. kullanan milyarlarca insan olduğunu ve sürekli fotoğraf paylaşımı yapıldığını hesaba katarsak(ki HTC hesaba katmış), renklerin canlılığı ve fotoğrafın doğallığı çözünürlükten daha önemli durumda. Sayısal değerlere bakarak kötülemek yerine mantıklı düşünüldüğü zaman ultrapiksel teknolojisinin gerçekten önemli bir değişim olduğunu söylemek yanlış olmaz. Zira çoğumuzun akıllı telefonundan çektiği bir fotoğrafı yakınlaştırıp onunla ilgili işlem yaptığını sanmıyorum. Ayrıca normal bir kullanıcı için yüksek çözünürlüklü fotoğraflardan çok kameranın video performansının güçlü olması bence daha önemli. Bu konuda da HTC One gerçekten iyi sonuçlar almış gibi gözüküyor.

Eksileri: Güç butonunun sol üstte olması, çok büyük bir eksiklik olmasa da bataryanın değiştirilememesi, harici hafıza desteğinin olmaması ve belki epey önemsiz bir detay ancak belirtmekte yarar görüyorum; telefonun arka tarafının oval olmasından dolayı düz bir zeminde sağa sola oynaması.

Ekstra yorum: Bütün donanımsal özelliklerinin ve teknolojilerinin yanında bir akıllı telefonun en önemli unsuru olan işletim sistemine değinecek olursak; jelly bean 4.1.2 ile gelmiş olmasını bir dezavantaj olarak sayabiliriz. Zira güncelleme aldığı zaman daha iyi performans vereceğini söylemek pek de yanlış olmaz sanırım.

Samsung Galaxy S4;

Artıları: Gorilla Glass 3 teknolojili 5 inç ekran, güçlü donanım, smart scroll, ısı ve nem sensörleri, group play, air gestures, değiştirilebilir 2600mAh pil, harici hafıza desteği, 13mp kamera, bunların yanında belki ön kamera ile arka kameranın aynı anda kullanılması yazılabilir ama bana göre pek gerekli bir özellik olmamış.

Eksileri: Tasarımının bekleneni verememesi, malzeme kalitesi, touchwiz arayüzünün stabil ve çok kullanışlı olmaması, multimedya özelliklerinin yetersiz olması.

Ekstra yorum: Exynos 5 Octa ile Samsung bana göre iyi iş başarmış. LTE ile ilgili problemi var gibi söylentiler olsa da daha PC'de bile 50Mbps'leri zor görmeye başladığımızı düşünürsek bize lazım olmayan bir teknoloji olması ve Galaxy S4'ün ülkemize Exynos 5 Octa ile gelmesi bir avantaj sayılabilir.

Sony Xperia Z;

Artıları: İnce tasarımı, suya ve toza karşı dayanıklılık, 5 inç ekran, harici hafıza desteği.

Eksileri: Kapaklı ve biraz fazla büyük bir yapıya sahip olması, SDragon S4 Pro işlemci, HTC One'da da olduğu gibi çok büyük bir eksiklik olmasa da bataryanın değiştirilememesi ve bir de belki küçük bir detay gibi gözükebilir fakat benim gibi tasarıma önem verenler için göze hoş gelmeyen bir durum; arka kapaktaki Xperia logosunun alt taraftaki uyumluluk belgeleri ve sertifika kodlarından daha küçük olması. Daha doğrusu alttakilerin fazla büyük olması.

Ekstra yorum: Bunlarla beraber bana göre Sony'nin genel olarak en büyük artısı eskilerden beri süregelen kalitesi. Bundan yola çıkarak telefonun iç ve dış malzeme olarak ne kadar iyi olduğunu kestirmek zor değil.

Tüm araştırma sürecim boyunca bu 3 model arasında hemen hemen bütün mukayeseleri yaptım ve yazımın en başlarında belirttiğim gibi kendime "ben bir akıllı telefonda ne arıyorum" sorusunu sordum. Cevaplar ışığında tasarım ve multimedya özellikleri ağız basan HTC One'da karar kıldım. Kimisi "donanım en iyisi olsun ben zaten telefonu kılıfla kullanırım tasarıma pek önem vermem" deyip Galaxy S4, kimisi de dayanıklılık arzulayıp "diğer özellikler bana fazlasıyla yeter" diyerekten Xperia Z tercih edebilir. Burada önemli olan bir konuda sadece fikir beyan etmek olmalı. Görüş değiştirmeye çalışmak değil. O yüzden umarım daha saygılı bir forum ortamı sağlarız ilerleyen zamanlarda.

Zaman ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim. Sürçülisan ettiysek affola.

İyi forumlar..

Hocam ağzınıza sağlık böyle aklı selim yorumlara ihtiyacımız var

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanathan

http://www.youtube.com/watch?v=BfzDEkBM8nU

arkadaslar bir soru soracagım ? bu videoda beats audio on ve off yapıyor...
    bunu bilmiyordum... demek sesi kuvvet li ver veya verme diye ayarlama yapılabiliyor... http://www.youtube.com/watch?v=BfzDEkBM8nU

Evet :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

şu konuda o kadar çok saçmalık varki

öncelikle smart heralde samsungun avukatı ücrete bağlanmış burda saçmalaması için
    daha sonra paylaşılan videolar örn smartın paylaştığı saçma video, herşeyi geçiyorum bak hangisi iymiş kötümüş böyle bi video hazırlayıp uğraşıcak biri ama htc nin kamerasında sürekli başından sonuna kadar parmak olacak ? otomatik ayar çekiyorlar sonuçta focusun anasını ağlatır o parmak 5 yaşında yiğenim bile bu ne der böyle saçma bi inceleme olamaz
    oyun videosunda adamın parmağının rengine bakarsanız htc one da farklı xperia z de farklı renkte yani çekimler ayrı ayrı yapılmış ve 1e1 oran sunulmamış onuda saçma buldum

bakın o iyi bu iyi dmeiyorum videoların ne kadar saçma ve gerçeği yansıtmadığını söylüyorum

fotoğraf çekimlerinde de iphone 5 e haksızlık yapılmış resmen titretip çekmişler koymuşlar hiç biri gerçeği yansıtmıyor..

vallaha ayıptır ya birazcık mantığa davet ediyorum ve şu fanboyların artık konudan çıkmalarını her mesaja saçma sapan yorumlar yapmamalrını rica ediyorum özellikle smart gibi samsungun hard fanboy ları çıksın artık şu konudan saçmalamayı kessin yeter düştüğünüz yeterince blok yediniz..

+1

artı 1

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Orijinalden alıntı: _HYPNOTIC_

HTC gibi bir markayı Plastik Üreticileriyle karşılaştırmayalım lütfen

O plastik üreticisinin telefonunda
    - 4+4 çekirdek
    -13 mp kamera(htc one dan Bütün incelemelerde görüldüğü üzere iyi)
    -2 GB LPDDR3 bellek
    -Gorilla glass 3
    -64 Gb a kadar sd kart desteği
    -Aynı boyutlarda daha büyük ekran
    -Daha büyük pil ve daha uzun pil ömrü
    -Daha hafif
    -Daha alınası bi telefon :)

Bütün incelemeler derken kaç inceleme izlediğinizı sora bilir miyim ? Insanlara tarafsız bilgi verin fan boylukdan vazgeçin lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan1067

quote:

quote:

- 4+4 çekirdek
    -2 GB LPDDR3 bellek
    -Gorilla glass 3
    -Daha hafif

Bütün incelemeler derken kaç inceleme izlediğinizı sora bilir miyim ? Insanlara tarafsız bilgi verin fan boylukdan vazgeçin lütfen...

Birinin incelemesine gerekte yok zaten. daha iyisini bulabiliyorsan paylaşırsın ;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213853

• quote:

Sen seçimi HTC One olarak yaptığın için, ona göre kendince objektif olarak yorum yaptığını zannetmişsin. "Bence gerekli değil, bu kadarı yeterli" gibi yorumların zaten kendini belli ediyor taraf konusunda . Şu mesajımda HTC One ve S4 için daha objektif karşılaştırma yaptığımı düşünüyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_72147061/mpage_27/key_/tm.htm#msglink_73568335

İsteyen istediğini alır son söylediğin cümleye katılıyorum. 3 telefon arasında ayrıntıya girmeden ağır basan özellikleri için şöyle bir şey desem yanlış olmaz sanırım

HTC One; multimedya(beats audio, çift hoparlör,blink feed vs) ve tasarım(tasarım göreceli olabilir ancak bu bir gerçek).
    Sony Xperia Z; Kalite ve Dayanıklılık (su-toz geçirmezlik)
    Samsung Galaxy s4; Donanım, yazılım(En güncel Android sürümünü sunması, daha hızlı ve uzun süre güncelleme alması) ve kullanım kolaylığı(hareket sensörleri,eldivenle kullanım)

Şunları da not düşeyim ekstra olarak
    *Boyutları hemen hemen birbirlerine yakınken One 4.7", XZ ve s4 5" ekrana sahipler.
    *s4 plastik malzeme olduğu için diğer 2 cihazdan biraz daha hafif.

Bu demek değil ki Ağır basmayan özellikleri yetersiz. Tabi ki yeterli ama diğerlerine göre daha az ölçüde. 3 üründen birini seçen eğer ihtiyacına göre seçmişse kolay kolay pişman olmaz.

Edit: Harf düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 5 Nisan 2013; 14:23:06 >

• hala sıkılmadan telefonu kötülemek için s4 fanları şu konuya girip aynı saçmalıkları eksiye boğuldukça aynı saçmalıkları tekrar tekrar yazabiliyorlar
    ergen gördümde sizin gibisini görmedim hala gelmiş htc konusuna s4 s4 daha test ürünleri denenmeden 1 sene kullanmış gibi pil ömrüne varıncaya kadar değerlendirenler yok s4 10 gram daha hafifmiş saçma sapan neler görüyoruz ya vallahi sıktınız gidin telefonu kendi konusunda değerlendirin ergenlikte bir yere kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 5 Nisan 2013; 12:47:52 >
  • Telefonu kötülemeden yorum yapıyoruz ona da laf ediyorlar Bu telefon fanları cidden sadece öven mesajları görmek istiyorlar, tarafsızlara bile gelemiyorlar ki ben kötüleyen bir şey yazmadım almak isteyenler için amacına uygun olanı almasını belirttim burada ise yoook illa HTC de HTC, , komiksiniz vesselam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

Sen seçimi HTC One olarak yaptığın için, ona göre kendince objektif olarak yorum yaptığını zannetmişsin. "Bence gerekli değil, bu kadarı yeterli" gibi yorumların zaten kendini belli ediyor taraf konusunda . Şu mesajımda HTC One ve S4 için daha objektif karşılaştırma yaptığımı düşünüyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_72147061/mpage_27/key_/tm.htm#msglink_73568335

İsteyen istediğini alır son söylediğin cümleye katılıyorum. 3 telefon arasında ayrıntıya girmeden ağır basan özellikleri için şöyle bir şey desem yanlış olmaz sanırım

HTC One; multimedya(beats audio, çift hoparlör,blink feed vs) ve tasarım(tasarım göreceli olabilir ancak bu bir gerçek).
    Sony Xperia Z; Kalite ve Dayanıklılık (su-toz geçirmezlik)
    Samsung Galaxy s4; Donanım, yazılım(En güncel Android sürümünü sunması, daha hızlı ve uzun süre güncelleme alması) ve kullanım kolaylığı(hareket sensörleri,eldivenle kullanım)

Şunları da not düşeyim ekstra olarak
    *Boyutları hemen hemen birbirlerine yakınken One 4.7", XZ ve s4 5" ekrana sahipler.
    *s4 plastik malzeme olduğu için diğer 2 cihazdan biraz daha hafif.

Bu demek değil ki Ağır basmayan özellikleri yetersiz. Tabi ki yeterli ama diğerlerine göre daha az ölçüde. 3 üründen birini seçen eğer ihtiyacına göre seçmişse kolay kolay pişman olmaz.

Edit: Harf düzeltme.

Aslında olay sebep-sonuç ilişkisi olduğu halde "Sen seçimi HTC One olarak yaptığın için, ona göre kendince objektif olarak yorum yaptığını zannetmişsin." cümlesi sanki telefona karşı önceden bir sempatim varmış da özelliklerini kendim abartmışım gibi bir anlama vesile olmuş gibi. HTC One bana onu seçmemle ilgili daha fazla sebep sundu, ben de seçtim.

Şuan üst düzey bir akıllı telefon seçip satın alma noktasına gelmeden önce HTC'ye karşı fanlık boyutunda herhangi bir yaklaşımım yoktu. Hala da yok. Hatta Sony'nin daima kaliteli ürünler ürettiğini düşünen biriydim ve öyleyim. Nitekim iş bir akıllı telefon alma durumuna gelince insanın kendi beğenisine göre özellikler sunan markayı tercih etmesi kadar doğal birşey yok bence. Yazımda da HTC'nin özelliklerini abarttığımı düşünmüyorum. Nitekim bir sürü patentli yenilikle gelen bir telefondan bahsediyoruz ve bunlar bende heyecan uyandırdı açıkçası.

Gönül isterdi ki; tek bir telefonda HTC'nin tasarımı, görüntü kalitesi, multimedya ve ses özellikleri; Galaxy S4'ün ekran boyutu ve donanımıyla beraber yeni eklenen sensörleri; Xperia Z'nin de suya ve toza karşı dayanıklılığıyla birlikte inceliği, bunların yanında da çıkarılabilir yeterli güçte pil ile harici hafıza desteği olsaydı. Isınma sorunu olmasaydı. Fiyatı da makul olsaydı. Ama maalesef ki yok böyle bir seçenek. O yüzden tercihler muhakkak belirli noktalarda birbirinden ayrılacaktır ve bizlere sadece saygı göstermek düşer.

Galaxy S4'ün güncelleme olayına da değinecektim ancak HTC bu sene başka amiral gemi üretmeyeceğini ve güncellemelere önem vereceğini belirttiği için bunu artı olarak yazmak istemedim. Umarız 3 modelde zamanında güncellemelerini alır da kullanıcılar mağdur olmaz.

Son olarak HTC One'ın ekran boyutunu bir eksiklik gibi yorumlamışsınız. Galaxy S4 ve Xperia Z'nin ekran boyutunun 5" olması evet bir artıdır ancak HTC One'ın çift stereo hoparlör kullanarak Galaxy S4 ile aynı boyutta olup ekranının 4.7" olması bence bir eksiklik değildir. Rakamlara bakılırsa öyle gözükebilir ama kime sorsanız çift stereo hoparlörü 0.3" ekran boyutuna tercih edecektir diye düşünüyorum.

İyi forumlar..

• quote:

quote:

- 4+4 çekirdek
    -2 GB LPDDR3 bellek
    -Gorilla glass 3
    -Daha hafif

-500 kadar gidersin bu gidişte fail detected

• Full hd telefonların ilk versiyonları gelsin piyasa yerleşsin, bir önceki hd telefonlar ucuzlasın onlardan alalım olmazsa. İlk full hd telefonlar deneme sürümü gibi birşey olacak sanırsam ve de kimseyi memnun etmeyecek, kullanımda sınıtılar yaşanacak o şöyle bu böyleydi denecek. Daha iyi gpu ve cpu olan full hd telefonlar bunlardan kısa bir süre sonra çıkar bunları alanlarda pişman olurlar bende söylemesi. Biraz daha bekleyin olmazsa bende bunlardan bi tanesini almak istiyor gibiydim ama vaz geçtim.

Not: Bu kadar saçma sapan tartışmaların olması ne yazık parti tutar gibi takım tutar gibi marka tutup birbirimizle dalaşmaya başladık allah sonumuz hayır etsin.
  • HTC One One dediniz izlenme oranları ortada videounun

• quote:

quote:

quote:

- 4+4 çekirdek
    -2 GB LPDDR3 bellek
    -Gorilla glass 3
    -Daha hafif

Tarafli bilgi mi .

Adam dogrulari yazmis.

Yani taraf veya tarafsizlik otesi gercegin ciplak hali.

Bu arada ergen diyenler var .

Gercekler sonra tokat gibi gelecek.

Beklemedeyim. Siz de bekleyin....

• quote:

quote:

quote:

quote:

- 4+4 çekirdek
    -2 GB LPDDR3 bellek
    -Gorilla glass 3
    -Daha hafif

Tarafli bilgi mi .

Adam dogrulari yazmis.

Yani taraf veya tarafsizlik otesi gercegin ciplak hali.

Bu arada ergen diyenler var .

Gercekler sonra tokat gibi gelecek.

Beklemedeyim. Siz de bekleyin....

Beklemeye devam kardeşim bu senin icin daha hayirli olur eksilerinden kurtulursun :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1067 -- 5 Nisan 2013; 22:48:47 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.