Şimdi Ara

Htc One M8 GOLD 16GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guzel telefon, sadece durmadan telefon degistiren(istemsiz:D) birisi olarak htc one m8 16gb gold telefonumu satmak istiyorum telefon genel itibariyle sifir ayarindadir kutusu sarj makinesi vs mevcut alisverisi yalnizca Hatay/iskenderun ve civari elden yapmayi dusunuyorum tabi once havale sonra kargo da olabilir demicem cunkuu hic referansim yok empati kurabilen birisiyim ilgilenenlere whatsapp uzerinden foto atabilirim tesekkurler:) ha bide bu lg nin gflex2(yurtdısı cihazi olabilir) modeli hosuma gitti eger kafa kafaya takas yapmak isteyen olursa ne mutlu bana iyi forumlar:) fiyat:1200 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_kn -- 23 Eylül 2015; 0:49:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_kn

Guzel telefon, sadece durmadan telefon degistiren(istemsiz:D) birisi olarak htc one m8 16gb gold telefonumu satmak istiyorum telefon genel itibariyle sifir ayarindadir kutusu sarj makinesi vs mevcut alisverisi yalnizca Hatay/iskenderun ve civari elden yapmayi dusunuyorum tabi once havale sonra kargo da olabilir demicem cunkuu hic referansim yok empati kurabilen birisiyim ilgilenenlere whatsapp uzerinden foto atabilirim tesekkurler:) ha bide bu lg nin gflex2(yurtdısı cihazi olabilir) modeli hosuma gitti eger kafa kafaya takas yapmak isteyen olursa ne mutlu bana iyi forumlar:) fiyat:1200 lira

2 haftalık full kutulu garantili lenovo vibe x2 takas kusursuz beyaz renk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef hocam takas yalnizca belirttigim modelle olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.